Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

ZOÉ❤️

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-27 01:15:36

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ZOÉ❤️ +36702586068 118821 erotikus masszázs

ejjelibagoly1 a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg ZOÉ❤️ hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-en egyeztettünk időpontot, minden gördülékenyen ment, hamar találtunk mindenkinek megfelelő időpontot.
Megközelítés
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
VTR-en megadott cím egyértelmű, Podmaniczky utcáról nyíló utcába vitt az utam. Parkolás napközben fizetős, emiatt volt több szabad parkolóhely is, ez nem okozott gondot (de troli is jár a környéken).
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kapu, lépcsőház el tudna viselni egy rendes felújítást, de ezen néhány lépéssel át lehet jutni, bejutáskor telefonon kapott pontos instrukciókat követve eltéveszteni szinte lehetetlen a megfelelő ajtót, amely nyílt is, mire odaértem.
A lakás ellenben a kint látottak szöges ellentéte: igényesen felújított, berendezett, tiszta, teljes mértékben felszerelt. Fürdőszobában tusfürdők garmadája, szájvíz, stb. - minden megvolt, amire csak szükség lehet.
Szobában komód, székek, szobainas, a tetthely pedig egy jókora franciaágy.
ZOÉ❤️ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé csodaszép. Na jó, kicsit elfogult vagyok az alacsonyabb, szőke hölgyekkel szemben, de ezt leszámítva is igaz a kijelentés.
Alakja, alkata a képeken nagyrészt megtekinthető - azért csak nagyrészt, mert élőben sokkal szexibb és vagányabb (főként gondolom a tetoválásai keltették bennem ezt az érzést), plusz látható bájos arca és mosolya.
Köntösben fogadott, ami alatt egy többrészes fehérnemű szettet viselt . Egyik öltözetben sem láthattam túl sokáig, mert a fürdőből való kilépésemkor már teljesen meztelenül várt, ekkor csodálhattam meg teljes valójában formás testét, fantasztikus cicijeit. Puncija simára borotvált (és mint később kiderült, igencsak finom), popsija a keményebb fajtából való.
1. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló Budapest 118821 erotikus masszázs
3. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló Budapest 118821 erotikus masszázs4. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-07-27 09:08:28 erotikus masszázs 1188215. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-07-27 09:08:28 erotikus masszázs 1188216. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-07-27 09:08:28 erotikus masszázs 118821
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A programot (annak ellenére, vagy éppen azért, mert először találkoztunk) nem beszéltük meg előre, teljes egészében Zoéra bíztam magam, illetve volt egy olyan gondolatom, érzésem, hogy a legjobb az lesz, ha hagyjuk, hogy a dolgok maguktól alakuljanak (és így is lett).

Szóval miután felszedegettem az állam a földről (a leesését Zoé Éva-kosztümje váltotta ki), visszatérünk a szobába, ahol vendéglátóm kérésére felfeküdtem hassal az ágyra, s kezdetét vette egy talpaktól kiinduló, teljes testre kiterjedő masszázs.
Masszázs közben változatos témákról beszélgettünk (többnyire Zoé kezdeményezésére, én eleinte kissé nehezen találtam a szavakat), s a ténykedését az ágy mellett elhelyezett tükörből remekül lehetett követni.

A masszázshoz krémet használt Zoé, a mozdulatai nagyon kellemesek és kellően szakszerűek voltak, átmozgatott, átgyúrt mindent, amit ilyenkor csak lehet.
Nagyon jól esett tevékenykedése, igencsak ellazultam, mire a vállamhoz, nyakamhoz ért - s itt át is tértünk a kényeztetés részre.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A masszírozós mozdulatok lezárásaként finom puszikat kaptam nyakamra, arcomra, majd pedig csókot is váltottunk.
Hogy ez utóbbi kényelmesebb körülmények között folyhasson, Zoé javaslatára megfordultam, így folytattuk a csókolózást, ölelkezést, egymás testének simogatását.

Rövid idő után Zoé kissé lejjebb csúszott, s farkamat kezdte kényeztetni ajkaival. Technikája, tempója változatos, kezét főleg a herék izgatására használta. Az összhatást nem mondanám pornósnak, inkább amolyan lelkes-barátnős élményben volt részem.
Imádtam a kényeztetés minden percét, szerettem volna, ha jó sokáig tart, Zoé igencsak felizgatott eddigre, kényeztetése ellenállhatatlan volt, s amikor már közel járt a vég, próbáltam ezt jelezni felé. Bízom benne, hogy ezt sikerült megfelelő módon megtennem, merthogy szájában ért a vég (legalábbis nem tette szóvá, hogy nem szóltam időben). A koncentrációs képességem ezen időpillanatban alacsony volt, de ha jól figyeltem meg, az utódok eltüntetése 'belsőleg' történt, legalábbis Zoé végig ott maradt velem, és szilvát se nagyon láttam.

Zoé odabújt mellém, néhány percig összebújva pihentünk, ami után javasolta, hogy folytassuk a masszázst, amire én olyan ellenjavaslattal éltem, hogy rendben, csak cseréljünk szerepet. Így most Zoé feküdt hasra, és én masszíroztam őt a magam amatőr módján - azaz jobbára csak simogattam csodás testét, ahol csak értem. Hosszú órákig is el lehetne így lenni, egy kis idő után mégis arra kértem Zoét, forduljon meg, hogy szemből "szakszerű masszásban" részesíthessem. Egy idő után úgy éreztem, hogy ideje, hogy én induljak felfedező útra déli irányba, így a kényeztetés fő fókuszát áthelyeztem zárt puncikája környékére, ahol számmal, nyelvemmel igyekeztem Zoé kedvében járni.
A hanghatások, testének remegése alapján úgy hiszem (remélem) ez sikerült is. A pozitív visszajelzések hatására a kedvem még tovább fokozódott, próbáltam repetázni, játszani még egy kicsit Zoé ölének kincsével. Huncutságom eleinte jól fogadta Zoé, de aztán finoman jelezte, hogy elérte érzékenysége határát.

Ismét egy kisebb összebújás, pihegés következett, ami után ismét Zoé "lendült támadásba", és egy, az elsőhöz hasonló, de intenzívebb szopást kaptam. És bár ténykedése ezúttal is jól esett, hiányzott, hogy nem érinthetem, csókolhatom őt, így inkább megkértem, feküdjön mellém, és kézzel folytassa, amit elkezdett - s így ért a második vég.

Ezt követően letisztogatott, majd levezetésképp felajánlott még egy hátmasszázst, amit szívesen fogadtam, majd pedig időnk leteltével útnak indultam a zuhanyzó felé.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az adatlapján/bővebb infóban olvashatóknak megfelelően. Extrákról nem tudok. A randi végén tettem le a rózsaszálakat a komódra, de egyébként a téma szóba sem került.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Zoé fantasztikus lány. Szép, mosolygós, energikus, kedvessége és odafigyelése magával ragadott.
Nem beszéltünk meg előre forgatókönyvet, de ez egyáltalán nem okozott fennakadást a randi során, végig tudta, mit szeretnék. Én magam nem pontosan értem, mitől működött ez így jól, de Zoéval mégis működött.
Ha visszagondolok - igaz, limitált - találkozóim sorára, azt hiszem, Zoéval volt meg leghamarabb az összhang, vele volt legteljesebb az a bizonyos "illúzió", hogy (rózsaszálaktól és minden mástól függetlenül) két ember csak azért jött össze, hogy jól érezzék magukat a másik társaságában.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ZOÉ❤️ erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-27 23:22:34
Kellően részletes és informatív beszámoló.

2023-07-27 12:54:58
Klassz beszámolót írtál. Az "illúzió" kapcsán: szerintem lehetnél megengedőbb is, miszerint attól, hogy rózsaszálak vannak a dologban, még mindig lehetsz a másik félnek többé vagy kevésbé szimpatikus. Ha a távozásod után is jófejnek tart a vendéglátód, akkor azt nem illúziónak, hanem valamiféle kölcsönös szimpátiának nevezik. Az már nehezebb kérdés, hogy megérezzük-e, melyek ezek az esetek :-)
Mutasd mindet

FunkciókZOÉ❤️ legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2023-11-23) : Az ágyra huppan velem szemben félig fekvő helyzetben. A látvány letaglóz, az ágy végében állok, nézem őt és nem tudok betelni vele. Na mit szólsz hozzá, kérdi szemével, az enyémek meg kocsányon lógnak. Mikor már megtudok szólalni, kérem kellesse magát egy kicsit.

(2023-10-01) : Láttam a tekintetén, hogy most revansot vesz, amire még bíztattam is, hogy ,,most kapjál szét" baby! Se perc alatt a lábam közt volt, farkam csak úgy ficánkolt a szájában. Tükörből hesszeltem ahogy járt a kis feje, gyakran koppanásig tolta,

(2023-08-09) : Érzéki szája befogadta hímtagom, ajkai között mámorítóan érezhette magát. Miközben egyik kezemmel elérhettem őt, mindent elkövetett, hogy nekem is maximálisan jó legyen. Franciája kiváló, barátnős, időnként végig befogad.

felejthetetlen: 17db
(2023-05-21) : Az általam nagyon kedvelt változatos technikát alkalmazta, hol mélyen szinte koppanásig eltűntette a farkamat, néha meg csak végig-végig nyalta. A nyelve gyakran kalandozott a gátam környékén pont kellemes és nem zavaró mértékben.

(2023-04-15) : na most te következel, mondá 🙂🙂 én meg hogy gyere drágám, a tiéd vagyok, csinálta is rendesen, a zacskó, mellbimbó, ezredes, oda vissza meg hát alig bírtam visszafogni magam, de szóltam az elején hogy ha lehet inkább a white tantra híve lennék

(2023-01-01) : Végig azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok, ért a testhez. Mintha az enyém sem lenne idegen neki - tudja, hogy mit és miért csinál velem. A gyúró mozdulatok közé be-becsempészett kellemesen lágy érintéseket, de tette ezt a lehető legtermészetesebben és feszengés nélkül "táncolt" körbe rajtam,

nagyon jó: 9db
(2021-04-17) : Zoém egyszer csak megkérdezte, hogy a fejem fölé térdelhet-e? Naná! Egyik ujjamat is befogadva, nyelvemen járta el táncát. Fejem satuba szorításával értesített, hogy munkálkodása nem volt hiábavaló. Közben Anita sem tétlenkedett délen, sőt Ő is kedvet kapott egy kis nyelv táncra, így helyet cseréltek és mindenben lemásolták az előző akciót.

(2020-02-11) : Azt hiszem, egy viszonylag simogató jellegü, inkább a megnyugtatásomat szolgáló masszázst kaptam, miközben folytattuk a csevegést. Utána ö mondta, hogy forduljak,

(2019-10-06) : Míg a törülközőtől megszabadultam és leterítettem, addig a periférikus látóköröm pásztázta Zoét, ahogy róla is lehull a fölösleges lepel. Mit ne mondjak, már a látványtól is beindult a fantáziám ! Megközelítettem a szépségem, vártam és csak álltam némán.

: 7db
(2023-10-27) : Én állva, Ő térdreereszkedve közbe bele- bele nézett a szemembe főleg amikor tövig tolta,így ez még izgalmasabbá tette a müsort melyet elég gyorsan befejezett majd jókislány módjára nyelt egy nagyot

(2023-10-26) : Miután hamar végzett bemelegítésemmel, kaptam egy fantasztikus lábmasszázst amivel el is időzött, de nem bántam mert imádom és mások nem nagyon szokták alkalmazni. Hagytam magam sodródni, vádli,comb, fenék, majd hát nyak amit külön kértem és kaptam.

(2023-06-11) : ordulási engedély megadása után, megízlelhettem a csókjait, melyek tekintetében elég változatos repertoárral rendelkezik. Ez ugyanúgy igaz a franciatudására is, nem sieti el, tudja hogyan kell ráhangolódni a másik félre