Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

ZOÉ❤️

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-17 22:08:05

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ZOÉ❤️ +36702586068 118713 erotikus masszázs

minnaar a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg ZOÉ❤️ hirdetővel
gyönyörű arc
mindenre hagy időt
csodás csók
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-en jelentkeztem be kb egy héttel előre, flottul ment minden. Másodjára voltam nála, szuper első élményekkel, így ismerősként üdvözölt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
VI.ker nyugati környéke, autóval mentem, a parkolás tud trükkös lenni ezen a környéken, délután 5 után, illetve sok hely csak helyi lakosoknak van kikiáltva este 6tól, de 1-2 perc keresgélés után lett helyem a közelben. Könnyen odatalálni, metró, troli, 4-es 6os mind kőhajításnyira. A legközelebbi helikopterleszálló a hold utcában van, amikor épp nem rooftop bar-ként üzemel, ha valaki légi úton érkezne :).
Az épületbe belépve pofon egyszerű odatalálni és már nyílik az ajtó, ahol Zoé vár minden bájával.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Hely diszkréció:
5
Takaros kuckóban rendel Zoé, egymaga, tágas füdő, Queen size bed a hálóban, ahol a csoda is történik, higiéniára nem lehet panasz, ezerféle tusfürdő, szájvíz, dezodor áll a nagyérdemű vendég rendelkezésére. A megfáradt/kifulladt vendégek kis palackos ásványvizet is kapnak.
ZOÉ❤️ külseje
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Én úgy gondolom hogy Zoé képei keveset mutatnak meg magából, a diszkréció végett, de senki ne izguljon, nagyon vonzó jelenség, legalábbis számomra mindenképp. A kedvencem a mosolya, melyet nem fél használni hogy elcsavarja a fejem. Persze a többi részlet sem elhanyagolandó, kiváló alakja van, arányos rajta minden. Ne egy orvosi kéz alkotta műnőre gondoljunk, Zoé általam felfedezett minden porcikája termesztés, és ez így jó. Bőrét jó néhány tetoválás díszíti, szóval akinek ez nem zsánere, ne keresse, nekem viszont kifejezetten tetszik.
1. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló Budapest 118713 erotikus masszázs
3. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló Budapest 118713 erotikus masszázs4. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-07-18 08:59:36 erotikus masszázs 1187135. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-07-18 08:59:36 erotikus masszázs 1187136. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-07-18 08:59:36 erotikus masszázs 118713
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Erre a részre nehéz emlékeznem, mivel elhomályosult a többi történés fényében, amennyire vissza tudom idézni, kellemes, ellazító, nem túl erős masszázst kaptam, krémmel. Közben jókat cseverésztünk ad-hoc témákról amik lekötnek minket, jó értékítélettel megáldott lány Zoé, kifejezetten kellemes volt csevegni vele, akár komolyabb dolgokról, és a komolytalan dolgoknál még a szar poénjaimon is nevetett. Amit megfigyeltem, hogy nagyon jól helyezkedik, pont úgy hogy a kezem mindig valami izgalmas testrészével érjen össze. Ez egy csöppet sem volt ellenemre.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ez a rész amit még nehezebb szavakba önteni, de a saját későbbi visszaemlékezésem végett megpróbálom. Ahogy megláttam Zoét, konstatáltam, hogy még mindig elképesztően vonzó és kedves, valami kék harisnyakötős kétrészes izében volt amitől egyből elkezdett bennem a vér átcsoportosulni és ösztönlényi énem feléledni. Mindeközben kedvesen be lettem kísérve a játszószobába, ahol megszabadultam a ruháimtól, hogy egy friss törölközővel a kezemben megkezdhessem lecsapni magamról az út porát.

Ennek megtörténte után alapos szájvizezést követően vissza Zoéhoz, aki immáron a kék csipkéktől megszabadulva szétterpesztett lábakkal ücsörgött az ágy melleti komód tetején. Én nagy szendén leültem vele szemben, és a szemébe néztem, mire ő megkérdezte hogy "mi újság?" én válaszoltam hogy még kicsit feszült vagyok és szokás szerint izgulok, második találka ide vagy oda. Le is ugrott a komódról, mondta ogy mindjárt ellazít egyenesen rám és az ágyon elheverve csókolózni kezdtünk. Zoéval csókolózni nekem élmény számba megy, nem csak itt az oldalon eddig látogatott lányok közül, de a civil életből hozott összes afférom között is alig alig emlékszem valakire akivel ennyire jól esett, így ha csak ennyi történt volna, én már boldogan jöttem volna el :). De szerencsémre nem csak ennyi történt. Csókolózás közben kezeim elkalandoztak Zoé lábai közé, ahol éreztem, hogy nála is történik ez-az, függetlenül attól, hogy ez pusztán reflex szerű, vagy kicsit nekem is sikerült előcsalogatnom belőle az ösztönlényt :) Majd nem csak kézzel de nyelvemmel is megpróbáltam helytállni, némi ténykedés után Zoé megrázkódott, ennek örültem, bár mindig némi szkepszissel állok a saját ebbéli teljesítményemhez. Konstatáltam félig szomorúan, hogy a keretrendszer csak ennyit enged, mert vélelmeztem, hogy némi "kémia" fennáll, vagy csak ő extrém jó abban hogy ezt elhitesse. Zoé kis idő, és sok csók után lejjebb csúszott rajtam, és miután konstatálta hogy az elején csiklandós vagyok, de ez elmúlik, elkezdte lassú lassú kényeztetésemet, először csak csókokat nyomott a lábaim közé, majd a golyókra és végül a sátorvashoz is odaért, és elkezdett franciázni. Nem durván, inkább csak lassan fokozatosan, az idő jelentős százalékában mélyen a szemembe nézve, ez a látvány, ami a visszatérésre sarkallt, beleégett a tudatomba, ismét. Technikáját tekintve nem gyors nem lassú, DT megy, pont számomra megfelelő, gyakran visszahajtotta a lábam közé a barátomat, a könyékről sem feledkezett el. Ez történt kb 8-10 percen keresztül, majd picit begyorsított ahogy látta rajtam a reakcióimat, és hörögve élveztem a szájába amit végig szemebe nézve kísért, démoni volt, tanítani kéne. A srácokat sosem láttam többé, de egy kind-of "habcsókot" loptam tőle. Némi folyadékpótlás után jött a fentebb dióhéjban leírt masszírozós rész, majd ennek végeztével sok-sok szenvedélyes csók simogatás és összebújás után elkezdődött a második felvonás, ami hasonló volt mint az első, annak különbségével, hogy a bemelegítő francia óra után a számra ültettem, és így próbálkoztam örömet okozni. Ezt követően megkértem hogy térdeljen le elém, amit meg is tett, és gy ugyanolyan szembenézős finish-t nyomott le mint az első körben, ismét hörögve mentem el, majd habcsók, srácok eltűntek, és itt a vége. Zuhany, öltözés, csók, balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Majdnem el is felejtkeztem róla, de a végén a konyha melletti bárpultra tettem. No stressz, minden maradt az előzőekben megtapasztalt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Elképesztően jó érzésekkel távoztam Zoé-tól, mint aki tényleg kielégült, minden tekintetben. Egyetlen dolog bánt csupán, amit neki is említettem, hogy itt és ilyen körülmények között ismertem meg, mert ez egyben azt is jelent hogy örökre ki lettem satírozva azon férfi-emberek listájáról, akikel a civil életében még ad-hoc összegabalyodhat, ha úgy állnak a csillagok. Függetlenül attól hogy volna-e esélyem vagy sem. :P Mindegy is.. such is life! Köszi Zoé, ez a session így is velem marad remélem még sokáig!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ZOÉ❤️ erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-28 21:34:24
Kiválóan szavakba öntötted a beszámoló fontos pillanatait.

2023-07-19 22:31:35
Figyelem felkeltő jó írás. Nagyszerű beszik méltatjákZOÉ-t, akár csak ez. Kösz a megosztást.
Mutasd mindet

FunkciókZOÉ❤️ legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2023-11-23) : Az ágyra huppan velem szemben félig fekvő helyzetben. A látvány letaglóz, az ágy végében állok, nézem őt és nem tudok betelni vele. Na mit szólsz hozzá, kérdi szemével, az enyémek meg kocsányon lógnak. Mikor már megtudok szólalni, kérem kellesse magát egy kicsit.

(2023-10-01) : Láttam a tekintetén, hogy most revansot vesz, amire még bíztattam is, hogy ,,most kapjál szét" baby! Se perc alatt a lábam közt volt, farkam csak úgy ficánkolt a szájában. Tükörből hesszeltem ahogy járt a kis feje, gyakran koppanásig tolta,

(2023-08-09) : Érzéki szája befogadta hímtagom, ajkai között mámorítóan érezhette magát. Miközben egyik kezemmel elérhettem őt, mindent elkövetett, hogy nekem is maximálisan jó legyen. Franciája kiváló, barátnős, időnként végig befogad.

felejthetetlen: 17db
(2023-05-21) : Az általam nagyon kedvelt változatos technikát alkalmazta, hol mélyen szinte koppanásig eltűntette a farkamat, néha meg csak végig-végig nyalta. A nyelve gyakran kalandozott a gátam környékén pont kellemes és nem zavaró mértékben.

(2023-04-15) : na most te következel, mondá 🙂🙂 én meg hogy gyere drágám, a tiéd vagyok, csinálta is rendesen, a zacskó, mellbimbó, ezredes, oda vissza meg hát alig bírtam visszafogni magam, de szóltam az elején hogy ha lehet inkább a white tantra híve lennék

(2023-01-01) : Végig azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok, ért a testhez. Mintha az enyém sem lenne idegen neki - tudja, hogy mit és miért csinál velem. A gyúró mozdulatok közé be-becsempészett kellemesen lágy érintéseket, de tette ezt a lehető legtermészetesebben és feszengés nélkül "táncolt" körbe rajtam,

nagyon jó: 11db
(2023-07-27) : Szóval miután felszedegettem az állam a földről (a leesését Zoé Éva-kosztümje váltotta ki), visszatérünk a szobába, ahol vendéglátóm kérésére felfeküdtem hassal az ágyra, s kezdetét vette egy talpaktól kiinduló, teljes testre kiterjedő masszázs.

(2021-04-17) : Zoém egyszer csak megkérdezte, hogy a fejem fölé térdelhet-e? Naná! Egyik ujjamat is befogadva, nyelvemen járta el táncát. Fejem satuba szorításával értesített, hogy munkálkodása nem volt hiábavaló. Közben Anita sem tétlenkedett délen, sőt Ő is kedvet kapott egy kis nyelv táncra, így helyet cseréltek és mindenben lemásolták az előző akciót.

(2020-02-11) : Azt hiszem, egy viszonylag simogató jellegü, inkább a megnyugtatásomat szolgáló masszázst kaptam, miközben folytattuk a csevegést. Utána ö mondta, hogy forduljak,

: 6db
(2023-10-27) : Én állva, Ő térdreereszkedve közbe bele- bele nézett a szemembe főleg amikor tövig tolta,így ez még izgalmasabbá tette a müsort melyet elég gyorsan befejezett majd jókislány módjára nyelt egy nagyot

(2023-10-26) : Miután hamar végzett bemelegítésemmel, kaptam egy fantasztikus lábmasszázst amivel el is időzött, de nem bántam mert imádom és mások nem nagyon szokták alkalmazni. Hagytam magam sodródni, vádli,comb, fenék, majd hát nyak amit külön kértem és kaptam.

(2023-06-11) : ordulási engedély megadása után, megízlelhettem a csókjait, melyek tekintetében elég változatos repertoárral rendelkezik. Ez ugyanúgy igaz a franciatudására is, nem sieti el, tudja hogyan kell ráhangolódni a másik félre