Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
LEHETNE JOBB szexpartner beszámoló

Zora

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-10 02:27:08

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zora +36205905304 119214 szexpartner

Lastlion a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Zora hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Már régóta kiszemeltem Zorát és most rá is szántam magam, hogy ellátogassak hozzá. Telefonon próbáltam elérni, de mint kiderült, telefonkezelős kisasszonnyal beszéltem csak, aki ha nem tudja felvenni, visszacsörren. Kisebb nehézségek után (hívom, nem veszi fel, visszacsören, azonnal hívom ismét, nem veszi fel, aztán megint visszacsörren, hívom megint) sikerült beszélnünk, érdeklődtem a szabad időpontról, majd infót kaptam a kondiciókról is (csokor-idő-lehetőségek dimenziójában). Célom volt egy órás huncutkodás, ezért rá is kérdeztem, hogy egy órában kétszeri lehetőség van-e. Erre megerősítő választ kaptam, úgyhogy ennek külön örültem. Aznap délutánra sikerült leegyeztetnem az időpontot.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Már sokszor megénekelt lakóparkról van szó, szemben benzinkút, nem messze egy uszoda. A háztömb mellett vilamosjáratok csokra várja a tömegközlekedést előnyben részesítőket (én is ezt választottam), a parkolásról sajnos nem tudok információval szolgálni, bevallom őszintén, hogy nem néztem.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Az újépítésű ház sokadik emeletén van a lakás, belépve egy amerikai konyhás nappaliba léptem. Innen nyílik egy rövid kis folyosó, néhány ajtóval. Mint kiderült, ebből az egyik a célszoba volt, a másik a fürdő, a többi ajtóról csak sejtésem lehet, de igazából ez nem is érdekelt a vendéglátom miatt (ezt majd a következő részben kifejtem). A célszoba puritán, egy szék szolgál a ruha tárolására, egy rendkívűl alacsony, a kétszemélyes ágyak keskenyebb verziója várt, rajta mélyszürke lepedőszerűséggel, valamint egy kis éjjeliszekrény (inkább asztalka) a "céleszközök" (papírtörlő, sikosító stb.) számára. A fürdő hasonlóan egyszerű, a fürdőkabin szilikonja kicsit megviselt már, a szájvizet felemelve ingerenciám volt, hogy én töröljem le a mosdókagylót, de nem ingatlanvásárlásra készültem, úgyhogy felülemelkedtem az általam tapasztalt kisebb hiányosságokon, és alapos zuhanyzás uttán kiléptem a már csurom vizes kilépőre és megtörölköztem a kissé még nedves törülközővel (Zora elmondása szerint elfelejtettek kiteregetni).
Zora külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nos, itt ért az első meglepetés, még a kellemesebb formában: ugyanis Zorával már találkoztam korábban, pár éve, a pesti oldalon, más névvel. Akkor kétszer is voltam nála, és ő is rögtön rákérdezett, hogy ismerjük-e egymást, hamar sikerült is a kölcsönös beazonsítás, úgyhogy ennek nagyon megörültünk és feljöttek régi témák is (egy csomó mindenre emlékeztünk egymásról). Ekkor még boldog voltam és úgy gondoltam, remek órának nézünk elébe. Egyébként Zora alkatra úgy néz ki, mint a képein, gyönyörű karcsű alakja van, nagyon formás kis popsival, szép kis cicikkel. Azonban ami a képekről nem derül ki, hogy rengeteg (ízléses) tetkó borítja, és bizony piercing is ott incselkedik a bimbókban, ami szerintem roppant izgató. Ezt nézve egy vadóc, belevaló, bevállalós csajszira gondolhatnánk, ami beszélgetés szintjén még helytálló is lehet, de amint szexről van szó, nem is tévedhetnénk nagyobbat! Az "Action" részben majd látni lehet, hogy mekkora az ambivalencia. Ennek ellenére roppant formás és kívánatos, szőke hajzuhatag és hosszú szempillás kék (ne tudom, hogy igazi vagy mű) szemek igézhetik el a férfiembert, arcocskája igazán bájos, nekem nagyon bejön. Egy fekete, csipkeszerűen félig-meddig áttetsző kis köntösszerűségben fogadott, alatta ha jól emlékszem fekete bugyi. A melltartóban nem vagyok biztos, igazából a szemei rabul ejtettek.
1. Zora +36205905304 beszámoló Budapest 119214 erotikus masszázs
3. Zora +36205905304 beszámoló Budapest 119214 erotikus masszázs4. Zora +36205905304 beszámoló 2023-09-11 20:41:16 erotikus masszázs 1192145. Zora +36205905304 beszámoló 2023-09-11 20:41:16 erotikus masszázs 1192146. Zora +36205905304 beszámoló 2023-09-11 20:41:16 erotikus masszázs 119214
Action
Kölcsönös francia:
3
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
3
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
1
Érkezésemet követően, miután beinvitált a szobába, jött az első hidegzuhany: még rá se tértem arra, hogy mit szeretnék, már belekezdett, hogy nem tudja, telefonban mi lett megbeszélve, de nála egy órában csak egyszeri lehetőség van. Ezen kicsit ledöbbentem (rég volt már, hogy "telefonban mást mondott" kategóriával szembesültem volna), rákérdeztem egy esetleges másfél órás megoldásra bővített csokorral, de az meg időben nem volt megfelelő és amúgyis fáradt már kicsit. Ok, rendben, úgy voltam vele, hogy akkor majd azt az egy menetet nyugisan töltjük el, megadjuk a módját mindennek (ó, én naiv!), maradt az egy óra, egyetlen lehetőséggel. Elmentem zuhanyozni, viszaértem, mondta, hogy helyezzem magam kényelembe, mindjárt jön ő is. Pár perces várakozást követően belibbent, megszabadult a ruháitól és már lábaim közé térdelt is és egy kellemes, lágy franciázásba kezdett. néha lenyúltam, hogy cickóit megsimogassam, de inkább hagytam őt tevékenykedni.
Pár perc múlva rákérdeztem a 69-re, mert gondoltam legyen neki is kelleemsebb a helyzet, de a válasz kicsit lelombozott: azt ő nem szereti, úgyhogy ne (itt villant be egy régi emlék, miszerint nem emlékszem, hogy 69-eztünk volna valaha is). De ha akarom, nyugodtan kényeztethetem én is őt. Hát rendben, úgyis van bőven időnk, nyalni meg amúgyis szeretek. Hátára feküdt, és egy csodálatos, borotvált, zárt punci tárult elém, amit finoman megközelítettem, majd óvatosan kényeztetni kezdtem. Ekkor jött a következő furcsaság: a fejét a karjaiba temeti, mintha véletlenül sem akarna meglátni valamit, vagy ne lássák az arcát. Ez bevillant, hogy régen is volt hasonló, de betudtam most is szégyenlősségnek. Elkezdtem a nyalakodást, majd rámszólt, hogy kemény a nyelvem (?), csináljam óvatosan (mindig óvatosan kezdem, nem vagyok állat és azért nem csak pár év tapasztalat van mögöttem). Hát jó, csinálom olyan lágyan, ahogyan csak képes vagyok, de ennek meg konkrétan semmi hatása nem volt. Se egy kéjes sóhaj, se egy ígéretes kis rándulás, semmi. Hosszasan próbálkoztam, aztán el is untam a dolgot és visszakértem magam a kedvezményezett pozícióba. Megint jött a kellems, lassú francia, majd mikor gumit kértem, a kezembe adta, hogy bontasm ki és húzzam magamra magamnak. A hosszú körmök miatt ezt meg is értem, de ahogy kibontottam, éreztem, hogy még nem 100%-os az erekció, kis rákeményítést kértem még. Erre kézzel huzogatja, kértem, hogy szájacskával. Erre feláll, megy papírtörlőért, hogy töröljem meg, mert előcseppek vannak. Ezzel nincs is gond, természetesen megtörlöm, de azért csak jobban esett volna, ha nem teszi ezt így szóvá és ő is megtörölhette volna. Pár másodperc francia és már húzom is fel a gumit - csak hogy ismét hidegzuhanyba részesüljek!
Kezdeményeztem, hogy egy lovaglással induljunk. Azt ő nem szereti. Akkor kutyusba? Azt sem szereti. Mondom, hogy akkor legalább próbáljuk meg úgy lovaglóban, hogy 100%-ban úgy menjen, ahogy neki megfelelő. Nagy nehezen belemegy, sikosító, beleül majd teljesen rámdől. Nem mondom, hogy kellmetlen egy ilyen csini lány szoros közelsége, illata is igen kellemes, ahogy vállát-nyakát értem arcommal, de másra esélyem se volt. Na jó, a kezeimmel tudtam a popsikát markolászni. Így vergődött rajtam egy darabig, a ciciket sehogy sem értem el, így kértem, hogy legalább kicsit üljön fel. Válaszul egy tömör "nem" érkezett. Jó, hát ez így márt kezdett unalmassá válni, úgyhogy mondtam, hogy váltsunk pózt. Mivel az alap pozíturákból a lovaglót (vagy annak csúfolt valamit kilőttük) és a kutyához merev ellenállásba ütköztem, így missziben próbáltam valamit kihozni a dologból.
Hátára fekszik, lábait szétnyitja, arcát szokott módon eltakarja és tulajdonképpen hagyja, hogy keféljem. Kb. ennyi, nulla metakomunikáció (mondjuk a kommunikáció hiánya is kommunikáció bizonyos formában), semmi proaktivitás. Próbáltam lelkesedni, ahogy néztem farkamat a kis puncijába ki-be mozogni, cirógatva játszani a kis cicikkel (bimbókhoz már hozzá sem ertem nyúlni, nehogy azért is lebaszást kapjak), felegyenesedve és rádőlve is csináltam, de meguntam. Rákérdezek reménykedve: biztos nincs doggy, még nagyon óvatosan sem? Nincs, max hason fekve csinálhatom hátulról. Na jó, nem a kedvencem, de legalább ez is valami. Hasra fordul, én a lába iközé térdelek, párnát kérem a csípője alá (ezt szerencsére engedte), apró trükkként a lábait széttoltam kissé, így a popsi jobban kiemelkedik és így hatoltam belé óvatosan. Gyönyörű a popsija, és a háta is, próbálok ebből erőt meríteni. Persze pár perc múlva már szól, hogy összezárná a lábát inkább (ne képzeljétek, hogy spárgáztattam, csak olyan laza terpesz volt). Legyen hát, így immár zárt lábakkal fekszik és hagyja, hogy dugjam. Itt mentem el, végre. Ahogy még tart az orgazmusom és pár másodpercig még lüktet a farkam, benne tartottam, de szól, hogy ha megvagyok, akkor húzzam ki. Megtettem, megszabadítottam magam az óvszertől (természetesen semmi késztetés, hogy segítsen vagy megtörölgessen, pedig itt már a hosszú köröm nem lenne releváns ok), majd elmentem zuhanyozni,majd öltöztem és elmentem. Itt megint kicsit kiengedett és kellemesen elbeszélgettünk.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
2
Telefonban az órához kétszeri lehetőséget mond a telefont kezelő kishölgy, azonban ez nem fedi a valóságot. Ahogy utólag elolvastam a korábbi besziket is, ott is láttam ezt a problémát, tehát ez vagy egy tudatos taktika (átverés), vagy ennyire igénytelen a belső kommunikációjuk (szolgáltató és telefonos dimenzióban) és nem tudják megmondani egymásnak, hogy "figyi, egy órában csak egyszer, mondd a telefonba a marháknak, légyszi, mert már sokadszorra kellemetlen a szitú"! Ettől eltekinte az óra/csokor a telefonban elhangzott maradt, extrákból igazából csak a mélytorok van, de azt nem vettem igénybe.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Amennyire megörültem, ahogy megpillantottam és reménykedtem, hogy az idő tapasztaltabbá tette, annyira lelombozva léptem ki az ajtón szűk háromnegyed órával később. Kicsit lehúzva érzem magam, és a régi emlékek lassan, menet közben visszatértek, és az ok is, hogy miért csak kétszer látogattam el Zorához a korábbi helyén.
Főbb problémáim a "telefonban mást mondott" jelenség, erőteljesen limitált (alap)pózok, nulla proaktivitás vagy reakció, és hogy állandóan volt valami nyűg. Lehet, egy szexdoll-lal is jobban jártam volna...
Elhiszem, hogy péntek délután már fáradt, de akkor nem kell ennyit bevállalni. Én ezt megértem, de mint szolgáltatást igénybe vevő ez engem nem vigasztal. Ha félgőzzel kapok csak szolgáltatást, nekem akkor is teljes árat kell fizetnem. Baromi kellemetlen, hogy erről kell írjak, mert én vagyok pont az, aki mindig megadja a tiszteletet a lányoknak, mindig kedvesen és humorral fűszerezve kommunikál, ráadásul kinézetre sem vagyok egy ork és mindig nagyon vigyázok a kifogástalan higiéniámra minden szempontból. Tehát még csak azt sem mondhatnám, hogy "nem volt meg köztünka kémia", hiszen nem is első alkalommal találkozunk. Úgy gondolom, hogy én maximálisan megtettem mindent, hogy kihozzam a lehető legtöbbet ebből az órából (ami csak háromnegyed óra lett, nem volt miért tovább maradnom). Tényleg olyan volt ez az egész, mintha belépésemkor és távozásomkor egy lánnyal és szex közben egy másik lánnyal lettem volna. Szürreális az egész.
Nagyon csini kiscsaj, de nekem innetől a "no fucking way" kategória.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zora szexpartner beszámolójáról


2024-01-31 00:15:10
Részletes és humorban sem szűkölködő beszámoló, ami alapján el lehet dönteni, akarja e a kalandot valaki.

2023-12-27 09:05:13
@Mercedes: vigyázz! Hiredtő minősítése csak beszámolóban engedélyezett. Ettől függetlenül hasznos a hozzászólás, ne érts félre

2023-12-08 21:53:19
Bárkit döntéshozó helyzetbe hoz, aki olvassa a beszámolót. Elvileg csókot is vállal. Az még érdekelt volna, hogy csinálja eltakart arccal, de sajnos nem kerültél a lehetőség közelébe.Illetve, nem is tudom,hogy sajnos-e, mert valószínűleg újabb kellemetlen helyzetet kellett volna megélned.

2023-10-18 10:40:18
Nekem megfelel a részletessége!

2023-10-17 21:42:32
Megfelelő módon kritikus és átadja a tapasztalt behatásokat.
Mutasd mindet

FunkciókZora legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2022-02-09) : NF majd Kutya poz amit en a legjobban szeretek. Lovagolni nem szeret lletve ezeket a pornosabb dolgokat, tehat allva NF vagy hatso lovaglas. Furdessel majd masszazzsal utana NFel kezdtunk. Ezt csak fekve mert allva nem szereti, elfogadtam. Gyengeden banik a szerszammal, az egesznek Tinilanyos varazsa van. Idonkent kerdezi hogy hozthat e gumit de szerettem volna a franciat meg erezni.

nagyon jó: 2db
(2023-05-11) : Lassan lebuktam és a finoman kezdtem nyalogatni ami tetszett neki , azt hiszem . Maradtam még egy kicsit majd ő kényeztetett franciásan ami nagyon jól esett , gumi fel és egyből hátsó bevetésre indultam .

(2022-02-01) : Now to details: after entering and taking off shoes we went into the room. It's not large, but, as we say, it fits the purpose. She was very sweet and said the the parfume i use smells amazing. I thanked her and we started a small chat. I then went to the shower.

: 6db
(2023-08-01) : Ő ezalatt végig szájjal okozott gyönyört , amit bármeddig el tudnék viselni, aztán pózt váltottunk, és én kezdtem el kényeztetni a punciját . A hangja alapján bejött neki, úgy vettem észre sikerült összehozni neki egy orgazmust.

(2023-05-17) : Tusolásból visszatérve ágyra helyezkedem, előző beszikből tudom így szeret kezdeni és egyből orállal, ez most is így lesz pici szája van és egy nagyon finom, lágy franciában részesít, de pici a szája ezt ő is mondja így átvátunk gumihúzásba, a körme miatt én húzom fel. Annyit kértem csak ő bontsa fel.

(2023-04-22) : Elfeküdtem és a lábaim közé bújt és elkezdett franciázni. A francia lágy volt, olyan tinilányos, barátnős jellegű. Lassú mozgások, nem vehemens kezezéssel. Próbáltam kicsit irányítani, de sok eltérést nem tapasztaltam, így kérdeztem, hogy fordulhatunk-e és jöhetek-e én.

lehetne jobb: 2db
(2023-08-13) : Letettem a törölközőt, és mondta rögtön, hogy feküdjek a hátamra az ágyra. Kicsit értetlenül néztem, hiszen még mindig nem váltottunk egy szót se egymással, illetve egy érintés se történt kettőnk között, leszamitva az erkezeskor a két puszit

(2022-01-03) : Először nem értettem, majd a klasszikus mellett döntöttem. A leány gyönyörű, legalább gyönyörködhetek benne. A velem egykorú már valamit sejthetett, mert ennek ellenére lágyultam, nem voltam kellően felajzva. Az aktus közben csak azt kaptam vissza, hogy nagyon durva vagyok. Ekkor lettem paff. A durvaságom abban testesült meg, hogy egy kicsit beljebb próbáltam jutni a gyönyör barlangjába. Nem rendelkezem extra méretekkel, sem extra vehemenciával.