Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

kittykeee

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-19 00:06:52

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló kittykeee +36705931972 119606 erotikus masszázs

félórás_vendég a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg kittykeee hirdetővel
fergeteges csúszka
Egyeztetés
Az oldalról hívtam. Kedves hangon jelentkezett be. Mindketten elmondtuk a kívánságlistánkat: az enyém egy csúszkamasszázs és kézi levezetés volt fél órában, az övé az adatlapján feltüntetett rózsaszál. Mikor egymásra talált a kereslet és a kínálat, megbeszéltük az időpontot és a címert is megkaptam.
Megközelítés
Tömegközlekedéssel érkeztem. A megállótól nem kellett sokat sétálnom és már hívtam is a kapu elől.
Helyszín
A többszobás lakás azon részeire amiket láttam, nem lehet panaszom. Hangulatos berendezés, ami illik egy szalonhoz. A fürdő tiszta és bár a szájvizet hiányoltam, másra nem lehet panaszom. A kád kettős célt szolgált: egyik felében kialakított zuhanyzási lehetőség, de természetesen hagyományos kádként is lehetett volna használni. Az előszobában fogas és szék, gondolom a cipő le és felvétele kényelmesebbé tétele miatt.
kittykeee külseje
Fiatal , csinos lány, kellemes idomokkal. Arca kedves, átlagosnak mondható.
1. kittykeee +36705931972 beszámoló Budapest 119606 erotikus masszázs
3. kittykeee +36705931972 beszámoló Budapest 119606 erotikus masszázs4. kittykeee +36705931972 beszámoló 2023-10-19 09:33:55 erotikus masszázs 119606
Erotikus masszázs
Gyors fürdés után elhelyezkedtem a ágyon, majd Kitti is levetkőzött. Rövid masszázst kaptam, ami inkább felvezető simogatás volt. Aztán jött a csúszka. Olajjal bekent testével csúszkált rajtam ide-oda. Mellei keménységét hol a combomnál éreztem, hol pedig a mellkasomon. Természetesen a farkam sem maradt ki a jóból, hosszú perceket időzött cickói közt, hogy megkaphassa ami neki jár. Aztán a puncijával is csúszkált a felsőtestemen. Sajnos nem engedte magát kényeztetni, de most önző módon nem is bántam. Jól esett amit csinált.
Levezetés
Éreztem, hogy lassan az összes vér a cerkámban gyűlik össze. Jeleznem sem kellett Kittinek és már nyúlt is a mereven álló farkamhoz, hogy amit a testével elkezdett, a kezével befejezze. Jól és kellemesen csinálta a kézimunkát. Simogatta finoman, majd kicsit vadabbul, aztán áttért a zsacsira is, hogy az se maradjon ki a jóból. Azután ismét a rúd volt a kezében és egyre gyorsabb ütemben köpülte. Pár perc múlva munkáját siker kísérte. A kilövellés pillanatában kicsit rászorított, de csak egy pillanatra, aztán szabadon engedte az utódokat. Jó fél méter magasra lőttem, majd a hasamra visszaérkezve kenődött el a sperma. Addig simogatott, míg teljesen lenyugodtam, majd megtörölgetett. Volt még pár perc, amit beszélgetéssel töltöttünk. Gyors köszönés és távozás volt a találka záróakkordja.
Elszámolás
A telefonban megbeszéltek szerint rendeztem még az elején. Szeretek túl lenni rajta.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kellemes félórát töltöttem el egy kellemes lány társaságában, aki igyekezett mindent megtenni értem. Sikerült is neki, hiszen teljesen kielégülten távoztam tőle. Ajánlom a lányt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés kittykeee erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-20 13:09:42
Nem szaporitom a szavakat, minden benne van ami erdekelt.
Mutasd mindet

Funkciókkittykeee legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-11-04) : Kimásztam a jakuzziból és megtörölköztem Kitti követett és utána elfeküdtem a jakuzzihoz közelebb lévő tatamin. Ebbe a szobába 2 db tatami van. A bokáimnál kezdte a masszázst és csevegtünk egy picit. kommunikatív lány és elég értelmes. Fokozatosan haladt felfelé a testemen az érintésekkel, amikkel tökéletesen ellazított.

felejthetetlen: 2db
(2024-04-23) : Védőfelszerelést kértem , majd először azt kértem , hogy lovagoljon meg ! Isteni volt ahogy rám engedte magát! Szűk puncija , tökéletesen körülölelte a farkamat. Közben gyönyörű szemeivel emelte a bűvöletet . Aztán kutyusba fordultunk ,

(2023-12-12) : Masszázs helyett beszélgettünk. Jól kommunikált és szépen gesztikulált. Mosollyal zárta minden mondata végét. Teljesen megfiatalodtam a társaságában. Fickós nem ettől lettem, hanem attól, ahogyan meztelenül kinézett.

nagyon jó: 1db
(2023-12-06) : Olyan furulyázást vágott le, amitől percek alatt tüzelésre kész állapotba kerültem. Ám nem akartam gyorstüzelni, ezért kértem hogy lassítsunk picit, és most had vegyem át én a kényeztető szerepet.

: 3db
(2024-04-24) : A franciaja nagyon kellemes, igazabol meg ra kellett szolnom hogy huzzuk fel gyorsan a gumit mert hamar vege lesz

(2024-04-09) : Lovaglás következett, Kittyke "nyeregbe szállt", én pedig nem győztem betelni a látványával. Csodás és szűk puncikáját fokozatosan kellett kondicionálni a farkamhoz, de miután ez megtörtént, KIttyke kezdte magát egyre jobban érezni,

(2024-04-04) : az emeleti szobában egyből egymás testének feltérképezésébe kezdtünk . simogattuk , puszilgattuk egymást , mígnem ajkaink heves csókban forrtak össze .

egyeztetési probléma: 1db
(2024-04-14) : Az imessage már át se ment, gondoltam letiltott közben. A beszámolói alapján ígéretnes tűnt a hölgy, de nekem nem sikerült megtapasztalni. Volt olyan kollega, aki 240kmről ment hozzá, azoknak üzenem, hogy ennek alapján induljanak el.