Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Zsófi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-04-18 23:15:22

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zsófi +36702799482 117731 erotikus masszázs

Noma a 2023-04 hónapi randiján történteket írta meg Zsófi hirdetővel
perfekt alak
mindenre hagy időt
mindig vidám
Egyeztetés
Mostanában ritkán szoktam a masszázs szekciót böngészni, de az oldal tetején feldobta Zsófi hirdetését, amin megakadt a szemem, így nem is haboztam sokáig és felhívtam. Talán másodjára vagy harmadjára sikerült elérnem és szerencsére pár órán belül volt is szabad hely.
Megközelítés
Autóval érkeztem még a délutáni csúcs előtt, ráadásul kerületen belülről így pár perc alatt oda is értem. Kis utca, a gps pontosan oda visz, parkolóhely volt bőven, természetesen fizetős a parkolás.
Helyszín
A helyszín egy 4 emeltes panelház, lift talán nincs is, vagy legalábbis én nem vettem észre:), de szerencsére csak az elsőre kell felsétálni, így nem okozhat problémát senkinek. A lakás pici, de rendben van. A tetthelyen tatami, hangulatvilágítás es teljesen elhúzva a sötétítő, bár a délutáni fényben minden teljesen jól látható volt. A fürdőben egy csomó tusfürdő, szájvíz, egyszóval a célnak tökéletesen megfelel minden.
Zsófi külseje
Alapvetően Zsófi külsejenfogott meg a képeken, szeretem a magas, de formás, vékony lányokat és ő pont ilyen. Formás popsi, kicsi, tinis cickók es az arckitakarástól sem kell félni. Tényleg olyan mint a képeken, sőt egészen pontosan abban a fekete szettben fogadott amiben a képeken is látható.
1. Zsófi +36702799482 beszámoló Budapest 117731 erotikus masszázs
3. Zsófi +36702799482 beszámoló Budapest 117731 erotikus masszázs4. Zsófi +36702799482 beszámoló 2023-04-19 10:05:09 erotikus masszázs 1177315. Zsófi +36702799482 beszámoló 2023-04-19 10:05:09 erotikus masszázs 1177316. Zsófi +36702799482 beszámoló 2023-04-19 10:05:09 erotikus masszázs 117731
Erotikus masszázs
Érkezésem után gyorsan tisztáztuk a programot és irány a zuhi, siettem mert már nagyon rá voltam pörögve a masszázs utáni részre, de még a masszázs is hátra volt:) Miután beértem a tetthelyre hasravágtam magam a tatamin és kezdetét vette egy lágy olajos masszázs. A lábaimmal kezdett, viszonylag sok időt töltött el ott, aminek kifejezetten örültem mert az előző napi lábedzést még nem sikerült teljesen kipihenni. Közben beszélgettünk mindenféléről, nagyon jó beszélgető partner es szerintem meg is volt a kémia köztünk ilyen téren. Masszázs közben többször megdícsérte a fizikai adottságaimat,ami külön jól esett. A lábak után jött a hátam és a karom, ekkor már a hátamon ült és ahogy néha meg-meg emelkedett én sem voltam rest, próbáltam őt a kezemmel hátranyúlva hangulatba hozni. A hátam es kezeim után egy kicsit elkezdett újra a lábaim, majd a lábam köze felé kalandozni és rossz szokásomhoz híven nem vártam meg, hogy ő jelezze, hogy megfordulhatok, hanem én kérdeztem rá, amire szerencsére igenlő válasz érkezett. A masszázs összességében inkább kellemesnek volt mondható, mint sem szakszerűnek és hatékonynak, de mivel elsősorban nem ezért mentem így nem zavart.
Levezetés
És el is érkeztünk az általam várva várt részhez, amivel kapcsolatban maradt bennem némi hiányérzet, vagy csak lehet, hogy a legutobbi masszázs élményeim (P-vel) tették nagyon magasra a lécet.. Csókot kértem extrának, ebben egészen ügyes volt, viszont amikor közben elkezdtem volna az ujjaimmal izgatni jelezte, hogy piros betűs ünnepek vannak, így a bugyi marad. Előre a telóban ezt nem jelezte, amit sajnáltam egy kicsit, illetve inkább azt, hogy maradnia kellett a bugyinak, mert úgy éreztem, hogy megvolt a kémia és ki tudja mi sült volna ki belőle:) 1-2 perc csók után először kézzel majd szájjal kezdte el kényeztetni az ekkorra már kőkeménnyé vált velem egykorút, ez kifiejezetten jól esett bár inkább monoton volt picit, valahogy olyan feelingem volt mint ha egy kevésbé tapasztalt tini csinálta volna. Mondjuk ez a korából adódóan talán várható is volt:) Hol egyik, hol másik oldalamról közelítve majd végül a két lábam közé bemászva folytatta a francia leckét amíg szép lassan éreztem, hogy elér a végzet és mivel az nfvsz extra és ezt nem kértem, így jeleztem neki hogy “most” és ő szépen kézzel kifacsart. Nem kapkodta e, hagyott lenyugodni, majd kaptam papírtörlőt és tisztába tettem magam. Ezek után gyors zuhi, az anygiak rendezése és távoztam.
Elszámolás
Az alap óra * rózsaszál, az extrákért * rózsaszálat kér. Én a csókot vettem igénybe, így * rózsával vált könnyebbé a tárcám:) Első alkalommal voltam nála, de bizalmat szavazott és a végén rendeztük.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összességében vegyes érzelmekkel távoztam. Zsófi egy nagyon dekoratív, vidám, kedves fiatal lány, akivel nagyon kellemes időt tölteni, viszont szerintem még van hely a fejlődésre akár a masszázst akár a levezetést illetően. Még vissza fogok térni, hogy kiderüljön másodjára mit tudok ki kihozni belőle.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zsófi erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-06 11:43:38
Infomatív írás, plusz pont, hogy a rózsák számát is megadtad.

2023-04-21 10:35:21
Kspisti11
"kinek ki áll a legelső helyen a sorban."
Naná hogy mindenkiére kíváncsi vagyok. Eddig kettő íróét tudom.

2023-04-21 07:50:14
@Viva: csak Fere sorrendje érdekel, vagy mások "kitárulkozására" is kiváncsi vagy?

2023-04-20 19:40:50
Viva!

Megy a válasz priviben!

2023-04-20 17:23:35
Fere, konkrét kérdésem az lenne kinek ki áll a legelső helyen a sorban. De ez most költői kérdés, nem várok rá választ.
Mutasd mindet

FunkciókZsófi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-03-09) : Kérésemre mindkét alkalommal rám merőlegesen nyégykézláb állva, pucsítva kényeztetett. Leginkább a szájában voltam, néha pihenésképpen felemelte a fejét és kézzel folytatta -

(2023-10-27) : Hasra feküdtem, Zsófi a lábaimnál helyezkedett el, először a vádlimat kezdte lassan, módszeresen átgyúrni. A bal vádli, utána rákérdezett a talpmasszázsra, majd, igenlő válaszom után, a talpamat is, közepes erősséggel átmasszírozta.

felejthetetlen: 7db
(2024-04-19) : Following a soft, very pleasant francia. I enjoyed Zsófi’s actions and at the same time could watch her beautiful butt from the mirror in the wall. Again this was something to remember for a long time. In the end I ask 69.

(2023-05-11) : inkább nem siettem el hanem hagytam, hogy finom érintéssel meg masszírozza a nyakamat, vállamat és hátamat. Ritka ez is manapság. A futószalag érzésnek a legkisebb jelét nem érzékeltem.

(2023-04-28) : Zsófi elkezdett (valószínűleg) krémmel masszírozni. Mivel az első pillanattól nagyon kommunikatív volt, és rengeteg közös témánk volt, így őszintén szólva a masszázsra csak annyiban koncentráltam, hogy jól esett. Ezúttal kevésbé volt szükségem rá, a vállamban volt ugyan néhány csomó, amit lazított, amikor oda került, de most nem csak a levezetésre készülve, hanem a beszélgetésünk okán is hátrébb szorult prioritást tekintve a folyamat.

nagyon jó: 2db
(2023-07-29) : A masszázs első részében a hátamat, gerincemet és a csípőmet masszírozta. Jó erős keze van és így nagyon jól esett a kezelés A kényeztetés és a levezetés után a hátamra feküdtem és elölről masszírozott.

(2023-05-02) : Szőlős masszázsolajjal masszírozta végig először a lábaimat, majd haladt a hátam és a karjaim felé. Bár nem tanulta a masszázst, de alapos és nagyon kellemes volt a masszázsa, igazán jól esett, szerintem jó érzéke van a masszázshoz is.

: 4db
(2023-05-15) : Nem tanulta a masszázst, ugyanakkor nagyon kellemesen átmasszírozott, külön örültem, hogy magától elkezdte a talpaimat is sokáig masszírozni, ez azért nem szokott alap lenni, vagy csak külön kérésre. Sokat időzött a fenék tájékon is, ami nagyon jól esett, plusz a nyakamat és vállamot is kellemesen átnyomkodta.

(2023-05-12) : Hozta a pohár vizet, amivel a tusolás előtt megkínált, kávét nem kértem. Kérdezte, hogy mivel kezdjünk, ugyanis a masszázst a végére is hagyhatjuk. Én ezzel szerettem volna kezdeni, hiszen először voltam nála, és nálam ez a rész a beszélgetésre, ismerkedésre van.

(2023-04-17) : Fordulás után megkért, hogy segítsem a "lányokat" beolajozni, amit örömmel tettem, mert ilyen tökéletes mellekkel ritkán találkozik az ember. Hadd jegyezzem meg, hogy egy kis kommunikációs hiba miatt nem említett dolgot egy extrával helyettesített, amivel rendkívüli korrektségrõl tett tanúbizonyságot