Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

ZOÉ❤️

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-08-06 18:27:55

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ZOÉ❤️ +36702586068 118907 erotikus masszázs

georges.o123 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg ZOÉ❤️ hirdetővel
igéző szemek
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Magamhoz képest viszonylag rövid időn beül másodjára is meglátogattam Zoét. Első alkalommal telefonon hívtam, hogy halljam a hangját. Akkor szerencsém volt mert egyből felvette de másodjára már biztosra mentem és csak a VTR-t használtam. Mivel nagyon szerettem volna találkozni vele ezért már napokkal előre kértem időpontot, amit hamarosan vissza is igazolt.
Megközelítés
Az útvonaltervező pontosan mutatja a címet. Biztos van »lustább« megközelítés is de én a Nyugatitól sétáltam. Az a 7-8 perc nekem belefért.
Helyszín
A tetthely egy tipikus belvárosi ház előnyeivel és hátrányaival együtt. Előny a belvárosi közelség és diszkrét bejutás. Hátrány… nem vagyok ingatlanos úgyhogy ezen túlléptem.
A lakás viszont nagyon szépen fel van újítva, tiszta, barátságos, érződik rajta Zoé gondoskodó figyelme, hogy már ezzel is meghitt hangulatot teremtsen.
ZOÉ❤️ külseje
Teljes elfogultság nélkül szolid egyszerűséggel csak annyit mondok, Zoé istennő kategória :)
Gyönyörű természetes test, szép mellek, formás popsi, csinos arc és a hab a tortán az igéző szemek. Mindehhez egy hihetetlen nyílt, kedves, őszinte kisugárzás jár, ami az első pillanattól kezdve elvarázsolt. Aki nem hiszi, járjon utána ;)
1. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló Budapest 118907 erotikus masszázs
3. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló Budapest 118907 erotikus masszázs4. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-08-07 09:15:09 erotikus masszázs 1189075. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-08-07 09:15:09 erotikus masszázs 1189076. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-08-07 09:15:09 erotikus masszázs 118907
Erotikus masszázs
Ahogy említettem, másodjára voltam nála és őszintén bevallom nem a masszázs miatt mentem vissza így az már csak szimbolikus része lett a találkánknak :P
De hogy ez a fejezet se maradjon üresen elmesélem az első alkalmat, amikor egy tejes testre kiterjedő masszázst kaptam. Az ágyon (csak ez van) hason elterülve Zoé egy talpmasszázzsal kezdett. Eddig azt hittem, hogy erotika címszó alatt nem nagyon érhet már meglepetés az életben de Zoénak sikerült egy számomra ismeretlen erogén zónát találni a testemen. Bevallom nem teljesen tiszta, hogy hogyan helyezkedett el (nem volt kedvem mocorogni és leskelődni, a tükörből meg szemüveg nélkül a félhomályban csak azt láttam, hogy egy bombanő matat a talpamnál) de úgy masszírozott, hogy közben a mellei finoman hozzányomódtak a talpamhoz. Sose gondoltam volna, hogy ez ennyire izgató tud lenni. Egy ilyen indítás után folyamatosa csak azt vártam, hogy megfordulhassak és megérinthessem Zoét. Kisebbfajta kínzás volt, hogy meg kellett várnom, amíg végigmegy a testemen és végre eljött a fordulás ideje.
Intellektuális kollégák kedvéért elmondom, hogy közben társalogtunk ami a szokásos small talk-ból indulva nagyon szép íven haladt afelé, hogy megállapítsam vendéglátóm egy nagyon intelligens hölgy számomra rendkívül szimpatikus világnézettel.
Levezetés
A zuhanyból visszatérve az ágy mellett álltam, amikor Zoé egy szál semmiben bejött a szobába. Varázslatos érzés meglátni a gyönyörű testét, amit az tesz teljessé, hogy egyből hozzám bújt és átölelt. Éreztem forró bőrét, frissen zuhanyzott teste illatát és úgy éreztem, hogy a paradicsomban vagyok. Összeölelkezve finoman simogattuk egymást, apró csókokat váltottunk és élveztem a pillanat varázsát.
Az ágyra feküdtem és kértem, hogy bújjon hozzám. Féloldalasan mellém feküdt, kissé rám borult és tovább folytattuk a simogatást, csókolózást. Mindenhogy érezni akartam ezért hátára fektettem, fölé kerültem és számmal is felfedeztem csodás testét. Puszilgattam az arcát, a nyakát és lefelé haladva értem el a melleit. Sokáig csókolgattam, simogattam őket mert nehéz elszakadni tőlük. Közben a kezemmel a testét simogattam ahol csak értem. Lejjebb haladtam a számmal végig a hasán, nyelvemmel a köldök pircingekkel játszottam ami után elértem a lába közé. Nyelvemmel, számmal bejártam öle minden zugát. Élvezet nyalni és nedvei finom ízét érezni. Teste reakcióiból ítélve Zoé is élvezte tevékenységem és kis idő után teste remegéséből tudtam, hogy ő már célba ért.
Megfordultunk és Zoé kezdett a szájával kényeztetni. A mellbimbóimtól indított, amit nagyon szeretek és lefelé haladva ért célba. Szeretem ha egy nő tudja használni a száját és Zoé ebben is profi. Mindenféle módon kényeztetett szájjal, nyelvvel, kezeivel. Lassabban, gyorsabban, körülötte, alatta, kissé bekapva és teljesen elnyelve. Mennyország.
Bennem még volt egy kis hiányérzet nyalakodás tekintetében ezért megkértem, hogy mielőtt végem lesz had érezzem az ízét megint. Rettenetesen izgató volt, ahogy szemből ráült a számra, éreztem az izét és alulról csodáltam a melleit és élvezkedő arcát. Zoé egyszer csak visszafordult felém és újra a szájában voltam. Innentől már nem volt visszaút. Kicsit fokozva a tempót hatalmasat élveztem ajkai között. Továbbra is a szájában tartva egyre finomabb mozdulatokkal kísérve hagyott lenyugodni. Én a nirvánában jártam ő meg felcsúszott mellém és hozzám bújt. Nagyon meghitt pillanat volt.
Ezután még egy kicsit simogatott, beszélgettünk és az idő sajnos már el is szállt.
Elszámolás
A megbeszéltek szerinte rózsaszálat utólag letettem a szekrényre.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Zoé teljesen magával ragadott. Egy tökéletes erotikus masszázsélményt adott amitől felfrissült testem és lelkem is. Nehéz szavakkal visszaadni azt az felszabadult jól eső érzést, amivel távoztam tőle. Remélem lesz még alkalmam újra átélni ezt vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ZOÉ❤️ erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-16 10:24:51
Precíz és olvasmányos beszámolódban pontosan visszaadtad a randi összes momentumát.
Mutasd mindet

FunkciókZOÉ❤️ legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2023-11-23) : Az ágyra huppan velem szemben félig fekvő helyzetben. A látvány letaglóz, az ágy végében állok, nézem őt és nem tudok betelni vele. Na mit szólsz hozzá, kérdi szemével, az enyémek meg kocsányon lógnak. Mikor már megtudok szólalni, kérem kellesse magát egy kicsit.

(2023-10-01) : Láttam a tekintetén, hogy most revansot vesz, amire még bíztattam is, hogy ,,most kapjál szét" baby! Se perc alatt a lábam közt volt, farkam csak úgy ficánkolt a szájában. Tükörből hesszeltem ahogy járt a kis feje, gyakran koppanásig tolta,

(2023-08-09) : Érzéki szája befogadta hímtagom, ajkai között mámorítóan érezhette magát. Miközben egyik kezemmel elérhettem őt, mindent elkövetett, hogy nekem is maximálisan jó legyen. Franciája kiváló, barátnős, időnként végig befogad.

felejthetetlen: 17db
(2023-05-21) : Az általam nagyon kedvelt változatos technikát alkalmazta, hol mélyen szinte koppanásig eltűntette a farkamat, néha meg csak végig-végig nyalta. A nyelve gyakran kalandozott a gátam környékén pont kellemes és nem zavaró mértékben.

(2023-04-15) : na most te következel, mondá 🙂🙂 én meg hogy gyere drágám, a tiéd vagyok, csinálta is rendesen, a zacskó, mellbimbó, ezredes, oda vissza meg hát alig bírtam visszafogni magam, de szóltam az elején hogy ha lehet inkább a white tantra híve lennék

(2023-01-01) : Végig azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok, ért a testhez. Mintha az enyém sem lenne idegen neki - tudja, hogy mit és miért csinál velem. A gyúró mozdulatok közé be-becsempészett kellemesen lágy érintéseket, de tette ezt a lehető legtermészetesebben és feszengés nélkül "táncolt" körbe rajtam,

nagyon jó: 10db
(2023-07-27) : Szóval miután felszedegettem az állam a földről (a leesését Zoé Éva-kosztümje váltotta ki), visszatérünk a szobába, ahol vendéglátóm kérésére felfeküdtem hassal az ágyra, s kezdetét vette egy talpaktól kiinduló, teljes testre kiterjedő masszázs.

(2021-04-17) : Zoém egyszer csak megkérdezte, hogy a fejem fölé térdelhet-e? Naná! Egyik ujjamat is befogadva, nyelvemen járta el táncát. Fejem satuba szorításával értesített, hogy munkálkodása nem volt hiábavaló. Közben Anita sem tétlenkedett délen, sőt Ő is kedvet kapott egy kis nyelv táncra, így helyet cseréltek és mindenben lemásolták az előző akciót.

(2020-02-11) : Azt hiszem, egy viszonylag simogató jellegü, inkább a megnyugtatásomat szolgáló masszázst kaptam, miközben folytattuk a csevegést. Utána ö mondta, hogy forduljak,

: 7db
(2023-10-27) : Én állva, Ő térdreereszkedve közbe bele- bele nézett a szemembe főleg amikor tövig tolta,így ez még izgalmasabbá tette a müsort melyet elég gyorsan befejezett majd jókislány módjára nyelt egy nagyot

(2023-10-26) : Miután hamar végzett bemelegítésemmel, kaptam egy fantasztikus lábmasszázst amivel el is időzött, de nem bántam mert imádom és mások nem nagyon szokták alkalmazni. Hagytam magam sodródni, vádli,comb, fenék, majd hát nyak amit külön kértem és kaptam.

(2023-06-11) : ordulási engedély megadása után, megízlelhettem a csókjait, melyek tekintetében elég változatos repertoárral rendelkezik. Ez ugyanúgy igaz a franciatudására is, nem sieti el, tudja hogyan kell ráhangolódni a másik félre