Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

ZOÉ❤️

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-27 18:51:00

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ZOÉ❤️ +36702586068 120241 erotikus masszázs

Csocso21 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg ZOÉ❤️ hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Zoé hirdetését itt az oldalon láttam. Már régebb óta ismerem, visszajáró vendége vagyok, (kb. havi szinten randizunk) így mindig vtr-en keresztül foglalok időpontot. Nagyon rugalmas, most pl. a kiírt rendelési ideje előtt fél órával hamarább fogadott a kedvemért.Telefonon elég nehéz elérni, elfoglaltsága miatt, de nem lehetetlen.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én mindig kocsival megyek és szinte mindig közvetlenül a ház előtt tudtam parkolni, ami fizetős. Most kivételesen a kereszt utcába volt hely. (kb. 200 m-re a kaputól) GPS pontosan ismeri a címet. A megadott cím pontos, eltéveszthetetlen. BKV-ét nem ismerem, de szerintem az is van. (busz, troli biztos) Bejutás is egyszerű. Érkezéskor telón felhívom, kódot kapok és már bent is vagyok. Kaputól pár lépés az ajtó, ami nyitva vár.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A ház nem ma épült, így ráférne egy kis tatarozás, de nem lakást venni mentem, így ez engem nem is érdekelt.
A lakás viszont annál pöpecebb. Frissen, ízlésesen felújított. Elrendezése számomra egy kicsit furcsa, de a lehetőségek ezt adták. A nappaliból egy viszonylag hosszú, keskeny, folyosószerű konyhán keresztül juthatunk el a fürdőbe és a tett színhelyére. A lakásba mindenhol rend és patyolat tisztaság.
A fürdő zuhanyzós, mindennel jól felszerelt.(nagy puha, illatos törcsi, millió tusfürdő, szájvíz, kis poharak stb.)A tetthely egy nem túl nagy, (de nem is kicsi) szoba, ami számomra egy kuriózum. Nem a megszokott vöröses félhomály dominál,hanem viszonylag világos, fehér színek és fények dominálnak. Egyik kedvenc színem a fehér, ezért ez azonnal megfogott. Első talink alkalmával ezt meg is jegyeztem neki. Középen egy hatalmas, magas francia ágy van. Ezen történik minden, (megadott kereteken belül) mi szem-szájnak és érzékeknek ingere. Az apróságokat egy komódra lehet lerakni, a rucit pedig egy fotelba,v. székre.
(nem emlékszem pontosan.)
ZOÉ❤️ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Na itt kezdődik a varázslat. Meglátni és megszeretni (nem félre érteni!!) egy pillanat az egész.Számomra az igazi NŐ! Ajtón belépve egy fölöttéb csinos, kedves, bájos hölgy fogad, akit jobban megismerve, stílusa és kisugárzása még inkább elvarázsol.
Ajtón belül cipő, kabát levet, puszi-puszi és már simizném is, de hideg a kezemn ezért ezt halasztom, pedig a selyem köntös alatt (amibe fogadott) nem volt se melltartó, se bugyi. Ezért gyorsan átadtam apró ajándékom és a borítékot, hogy minél előbb végezzek a kötelező tusolással. Egyébként is szeretem előre rendezni az anyagiakat, hogy később ezzel ne keljen foglalkozni. Imádom bársonyos, hibátlan, szoli barna, illatos bőrét simizni. Már ez felér egy fél élvezettel.
1. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló Budapest 120241 erotikus masszázs
3. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló Budapest 120241 erotikus masszázs4. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-12-27 19:35:38 erotikus masszázs 1202415. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-12-27 19:35:38 erotikus masszázs 1202416. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-12-27 19:35:38 erotikus masszázs 120241
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hát erről most nem sokat tudok írni, mert ez most "valahogy" elmaradt.
De korrábbi emlékeimre hívatkozva elmondhatom, hogy Zoé masszírozni is tud. Nem tudom mennyire szakszerűen, de nekem jól esett. Az utána történtek pedig még jobban.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
És akkor itt folytatódik a varázslat.
Fürdőből kilépve szembe jött velem a konyha felöl még köntösbe. Én különösen szeretem "kicsomagolni" vendéglátómat a kis ruhácskákból, (ezt ő is tudja). Szobában az ágy mellett még állva elkezdtük egymást nagyon finoman simizni apró puszik közepette. (csók sajnos nincs) Most már bátran benyúltam a köntös alá is (nem volt hideg a kezem) és felfedeztem gyönyörű kebleit, amelyeket rögtön meg is pusziltam. A köntöst lassan lehámoztam róla és az ágyra döltünk. Itt folytattuk a megkezdett kényeztetést.
Ő rátalált ekkor már merev hímtagomra én pedig a ciciket kényeztetten szájjal és nyelvemmel, majd apró puszik sokaságával elindultam délre Végig pusziltam hasát, ágyékát és formás comjai belső felét. Csak ezután kezdtem szép lassan az "éden kerttel" foglalkozni. Az valami észbontóan illatos és finom. Nyelvem segítségével
próbáltam kedvébe járni. Minden tudásom beleadva egy idő után diszkréten jelezte, hogy jó úton járok.
Egyre szaporábban vette a levegöt, kis hang hatások kíséretébe, majd megremegett egész teste.Csúcsra jutott a drágám.
Kis pihi után én feküdtem hanyatt és átadtam magam az élvezeteknek.
Ő is kis puszikkal déli irányt vett.
Leérve elkezdte a zacsit finoman kényeztetni közbe a rudat símogatta. Kis idő után végig nyalta a rudat és hamm bekapta. Csodás érzés volt meleg ajkai közt lenni és érezni nyelv játékát a makkomon. Közben körmével lehelet finoman a golyókat karmolászta. Isteni érzés volt, és egyre közeledtem a csúcs felé, amit még nem akartam. Közbe szájacskája le-föl járt a rúdon. Néha mélyebben is bevette és egy idő után ezt már nem bírtam és a szájában elszálltam. Kellett egy kis idő míg magamhoz tértemn de ő végig kìsért a vissza úton is. Ezután volt még kis időnk amit egymás mellé búlyva, egymást símogatva beszélgetéssel töltöttünk. Zoé nagyszerű beszélgető partner is. Komoly dolgokról is lehet vele csevegnin, akár magán életi dolgokról is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Zoénak tudtommal nincsenek extrái. Az van ami az adatlapján szerepel és az ténylegesen is van. Rendkívül korrekt. Amit megbeszélünk az úgy van.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Zoé számomra az egyik legkedvesebb és álltalam az egyik legkedveltebb vendéglátó. Mindig várom az újabb randit, és mindig max. elégedettséggel távozok. Eddig csak 1 órás randijaink voltak, de fontolgatom a hosszabb időt. Mindent köszönök neked, és ha Te is úgy akarod akkor találkozunk még.
Azt hiszem nem tudok még "istennő" besorolást adni, pedig az vagy.
Millió puszi.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ZOÉ❤️ erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-05 18:30:25
Jól megírt részletes leírás és valós is, mert teljesen passzolt az általam tapasztaltakkal. Zoé tényleg egy istennő, barátnő feelingel. A beszámoló leírásából nem hiányolok semmit, magam sem írhattam volna jobbat.

2024-02-01 12:37:33
Pörgős, hangulatos beszámolót komponáltál.
Mutasd mindet

FunkciókZOÉ❤️ legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2023-11-23) : Az ágyra huppan velem szemben félig fekvő helyzetben. A látvány letaglóz, az ágy végében állok, nézem őt és nem tudok betelni vele. Na mit szólsz hozzá, kérdi szemével, az enyémek meg kocsányon lógnak. Mikor már megtudok szólalni, kérem kellesse magát egy kicsit.

(2023-10-01) : Láttam a tekintetén, hogy most revansot vesz, amire még bíztattam is, hogy ,,most kapjál szét" baby! Se perc alatt a lábam közt volt, farkam csak úgy ficánkolt a szájában. Tükörből hesszeltem ahogy járt a kis feje, gyakran koppanásig tolta,

(2023-08-09) : Érzéki szája befogadta hímtagom, ajkai között mámorítóan érezhette magát. Miközben egyik kezemmel elérhettem őt, mindent elkövetett, hogy nekem is maximálisan jó legyen. Franciája kiváló, barátnős, időnként végig befogad.

felejthetetlen: 18db
(2023-12-14) : Kis pihi után én kerültem a hátamra, s Zoé kezdett lassú kényeztetésbe. Lassan haladva lefelé, belső combok, zacsinyalakodás után finoman vette birtokba férfiasságomat. Közben meg is jegyezte, hogy elnyújtott kényeztetést tervez,

(2023-05-21) : Az általam nagyon kedvelt változatos technikát alkalmazta, hol mélyen szinte koppanásig eltűntette a farkamat, néha meg csak végig-végig nyalta. A nyelve gyakran kalandozott a gátam környékén pont kellemes és nem zavaró mértékben.

(2023-04-15) : na most te következel, mondá 🙂🙂 én meg hogy gyere drágám, a tiéd vagyok, csinálta is rendesen, a zacskó, mellbimbó, ezredes, oda vissza meg hát alig bírtam visszafogni magam, de szóltam az elején hogy ha lehet inkább a white tantra híve lennék

nagyon jó: 11db
(2023-07-27) : Szóval miután felszedegettem az állam a földről (a leesését Zoé Éva-kosztümje váltotta ki), visszatérünk a szobába, ahol vendéglátóm kérésére felfeküdtem hassal az ágyra, s kezdetét vette egy talpaktól kiinduló, teljes testre kiterjedő masszázs.

(2021-04-17) : Zoém egyszer csak megkérdezte, hogy a fejem fölé térdelhet-e? Naná! Egyik ujjamat is befogadva, nyelvemen járta el táncát. Fejem satuba szorításával értesített, hogy munkálkodása nem volt hiábavaló. Közben Anita sem tétlenkedett délen, sőt Ő is kedvet kapott egy kis nyelv táncra, így helyet cseréltek és mindenben lemásolták az előző akciót.

(2020-02-11) : Azt hiszem, egy viszonylag simogató jellegü, inkább a megnyugtatásomat szolgáló masszázst kaptam, miközben folytattuk a csevegést. Utána ö mondta, hogy forduljak,

: 7db
(2023-12-06) : Tehát: miután visszatértem a pancsolásból, Zoé teljesen meztelenül fogadott, az ágyon ülve, sokat sejtető mosollyal az arcán.

(2023-10-27) : Én állva, Ő térdreereszkedve közbe bele- bele nézett a szemembe főleg amikor tövig tolta,így ez még izgalmasabbá tette a müsort melyet elég gyorsan befejezett majd jókislány módjára nyelt egy nagyot

(2023-10-26) : Miután hamar végzett bemelegítésemmel, kaptam egy fantasztikus lábmasszázst amivel el is időzött, de nem bántam mert imádom és mások nem nagyon szokták alkalmazni. Hagytam magam sodródni, vádli,comb, fenék, majd hát nyak amit külön kértem és kaptam.