Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

kittykeee

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-06 17:36:32

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló kittykeee +36705931972 120089 erotikus masszázs

Klapanciusz a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg kittykeee hirdetővel
hosszú lábak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Ismét egy új hölgy a Corvin-on, gondoltam gyorsan lecsapok rá, hátha az elsők között leszek. Gyors egyeztetést követően a telefonossal, már meg is volt az időpontom aznapra. Ehhez mondjuk az is kellett hogy ezúttal lemondjak a páros randi extra örömeiről, de annyi baj legyen. Utólag persze kiderült hogy nem teljesen új a szakmában, csak itt a szalonban, de attól azért még megvolt az újdonság varázsa.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel a Corvin negyed a földfelszínhez kötött koordinátarendszerben igen csekély mértékben mozog, így a megközelítés változatlan. Akinek nincs meg hogy ez a városrész hol is van, annak a Google/Apple Maps (vallási hovatartozástól függően) a barátja.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
A lakás is ugyan az mint eddig, fürdő rendben, tetthelyül szolgáló szoba rendben, felszerelés rendben. Nagy és puha matrac, oldalt tükör, hangulatfények, kellemes halk háttérzene, és az itt dolgozó lányok csábító parfümjeinek illata a levegőben. Csodás hely az érzéki kikapcsolódáshoz.
kittykeee külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Kitty egy cuki kis lány, amolyan "girl next door" típus. Azaz nem kimondottan egy bombanő, de jó értelemben: nincsen semmi felturbózva, minden természetes és átlagos, de csinos, kellemes összhatással. Tulképpen az a fajta csaj, akiről el lehet hinni hogy az ember akár civilben is meg tudná hódítani, ez pedig jócskán rá tud tenni pár lapáttal az egész élményre, illúzióra. Arca nagyon bájos, szinte már kislányos, van viszont jópár tetkó rajta (mármint a tetsén, nem az arcán) amik meg inkább a lázadó rosszkislányos stílus felé tolják az összképet. Ízlés dolga hogy ez bejön-e, nekem már egy kicsit sok rajta a tinta, de még elmegy. A képekről ez mind ki van retusálva, de semmi más, azaz valóban csak a diszkréció volt a szándék. Mellei kicsik (vagy talán már közepesek) de formásak, feneke szintén kicsi de kerek, puncija szép, illatos és fincsi, alkata vékony, sudár, igazi tinilányos. Szóval tökre rendben van, ha a képek tetszenek akkor élőben is be fog jönni.
1. kittykeee +36705931972 beszámoló Budapest 120089 erotikus masszázs
3. kittykeee +36705931972 beszámoló Budapest 120089 erotikus masszázs4. kittykeee +36705931972 beszámoló 2023-12-07 00:57:31 erotikus masszázs 120089
Erotikus masszázs
Ha a végén maradt volna idő, akkor lett volna masszázs is. De végül nem volt, mert bár maradt ugyan kb öt perc, az azért mégiscsak túl kevés bármire. Inkább egy hosszabb, érzékibb búcsúcsók lett belőle, ami alatt tisztára az volt az érzésem, hogy ez a lány engem visszavár...
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A tisztálkodást követően, mely ezúttal némi átmelegítő szerepet is betöltött, Kitty melengette tovább egy kissé még mindig áthűlt testemet. Igazán barátnősen ölelgetett és csókolgatott, hozzám simult egész testével, nem zavarta az se hogy a dákesz merevedni kezdett és bekandikált kissé a combjai közé... amitől persze tovább gyorsult a merevedés. 😅 Nem vacakolt holmi ismerkedős szájrapuszilgatós csókindítással, azonnal habzsolni kezdett mohón, érzékien, szinte már szerelmesen. Ez nagyon beindított, alig vártam a következő felvonást, de azért egy kicsit még élvezni akartam ezt is, nem siettettem hát a dolgot. Közben térdre ereszkedtünk a matracon és úgy folytattuk, Kitty már eleve kicsit szétnyitott combokkal térdelt le, de mikor simizni kezdtem a szeméremdombot, még széjjelebb rakta. Imádom mikor egy csaj ilyen kooperatív, még igazából oda se nyúltam csak a környékre, de már kínálja magát hogy bátran tapizzam ott, ahol igazából akarom, ne szégyenlősködjek. 😃

Benyúltam hát puha combjai közé, végigsimítottam bársonyos punciját, miközben másik kezemmel simiztem az egyik mellét, a másikat pedig finoman csókolgattam. Ez érezhetően bejött neki is, igen gyorsan elkezdett nedvesedni, alig kellett egy picit mélyebben belesimítanom egyik ujjammal a vágatba, és már éreztem is hogy odabent szinte tocsog a lucsoktól a punci. 😋 Ezaz, ezt imádom! Isteni lesz nyalakodni. De előbb még kezelésbe vett ő is, kezdetben szó szerint kézzel, de baromi érzékien izgatva a makkot, aztán viszont egy váratlan fordulattal mintha átváltozott volna vadmacskává, hanyatt lökve szó szerint letepert, nyeregbe pattanva felettem, fölém hajolva csókolgatta a nyakamat miközben punciját fel-le csúszkálva beledörzsölte az ágyékomba. (A farkam egy kicsit oldalra állt mikor fölém terpesztett hastájékon, majd onnan lecsúszva a combjával hátra sorodra, így nem ért a puncihoz...) Aztán még lejjebb csúszva befészkelte magát a lábaim közé, és kezelésbe vette a botkormányt, de mostmár főleg szájjal és nyelvvel, kézzel leginkább csak a zacsin rásegítve.

Olyan furulyázást vágott le, amitől percek alatt tüzelésre kész állapotba kerültem. Ám nem akartam gyorstüzelni, ezért kértem hogy lassítsunk picit, és most had vegyem át én a kényeztető szerepet. Cserfesen nevetgélve hanyatt feküdt, szétrakta lábait, és hívogatóan mozgatva csípőjét, egyik kezével a mellét, másikkal a szeméremdombját simogatta igencsak erotikus hangokat kiadva. Ez amennyire lehetséges mégjobban beindított, alig bírtam megállni hogy azonnal a finom pinára tapadjak, de végül kibírtam és előbb a lábait csókolgattam végig, a lábujjaktól kezdve egészen a belső combok tövéig a punci mellett. Csak ezután vetettem rá magam a mézescsuporra, de ekkor már teketóriázás nélkül vadul nyalni-falni kezdtem. Ez neki is bejött, igencsak izgató hangok törtek elő a torkából.

Ekkor eszembe villant hogy elvileg vibris játék is van, a telefonos kolegina legalábbis ajánlotta. Ezzel a műsorszámmal elég ritkán szoktam élni lányoknál, van nekem sokféle testrészem amit örömmel bedugok 😁, de most kedvet kaptam ehhez is. Rákérdeztem hogy bevethetjük-e a kis zizegő barátját. Igen volt a válasz, de meg kell keresse mert ő még mióta itt van, nem használta. Kiderült hogy nincs is bent a szobában, emiatt egy rövid időre ki kellett menjen. Mikor visszajött, megláttam hogy nagyon nem kicsi az a zizegő barát... Aztarohadt, ha ez befér neki bakker, az durva. 😳 Gigantikus méretű, mindenféle rezgő-mozgó részekkel ellátott vibrit hozott be magával. Be kell valljam nem vagyok szakértője ezeknek, szóval talán nem meglepő, de ilyet még nem láttam... Közösen megfejtve a működést, beállítottuk olyan üzemmódra amiről úgy gondolta megfelelő lesz neki (merthogy több is van, mindenféle fura mozgást meg rezgésmintát tud, beszarás), és megkért hogy azért majd óvatosan, mert tényleg durván vaskos a cucc. Aztán hanyatt vágta magát, én ráfeküdtem fejjel délnek fordulva, majd eleget téve kérésének előbb csak kívülről izgattam vele, rezegtettem a csiklón és a vágatban, óvatosan.

Majd ahogy érezhetően egyre jobban felizgult, szépen lassan és óvatosan elkezdetem neki betolni. Előbb csak a makknak megfelelő részt tüntettem el, már az is elég méretes, komolyan, szerintem negróknak sincs ekkora... Egy állat aki ezt megtervezte/legyártatta! 😄 Kicsit hagytam még tágulni, finoman mozgattam odabent, majd tovább toltam befelé, egyre jobban, mígnem határozott ellenállásba nem ütköztem. Ebből megvolt meddig mehet befelé, ezt megjegyezvén elkezdtem lassan ki-be húzogatni, egyre nagyobb úthosszon, majd fokozatosan egyre gyorsabb tempóval. Azért túl gyorsra nem vettem a figurát, nem akartam neki rossz élményt, úgyhogy megálltam ott, ahol még a reakciók alapján neki is jó volt. Uraim, a látvány közben fenomenális! Ahogy ki-be jár egy méretes műfasz a lucskos és illatos kis pinában, ahogy nyögdécsel közben, ahogy a szeméremajkak rásimulnak a cuccra, szinte betakarják és elnyelik, ahogy csillog rajta a rákenődött puncinedv, őrült izgató! 🥹

Közben azért nem pihent Kitty szája sem, külön kérés nélkül torokra vette a bőrdákeszt, koppanásig leengedte, szó szerint éreztem ahogy az orrlyukain át szuszog a golyóimon. 😃 Én hálám jeléül megpróbáltam közben nyalni is neki, de nem egyszerű egy ekkora vibri mellet odaférni, szóval inkább csak a csiklót tudtam izgatni, meg szívni magamba a fincsi pinaszagot, mondjuk ahhoz odahajolni se nagyon kellett, olyan intenzíven illatozott. Egy darabig még elkéjelegtem vele így, de aztán kezdtem ráunni, bármennyire is különleges meg látványos volt a show. Meg aztán az se járja hogy nem férek oda rendesen az izgató kis puncihoz… Úgyhogy szép lassan kihúztam a vibrit, aztán viszont hagytam neki pár perc pihenőt, mielőtt nyalni kezdtem. Először azt is csak gyengéden, érzékien, szinte csak puszilgattam igazából. A dákeszt ellenben egyre ütemesebben és egyre mélyebbre letolva járattam a szájában, amitől egy idő után kezdtem nagyon beindulni, muszáj volt a pinát is elkezdenem intenzíven habzsolni.

Simán bírta a csaj a kiképzést, sőt éreztem hogy élvezi is a kis pajzán dög, egy nyekkenés se volt hogy lassítsak mert nem jó, csak a kéjes szuszogást meg a farkam által elfojtott nyögéseket hallottam közben. Azért lassan kezdtem fáradni, úgyhogy egy idő után fokozatosan lassítva a tempón, végül teljesen leállva lemásztam róla. Kitty ekkor nagy levegőt vett, majd szinte átszellemült tekintettel, mosolyogva mondta, hogy ez rohadt jó volt, nagyon élvezte… 😃 Egy kicsit pihentünk mindketten, de aztán mivel közeledett a szeánsz vége, rátértünk a finish-re. Kitty négykézlábra ereszkedett előttem, popsival a tükör felé, széttárt combokkal, majd vadul, mélytorkosan, bőnyálasan szopni kezdett. Előbb ő diktálta a tempót, de aztán megragadva tarkóját, átvettem a stafétabotot és jó alaposan megkeféltem a torkát. Közeledve a beteljesüléshez kihúztam, majd megkértem Kittyt hogy tátott szájjal, kinyújtott nyelvvel, csukott szemmel várja a cuccost miközben kiveri, had menjen csak mindenhova. 😁 Nyögdécselt, sóhajtozott közben szexisen, rohadt jó volt! Aztán közvetlenül a lövés előtt átvettem tőle a slagot, hogy én irányíthassam hova megy: spricceltem párat a nyelvére és a szájába, majd az arca felé irányítva ment pár lövet az egyik csukott szemhéjára és pilláira, átlósan keresztbe az orrnyergére, és néhány csepp a pofijára is. Nem sietett tisztálkodni, hagyta hogy alaposan megcsodáljam magamnak a látványt miközben lenyugodtam. Aztán kért egy kis segítséget, hogy legalább adjam a kezébe a papírtörlőt, mert nem tudja kinyitni a szemét... 😁
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Előre rendeztük az előre megbeszélteket, de bejött a képbe két plusz extra közben is, ezeket csak utólag. Elég bevállalós a csaj, így a szokásosnál több extrát is sikerült kipróbálni vele, volt a klasszik csók és szájbaélvezés mellett vibris játék és arcra élvezés is. Az első kettő igen csekély rózsaszál (tapasztalatom szerint megfelel a masszlányos átlagnak), a másik kettő valamivel több. Így együtt a négy extrával egy kicsit talán már sok, legalábbis egy lányért egy órában aktus nélkül, de nagyon jól éreztem magam vele, úgyhogy szerintem megérte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 42 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kellemes élmény volt egy vonzó és lelkes, bevállalós lánykával, teljesen mintha csak a liftben nemrég velem kacérkodó 18-20 év közötti szexi tinicsajszit sikerült volna elkapnom magamnak, aki épp élményeket akart gyűjteni, de nagykanállal habzsolva ám! 😃 Szóval teljesen jó volt, és bár igazából nem tini már, olyan hamvas, üde, fiatalos és tettrekész, hogy teljesen magával ragadott az egész légyott. Kedves Kitty, köszönöm a randit, és csak így tovább, sok jófej vendéget kívánok neked! 😊

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés kittykeee erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-06 16:52:20
Egyszerre volt érzékletes és kedvcsinâlò.

2024-02-01 16:02:27
Igazán terjedelmes és jó regényt írtál.

2023-12-07 21:00:20
Remek, tartalmas beszámolót írtál. Gratulálok hozzá.

2023-12-07 19:28:32
Jóvanna wazeg, nem mindig jön össze a két jány, de eskü hogy igyekszek! 😁

2023-12-07 17:10:26
Helló threesome professzor! hol a harmadik szereplő? Írás tökéletes lett most is. Bravó
Mutasd mindet

Funkciókkittykeee legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-11-04) : Kimásztam a jakuzziból és megtörölköztem Kitti követett és utána elfeküdtem a jakuzzihoz közelebb lévő tatamin. Ebbe a szobába 2 db tatami van. A bokáimnál kezdte a masszázst és csevegtünk egy picit. kommunikatív lány és elég értelmes. Fokozatosan haladt felfelé a testemen az érintésekkel, amikkel tökéletesen ellazított.

felejthetetlen: 2db
(2024-04-23) : Védőfelszerelést kértem , majd először azt kértem , hogy lovagoljon meg ! Isteni volt ahogy rám engedte magát! Szűk puncija , tökéletesen körülölelte a farkamat. Közben gyönyörű szemeivel emelte a bűvöletet . Aztán kutyusba fordultunk ,

(2023-12-12) : Masszázs helyett beszélgettünk. Jól kommunikált és szépen gesztikulált. Mosollyal zárta minden mondata végét. Teljesen megfiatalodtam a társaságában. Fickós nem ettől lettem, hanem attól, ahogyan meztelenül kinézett.

: 4db
(2024-04-24) : A franciaja nagyon kellemes, igazabol meg ra kellett szolnom hogy huzzuk fel gyorsan a gumit mert hamar vege lesz

(2024-04-09) : Lovaglás következett, Kittyke "nyeregbe szállt", én pedig nem győztem betelni a látványával. Csodás és szűk puncikáját fokozatosan kellett kondicionálni a farkamhoz, de miután ez megtörtént, KIttyke kezdte magát egyre jobban érezni,

(2024-04-04) : az emeleti szobában egyből egymás testének feltérképezésébe kezdtünk . simogattuk , puszilgattuk egymást , mígnem ajkaink heves csókban forrtak össze .

egyeztetési probléma: 1db
(2024-04-14) : Az imessage már át se ment, gondoltam letiltott közben. A beszámolói alapján ígéretnes tűnt a hölgy, de nekem nem sikerült megtapasztalni. Volt olyan kollega, aki 240kmről ment hozzá, azoknak üzenem, hogy ennek alapján induljanak el.