Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

ZOÉ❤️

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-23 21:07:30

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ZOÉ❤️ +36702586068 119969 erotikus masszázs

Yossarian1 a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg ZOÉ❤️ hirdetővel
igéző szemek
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Még mindig a bűvöletében vagyok, pedig már kinőttem abból a korból. A vonzalmam Zoé iránt nem szerelem, vagy efféle, nem.
Egyszerűen mióta megismertem, szükségem van rá, függőséget érzek hiányától, de még az egészséges szinten. Olyan ez, mint amikor az ember visszatér egy kedvenc helyére, ahol tudja, hogy itt garantáltan jól fogja éreznie magát. Eddig még nem csalódtam benne, mindig annyit adott magából amitől nem volt kérdés egy következő találkozás. Köztünk nincs levelezgetés, jópofizás, mindketten tudjuk hányadán állunk. Nyilván én jobban várom a következő talit, amit mindig a lehető legegyszerűbb módon, vtr-en beszélünk meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Számomra Zoé találkahelyének megközelítése egyszerű, annak ellenére, hogy Budáról indulok. Kétféle busszal juthatok el az Andrássy út egyik megállóáig, onnan pedig néhány perc séta. Sokféleképpen lehet megközelíteni a címet, nagyon jó a tömegközlekedés, bármerről érkezel. Autóval akár a ház előtt is tudsz parkolni, ha éppen van hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy Terézvárosi múlt század elején épült bérházat képzeljünk el, ami már kezdi elnyerni eredeti állapotát, a lift is elkészült, de arra nincs szükséged. A kaputól egy kis lépcsőzés, majd ki az udvarra. Az ajtó már tárva, mögötte Zoé rád várva. Helyes kis előszoba, világos, jó nagy kanapéval, kisebb bútorokkal, szemben tv-vel. Itt leveheted, kabátod, cipőd és az elmaradhatatlan puszi és ölelés is itt zajlik érkezésedkor. Innét egy amerikai konyhás folyosón jutunk el a szobáig és a vizes blokkig. A fürdő patent, nagyméretű zuhanykabin, megannyi tusfürdővel. Mosdónál mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. Száraz kilépővel, mindig rend és tisztaság. A szoba több mint tökéletes, pazar, abszolút a célt szolgálja. Hatalmas franciaágy, mindig szépen, izlésesen elkészítve, kis fejpárnákkal a végében. Az ágy körül most piros fény, jobb oldalon végig tükör, oldalt kis szekrény, rajta a zene, az ágy végében szintén szekrény csecsebecsékkel, világító mécsesekkel. Nagyon hangulatos kis foglalkozó szoba, itt is mindig rend és nyugalom. Sokadik látogatásom során sem emlékszem zavaró körülményre, ez a béke és erotika szigete.
ZOÉ❤️ külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Zoé egy bűbáj, hirtelen most ez jut eszembe. Egy széparcú, nagyon vonzó kis tündér. Fotói sokat érzékeltetnek mire számíthatunk, de a valóság szerintem még üdítőbb. Mosolya, tekintete kacér, él is vele. Szőke haj, huncut barna szemek, filigrán alkat, arányosan formás alak, kerek érzéki cicik, szép bimbóudvarral ruganyos test, gömbölyű feszes popsi. Puncija az egyik legszebb, mit eddig láthattam, érezhettem. Nagyon izléses tetkók, testékszer, selymes bőr, nincs túltolva semmi. Zoé természetes, vidám lány, intelligens, jó társalgó, egyben bújos cica is tud lenni. A megadott kor valós, a legjobb kor egy nő életében és Zoé képes tündökölni benne.
1. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló Budapest 119969 erotikus masszázs
3. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló Budapest 119969 erotikus masszázs4. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-11-24 09:47:23 erotikus masszázs 1199695. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-11-24 09:47:23 erotikus masszázs 1199696. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-11-24 09:47:23 erotikus masszázs 119969
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Kicsit elfogult vagyok? Nos minden bizonnyal, de annyira nem, hogy elrugaszkodnék a valóságtól. Ajtó becsukodik, Zoé mosolya legalább annyira jól esik, mint a meleg, ami alakásban fogad. Dzseki le, átöleljük egymást, néhány puszi is bejátszik. Zoén fekete áttetsző pongyola, mosolyog, érdeklődik, már ott megzabálnám. Cipő is le, irány a szoba, kis ölelkezés után a kapott törölközővel a fürdőbe távozom. Kifelé menet a szoba előtt találkozunk, Zoé ledobja a kis pongyolát, alatta semmi.
Az ágyra huppan velem szemben félig fekvő helyzetben. A látvány letaglóz, az ágy végében állok, nézem őt és nem tudok betelni vele. Na mit szólsz hozzá, kérdi szemével, az enyémek meg kocsányon lógnak. Mikor már megtudok szólalni, kérem kellesse magát egy kicsit. Huncut mosollyal az arcán, combjait kissé szétnyitva, csípőjével kőrözni kezd, kisebb hanghatások kíséretében. Mit mondjak, már ezért érdemes volt aznap felkelni. Hamar elhesegetem a gondolatot ami akkor átfut az agyamon, odakúszom hozzá, finoman a hasára fektetem. Csókolom a nyakát, vállát, a testét ahol érem. Próbálom az én ténykedésem rövidre fogni, de néha azért az is megjelenik. Zoé még mindig hason fekszik, lábait kicsit szétnyitom, egyik kezemmel lágyan nőiességét masszírozom. Kis idő múlva, enyhe remegés kíséretében jelzi örömét.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Innét már az események keverednek, de főleg az erotika mentén. Zoé piheg egy kicsit, ráhajolok, nyakát, hátát, simogatom. Egy idő után, megfordul, én mellette térdelek, hálásan mosolyog, karomra puszikat kapok. Nem tudok betelni vele, ő is tudja, hogy a mi találkozásaink, amolyan adok-kapok randik. Szereti ha kényeztetem, én meg szeretem őt kényeztetni. Mivel egy ,,perverz állat" vagyok, Zoénak hanyatt fekve is örömet szerzek, nem kell sok hozzá. Simogatom, felém fordul, én még mindig térdelek, alám jön farkam szájába veszi. Ma valahogy iszonyat jól esik ahogy csinálja, kezével magához húz, az én kezem már a fenekénél. Baromi jól működünk így együtt, de Zóé már nagyon belendül, félő hogy már magának akarja az ,,aprónépet". Elveszem tőle, megigérvén, hogy csak ideiglenesen. Kezem még puncijánál, kicsit még simogatom, de neki újra orgazmusa lesz. Hasra fekszik, combjait, fenekét gyengéden átmasszírozom. Hiába másfél óra, azért az idő vészesen fogy, Zoé a hátamra parancsol. Elhelyezkedem, mint a büdös béka, elterülök, fejem alatt egy párna.
Zoé alulról támadott, rákuszott védtelen testemre, cicik csak úgy siklottak. A nyakamat csókolta, melbimbóm nyalogatja, így haladt szép lassan ágyékom irányába.
Combjaim, zacsim csókolta, nyalogatta, majd szájába vett. Nem volt egy zászlórúd, de Zoé tett róla, hogy ivarszervem komoly alakváltozáson menjen
keresztül. Odatette magát rendesen, néha tövig, nyelve csakúgy pörgött. Egy kis csípőmozgassal is besegítettem neki, hátha a skacok elindulnak végre. De még nem akartak. Javasoltam Zoénak, hogy kézzel folytassa, ami jó ötletnek tünt. Kicsit felültem, szabályosan szugeráltuk egymást, Zoé hangjával is ingerelt. És igen, meg lett az eredménye kitartó munkájának, hatalmasat élveztem. Egy kicsit elkalandoztam a sztratoszférába, majd mikor visszatértem, Zoé mosolygott rám, miközben az elkóbort csapatot szedegette össze. Ezután még kicsit megszeretgetett, kaptam puszikat a combokra, majd még egy picit hozzám bújt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindig a végén az egyik kisasztalra. Extrákról nem tudok, lehet egyszer megkérdezem.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Olvasd el kérlek a beszit, ha írásom alapján úgy gondolod, hogy ő való neked, keresd. Egy biztos, hogy Zoé egy egyéniség, de amig nála vagy panaszra nem lesz okod. Persze rajtad is múlik.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ZOÉ❤️ erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-26 13:20:17
Ma érdemes volt belépnem. Köszönöm szépen.

2023-11-25 07:16:26
Izgalmasan megírt élménybeszámoló - de ez már tőled megszokott - ZOÉ képei után tovább inspirál a vele történő találkozásra.

2023-11-24 20:19:57
Nagyszerű randi, pazar tálalásban. Köszönöm a megosztást. Nagy gratula mindkettőtöknek!
Mutasd mindet

FunkciókZOÉ❤️ legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2023-10-01) : Láttam a tekintetén, hogy most revansot vesz, amire még bíztattam is, hogy ,,most kapjál szét" baby! Se perc alatt a lábam közt volt, farkam csak úgy ficánkolt a szájában. Tükörből hesszeltem ahogy járt a kis feje, gyakran koppanásig tolta,

(2023-08-09) : Érzéki szája befogadta hímtagom, ajkai között mámorítóan érezhette magát. Miközben egyik kezemmel elérhettem őt, mindent elkövetett, hogy nekem is maximálisan jó legyen. Franciája kiváló, barátnős, időnként végig befogad.

(2023-08-06) : Zoé egy talpmasszázzsal kezdett. Eddig azt hittem, hogy erotika címszó alatt nem nagyon érhet már meglepetés az életben de Zoénak sikerült egy számomra ismeretlen erogén zónát találni a testemen.

felejthetetlen: 18db
(2023-12-14) : Kis pihi után én kerültem a hátamra, s Zoé kezdett lassú kényeztetésbe. Lassan haladva lefelé, belső combok, zacsinyalakodás után finoman vette birtokba férfiasságomat. Közben meg is jegyezte, hogy elnyújtott kényeztetést tervez,

(2023-05-21) : Az általam nagyon kedvelt változatos technikát alkalmazta, hol mélyen szinte koppanásig eltűntette a farkamat, néha meg csak végig-végig nyalta. A nyelve gyakran kalandozott a gátam környékén pont kellemes és nem zavaró mértékben.

(2023-04-15) : na most te következel, mondá 🙂🙂 én meg hogy gyere drágám, a tiéd vagyok, csinálta is rendesen, a zacskó, mellbimbó, ezredes, oda vissza meg hát alig bírtam visszafogni magam, de szóltam az elején hogy ha lehet inkább a white tantra híve lennék

nagyon jó: 12db
(2023-12-27) : Hát erről most nem sokat tudok írni, mert ez most "valahogy" elmaradt. De korrábbi emlékeimre hívatkozva elmondhatom, hogy Zoé masszírozni is tud. Nem tudom mennyire szakszerűen, de nekem jól esett. Az utána történtek pedig még jobban.

(2023-07-27) : Szóval miután felszedegettem az állam a földről (a leesését Zoé Éva-kosztümje váltotta ki), visszatérünk a szobába, ahol vendéglátóm kérésére felfeküdtem hassal az ágyra, s kezdetét vette egy talpaktól kiinduló, teljes testre kiterjedő masszázs.

(2021-04-17) : Zoém egyszer csak megkérdezte, hogy a fejem fölé térdelhet-e? Naná! Egyik ujjamat is befogadva, nyelvemen járta el táncát. Fejem satuba szorításával értesített, hogy munkálkodása nem volt hiábavaló. Közben Anita sem tétlenkedett délen, sőt Ő is kedvet kapott egy kis nyelv táncra, így helyet cseréltek és mindenben lemásolták az előző akciót.

: 7db
(2023-12-06) : Tehát: miután visszatértem a pancsolásból, Zoé teljesen meztelenül fogadott, az ágyon ülve, sokat sejtető mosollyal az arcán.

(2023-10-27) : Én állva, Ő térdreereszkedve közbe bele- bele nézett a szemembe főleg amikor tövig tolta,így ez még izgalmasabbá tette a müsort melyet elég gyorsan befejezett majd jókislány módjára nyelt egy nagyot

(2023-10-26) : Miután hamar végzett bemelegítésemmel, kaptam egy fantasztikus lábmasszázst amivel el is időzött, de nem bántam mert imádom és mások nem nagyon szokták alkalmazni. Hagytam magam sodródni, vádli,comb, fenék, majd hát nyak amit külön kértem és kaptam.