29
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
11
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
2
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
4
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
MARTINA erotikus masszázs

erotikus masszázs

MARTINA-

V.I.P hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-05 16:24:19

sz-norb.tomi
Veterán
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

MARTINA erotikus masszázs beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az egyeztetés üzenetváltásból idult, beszéltünk telefonon is, hogy kiderüljön tényleg szimpatikusak vagyunk-e egymásnak. Az egyeztetés gördülékenyen zajlott. Problémamentesen könnyen tudtunk egyezkedni időpontről, nagyon könnyen találtunk közös időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én kocsival közelítettem meg a helyszínt. Könnyen találni parkolóhelyet, ami bár fizetős, nem a legmagasabb árkategória. Mindig találni ott parkolóhelyet. Tömegközlekedéssel is könnyen odatalálni, villamos, metró, buszok és trolik a környéken haladnak el és a megállóktól 5 percen belüli séta a helyzín.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem olyan régen átadott, de azóta felújított társasház. A lakásban többen rendelnek, de ez nem jelentett gondot, könnyen logisztikázták a Hölgyek a vendégeket. Látogatásomkor nem találkoztam senki mással. Fürdőszoba is rendezett, meleg fürdő, választék tusfürdőkből, szájvíz is van többféle. A szobában masszázspad, kanapé, tatami, kis asztalka. Minden rendezett és tiszta, már amennyiben ezt félhomályban könnyen megállapítható.
MARTINA külseje
Higiénia:
5
Képeknek megfelelő 40+-os Milf, combfix és melltartó kombinációban várt. Retusált képekkel hirdet, képeken azért dolgoztak, de a valóság nincs azért távol. Nagyon kedves, aranyos nőt ismertem meg.

MARTINA, Masszázs Budapest XIV. kerület,  nő Bp XI. , 2022-01-10 10:53:07
2022-01-10 10:53:07 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Zuhanyzás után kaptam egy pohár vizet édességgel, majd a tatamira feküdtem. Vendéglátóm megszabadult a melltartótól, majd kis krémmel maszírozni kezdett. Kellemes, mindenre kiterjedő masszázst kaptam. Hátra feküdtem, úgyhogy a mellkasomtól a lábam fejéig mindent átmaszírozott, majd ahogy keményedtem még előtte kis csúszkát kaptam. Csúszka után lassan kezébe vette akkor már meredező farkam és csókolgatni kezdte nyelvével izgatta. Nagyon jól esett! Kellemes franciát kaptam tőle, kevés kezezéssel. Néha sikerült neki a mélytorok is bár nem vagyok egy nagy méretű pasi. A végén a szájába élveztem, és teljesen elernyedtem. Az utódok pedig szilviában végezték. Kért 2 percet míg kiszaladt a fürdőbe és már vissza is sietett hozzám tovább maszírozni.
Az elején még úgy indult, hogy sikerülni fog kétszeri élvezés, de ez valahogy itt most nem alakult úgy. Hasamra fordultam és kaptam egy teljes testet kényeztető masszázst.
A végén teljesen alfába kerültem, majdnem bealudtam őszintén megmondom. Köszönhető, a kellemes masszázsnak és az elmúlt időszak rengeteg munkájának.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Két masszázs között kaptam egy nagyon kellemes franciát szájba élvezéssel. Nagyon tetszett, hogy van tükör, amiben lehet mozizni! A Hölgy nagyon ügyes, tudja hogyan kell egy férfihez nyúlni :-)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A megbeszélt tiszteletdíjat a kis asztalkára helyeztem előre. Minden a megbeszéltek szerint történt.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Kedvessége és figyelmessége mindenképp kiemelendő, valamint a könnyű egyeztetés is. Nagyon kellemesen éreztem magam vele, és a franciája is jól esett. Mindenkinek ilyen ebédszünetet kívánok :-)

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés MARTINA erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókMARTINA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2021-10-25) : A masszázságyra feküdtem. Ügyes kezeivel szépen kezdetben lágyan majd egyre erősebben dolgozott rajtam. Kérésemre a lapockámra kértem, hogy több időt szánjunk, mert ott vannak gondok ez a legutóbbi első masszázs lánynál derült fény. De előtte azért kaptam kezei érintéséből lejjebb is vádlijaimat és a combomat és a popsimat,

nagyon jó: 2db
(2021-11-19) : Nagyon jól és tehetségesen masszíroz. rendesen átdolgozta a fáradt nyakam, hátam és vállam, de kitért a combjaimra, vádlijaimra, sőt még a talpamra is, amely meglepően nem volt csiklandós Martinával, pedig egyébként mindig csiklandós szokott lenni. Csuszkával is masszírozta a hátamat és a fenekemet. A gátat, a heréket, a farpofákat, de még az alsó hasamat is igen professzionálisan vette kezelésbe.

(2021-07-22) : Zseniális kezei vannak. Hátam, derekam érzékeny részei előkerültek, majd kezeltettek. Pár percben basszus. Ahogy írom most is fáj mindenem, mert öreg vagyok.. Martinám, megnyomkodnál? Arany kezed van. Hogy kihasználva már azt a kis időt. Erre nem számítottam. Nem tudom hova tenni magam.

: 5db
(2021-12-03) : Hason fekve krémmel kenegette az összes porcikámat, és megmasszírozott ami először kellemes, és ellazító volt. Annyira ellazultam, hogy az erotikusabbá forduló részek (benyúlások, különböző testrészeim nyelvvel illetése, a szerszám alapos megkenése) hatásosságából fakadóan gyorstüzelő egységgé avanzsáltam.

(2021-11-13) : Elmondasa szerint nem tanulta a masszazst,csak szivbol jon neki,de sok hivatasos tanult masszor megirigyelhetne a tudasat, a hatammal kezdte es fejtol a talpamig atgyurt, majd fordulas es igy is.

(2021-08-25) : Fürdés után a Tatamira parancsolt. megszabadult testét enyhén takargató ruhácskától, majd kellemes beszélgetést folytatva nekilátott a masszázsnak. Kezei finomak, de erősek, úgy masszíroz ahogy számomra pont kellemes de nem is simogatós. Közben folyt a beszélgetés mindenféle témákról. Talpamtól a nyakamig mindent átmasszírozott, ahogy az a nagykönyvben megvan írva.