Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Zora

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-04-22 14:31:55

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zora +36205905304 117774 szexpartner

unit a 2023-04 hónapi randiján történteket írta meg Zora hirdetővel
darázs derék
Egyeztetés
Telefonon történt előző nap a részletek miatt, de időpontért másnap hívtam. Mindkét alkalommal elértem és időpontot, mivel a nap elején voltunk gyorsan kaptam. Tippre telefonon vele beszéltem, de aztán lehet, hogy nem. Amire rákérdeztem, arra kaptam választ, de bővebb részleteket nem, mondjuk nem is kérdeztem, ez is igaz.
Megközelítés
Autóval mentem, nem fizetős övezet. BKV-val szerintem kicsit kiesik, kivétel annak aki a kerülethez van kötve. Valószínűleg sokan ismerik a környéket, ahol az "OMV kút" is van, meg nem messze egy uszoda is. Bár a tömb és azon belül a lakás változik olykor. A hátz előtt találtam pont parkolót, így még sétálnom se kellett, időben ott voltam, telefonáltam, de telefonon jelezve lett, hogy pár percet várni kell és visszahívnak. Ez kb 5 percre rá meg is történt, és kaptam az információt a bejutáshoz.
Helyszín
A lakás a liftből szerintem kicsit nehezen megtalálható, mivel egy eléggé útvesztő, amikor egy lépcsőházi kapun bejött, de a teljes ABC tömb utána nyitott pálya a liftből kilépve és a számok teljes skálája elérhető a tudatlanok számára. Ettől függetlenül valahogy összehoztam, hogy megtaláljam a megfelelő ajtót elsőre. Belépve egy átlagos lakás vár, semmi extra, nem mondanám semmi különlegesnek. Több szobás lakás, akit ez zavar, engem speciel nem. A szoba maga elég picike, elfér benne egy talán 160as ágy, illetve egy polcos szekrény, éjjeliszekrény és talán egy szék. A matrac alváshoz lehet jó, de fizikai munkához kicsit puha. A fürdő elfogadható, tusfürdő pár volt, illetve szájvíz, kispohár és kuka is. Célnak megfelelő, bár kicsit leharcolt. Látszik, hogy nem lakni használják, tehát akik magasabbak a szárító tetején látni fogják a sok port, de hát Istenem, nem takarítani jön az ember, meg nézelődni a fürdőt. Minden egyéb szerintem rendben volt ott, nem volt víztócsa, vizes kilépő, stb.
Zora külseje
A képeknek teljesen megfelel a kisasszony. Vékony, sok tetoválással, formás mellekkel, piercinges. Lapos hassal, puha és feszes popsival. Szép ajkakkal, borotvált puncival. Arcra aranyos, nekem tetszett. Egy fekete apróság volt rajta. Amikor megérkeztem megkérdezte, hogy a tetoválások zavarnak-e engem, de mivel nem zavartak (nekem tetszenek), így maradtam.
1. Zora +36205905304 beszámoló Budapest 117774 erotikus masszázs
3. Zora +36205905304 beszámoló Budapest 117774 erotikus masszázs4. Zora +36205905304 beszámoló 2023-04-22 18:59:43 erotikus masszázs 1177745. Zora +36205905304 beszámoló 2023-04-22 18:59:43 erotikus masszázs 1177746. Zora +36205905304 beszámoló 2023-04-22 18:59:43 erotikus masszázs 117774
Action
Amikor megérkeztem, egy villám ismerkedés történt. A kérdésekre kedvesen válaszolt, de nem lendült bele igazán a beszélgetésbe, így nem is erőltettem. Kicsit visszahúzódásnak, zárkózottnak éreztem. (karok mindig összekulcsolva) Így hát kaptam egy türcsit, én elmentem fürödni és ő addig várt a fürdő előtt. Kijövetelemkor visszatértünk a szobába, és kérte helyezzem kényelembe magam, egyből rá szeretett volna térni a franciára, de pár másodpercig hangolódni szerettem volna, így meg akartam lesni kicsit a testét, mivel a ruha már lekerült róla. Kiderült, hogy szoliban volt, leégett és fáj mindene. Ennek megfelelően próbáltam finoman érinteni. Nem lett az egészből nagy ismerkedés, és amikor 2x alkalommal javasolta, hogy helyezkedjek kényelembe már nem ellenkezdtem. Elfeküdtem és a lábaim közé bújt és elkezdett franciázni. A francia lágy volt, olyan tinilányos, barátnős jellegű. Lassú mozgások, nem vehemens kezezéssel. Próbáltam kicsit irányítani, de sok eltérést nem tapasztaltam, így kérdeztem, hogy fordulhatunk-e és jöhetek-e én. Kiderült 69 nincs, mert nem szereti, illetve ujjazás se. OK, tudok nélküle élni egy 30perces randinál. Így hát helycsere. Ő a alkarjait összefogta és a szeme felé rakta, így csak a szája látszódott ki. Ez a póz volt a jellemező misszionáriusban is amúgy. Na de ott még nem tartunk. Elkezdtem franciázni és hamar kiderült, hogy vagy túl hevesen, vagy túl erősen, vagy szimplán számára nem alkalmas módon csinálom. Nagyon érzékeny volt így kérte csak finoman csináljam, így hát picit ügyködtem odalent, majd mivel láttam, hogy nem aratok így se sikert, illetve nem segít a ráhangolódással se, így visszatértünk az előző felvonáshoz. Itt sajnos kiderült, hogy azt sem vállalja, hogy mindketten térdelünk és úgy kényeztet, így hát csak a fekvős opció maradt. Attól, hogy többször elutasítás érkezik egy amúgy nem abnormális kérésre, a hangolódásra/flowra is ráhelyezi a bélyegét, így kicsit közbe kellett magamnak avatkozni.
Kértem gumit és kezdtük szemből. Itt a fent említett póz volt a visszatérő motívum, és hagyta, hogy tevékenykedjek. A látvánnyal nem volt kifogásom, sem az érzéssel, így eljátszottam, de kooperáció nem igazán volt. Az egész légyott elején volt egy pozitív visszacsatolás, még az elején, hogy "jó így ahogy csinálod", de nem teljesen jött át, illetve több ilyen megmozdulás sem volt, így elengedtem a dolgot. Miután szemből kijátszottam maga, kértem a kutyust. Pompás fenekét öröm volt látni és fogni (persze csak gyengéden az említett leégés okán). Tetszett a látvány, jó volt, de egyedül játszottam a homokozóban.
Kértem, hogy lovagoljon meg, de erre sajnos ismét elutasítás kaptam, miszerint nem csinálja, így felajánlotta, hogy helyette hasra fekszik zárt lábakkal. Mondtam sebaj, legyen. Beraktam hát úgy és élveztem ruganyós fenekét, miközben gyönyörködtem a látványban. Majd finoman jelezte, hogy 1 percem van hátra (ezen nem vitatkoztam), így kértem legyen pózcsere, csináljuk szemből. Összezártam a lábait és úgy dugtunk. A szem eltakarós póz alap volt immáron, de így talán jobban feltűnt, hogy nagyon szép csókos ajkai vannak, de kérdésemre, hogy egy puszi belefér-e szintúgy nem volt a válasz, így hát úgy döntöttem, hogy kijátszottam magam és elmentem.
Összeszedtem magam és utána kedvesen elköszöntünk egymástól.
Elszámolás
Elején történt a ki éjjeliszekrényre raktam. Úgy tudom jelenleg átlag alattinak minősül ez a csomag. Annyi volt, mint amennyit telefonban megbeszéltünk. Extrát nem vettem igénybe, de nem is igazán merült fel, inkább levonások történtek a lehetőségek közül.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 16 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Alapvetően aranyos, kedves lány, de inkább zárkózottnak tűnt, vagy csak nem találtuk meg az összhangot. Ettől függetlenül a fél órás programot élveztem, annak ellenére, volt pár hiányosság. Inkább átlagosnak, nem rossznak, de kiemelkedőnek sem jellemezném az élményt. Nem ma kezdte, így nem mondható rutintalannak sem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zora szexpartner beszámolójáról


2023-05-08 05:54:32
Engedékeny voltál a besorolással, az biztos! Gratulálok!

2023-04-25 22:06:29
Jo a beszamalo, szerintem is tul jolelku voltal ezzel a besorolassal.

2023-04-25 11:14:45
"megkérdezte, hogy a tetoválások zavarnak-e engem"
Ez nagyon korrekt. Vannak biztató elemek a beszidben.

2023-04-25 01:03:03
A besorolásnál elég jóindulatú voltál.

2023-04-23 16:02:38
Nagyon jó beszi, ami a realitások talaján tartja a látogatót és nem kelt túlzó elvárásokat. Egyedül a külsőt csaptad össze.
Mutasd mindet

FunkciókZora legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2022-02-09) : NF majd Kutya poz amit en a legjobban szeretek. Lovagolni nem szeret lletve ezeket a pornosabb dolgokat, tehat allva NF vagy hatso lovaglas. Furdessel majd masszazzsal utana NFel kezdtunk. Ezt csak fekve mert allva nem szereti, elfogadtam. Gyengeden banik a szerszammal, az egesznek Tinilanyos varazsa van. Idonkent kerdezi hogy hozthat e gumit de szerettem volna a franciat meg erezni.

nagyon jó: 2db
(2023-05-11) : Lassan lebuktam és a finoman kezdtem nyalogatni ami tetszett neki , azt hiszem . Maradtam még egy kicsit majd ő kényeztetett franciásan ami nagyon jól esett , gumi fel és egyből hátsó bevetésre indultam .

(2022-02-01) : Now to details: after entering and taking off shoes we went into the room. It's not large, but, as we say, it fits the purpose. She was very sweet and said the the parfume i use smells amazing. I thanked her and we started a small chat. I then went to the shower.

: 5db
(2023-08-01) : Ő ezalatt végig szájjal okozott gyönyört , amit bármeddig el tudnék viselni, aztán pózt váltottunk, és én kezdtem el kényeztetni a punciját . A hangja alapján bejött neki, úgy vettem észre sikerült összehozni neki egy orgazmust.

(2023-05-17) : Tusolásból visszatérve ágyra helyezkedem, előző beszikből tudom így szeret kezdeni és egyből orállal, ez most is így lesz pici szája van és egy nagyon finom, lágy franciában részesít, de pici a szája ezt ő is mondja így átvátunk gumihúzásba, a körme miatt én húzom fel. Annyit kértem csak ő bontsa fel.

(2022-02-04) : Kértem, hogy lovagoljon meg. megtette és beleült a velemegykorúba. Mélyen belehatoltam és a csípőjét fogva irányítottam a tempóját, na meg persze közben az ikreket, popót, miegymást simogattam. nagyon kellemes volt ahogyan mozgott a gyönyörű teste rajtam.

lehetne jobb: 3db
(2023-09-10) : Hosszasan próbálkoztam, aztán el is untam a dolgot és visszakértem magam a kedvezményezett pozícióba. Megint jött a kellems, lassú francia, majd mikor gumit kértem, a kezembe adta, hogy bontasm ki és húzzam magamra magamnak

(2023-08-13) : Letettem a törölközőt, és mondta rögtön, hogy feküdjek a hátamra az ágyra. Kicsit értetlenül néztem, hiszen még mindig nem váltottunk egy szót se egymással, illetve egy érintés se történt kettőnk között, leszamitva az erkezeskor a két puszit

(2022-01-03) : Először nem értettem, majd a klasszikus mellett döntöttem. A leány gyönyörű, legalább gyönyörködhetek benne. A velem egykorú már valamit sejthetett, mert ennek ellenére lágyultam, nem voltam kellően felajzva. Az aktus közben csak azt kaptam vissza, hogy nagyon durva vagyok. Ekkor lettem paff. A durvaságom abban testesült meg, hogy egy kicsit beljebb próbáltam jutni a gyönyör barlangjába. Nem rendelkezem extra méretekkel, sem extra vehemenciával.