Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Zsófi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-04-16 01:36:43

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zsófi +36702799482 117696 erotikus masszázs

Penta3 a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Zsófi hirdetővel
perfekt alak
fergeteges csúszka
legjobb mellszex
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem, elsőre felvette. Nagyon kedvesen elmondta a részleteket és pár óra múlva már élőben csodálhattam a vonalait.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Az épület a nyugatitól 5 percre fekszik. Parkolni a Westendben érdemes, az utcán nem egyszerű helyet találni. Az épületet elsőre irodaháznak tűnik portással, de szerencsére bent nem kell elmagyarázni hova készülünk. Az ajtón egy fodrászüzlet neve szerepelt, ami elsőre kicsit összezavart.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Szép, rendes, tiszta igényes, pont mint a képeken. Sajnos a lakást más is használja, ez kissé komplikálja a dolgokat. Csak tatami van, aminek vannak előnyei és hátrányai. A tükör helyzete ideális. Szereti a félhomályt ami hangulatos, de közben meg olyan gyönyörű, hogy az ember teljesen bevilágított műteremben nézegetné.
Zsófi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fantasztikusan gyönyörű külső, pont mint a képeken. Magas, karcsú, feszes test, puha bőr, remek popó és a világegyetem legszebb mellei. Méret, forma, tapintás, érzékenység mindenben tökéletes. Ha ez nem volna elég, az arca is egészen egzotikus. 10/10 vita nélkül. A képen látható dresszben fogadott ami nem sok teret hagyott a képzeletnek.
1. Zsófi +36702799482 beszámoló Budapest 117696 erotikus masszázs
3. Zsófi +36702799482 beszámoló Budapest 117696 erotikus masszázs4. Zsófi +36702799482 beszámoló 2023-04-16 19:36:39 erotikus masszázs 1176965. Zsófi +36702799482 beszámoló 2023-04-16 19:36:39 erotikus masszázs 1176966. Zsófi +36702799482 beszámoló 2023-04-16 19:36:39 erotikus masszázs 117696
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Elmondása szerint nem tanult profi masszázs technikákat. Szerintem vagy nem teljesen őszinte vagy őstehetség mert nagyon jó benne. Jó érzékkel váltogatta a gyúrósabb és a finomabb epizódokat. A krémet is pont megfelelő mennyiségben használta. A lábaimtól kezdve haladt felfelé. A lábaim egy remek masszírt kaptak de szerintem megcsúszhattunk egy kicsit mert a hátamra érezhetően kevesebb idő jutott. Simán el bírtam volna viselni, ha még 20 percig gyúr felül, mert minden mozdulata telibe talált. Ezt meg is említettem a végén. Megbeszéltük, hogy legközelebb a hátam kapja a több figyelmet.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A program eddig "csak" kellemes volt, innentől váltott mennyeibe. A csúszka masszázsát tanítani lehetne. Van bőven mit bevetnie és nem tart vissza semmit. Minden porcikájával kényeztet miközben a tükörben aki akar (és képes rá) még mozizhat is. Feledhetetlen élmény az biztos. Elkezdte kényeztetni is a déli fiúkat de nem bírtam betelni a melleivel így kértem, hogy inkább én játszanék most. Mosolyogva engedett. Érezhetően végig figyelt rám, a kéréseimre kedvesen, odaadóan reagált. Nem az a típus, aki mereven ragaszkodik a programhoz.
Simogattam, gyúrtam, nyaltam faltam a bimbókat aminek a vége az lett, hogy kiderült, a tökéleteset is lehet fokozni. Utána lefelé kalandoztam el, ami sajnos már kevésbé volt sikeres. Úgy éreztem nem találtuk meg az összhangot (a tatamin a nyakam nem bírja annyira a szöget, a 69 meg pont nem jutott eszembe).
Megint én következtem. Kézzel és szájjal is finoman csinálta de a mellei megint elvarázsoltak úgyhogy kértem, hogy úgy akarok elmenni, hogy a melleit csókolgatom. Ezt viszont nehéz összehozni, ha a feje lent van, így kézben lett végem. Megbeszéltük, hogy a szájába élvezhetek, de olyan gyorsan jött, hogy nem volt már idő pózt váltani. Legközelebb picit hamarabb kell, hogy jelezzek :).
Némi pihi után jött az elszámolás, öltözködés. Közben többet beszélgettünk is. Ez a rész néha fura tud lenni, de vele könnyű. Okos, intelligens, kedves, ismerkedős. Simán el tudtam volna vele beszélgetni többet, de sajnos idő volt úgyhogy menni kellett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
100% korrekt, pontosan a telefonban megbeszéltek szerint. Az ár átlagos az érték viszont kimagasló!
Rózsacsokor
Penta3 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Fényévekkel múlta felül azt amire számítottam! Ő maga, a környezet, a hangulat, a hozzáállás mind maximálisan, hihetetlenül tökéletes. Az egyedüli negatívum, hogy nem egyedül volt, de ez jelentéktelen apróság a többihez képest.
Kicsit "gonosz" volt és a beszélgetést nagyjából úgy zárta le, hogy "ezt majd legközelebb elmesélem". Ezek után nem is lehet kérdéses, hogy újra meg kell látogatnom Zsófit.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zsófi erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-14 18:49:20
Jó beszámoló, de azért a csokor méretét körül írhattad volna.
Mutasd mindet

FunkciókZsófi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-03-09) : Kérésemre mindkét alkalommal rám merőlegesen nyégykézláb állva, pucsítva kényeztetett. Leginkább a szájában voltam, néha pihenésképpen felemelte a fejét és kézzel folytatta -

(2023-10-27) : Hasra feküdtem, Zsófi a lábaimnál helyezkedett el, először a vádlimat kezdte lassan, módszeresen átgyúrni. A bal vádli, utána rákérdezett a talpmasszázsra, majd, igenlő válaszom után, a talpamat is, közepes erősséggel átmasszírozta.

felejthetetlen: 7db
(2024-04-19) : Following a soft, very pleasant francia. I enjoyed Zsófi’s actions and at the same time could watch her beautiful butt from the mirror in the wall. Again this was something to remember for a long time. In the end I ask 69.

(2023-05-11) : inkább nem siettem el hanem hagytam, hogy finom érintéssel meg masszírozza a nyakamat, vállamat és hátamat. Ritka ez is manapság. A futószalag érzésnek a legkisebb jelét nem érzékeltem.

(2023-04-28) : Zsófi elkezdett (valószínűleg) krémmel masszírozni. Mivel az első pillanattól nagyon kommunikatív volt, és rengeteg közös témánk volt, így őszintén szólva a masszázsra csak annyiban koncentráltam, hogy jól esett. Ezúttal kevésbé volt szükségem rá, a vállamban volt ugyan néhány csomó, amit lazított, amikor oda került, de most nem csak a levezetésre készülve, hanem a beszélgetésünk okán is hátrébb szorult prioritást tekintve a folyamat.

nagyon jó: 3db
(2023-07-29) : A masszázs első részében a hátamat, gerincemet és a csípőmet masszírozta. Jó erős keze van és így nagyon jól esett a kezelés A kényeztetés és a levezetés után a hátamra feküdtem és elölről masszírozott.

(2023-05-02) : Szőlős masszázsolajjal masszírozta végig először a lábaimat, majd haladt a hátam és a karjaim felé. Bár nem tanulta a masszázst, de alapos és nagyon kellemes volt a masszázsa, igazán jól esett, szerintem jó érzéke van a masszázshoz is.

(2023-04-18) : Masszázs közben többször megdícsérte a fizikai adottságaimat,ami külön jól esett. A lábak után jött a hátam és a karom, ekkor már a hátamon ült és ahogy néha meg-meg emelkedett én sem voltam rest, próbáltam őt a kezemmel hátranyúlva hangulatba hozni.

: 3db
(2023-05-15) : Nem tanulta a masszázst, ugyanakkor nagyon kellemesen átmasszírozott, külön örültem, hogy magától elkezdte a talpaimat is sokáig masszírozni, ez azért nem szokott alap lenni, vagy csak külön kérésre. Sokat időzött a fenék tájékon is, ami nagyon jól esett, plusz a nyakamat és vállamot is kellemesen átnyomkodta.

(2023-05-12) : Hozta a pohár vizet, amivel a tusolás előtt megkínált, kávét nem kértem. Kérdezte, hogy mivel kezdjünk, ugyanis a masszázst a végére is hagyhatjuk. Én ezzel szerettem volna kezdeni, hiszen először voltam nála, és nálam ez a rész a beszélgetésre, ismerkedésre van.

(2023-04-17) : Fordulás után megkért, hogy segítsem a "lányokat" beolajozni, amit örömmel tettem, mert ilyen tökéletes mellekkel ritkán találkozik az ember. Hadd jegyezzem meg, hogy egy kis kommunikációs hiba miatt nem említett dolgot egy extrával helyettesített, amivel rendkívüli korrektségrõl tett tanúbizonyságot