4
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
29
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
11
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
2
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Amina erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Amina-

V.I.P hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-08 12:12:12

kliens
Mindentudó
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amina erotikus masszázs beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
A hirdetésben megadott telefonszámon történt az egyeztetés. Minden kérdésemre korrektül válaszolt. Kellemesen elbeszélgettünk volna még tovább is, de nem akartam más elől rabolni a lehetőséget, ezért hamar a randi időpontjának pontosításába kezdtünk. Simán ment az időpontfoglalás.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
A webes portálon megadott utca közel a belváros széléhez. Nyolcadik kerület jobbik felének számít ez a tartomány. Tömegközlekedés a környéken nagyon rendben van és a személygépkocsival is egyszerű a megközelítés. Nem volt gond a parkolással sem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Társasház középső emelete. A hosszú folyosó elején van a megadott ajtó, az a lifttől jobbra esik. Halk csevegés hangja szűrődött ki belülről. Diszkréten kopogtam, nem akartam feltűnést keltetni az érkezésemmel.

Nagyon nyugodt volt a ház ezen területe, egy lélekkel sem találkoztam.

Több szobás ingatlan, erre a célra berendezett szobákkal. Tatami, tükrök, színes fények, hangulatos zenével. Minden, ami kell a jó szórakozáshoz adott volt.

A fürdőszobában is rendet és tisztaságot tapasztaltam. Kiegészítők tömkelege állt a rendelkezésemre.
Amina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
„Egzotikus szépség” így hirdeti magát és valóban az. Kínai vonások európaival összekeveredve érdekes elegyet mutattak. Ázsiai arc és szem, vastag húsos ajkakkal. Nagyon szép a szája, olyan szabályos vonalú, hogy körzővel nem tudnék pontosabbat szerkeszteni. Nekem tetszett, ez a különleges etnikai turmix eredménye.

A portfólióban megadott adatoknak megfelelőnek éreztem. Átlagos testalkat. Se nem vézna, se nem molett, inkább sportos. A szó nemesebbik értelmében van mit fogni rajta. Alacsony, de formás fiatal csajszi. Cicik ugyan kicsik, de cserébe hegyesek. Puncija simára borotvált, ápolt, rózsaszín.

Kiemelném még azt, hogy tanult, nagyon okos hölgyről van szó. Fiatal kora ellenére érett gondolkodása van és tökéletesen kommunikál. Intellektusa elragadó.

Amina, Masszázs Budapest VIII. kerület,  nő Bp V. , 2022-01-10 10:13:02
Amina +36 Budapest2022-01-10 10:13:02 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Masszázs-na az nem volt. Azt mondta pedig, hogy sokan csak azért jönnek hozzá. Akkor bizonyára jól is masszírozhat, de erről most nem győződtem meg, mert elcsevegtük az arra szánt időt. Bármilyen témába kezdtünk, mindenben olyan érdekes tartalmat találtunk, hogy tényleg élmény volt vele az ismerkedés.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Alig vártam már, hogy kibontsam a szexi öltözetéből. Amina éjfekete színű bugyit és meggyszínű melltartót viselt. Felette egy színben harmonizáló köntös volt lezser módon megkötve, derékban. Csókolózásunk picit szégyenlősen kezdődött, és utána is csak izgulósan haladt- de számomra így is óriási élményt jelentett szépséges ajkain csüngeni. Irányítás kizárólag rám hárult, ő csak hagyta és gyengéden viszonozta a kapott folyamatokat. Sokszor eltávolodtam a szájától és csak bámultam, hogy milyen esztétikai látványosság az arca. A puncija kényeztetésében kezdeményező és egyben pionír szerepet kaptam. Saját bevallása szerint nem túl egyszerű eset ezen a téren, de nekem most siker koronázta a tevékenységemet. Tetszett, hogy amikor a lábai között nyalakodtam, és ráéreztem a lényegre, akkor határozottan a hajamba túrt és ügyesen rávezetett a diadalmas befejezésre. Amina mielőtt elkezdte volna nekem bemutatni az orális tudását, megkérdezte, hogy hogyan szeretem,mi a jó nekem. Én bíztam abban, hogy tudni fogja, ezért inkább hagytam, hogy csinálja úgy,ahogyan neki jólesik. Franciája lágy és érzéki. Sok nyelves játék és szenzitív érintések jellemzik. Kezeit szinte nem is használta közben. Csak akkor masszírozta az ujjjbegyeivel a makkomat, amikor a golyszik ápolgatását végezte. Én, ismét hosszú percekig át csak nyitott szemmel voltam, végig tévéztem, annyira élveztem, amit láttam. Az ajkai közé élveztem, úgy, ahogyan azt az elején megbeszéltük. Alapos tisztogatás következett, majd érzékeny búcsút vettem tőle, a közeli viszontlátás reményében.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Már levetkőzve voltam és átszellemülve, amikor szóba hozta a csokrot. A telefonban elhangzottakat a helyszínen újratárgyaltuk. Változás nem történt. Átlagos mértékű ajándék,de vannak extrák is,amelyek feljebb tornázzák a csokor méretét.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Külsőre kuriózumnak számító hölggyel volt egy nagyon kellemes randevúm. Szeretem, amikor a generációk és a kultúrák találkoznak. Akkor mindig egy új szín jelenik meg, egy új élmény születik, izgalmas tartalmakat ismerhetek meg. A különbözőségek nem akadályt, hanem egy lehetőséget jelentenek számomra. Ahogyan most is, egy pozitív élménnyel gazdagodtam. Hamarosan visszatérek hozzá és remélem, hogy további titkokat fedezek fel nála.

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amina erotikus masszázs beszámolójáról


jessi1
Törzsvendég
2022-01-16 09:05:31
A külső bemutatása nagyon jól sikerült, ami felidézte bennem a nemrég látottakat. Az egész beszámolód egy jó kedvcsináló aki egzotikus élményre vágyik.

2022-01-08 19:33:14
Ázsiai-magyar barátságról írt tanulmányod tetszett.nagyon eltaláltad.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókAmina legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 2db
(2022-01-16) : Szerintem neki fontos a masszázs rész is a programban, jól is csinálja, Thaiföldön tapasztaltam hasonló fogásokat és mozdulatokat (de nem akart összehajtogatni, sem a hátamra állni, szerencsére); én nagyon elégedett voltam a szakmai részével a programnak. Mikor jeleztem, hogy kicsit térjünk át a gyógyászati részről a kényeztetés felé, akkor kedvesen, de határozottan jelezte, hogy a megkezdett kezelést be szeretné fejezni. Igaza volt, jót is tett nekem utána, de hát addigra már ész megáll... módban feküdtem.

(2022-01-09) : Masszázs olyan volt, mintha csak egy thai szalonban vendégeskedtem volna. Kellemes zenére történt minden. Szakszerű fogásokkal tarkított frissítő kezelés a keleti-vonalról. Kevés olajjal dolgozta meg a hátamat. Dinamikusan és akkurátusan haladt lépésről lépésre.

: 2db
(2022-01-27) : Korulbelul fel orat masszirozott, es a tukroknek koszonhetoen a latvanya is jelentosen hozzajarul az elmenyhez. Ezalatt derult ki szamomra az is, hogy Amina nem csak csodaszep, de mellette egy nagyon kedves, okos es talpraesett lany, akivel ugy ereztem magam, mintha evek ota ismernenk egymast.

(2022-01-26) : Azt is megkerdezte,hogy milyen erossegu legyen a masszazs,en a kozepesen eroset kertem. Eleg jol atgyurt vegul tetotol talpig, tehat ebben is ugyes volt. Kremet hasznalt a gyurashoz, ellentetben a legtobb lannyal, nekem nem volt ellenemre,ha olajat kertem volna akkor azzal csinalja