Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Zsantill

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-08-23 23:56:19

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Kopaszkukac1

Nagyon szépen köszönöm itt is a beszámolót, megleptél, nem számítottam rá!🤗 Örülök, hogy tetszett a programunk, ez engem mindig inspirál.
Várlak máskor is sok szeretettel, ha erre jársz és lesz egy kis időd!

Ui. A praktikus ajándékot is nagyon köszönöm!🤗😘
Puszillak👄

Beszámoló Zsantill +36702405119 119064 erotikus masszázs

Kopaszkukac1 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Zsantill hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR-re reagált, s kért egy előzetes telefonos beszélgetést - első tali. Telefonon beszéltünk, s pontosítottuk az időpontot, tartamot, helyszínt.
A helyszínen tisztáztuk, hogy utolsó vagyok, s nincs ellenére ha az egyezttetett 90 perces időkeretet túllépjük.
Megközelítés
Szgk-val mentem. Bőséges, kényelmes parkolóhely. Volt vagy 15 lehetőség 50 méteren belül!
Helyszín
Rendezett, igényes, fürdője pöpec, a baszoba csajosan berendezett, szivecskés párnák, tükrök, többféle hangulatvilágítással, minihifivel. Szőlő bekészítve - ha megéheznél. Kapásból 2 db törcsit kapsz! Sokféle innivalóval kínál. A szájvízhez kis csiszolt kristálypohár dukál! Ugye mutat ez valamit!
Zsantill külseje
Elegeáns, több mint figyelemre méltó, nagyon jó alalkú, csinos, ám laza hölgy. Képek nem hazudnak. Jó stílusérzéke van, öltözködni is, meg viselkedni is.
1. Zsantill +36702405119 beszámoló Budapest 119064 erotikus masszázs
3. Zsantill +36702405119 beszámoló Budapest 119064 erotikus masszázs4. Zsantill +36702405119 beszámoló 2023-08-24 09:43:18 erotikus masszázs 1190645. Zsantill +36702405119 beszámoló 2023-08-24 09:43:18 erotikus masszázs 1190646. Zsantill +36702405119 beszámoló 2023-08-24 09:43:18 erotikus masszázs 119064
Erotikus masszázs
Igen, volt az is.... Rád hangolódik, biztat hogy tégy-légy a kedvedre, s ő sodródik veled, kiszolgál. Gyengéd de azért "műszakilag is" értékelhető masszázst kaptam a 2 akció közt. A hátam és a derekam kértem átgyúzni, de kapott a fenekem és a lábam is átmozgatást.
Levezetés
Egyedül a szájba élvezés nem kedvence, de én anélkül is pont ugyanolyan jól tudom magam érezni. Szívesen vesz kölcsönös kényeztetést pl 69-ben, de önálló nyalakodásnak is örül, szereti. Szépen kezeli a hegedűt, s jól penget, ill. furulyázik. Nem durva, nem érezni fogát, hanem épp még a mélytorkoságot is megkapod kérés nélkül. Erre kicsit finoman rá is dolgoztam, de jó és finom perverz partner volt benne.
Az első menet közben többször furdult a felállás, minek a végén elsült a fegyver. Szépen letisztogatott, mejd letusiztam. A masszázs után időnk jól elszaladt már ugyan, de jelzésemre partner volt a folytatásban. Isteni oboamutatványa volt, ami közben dícsértem remek alakját, igazás nőies derekát, csípőjét, amit mondtam neki, hogy igazás jó lenne hátulról nézni, miközben... Talán majd egyszer az is ;)
Elszámolás
Extra az időkeretbeli rugalmassága volt, ami jól esett.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon tapasztalt, a hadak útját minden irányból megjárt csinos, jó stílusú laza nő, akinek a csípőjét szeretném hátulról szorosan fogni. Nem kell neki síkosító, a természete ebben is remek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zsantill erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-24 10:04:08
Rövid, de jól megírt beszámoló, a végén egy jó kis cliffhangerrel, ami vagy megtörtént, vagy nem. :)
Mutasd mindet

FunkciókZsantill legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-11-12) : Masszás előtt sokat beszélgettünk ismerkedtünk így a masszás során inkább lazítottam. Masszás közben a kis simogatás a kis puszi, a kis figyelmesség mindent elfejtett az emberrel.

(2023-09-15) : Hasra feküdtem, kaptam egy kellemes masszázst, a hátamra, vállamra, nyakamra terjedt ki. Jól esett, pont elegendő volt arra amit a helyzettől vártam . Közben finom átmenettel elkezdtem érezni a cicik bársonyos érintését a hátamon, és kezeinek simogatását a combjaim között.

(2023-05-25) : utána egy kellemes kis comb meg fenékmasszázst kaptam. Ez a rész is nagyon kellemes és erotikával teli volt , pedig nem is ez volt az étlapon a főétel maximum az előétel.

felejthetetlen: 13db
(2023-09-28) : S, nem mellesleg végre a hátamra is került krém. Mert ugye sok terület elérhető számomra magamon a zuhanyzások után, viszont a hátamat még nem nagyon sikerült elérnem sohasem. A hátmasszázs után következett a fenék-comb-vádli kezelés, amit szintén nagyon élveztem.

(2023-04-22) : Megtörülgetett, maj hasra feküdte. Kaptam egy kellemes masszázst, ami nem tudom meddig tartott, mert ez idő alatt végig beszélgettünk. Minden egyéb mellett nagyon jó beszélgetőpartner is.

(2023-02-17) : A puncit kezdtem puszilgatni, félrehúztam a bugyit, Zsantill segített és lehúzta. Mintha némi pánt még ezután is maradt volna, nagyon dögös és szexi volt minden, de itt már inkább a szuper puncira koncentráltam. Volna, ha el nem csábított volna a feneke. Szóval, közben azon kezdtem igyekezni, hogy megfordítsam és hátulról is foglalkozhassak vele. Erre megkérdezte: "popsi mániás vagy?". Édesjóistenem, dehogyis cici mániás, dehogyisnem, ezen a ponton már mindenmániás voltam, mindenét akartam.

nagyon jó: 17db
(2023-02-02) : Ezek után az ágyon folytatódott a hempergés. 69-ben folytattuk, ráült a számra én pedig nyaltam faltam a kopasz barackot. Míg én őt kényeztettem, ő mohón bele vetette magát farkam és golyóim kényeztetésébe.Nagyon jól csinálja, valahogy sosem elég belőle. Amikor már jól kiszórakoztuk magunkat, gumit húzunk és meg lovagolt. Nagyon jól mozogtunk együtt, néha én diktáltam, de általában ő volt a főnök.

(2023-01-09) : Erre ő finoman, majd hevesebben franciázni kezdett, a kifüggesztett tükrökben nagyon jól elmoziztam, majd 69-et kértem. Amikor a nyelvem hegyére ült belenyalogattam a punciba, először csak finoman,majd hevesebben, amit sok sok sóhajjal díjazott. Majd gumit húzott a családi ékszerrel, és bele ült, nagyon jól lovagolt, de én is mozogtam alatta rendesen, csattogtunk keményen, igazán élvezetes első felvonás volt.

(2022-02-15) : Az én francia tudásom villogtatása után ő is megmutatta, mit tud. Kellemes, bőnyálas franciát kaptam. Nem kapkodva, finoman, érzékien. Jól esett. Jól rám hangolódott Zsantil. Ezt élveztem egy darabig, majd mivel már benne szerettem volna lenni, kértem, hogy kezdjük el az első felvonást.

: 23db
(2023-06-16) : Hamar megtaláltam az ajkait, istenien csókol és ez még csak a kezdet. A melltartókkal mindig bajom van, különösen ha leveszem a szemüvegem, de ő kikapcsolta helyettem, és elhajítottuk. Miután a bugyi is a földre csúszott, kilépett a cípőiből, én leültem az ágyra és végignyaltam azokat a csodás ikreket.

(2023-01-10) : Leülök a jó magas ágy szèlère, hátradőlve könyökömön megtámaszkodva nèzem ahogy a farkam eltűnik a szájában, de minden elkèpzelhető módon játszik vele. Miközben a főnökasszony játszik a beosztottal, egy sunyi pillanatban megugrasztom a cerkát ami ismèt beleröppent a szájába.

(2022-12-30) : Finom èrintèsek incselkedèsek a vègzet tüzènek hegyèvel . Agyamnak bizonyos szegmensei itt funkció nèlkül foglalták el helyüket a koponyámban, mert filmszakadàs..... eszmélés egy forró édes érzés hatására ahogy a kedves csörében eltűnik a farkam. .... Térdel elöttem .