31
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Evelyn szexpartner

szexpartner

Evelyn-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-11 21:44:03

pályáttévesztett
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Evelyn reagálása

Köszönöm szépen a szupi beszámolót! Remélem minél előbb újra meglátogatsz! Puszillak addig is

Evelyn szexpartner beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
Evelynnel most is napokkal előtte egyeztettünk, telefonon. Maximálisan rugalmas volt és én is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás most is nagyon könnyen ment annak ellenére, hogy a belváros szívében van a rendelője. Parkolás fizetős, ha fizetsz érte. GPS odavisz és nagyon könnyű megtalálni.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Nem akarom magam ismételni, az egész lakásban maximális tisztaság, mint a patikában. Fürdőszoba tökéletes, sokfajta tusfürdő, illatos törölköző, száraz kilépő,, szájvíz és hozzá eldobható kispohár. Szoba a vendég kényelmét szolgálja, van hova rakni a ruhádat, az ágy nagy és kényelmes, bár komolyabb igénybevételnél saját hangját hallatja. Eve egyedül van a rendelőben és teljes diszkréció várja az oda látogatót.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Teljesen olyan mint a képein, sőt sokkal szebb. Nekem nagyon bejön , mint testileg és lelkileg. Egy eddig nem látott szexi ruhában fogadott. Minden tetszik Evelynen . Nagyon kedves , megértő Csodálatosan szép arca van, igéző zöld szemei, fekete haj huzataga és szolis csoki bőre, ami nagyon finom.

Evelyn, Szexpartner Budapest VI. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-01-12 09:21:51
Evelyn +36 Budapest2022-01-12 09:21:51 erotikus masszázs
Action
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Belépéskor az ajtó mögött fogadott és csilingelő hangjával üdvözölt, majd szájpuszit kaptam. Rövid beszélgetés, Buék, ruha le és elkísért a fürdőbe. Alapos tisztálkodás, szájvíz használat és már ott is voltam. Már meztelenül fogadott, majd oda ültem mellé és hosszú percekig szenvedélyesen csókolóztunk. Nagyon szép ajkai vannak, használja csók közben a nyelvét ami nem mindenkinél alap, pedig így az igazi ! Végig csókoltam a nyakát vállát és gyönyörű melleit. Nagyon felizgatott, majd ledöntött az ágyra, a körém csavart törölközőt levette rólam és nagyon finom franciában részesített, amiből egy kölcsönös franciában mentünk át. Ekkor kértem, hogy hadd kényeztessem. Csodálatos vénuszdombját nagyon finoman felfaltam, közben csodás melleit és teste más részeit simogattam. Nagyon szeretek adni, főként ha van fogadó készség. Magát adta, nincs megjátszás és imádom amikor a csúcsra ér. Fenomenális. Ilyenkor érzékeny a Tündérem így nem repetázhatok.
Most Ő kényeztetett, eszméletlen franciájával. Vívódtam, hogy hol érjen a vég, a csodás ajkai között, vagy a szűk gyönyörű puncijába. Utóbbi mellett döntöttem és nem bántam meg. Meglovagolt, majd bele guggolt és itt végem is lett, annyira izgató volt látni gyönyörű testét, melyet végig érintettem aktus közben.
Fürdés. majd beszélgettünk. Nagyon jó beszélgető partner, az ember jobbat kívánni sem tud. Sok mindent tudunk egymásról és én nem élek ezzel vissza.
Beszélgetés közben egyre közelebb került a testünk egymáshoz, egyre többet érintettük egymást. Mellém bújt mint a barátnőm, majd újra csókolóztunk hosszasan , ezután végig csókolta a testem. A lábaimhoz helyezkedett és újra az ajkaival kényeztetett olyan változatosan, hogy teljesen kikészített. Használta a kézeit is, amit nála nagyon szeretek, mert olyan finoman csinálja ami nagyon ritkaság. Végül az ajkai között ért a vég, amiba beleremegtem. Csodás volt!!!!!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon korrekt az elszámolás és extrákat is igénybe vettem. Már ismerjük egymást.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Most is csodát tett. Nagyon élveztem a találkozó minden percét. Csak egy Hölgynél kaptam meg ezt a csodálatos barátnős érzést. Evelynnél is mindig ezt kapom. Én azért szeretem Őt, mert a szexen kívül mély emberi érzelmeket is találok benne. Ilyen Lánnyal is egyszer találkoztam. Eve mondta , hogy köztünk van kémia! Nem én találtam ki. Igaz Eve?
Csodás vagy puszillak!

Ha megkésve is minden kedves Hölgynek kívánok boldog új évet és nagyon jó egészséget! Új év , új lehetőségek !

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2022-01-12 14:06:39
Sokadik beszid is jól sikerült randit ír le Evelynnel, kár hogy az említett extrákat csak találgatni lehet. Igy kissé hézagos a történet....


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2022-01-14) : Hogy ne legyenb ebből gond, úgy döntöttem,hogy ma csak a masszázsnál maradunk. Eve ebben is jó mert a relax masszázsról még papírja is van. De azért a kisördög kibújt belőle, mert folyamatosan ingerelte kézzel a popóm környékét, ami femomenális érzés volt. Közben egy tök jót társalogtunk.

(2022-01-14) : Simoggatuk egymást majd egyszer csak egy finom franciás kényeztetést kaptam. Nagyon kellemes volt tényleg barátnős, semmi kapkodás olyan felvezető volt ez. Utána a hátára fordítottam és én is végig csókolta a testét, nagyon szép - az én értékrendeben - kicsi cicije van, ami nagyon érzékeny és Evelyn reakcióiból úgy láttam szereti a törődnek velük.

(2022-01-06) : Felvezető után én egyre lejjebb tévedtem, mígnem Evelyn kelyhénél kötöttem ki. Kinek mi a kedvence nekem a kölcsönös francia az, persze az is csak akkor, ha van rá valós fogadó készség. Evelynnél volt. Lehetett érezni, hogy kedveli, de nem játssza túl a szerepét,

nagyon jó: 5db
(2022-01-23) : Érzékelvén csípőm mocorgását gumit csókolt farkamra, majd egy csókolózós, lendületes pacizással örvendeztetett meg, ahol megtapasztalhattam forró, szűk puncijának mesteri tudását, szorítását, tekerését, vonaglását a farkamon.

(2022-01-05) : A lábaim közé kucorodott és egy nagyon barátnős franciába kezdett. Volt hogy lenntartotta, engedte hogy picit rafogjak a fejére, semmi ellenvetése nem volt. Közben kézzel fedeztem fel a testének zeg-zugait. Egy pillanatban gondoltam hogy nem lehetek ennyire önző,

(2021-12-14) : Hanyatt feküdtem és olyan orális kényeztetésben részesített, hogy kértem, hadd lépjek én a tettek mezejére, hadd kényeztessem én Őt. Hanyatt feküdt, széttárta combjai , hogy igényesen fazonra igazított vénuszdombjához hozzá férjek a nyelvemmel, újaimmal. Nagyon finoman , nem kapkodva izgattam a Drágát, melyek hatására csiklója megduzzadt, olyan testi jelek és hang hatásokat kaptam, mely az orgazmusát jelezték előre.

: 10db
(2022-01-24) : A végén még kértem egy kis lovaglást is, melyet szintén profi módon teljesített, közben megérintettem puha melleit és azokkal játszadoztam, itt voltak a legjobb esélyeim a második elmenetelre, csak sajnos már elég kevés volt az idő. Az utolsó percekben még gyorsan megkóstoltam a kis punciját,

(2022-01-08) : Valahogy egyből simogatni kezdtük egymást és amint alkalom volt megcsókolt, es onnantól kezdve úgy fedeztük fel egymás testét simogatva, csókja közben fenekét markolva és mellét simogatva egyből álltam is már a markában, hátra döntött mondván nem fér hozzá és belekezdett egy mennyei franciába. Nagyon lassan lágyan voltam sokáig a szájában, csókja is kellemes volt de így mégjobban esett az ajkai közt lenni.

(2021-11-27) : Oly finom érintésekkel kezelte ezen test részemet ami a legizgatóbb volt számomra. Majd ajkait vetette be. Nagyon felhúzott többször is majd nem elmentem, olyankor visszafogta magát. Szerintem élvezte a kis huncut, hogy "szenvedni" lát. A franciája most olyan sok oldalú volt mint elsőre, így nem is bírtam tovább és az ajkai közé élveztem el.