Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Zora

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-05-17 10:18:05

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zora +36205905304 118048 szexpartner

vivalanocse1 a 2023-05 hónapi randiján történteket írta meg Zora hirdetővel
gyönyörű arc
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Felhívtam mert már régóta vonz a külseje és minden beszi megerősítette hogy jól néz ki. Az általam elsőre javasolt időpont nem volt jó, így kerestünk olyat ami mindkettőnknek jó, egy későbbit. 17:00-18:00. Elsőre felvette, ekkor még a fiatal hang okán azt hittem vele beszéltem, de később kiderült hogy nem.
Megközelítés
Ismert nagy lakókomplexum a 11-ben. Nemrég voltam itt, szintén DM felőli oldal és nem OMV-s oldal. Annyi különbség hogy ő a középső épületrészt mondta és nem a legutolsót. BKV-val érkeztem, tengernyi lehetőség villamosból is. Frekventált, központi hely.
Helyszín
Épület kívülről rendben, lakás belülről rendben, szoba és fürdőszoba szintén ok, azaz rend és tisztaság. Fürdőszobában csapnál nagy tükör, gyengébbek kedvéért egy papír mellette kuka felirattal és egy lefelé nyillal, és tényleg ott a kuka a szájvizezős pohárt oda dobni. Én az a gyenge voltam aki ezt a papírt első fürdőszobás létemkor nem is láttam, viszont a kukát igen. Szájvizeztem, műanyag poharak. Elhúzható zuhanyfüggöny és kád. A tetthely: egy kis szoba erre a célra, az ágy megfelelő.
Zora külseje
Ezért mentem. Minden beszi kihangsúlyozta hogy szép, a fotók is erre utaltak, korban is fiatalra tettem. Élőben nem csalódtam, külsejére viva garanciát vállalok, mindenki szépnek fogja látni. Az arc elbűvölő, a teste vékony, formás, sehol sincs hiba benne. Elmondása szerint semmit sem sportol. Ajánlom a genetikusok figyelmébe. Semmi combfix, anyaszült meztelenül folytattuk le a talit, puncija hibátlan ahogy popója is formás. A kb 160 cm az reális, állva nem csináltunk semmit csak az ágyon így nem számított. Szépsége mellett bájos és ártatlan, tini feelinges. A pornó feeling távol áll tőle. Ami érdekes lehet még: 1. verseket ír. 2, a külseje: van egy pár tetkója ami nem látszik a képeken, db-számra 70-100 között van(megmondta a pontos számot, de legyen titok) És mellbimbóknál piercing. Apropó mellek! Gyönyörűek, és naturálban ilyen szépek, nem kismellű, látványosan szépek a keblei és magasságát nézve nagyok is, feszes. Bőrszíne a képeken fehérebb, halványabb, élőben sokkal jobb a színe, talán szoli hatására. Elmondása szerint keveset aludt, de ez külsejét, vonzerejét semmiben sem befolyásolta. A feltett képekkel nincs megelégedve, élőben valóban még szebb. Én a hatása alá kerültem, pont ahogy számítottam.
Mivel csak a tetkó kapott retust nekem ezek valódi képek.
1. Zora +36205905304 beszámoló Budapest 118048 erotikus masszázs
3. Zora +36205905304 beszámoló Budapest 118048 erotikus masszázs4. Zora +36205905304 beszámoló 2023-05-17 18:55:31 erotikus masszázs 1180485. Zora +36205905304 beszámoló 2023-05-17 18:55:31 erotikus masszázs 1180486. Zora +36205905304 beszámoló 2023-05-17 18:55:31 erotikus masszázs 118048
Action
Elbűvölő lány nyit ajtót nekem, ő az! Egymásra mosolygunk. Kiesik miben fogad, de nem meztelenül, kint hideg van és esik, nem kánikulás az idő. Meg is kérdi, esik még? Mondom igen. Azonnal megtaláljuk a hangot egymással. Sokkal kommunikatívabb mint az előző beszikben. Bevezet a tetthelyre, egy pici szobába.( Mostanában kétszer ekkorákban voltam, minden viszonylagos, lehet másnak nem pici) Elmondja nem tudja mit beszéltem telefonon, de nála csak egy aktus van. Ebből tudom nem vele beszéltem. (Igaz akivel beszéltem azzal se került szóba csak az idő, a hely és a rózsa) Mivel aktust mond teszek egy próbát, rákérdezek és a másik esetleg szájjal? Pici gondolkodás után mivel kedvesen és gyorsan kérdeztem mondja igen. Oké két élvezés megbeszélve.
Tusolásból visszatérve ágyra helyezkedem, előző beszikből tudom így szeret kezdeni és egyből orállal, ez most is így lesz pici szája van és egy nagyon finom, lágy franciában részesít, de pici a szája ezt ő is mondja így átvátunk gumihúzásba, a körme miatt én húzom fel. Annyit kértem csak ő bontsa fel.

Misszit javasol és olyan szép a teste hogy igent mondok rá. Óvatos kezdést kér, még rákérdezek sikosítottál? Mondja igen. Akkor oké és előveszem a legóvatosabb kezdésem, egyből be se rakom csak a puncihoz tolom a farkam, picit megérintgetem, hogy felkészülhessen rá lelkileg, majd makkig be, és ezt idáig ki-be. Nem fizikai akadályból teszek így csak óvatos kezdést kért. Majd elkezdem tolni befelé és jól fogad, természetesen szűk de könnyen becsúszok a sikosítónak is hála meg az óvatosabb kezdésemnek is, tudom. Bent vagyok és azt mondja csináld csak, majd szólok ha fáj. Nem kellett soha sem szólnia. így csináltuk missziben volt hogy kért sikosítót majd vissza be. Imádtam közben nézni formás testét.

Hátulról is vágytam látványára, megkérdeztem lehet úgy hogy hasal és én felette? Azt mondta persze. Elhelyezkedett behatoltam és nagyon jó volt(nekem). Fantasztikus teste, feneke látványa és ahogy puncija elnyel. Megkérdeztem puszilhatom e közben a testét, igenlő válasz után közel hajoltam és vállait puszilgattam meg a nyakát, hihetetlenül kellemes illata volt, nem erős parfüm, csak halványan valami kellemes. Annyira szenzációs volt ez a póz hogy ez volt a legjobb a kettőből, de ilyen cimke nincs: legjobb hasonfekvő póz. a látvány mindent vitt. Még egyszer sikosítottunk majd ő kérdezte tudok e gyorsabban mozogni? Mondom igen, csak miattad voltam óvatosabb. Így csináltuk gyorsabban. Egész sokáig lehetett, végül ő jelzett hogy el tudok-e élvezni. Persze, nem volt akadálya, kész.

Törölgetés, majd megkérdezte akarok-e esetleg félórásítani hisz nincs több aktus, de biztosítottam nekem nagyon bejön, akár beszélgetéssel is kitölteném az időt, meg értem pici a száj, de pl a kézi megoldás a másodikra? És igent mondott. visszamentünk az ágyra, jobb kezével kezdte, megkérdeztem csinált már ilyen kézit? Mondta igen, még megkértem a lábak szétnyitására, brutál szép volt a puncija meg a mellei, kértem váltott kezet, átváltott a balra, mondta azzal nem olyan ügyes, mondtam de. Megpróbáltam elélvezni hogy mondhassam látod milyen ügyes a bal kezed, de még nem jártam ott és nemsokára újra a jobb keze kényeztetett, így neki lett igaza mert a jobb kezével elégített ki. Kellemes maszőzi élményeim idézte fel így, több kézin is voltam már.

Tisztogatás, tusolás, ekkor veszem észre a tükörnél a nyilat, első alkalommal nem láttam.(De a nyíl okát láttam, nem volt szükségem az iránymutatásra) Kikisér előszobába, ott zsebemből előveszem mobilom, ránézek az időre, 47 van megkérdezem beszélgetni még maradhatnék veled semmi szex és igent mond visszamegyünk és beszélgetünk, megnyílt nekem, nagyon értelmes és őszinte lány. És van amikor ő kérdez, szóval tényleg érdeklődő. Megkérdezi mennyi volt a legtöbb elélvezésem. Elmondja neki 27 élvezés volt eddig a legtöbb. Azt meg hogy? Azt feleli 16 éves volt és unatkozott. Hát elbújhatok mögötted. Még beszélgetünk, majd úgy döntök sokkal jobb ha nem maxolom ki teljesen az időt, így 55-kor eljövök, így marad neki is ideje. ( Ha jól tudom egy kávét szeretett volna meginni) Kint elköszönök tőle, mondom lehet még látjuk egymást egyszer, mondja bármikor jöhetek hozzá. (Ez a mondat most nagyon kellett, sose hittem volna)
Elszámolás
Részemről ez megérte ezért a rózsáért és bármikor megérné újra. Az egy órát választottam, amely mellett külseje, kellemes lénye miatt kitartottam. Megérte minden perc.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Megérte minden perc ahogy már írtam, a külső és varázslatos személyisége bejött, élveztem vele a szexet, közben a látványát, élvezet volt vele beszélgetni, élvezet volt egy masszőzös kézis élményt újra átélni, de talán a legjobb az volt ahogy a kedvességemre reagált, elváláskor utolsó mondataink feltették az i-re a pontot, mondta bármikor jöhetsz újra. Ezzel helyreállt a világ rendje és megerősített abban hogy a NAGYON JÓ cimkét kiosszam.
Persze lehet egyszeri és megismételhetetlen ez a lelkek találkozása, majd kiderül.
Viszont az hogy a kedvességemre ilyen jól reagált mutatja hogy talán az élete elég kemény és máshol kevés megbecsülést kap, pedig egy nagyon értékes ember. Megismétlem verseket ír, ezen meglepődtem. Művészlélek tetoválni is tud, tetoválóművész.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zora szexpartner beszámolójáról


2023-06-18 18:26:35
Igaz nem nekem címezted, de elolvastam én is újra. Megfelelő partner is kell, kivel kilehet tölteni az adott időt. Te itt megtaláltad. Tudnék mutatni beszámolót ahol nagyon rázta a "pofonfát" a lány. Nem beszélgettél volna te sem.:)

2023-06-18 16:59:24
Elolvastam(mégegyszer:)) Úgy sejtem olyanok voltak a körülmények, hogy ezt szívesen megtetted. Hidd el viva van az a helyzet, mikor nem kérdezel rá🤘

2023-06-18 11:25:01
Waldau, ezt a beszit a te figyelmedbe ajánlom. Csak mert szóba került a tali vègi beszèlgetès kezdemènyezès. Nem csak beszèlek róla, meg is csinálom.

2023-05-26 11:13:29
Informatív, de túl megengedő vagy Ez a huzavona a percekkel meg lövések számával katasztrófa és sokat elárul a hozzáállásról, vérmérsékletről. Most komolyan ők tesznek szívességet?

2023-05-23 13:34:50
Kspisti11, nem is vettem kritikának. :)
Forest85, igen szerettem volna a hangulatot is átadni nem csak az esemènyeket. Köszi.
Mutasd mindet

FunkciókZora legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2022-02-09) : NF majd Kutya poz amit en a legjobban szeretek. Lovagolni nem szeret lletve ezeket a pornosabb dolgokat, tehat allva NF vagy hatso lovaglas. Furdessel majd masszazzsal utana NFel kezdtunk. Ezt csak fekve mert allva nem szereti, elfogadtam. Gyengeden banik a szerszammal, az egesznek Tinilanyos varazsa van. Idonkent kerdezi hogy hozthat e gumit de szerettem volna a franciat meg erezni.

nagyon jó: 2db
(2023-05-11) : Lassan lebuktam és a finoman kezdtem nyalogatni ami tetszett neki , azt hiszem . Maradtam még egy kicsit majd ő kényeztetett franciásan ami nagyon jól esett , gumi fel és egyből hátsó bevetésre indultam .

(2022-02-01) : Now to details: after entering and taking off shoes we went into the room. It's not large, but, as we say, it fits the purpose. She was very sweet and said the the parfume i use smells amazing. I thanked her and we started a small chat. I then went to the shower.

: 5db
(2023-08-01) : Ő ezalatt végig szájjal okozott gyönyört , amit bármeddig el tudnék viselni, aztán pózt váltottunk, és én kezdtem el kényeztetni a punciját . A hangja alapján bejött neki, úgy vettem észre sikerült összehozni neki egy orgazmust.

(2023-04-22) : Elfeküdtem és a lábaim közé bújt és elkezdett franciázni. A francia lágy volt, olyan tinilányos, barátnős jellegű. Lassú mozgások, nem vehemens kezezéssel. Próbáltam kicsit irányítani, de sok eltérést nem tapasztaltam, így kérdeztem, hogy fordulhatunk-e és jöhetek-e én.

(2022-02-04) : Kértem, hogy lovagoljon meg. megtette és beleült a velemegykorúba. Mélyen belehatoltam és a csípőjét fogva irányítottam a tempóját, na meg persze közben az ikreket, popót, miegymást simogattam. nagyon kellemes volt ahogyan mozgott a gyönyörű teste rajtam.

lehetne jobb: 3db
(2023-09-10) : Hosszasan próbálkoztam, aztán el is untam a dolgot és visszakértem magam a kedvezményezett pozícióba. Megint jött a kellems, lassú francia, majd mikor gumit kértem, a kezembe adta, hogy bontasm ki és húzzam magamra magamnak

(2023-08-13) : Letettem a törölközőt, és mondta rögtön, hogy feküdjek a hátamra az ágyra. Kicsit értetlenül néztem, hiszen még mindig nem váltottunk egy szót se egymással, illetve egy érintés se történt kettőnk között, leszamitva az erkezeskor a két puszit

(2022-01-03) : Először nem értettem, majd a klasszikus mellett döntöttem. A leány gyönyörű, legalább gyönyörködhetek benne. A velem egykorú már valamit sejthetett, mert ennek ellenére lágyultam, nem voltam kellően felajzva. Az aktus közben csak azt kaptam vissza, hogy nagyon durva vagyok. Ekkor lettem paff. A durvaságom abban testesült meg, hogy egy kicsit beljebb próbáltam jutni a gyönyör barlangjába. Nem rendelkezem extra méretekkel, sem extra vehemenciával.