0
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Zsófi gyógymasszőr erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Zsófi gyógymasszőr-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-11 14:17:01

Zsozso76
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsófi gyógymasszőr erotikus masszázs beszámoló Budapest

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon hívtam, amikor elérhető volt. Másnapra kértem időpontot, amit később VTR-n és üzenetben is megerősítettem. Időpont egyeztetésben nagyon rugalmas volt.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
A pontos címet VTR-n megadta. GPS pontosan oda talál, XI. ker. Fehérvári út környéke . A Fehérvári úton villamos járattal. A ház elött sok szabad parkolóhely volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A randi helyszíne egy felújított panelházban található. A lakás szép, tiszta, rendezett. A fürdőben zuhanyzó sok tusfürdővel.
A vendéglátóm randi elején és végén is tiszta törölközőt adott. A szobában egy masszázságy várt.
Zsófi gyógymasszőr külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zsófi külseje nagyon tetszett. Képei abszolút tükrözik a valóságot. Arckitakarással hirdet, de az arca is szép, mosolygós. Bőre feszes, sportos, izmos. Mellei picik, pont olyan tenyérbe illőek.

Zsófi gyógymasszőr, Masszázs Budapest XI. kerület,  nő Bp V. , 2022-01-11 18:05:04
Zsófi gyógymasszőr +36 Budapest2022-01-11 18:05:04 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Belépéskor kézfogással üdvözölt. Be kisért a szobába, ahol megbeszéltük a lehetőségeket, majd tiszta törölközőt adott és elmentem zuhanyozni.
Zuhanyzásból visszatérve egy tangabugyi, felül semmi kombóba fogadott, majd megkért feküdjek az ágyra és elkezdődött a masszázs.
Zsófi keze isteni volt, panaszkodott, hogy a kezei fájnak, és ezért nem úgy tud masszírozni ahogy ő szeretné, de én ebből semmit nem éreztem. Nagyon jól masszírozott, alaposan átgyúrt mindenhol, többször visszatérve a problémás helyekre. A masszázs erősségét váltogatta, néha simogatós, néha közepes erősségű volt. Közbe én is el kezdtem simogati a lábainál, fenekénél, meg ahol értem. Nem húzodott el úgy vettem észre tetszik neki.A simogatós rész is nagyon bejött nekem, a finom kezei, érintése, ahol simogatott olyan érzéssel töltött el, amilyet eddig nem éreztem. A masszázs végére szinte teljesen újjászülettem.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Masszázs végeztével kiment kezet mosni. Visszatérve megkért forduljak meg, majd megkérdezte szeretnék e kölcsönösséget. Én önző módon annyira élveztem az érintését, hogy nem éltem vele, de ígérem legközelebb bepótolom.
Na szóval ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Olajat csorgatott a kezére és el kezdett a farkamnál masszírozni. Végig teljes hosszába a golyóimnál a combom belsejénél, néha bekapva, szívogatva. Nagyon lassan simogatta, masszírozta szopta és itt ért az első meglepetés. Néhány perc volt csak, és Zsófinak sikerült belőlem kimasszírozni az első adagot. Annyira fantasztikus volt a keze és a szája egyszerre, hogy nem tudtam magam kontrollálni. Kicsit zavarba is voltam, ilyen nem történt még velem, hogy pár perc alatt elsüljek. Zsófi meg csak mosolygott, és azt mondta ez most akkor azt jelenti, hogy jó volt. Hát több volt mint jó.
Mikor lenyugodtam mivel maradt még időnk, megkérdezte Zsófi nincs e kedvem megmasszírozni, mert fáj a háta. Hát volt, felfeküdt az ágyra, be krémeztem a kezem és el kezdtem masszírozni, ahogy Zsófi kérte. Néha azért beloptam a kezem a melléhez és a combjai közé. Zsófin úgy vettem észre, élvezi a ténykedésem, ezt néha szóvá is tette.
Masszázsom után Zsófi felajánlott egy kis kényeztetést a masszázsomért ami én örömmel elfogadtam. Így a végére még kaptam egy fantasztikus NFVSZ-t., majd egy tiszta törcsi és el fürdeni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elszámolás nagyon korrekt, az elején szerettem volna intézni, de Zsófi ezt nem igényelte, így a végén kerűlt rá sor.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

fél órás randira 10, egy órás randira 20, másfel órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Zsófi egy igazi tündér. Az elején kicsit zavarban volta, mint minden lánynál az első randinál, de ő mindent elkövetett hogy nekem jó legyen. Nem tudom, hogy ő hogy van vele, de részemről teljesen jól müködött a kémia. Tuti vissza térek még hozzá.
Köszönöm Zsófi

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zsófi gyógymasszőr erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókZsófi gyógymasszőr legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2021-09-06) : A kellemes ézés és a fájdalom határán dolgozott, ahol még kifejezetten élveztem miden érintését. A combon, a fenekem is alapos gyűrást kapott. Majd a derekamhoz ült és a hátam, vállam, nyakam következett. Volt ott jópár izom-csomó, ezekhez rendszeresen visszatért, újra és újra átgyúrta. Sokszor jártam már nem erotikus masszőrnél, de az a masszázs, amiben most volt részem a legtöbbjüket felül múlja.

(2021-04-28) : Fentről kezdi, a nyak tájékáról, vállakból kimasszirozza a csomókat rendesen , Komótosan, nem kapkodva, meg adja annak a módját igy érthetően hatásos is ,bár nem ez az elsődleges amiért hozzámegyek ,ez is sokat nyom a latban ,azaz nála a hasznost lehet ötvözni a kellemessel .

(2020-01-22) : Én hát, nyak masszázst kértem, ezt nagy erővel hajtotta végre, helyre rakta a csigolyáimat, lapocka körül minden kisimítva. Majd ezután saját elhatározásából, miután megérezte, hogy ülősportot végzek, derék és csípő irányban folytatta, végül a farcsontok körül fejezte be.

felejthetetlen: 9db
(2022-01-04) : Nagyon jól masszíroz, ahol érzi a görcsöket ott egy picit keményebben is csinálja. Látszik, hogy valóban tanulta, ért hozzá. Kiemelném a combom belső oldalának finom kényeztetését, ez igencsak kedvemre való volt. Alaposan végigmasszírozott mindenhol. A hátammal kezdte, megkérdezte, hogy a fenekemre ülhetne-e. Hát hogyne! Ahogy az a selymes tapintású popsi, közelebbi kapcsolatba lépett az enyémmel, tudtam ez csak jól végződhet.

(2020-03-15) : Finom incselkedő nyelvét érzem a rozettán, majd ingerli a gátat. Lenyúl, finom mozdulatokkal kézbe veszi a farkam is. Nagyon kellemes érzéseket generál. Majd érzem hogy forró ajkai közé kerülnek a tojásaim is.

(2020-02-09) : a nagyon szakszerű, kérésemre közepes erősségű masszázs. Derekam, hátam, vállam került sorra először. Megtalált minden csomót, letapadást, ezeket szakszerű mozdulatokkal kigyúrta, megszüntette, eltüntette.

nagyon jó: 13db
(2021-06-17) : Célzottan olyan hölgyet kerestem, aki a leírások alapján valóban tud is masszírozni. A hétvégi házfelújítás áldásos hatásának köszönhetően, szinte mindenem sajgott. Hát nem is csalódtam. Zsófin teljes mértékben érződik, hogy tanult masszőr és itt nem feltétlen arra gondolok, hogy erről papírja is van. Többféle erősségű masszázs fajtából lehet választani

(2021-04-29) : A masszázs tényleg elég erős, néha úgy éreztem leugrok a padról, de nagyon jó volt. Kérdezte hogy minden rendben van e, amire persze igen a válasz, tudtam hogy ez egy fájdalmas, de hasznos kezelés lesz, kell nekem ennyit ülni a gép előtt meg a kocsiban. Végigment a hátamon és a lábaimon is. A lábaknál külön kértem,

(2020-05-31) : Visszaérvén ,fel lettem parancsolva a tatamira, hasra fekve és elkezdődött a profi ,megfelelő erősségű (általam jóváhagyott) testmasszázs,ez nem egy gyors maszatolás hanem legalább 40 perces hát ,váll, kéz,nyak illetve láb

: 14db
(2021-09-23) : Felfeküdtem az ágyra, és elkezdte a sokak által megénekelt szakszerű masszást. Megjegyzem rendszeresen járok "civil" masszásra, így úgy érzem van összehasonlítási alapom és talán egy kis gyakorlatom is a témában. A talpamnál kezdte, elég intenzíven de nem túlságosan erősen, a fájdalomküszöb alatt, haladt a vádlim, combjaim a fenekem át.

(2021-08-27) : A masszázs után lehetőséget kaptam a fordulásra, Zsófi oldalról mellém könyökölt, a hasamra tette a fejét, és nekiállt a franciának. Nem láttam mit csinált, de azt jól csinálta, Kézzel és elsősorban szájjal izgatott, a végén a megbeszéltek szerint a szájába élveztem.

(2021-07-04) : Ahogy bementünk, a szófára letettem minden ruhaneműt, közben meg átismételtük a programot és már mutatta is a fürdőt. Amint visszaértem már csak egy bugyiban fogadott, ami fent is maradt egész idő alatt. Hasra feküdtem kezdődött a gyógymasszázs. Pont olyan volt, amilyet szerettem volna.