31
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Lotti szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lotti-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-11 11:51:29

Apple61
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lotti szexpartner beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Általában előnyben részesítem a VTR-es egyeztetést, de most kivételesen úgy alakult, hogy időmilliomos voltam és a telefon használatának sem volt éppen munkahelyi akadálya, ezért telefonon hívtam, szinte egyből felvette. Nem első alkalommal találkoztunk és a megfáradt vándor a bővebb infóból is tájékozódhat, így a helyszín ismeretében igazándiból már csak egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot kellett találni, amit pár perc alatt sikerült is megbeszélni.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
XI. kerület már-már kultikus „lakóparkja”, annak is nem a főúton található egyik épülete. Autóval könnyen megtalálható, GPS házhoz visz. Általában meg sem próbálok a ház mellett parkolni – bár volt már rá példa, hogy sikerrel jártam – szinte mindig a közeli nagy élelmiszer diszkont parkolóját használom, egyben a diszkont előterében elhelyezett bankautomatát is igénybe veszem, mivel általában nem hordok magamnál készpénzt. Maga a bolt pedig alkalmas arra, hogy pár perc alatt valami finomságot is beszerezzek, amit mindig a boríték mellé teszek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A talán 10-15 éve épült lakótömb földszintjén, nem messze a bejárattól elhelyezkedő, egy légterű, amerikai konyhás garzon, egy nagy francia ággyal, a fürdő a bejárati ajtótól jobbra nyílik. Mindenhol rend és tisztaság, Lotti ahogy magára is, úgy a helyre is igényes. A fürdőszoba meglepően tágas, tusfürdő, szájvíz, méretes törülköző, szóval minden, amire az ember ilyenkor vágyik, mielőtt a csatába indul.
Lotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lotti egy kívánatos szőke hölgy, szép arccal, formás testtel, izgató és méretes keblekkel. Nőies alakja ott gömbölyödik ahol kell, engem (is) általában mindig elvarázsol. Egyébként – szokásának megfelelően - egy szál semmiben fogadott, nincs zsákba macska.

Lotti, Szexpartner Budapest XI. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-01-11 18:04:26
Lotti +36 Budapest2022-01-11 18:04:26 erotikus masszázs
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fürdőből visszatérve az ágyon várt és maga mellé invitált. Rögtön eleget tettem óhajának és az ágyra érve csókolózni kezdtünk, majd Lotti végig csókolva a testemet dél felé vette az irányt és egy nagyon finom franciába kezdett. Én sem akartam adósa maradni, így felajánlottam a kölcsönös franciát. Ténykedésemet reményeim szerint élvezte, de a csúcsra valószínűleg nem jutott, vagy ha mégis, akkor igen-igen diszkréten csinálta. Ezután 69-ben folytattuk a kényeztetést, de én voltam felül, így – immáron már sokadszor – megtapasztalhattam a már mások által is megénekelt fantasztikus, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan lelkesen és annyira jól csinál, hogy hajlok rá, hogy elhiggyem: még élvezi is. Pár perc után váltottunk, gumit húzott ágaskodó farkamra és meglovagolt. Mindig maradandó élményt okoz látni a hullámzó kebleket, miközben fáradhatatlanul lovagol. Általában igyekszem élvezni és kihasználni a találkozó minden percét, ezért most sem éltem a gumiba durranás lehetőségével. Amikor éreztem, hogy közeleg a vég ismét váltottunk, oldalra feküdt, én gyorsan lehúztam a gumit és ismét élvezni kezdtem francia tudását. Biztattam, hogy keményen verje bele a farkam a szájába, ennek eredményeképpen rövid idő alatt meg is szabadultam néhány millió farkát csapkodó spermától. A kellemes fáradtság okán mindig kell néhány perc relax, ezalatt beszélgettünk, majd elmentem gyorsan letussolni, felöltöztem és elköszöntem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden tudnivaló megtalálható a részletes infóba, extrát nem kértem, minden alap amit szeretek. Lotti és a kedvessége, maga az extra. Megérkezéskor – szokásomnak megfelelően – kérés nélkül, kis ajándék kíséretében letettem a konyha pultra.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ha nem is túl gyakran, de évek óta vissza-vissza térek. És mindig sikerül valami újat, valami élvezeteset találni minden találkozásban. Kell ennél több? Van ennél jobb ajánlás?

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2017-11-13) : Hanyatt vágódtam és jobbról közelítős,ismerkedős franciskát javasoltam.Bele is ment és már a szájában is volt vezérem.Cuppogtatta szopta nyalta,közben popsi punci kombóval játszottam.

(2016-07-14) : Pillanatok alatt keményre szopta és utána következett amiért érkeztem: nyelves popsi izgatás. Ilyet én még életemben nem éltem át. Ez az volt a javából. Olyat kaptam, hogy csak na...

felejthetetlen: 28db
(2021-02-04) : Gyorsan összegabalyodtunk. Én kértem a popsi nyalást, amit nagyon élvez, akár csak én. Egy kis 69 is bele ért, fincsi volt a punciját nyalni. Gumi fel és hátulról végzet ki. Tisztogatás majd masszázs részemre, kis dumcsi. Mikor akció készen álltam, megint kértem a popsi nyalást, háton fekve, lábamat megemelve nyalt ki rendesen, közben a farkamat vertem kézzel. Nagyot élveztem magamra.

(2020-06-05) : Ezért kértem fordítsunk szerepet, én kezdtem nyalni a nuniját. Fincsi volt, élvezte, de nem ment el. Ezután gumi húzás, majd szemből döfködtem. Tetszett neki, de nem élvezett el. Sajnos én pár perc után a gumiba lőttem egy anyagot. Ezt követően kis pihi, masszázs nekem. Pár perc pihenő után kértem a popsi nyalást megint. Most hátulról kezdett neki. Széthúzta a farpofáimat, s úgy nyalt rendesen, közben a farkamat húzogatta.

(2020-01-19) : Ezután újra csak ő kényeztetett engem és ekkor megtapasztalhattam a már mások által is megénekelt fantasztikus, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan átélésselés annyira jól csinált hogy még a fülem is ketté állt.

nagyon jó: 59db
(2021-03-08) : Egy picit kényeztettem is a lába között, de sejtettem, hogy így nem jutok messzire, időm sem volt sok, hát hamarosan szájába vett. Így sem maradtunk sokáig, hanyatt dobtam magam, felháztam a lábaimat és azonnal nekilátott a fenekem kinyalásának. Bár régebben már volt ilyenben részem, de most ez százszor jobb volt, mint amire számítottam

(2021-01-29) : Most az én kérésemre fordultunk a rendes egyhíján 70-be ő felül én pedig alul így legalább már hozzáfért rendesen a barátomhoz is én is jobban hozzá fértem popsijához rendesen kinyalakodhattam magam hol a punci hol pedig popsi nagyon finom volt mindkettőt nyalni. De itt már éreztük mindketten, hogy baj lesz ha nem öltöztetjük fel barátomat bohócruhába. Gyors öltöztetés és

(2021-01-14) : Finomak voltak az ikreik az is tetszett, hogy érezhetően jó reagáltak ténykedésem hatására.Elindultam déli tájakra is kalandozni, amit abszolút nem bántam meg. A punciig jutottam, ott elidőztem egy kicsit tovább, de eredményt nem éreztem nála, de a barátom egyre keményebb lett azt éreztem. Mintha érezte volna halkan szólt, hogy szeretne ő is foglalkozni barátimmal. Vettem a lapot és átadtam neki a terepet.

: 120db
(2021-11-28) : Megkértem, hogy franciàzzon, aminek szívesen eleget is tett. Mikor éreztem, hogy jól esne elsűlni, kértem hogy verje a mellére a farkam. Szép làtvàny volt és nagy élvezés! A hàlószobába érve, kértem egy rövid masszàzst. Majd a popsimra tért, amit nagyon kellemesen nyelvvel kényeztetett. Szuper érzés volt, amitől hamar ismét kőkemény lett a farkam.

(2021-11-20) : Elérte a velem.egykorút,és megmutatta francia tudását. Nagyon jó élmény. És a látvány is jó. Vissza kellett fogni magam. Kértem a 69et,ő pedig kedvesen fordult is az arcom fölé. Élmény volt nyalni őt. Aztán kértem,hogy folytassa a franciáját végig. Nem bírtam megállni,hogy ne végezzem a szájába.

(2021-11-18) : Francia, zacsi és gát nyali közben hatalmas beleéléssel temeti magát az ember hátsójába a nyelvével. Nem finnyáskodik, látszik, hogy élvezi amit csinál, te pedig ott fekszel/állsz/négykézláb vagy egy szőke lány furakodó nyelvével a hátsódban. Az együttlét nagy része így ment el, hogy különböző pózokban kényeztetett engem, én is kezelésbe vettem egy keveset

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.