2
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
11
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
4
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Odine erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Odine-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-08 18:13:05

jóöregharcos
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Odine erotikus masszázs beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
Odine-nél eddig kétszer voltam még az ősz folyamán akkor még más néven volt elérhető.Randi előtti napon hívtam viccesen megjegyezte,hogy előkerültél régen találkozunk. Boldog Újévet kívánt másnapra beszéltük meg egy délutáni időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nagyon jó közlekedés Alkotás útról nyíló utca.Nekem közel van a helyszín villamos a közelben áll meg.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy régi épület emeltén van Odinék kéjlakja több szoba az előtérből nyílik.A szobában masszázspad.Megkérdeztem,hogy tatami is van?Még nincs de hamarosan lesz.Fürdőszobában kádba belépve lehet tusolni minden van ami szükséges a tisztálkodáshoz.
Odine külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Odine viszonylag alacsony szőke harmincas hölgy nem az a Barbi baba de szép keblek formás kerek popsi egyszóval kívánatos jelenség.Nagyon kedvesen puszival fogadott szexi egyrészes ruhájban, Hiányolta hogy rég jártam nála majd megjegyezte hogy milyen jól áll nekem a rövid frizura pár évet letagadhatok .Beinvitál megkérdi hogy tetszik az új helyszín mindketten egyetértünk,hogy jobb mint Óbudán mivel itt csak ketten vannak.

Odine, Masszázs Budapest XII. kerület,  nő Bp XI. , 2022-01-10 10:03:46
2022-01-10 10:03:46 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Fürdést követően megbeszéljük a programot Odine felajánlja,hogy kaphatok két Nfsz-t az egy órában vagy egy Nfsz és őt is kényeztethetem.Ezúttal az első opciót válaszottam próbáljuk meg az egy órában a két franciát most lemondtam a kölcsönösségről majd legközelebb .Fölfekszem a padra Odine baloldalamra jön kapok egy finom felvezető lingam masszázst mikor már férfiasságom megfelelő keménységű feljön a lábam közé a padra.Jobb kezével a velem egykorút kényezteti a bal kezével a fenekemnél finoman a prosztatámat ingerli.majd a szájával is finoman kényeztet végig nyalja Rudolfot, majd egy rövid idő elteltével gyorsít nem bírom sokáig a kiképzést hamar kivégez.Ajkai közt landolnak utódaim diszkréten eltünteti megtörölget majd rátérünk a masszázsra. Kókusz olajjal kezd neki a műveletnek finoman bekeni derekam majd végig gyúrja finoman a vállam érzem,hogy szakszerűen csinálja tanulta.Közben beszélgetünk az ünnepi programról egyebekről nagyon jó beszélgető partner.Masszázs befejező részében a lábam masszírozza jobb lábam egy kicsit elzsibbadt azt is jól átgyúrta éreztem,hogy jobb lett kevésbé volt kellemetlen érzés.Ezután jött a szokásos vezényszó megfordulhatsz egy kicsit nehezemre esett annyira belefedkeztem a kellemes ellazult állapotba
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
3
Fordulás után Odine ismét a jobb oldalamra jön most is lingam masszázzsal próbálja feléleszteni férfiasségom közben símogatom markolom finom bársonyos popsiját Odine közelebb jön jelzi hogy bátran simogassam kedvére van a dolog.Az első felvonáshoz hasonlóan ismét feljön a padra most is az ujjával a fenekem lukát illetve picit a prosztatámat ingerli nagyon kellemes érzés.A kezével majd ajkával kényeztet a makkomon játszik finoman a nyelvével majd intenzívebben ingerel a szája szorosan körbe öleli a farkam. Próbálja fokozni a tempót a kezét már csak ritkán használja ajkai szoritásában hamarosan ismét eljön a beteljesülés.A szokásos tisztogatás után tálcán kapok citromos vizet apró csokikat közben beszégetünk mondta hogy kedvel ez kölcsönös a részemről is. Lassan ismét tisztálkodás,öltözés ölelés puszi
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nekem nagyon kedvező volt.A végén a masszázspadon hagytam.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

egy órás randira 15, másfel órás randira 20, két órás randira 25 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Odine egy vagány szugessziv hölgy jól éreztem magam a társaságában. Időként a bőség zavarával küzdök,hogy melyik lányhoz menjek de Odine-t még biztosan meglátogatom. Búcsúzáskor említette máskor is szívesen fogad.

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Odine erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.