0
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
BLANKA erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

BLANKA-

Prémium hirdető
91/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-09 14:31:21

BudaGyöngye
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

BLANKA erotikus masszázs beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
Blankához már nem először mentem. Telefonon szoktam keresni (nem is tuodm, más módon lehetne-e egyeztetni). Elmondtam, mikor szeretnék menni, és mivel Neki is jó volt, kész is volt. Roppant egyszerűen ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Óbudai társasház, talán 2 utcával arrébb, mint korábban. Odaérve újra hívtam, és azonnal nyílt a kapu, csengetni sem kellett. Nem autóval közlekedek, de szerintem lett volna parkoló. Fonódó villamosvonal vezet a közelben, aki tömegközlekedik, az is könnyen odatalál.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Ahogy fentebb írtam, társasház, annak emeleti lakása. Lift van.
Ahogy felértem, ajtó nyílt, Blanka nyitott ajtót.
Bár egyedül volt a lakásban (szerintem) több szoba is van, és legalább még egyben láttam masszázspadot.
A mi szobánkban kanapé, ruhainas, és masszázspad volt, illetve egy kis asztal a "zenegépnek", amin pen drive-ról relaxmuzsika szólt.
Falon falióra, illetve faliszőnyegek, polcokon kis keleti szobrok.
Törülköző tiszta, illatos, fürdőben ezernyi tusfürdő a kád oldalán.
Pohár vízzel fogadott, minden udvariassági formulának megfelelt fogadtatásom.
BLANKA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Blanka a fotóknak tökéletesen megfelelő magas, vékony sportos nő. Bevallom, nem figyeltem, miben fogadott, leginkább a masszázs miatt mentem, abban ugyanis a legjobb, akivel valaha találkoztam.
Vékony testalkata meglepetéseket rejt a felkészületlenül érkezőnek, ugyanis jó erős kezei vannak, amit szakszerűen használ.

BLANKA, Masszázs Budapest III. kerület,  nő Bp V. , 2022-01-10 10:35:46
BLANKA +36 Budapest2022-01-10 10:35:46 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
1
A szobába először belépve beszélgetéssel kezdtünk, mondhatni, felvette az anamnézist. Kérdezte, mit szeretnék, mik a panaszaim, milyen masszázsra vágyok, és kérek-e kényesztetést. Mikor elmondtam, mim fáj, csak úgy repültek a latin kifejezések, néha nem is értettem, miről beszélgetünk... :) )
A fürdés után visszaérve fel is fekhettem a padra. (Másfél órára mentem, mely két kényesztetés lehetőségét foglalja magában, de én most a masszázs részét fontosabbnak éreztem. Az első kényesztetés egyébként általában a kanapén szokott történni)
Krémmel masszíroz, az épp nem érintett részek pedig törülközővel el vannak fedve.
Lábtól haladtunk felfelé, egyik a másik után, néha egészen fájdalmasan, de tapasztalatból tudom, hogy ez teljesen felüdít.
Jól fedezi fel izmaim feszültségét, és megfelelő erősséggel gyúrja át azokat. Derék, hát, nyak, karok, semmi nem marad ki. Teljesen átadtam magam, az első fél, 3/4 óra szinte teljes csendben telt, de szerintem az adott helyzetben ez tökéletes volt.
Fordulást követően szintán először a lábaim, majd a mellkasom lett átmasszírozva. Újjászületve térhettünk rá kényesztetésemre.
Levezetés
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kényesztetés előtt Blanka mindig kimegy kezet mosni, most sem volt ez másként.
Visszatérve kérte, álljak a masszázspad elé, ő pedig elém térdepelt.
Ha a masszázst szakszerűnek, és tökéletesnek éreztem, erre ugyanezt kell mondanom.
Ajkaival kezdett kényesztetni, de orra hamar a hasamon koppant. Kérte, hogy ha akarom, irányítsam, de nem nagyon tudtam volna ennél jobbat elképzelni.
Jó intenzitással, odafigyelve rám, kellő mélységben bevéve dolgozott rajtam, néha felnézve rám, hogy hogyan érzem magam.
Én pedig teljes elégedettséggel élvezkedtem.
A célhoz közeledve mégis megfogtam a fejét, és extázisban dugtam a száját, amit odaadóan tűrt.
A csúcsra érve is a szájában tartott, hosszú hosszú másodpercekig, talán percekig is. Az utódoknak pedig nyoma sem maradt.
Még felajánlott egy fürdést, majd felöltözve az ajtóig kísért.
Semmilyen téren nem maradt hiányérzetem
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Hogy korrekt-e? Két éve mentem először, és az árak azóta semmit sem változtak, miközben már akkor is nagyon jutányosnak tűnt mindazért, amit az ember fia kap.
Nem tudom, van-e bármi extra, de amit kaptam, az nagyon magas színtű kiszolgálás.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Blanka egy nagyon jó masszőz, aki nagyon jól megdolgozza teljes testedet.
De amikor a szájába kerülsz, akkor is nagyon finom, magas szinten teljesít. Biztos vagyok benne, hogy újra vissza fogok menni.

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BLANKA erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókBLANKA legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-06-28) : Most a tatamin kezdte a lábaimat masszírozni,majd később a hátamra koncentrált.Mindig nagyon udvarias, egy picit kimért, de ha valaki szereti a maximális profizmust akkor azt itt megtalálja.

(2019-08-24) : Amúgy svédmasszázst kaptam, és az első érintésből lehetett tudni, hogy ez nem a "testvéroldalon" általában minden alap nélkül odaírt "Profi szakszerű masszázs" hanem ez igazi. Végigmasszírozott mindenhol, vigyázott arra, hogy letakarja az épp nem masszírozott testtájakat, hogy valahol mindig kontaktusban legyünk (=hozzám érjen - ahogy én is tanultam anno), itt-ott fájó pontokat fellazított, szóval szuper volt.

felejthetetlen: 13db
(2021-11-05) : Ezután kezdetét vette a kényeztetés amit majd később mesélek el.A masszázspadra hasra fektetett és elkezdett egy nagyon részletes ,igazi sport masszázst minden izomcsoportot megdolgozott ami egyes helyeken biza picit fájdalmas is volt de hát ez evvel jár,vádli derék far hátgerinc letapadt izom minden fel lett lazitva,

(2020-08-23) : A gyúrást a bokámnál kezdte el és fokozatosan jött felfelé. Közepes erősségű masszírozó mozdulatokat végzett. A combomnál és a farpofáimnál dinamikát váltott, és progresszíven nyomkodott. Majd a hátamon át a vállaimnál fejezte be. Neuralgikus pontokon különleges figyelemmel végezte a masszázst. Lokálisan váltogatta a belevitt powert. Végig a sportolói múltamat idézte fel bennem, amikor is az „edzőbá” a gyúróhoz küldött, hogy az izomzatomat a versenyre felkészítse.

(2020-01-07) : A masszázságyra felfeküdve letakarta a nem kezelt területeket, és kezdetét vette a masszázs. Na kérem itt tényleg nem maszatolás, simogatás van, hanem a kezei úgy megdolgozzák a pácienst, hogy ebben szerintem az sem talál hibát aki nagyon keresne.

nagyon jó: 9db
(2021-04-08) : Tisztálkodás után elfoglaltam helyemet a padon arcal lefelé.Blanka letakarja a derekam egy törölközővel,majd olajjal kezd masszírozni.Ezúttal egy erőteljes talpmasszázzsal indított ezután a vádlim jól átgyúrta a fenekem következett azt is alaposan átmozgatta.Közben egy keveset beszélgettünk de hamarosan kérte,hogy a lukba dugjam a fejem,mert egy erőteljesebb masszázs következik.

(2020-07-07) : A masszázs mint olyan, viszont valóban osztályon felüli, minden porcikám szét lett szadizva – a vádlim például még most is sajog – ebben csak az a baj, hogy egyáltalán nem ezt szerettem volna.

(2020-04-19) : Ezután egyre feljebb folytatta a hátam,vállam majd a nyakam következett.A oldalt lévő tükörböl néztem ahogy tevékenykedik rajtam.A masszázs második felében kérte,hogy a lukba tegyem az arcom,majd egy erőteljesebb masszírozásba kezdett a nyakam alatti csomókat erősen eldolgozta,időnként felszisszentem

: 16db
(2021-10-07) : Hasra feküdtem a masszázságyon és Blanka a lábfejemnél kezdve elkezdett masszírozni. A nem kezelt testrészeket természetesen letakarta. Továbbhaladva a vádlimat, combjaimat majd fenekemet masszírozta, olyan erővel, hogy néha felszisszentem. De tudtam, hogy ez a kis fájdalom megéri és utána sokkal jobb lesz. Továbbhaladva a derekamat és a hátam többi részét vette kezelésbe.

(2021-09-15) : megláttam Blankát egy szál tangában, a kókadt kóró azonnal vigyázba vágta magát, és vitát nem tűrve mutatta az utat. Ismét a bőrkanapén kezdtük, és megkérdeztem, hogy a bugyit leveszi-e? Naná!

(2020-09-10) : A masszázs jobb volt, mint sok szakszerű masszázsszalonban. Megkérdezte, milyen szeretnék, én a svédet választottam, de karanténban kicsit ellustult izmaimat érezve megkérdezte, csinálhatja-e erősebben, amire az igen válaszomnál jobbat nem is mondhattam volna. Látszik, hogy tanult masszőr, nem csak himi-humi "nyomogatlak picit, úgyse azért jöttél" lány, szóval a profi technika, a kényelmemet szolgáló lábtámaszok mellett szóban is elmondta,