Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Vivien

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-04 23:35:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vivien +36306923932 121426 erotikus masszázs

Nath14 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Vivien hirdetővel
perfekt popsi
teljesen ellazít
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Viviennel a tervezett randi előtti este VTR-en vettem fel a kapcsolatot. Másnap reggel vissza is jelzett, hogy jó neki az időpont. Itt megkaptam a pontos címet, illetve a csokor méretét és az extra lehetőségekről is tájékoztatást kaptam. Kérte, hogy a megbeszélt időpont előtt egy órával hívjam fel és erősítsem meg az időpontot. Ezt meg is tettem, legközelebb már csak akkor kellett megcsörgetnem, amikor a ház előtt voltam.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Corvin sétány egyik újépítésű házában található a helyszín, éppen ezért nagyon könnyű megtalálni, GPS odavisz. Tömegközlekedéssel a Klinikák metro megálló kb 5 perc, a 4-6 villamos kb 10 perc séta, én utóbbit választottam. Parkolni a környéken a legegyszerűbben talán a közeli plázában lehet, onnan pár perc gyalog a ház.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
3
Bár VTR-en már megkaptam a kapukódot, a ház előtti gyors telefonbeszélgetés során azért újfent megkaptam az instrukciókat így seperc alatt már úton voltam a sokadik emeletre a megadott ajtóhoz. A lakásban több szoba található (ha jól számoltam három) ebből és egy elválasztó függöny mögül kiszűrődő női kacajokból következtetve, itt egyszerre több hölgy is rendel. Hogy biztosan ne találkozzak más vendéggel, Vivien mindig körülnézett mielőtt kijöttem a szobából tusolni, illetve érkezéskor és távozáskor is.
Maga a lakás és a szoba, akárcsak a ház, újépítésű tip-top, minden a helyén van.
A szobában matrac és egy fotel, ahova lehet pakolni. Két oldalt tükrök, amik segítik a mozizást, alattuk ledfény fut. Az ablakon a redőny félig leengedve, így a szobában félhomály uralkodik.
A fürdő a szobákhoz közös, káddal felszerelt, minden megtalálható ami kell, többféle tusfürdő, dezodor és szájvíz.
Vivien külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Vivien külseje az oldalon található képeknek teljesen megfelel, minimális retus van csak rajtuk. Haja hosszú fekete, ami a fogadásomkor ki volt bontva, de a masszázs kezdetekor kontyba fogta, hogy ne legyen olajos. A legnagyobb eltérés, hogy karjain és egyik lábán tetoválás található. Ízlés kérdése, hogy ehhez ki hogyan áll, nekem nagyon bejött így.
Az ajtóban egy fekete bodyban fogadott, ami tökéletesen kiemelte formás fenekét. Az arckitakarástól nem kell félni, nagyon szép arca van, ez ne tartson vissza senkit.
Majd elfelejtettem, hogy alapvetően szemüveges, ez a fogadásomkor rajta volt, de a randi alatt levette. Így utólag visszagondolva, lehet a vége felé kérnem kellett volna, hogy vegye fel, mert nagyon jól állt neki. Na majd legközelebb.
1. Vivien +36306923932 beszámoló Budapest 121426 erotikus masszázs
3. Vivien +36306923932 beszámoló Budapest 121426 erotikus masszázs4. Vivien +36306923932 beszámoló 2024-05-06 10:05:53 erotikus masszázs 1214265. Vivien +36306923932 beszámoló 2024-05-06 10:05:53 erotikus masszázs 1214266. Vivien +36306923932 beszámoló 2024-05-06 10:05:53 erotikus masszázs 121426
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Megérkezésem után Vivien bekísért a szobába váltottunk pár szót, már nem is tudom miről, annyira testének vonalaira koncentráltam és vártam a következő egy órát. Mondta, hogy nyugodtan vetkőzzek le, ő addig ad törölközőt és megnézi szabad e a fürdő.
Tusolás után hasra feküdtem a matracon, Vivien pedig elhelyezkedett a lábaimnál is nekilátott a masszázsnak. Olajjal masszírozott, nem tudom, lehet-e mást kérni, én ezt preferálom, így nem is kérdeztem rá. Masszázsa nem profi de nagyon kellemes, valahol a simogatás és az átgyúrás között. Egyszer meg is kérdezte, hogy nem túl erős e, amit csinál, mondtam neki, hogy nyugodtan csinálja, kellemes. Fokozatosan haladt felfelé a testemen, miközben kisebb megszakításokkal mindenféle témáról beszélgettünk, nagyjából úgy, mint egy első randin szokás. Felmerült, hogy a nyakam be szokott állni, úgyhogy arra kicsit jobban odafigyelt.
Miután talptól tetőig végig ért rajtam, elkezdte magát kihámozni a bodyból, amit én a tükörből moziztam végig, megpillantva csodás kebleit. Ránézésre pont tenyérbe illőek voltak, ez később be is igazolódott. Ruháját csupán a derekáig tolta le, majd elkezdte beolajozni melleit - következett a csúszkamasszázs.
Amikor csupasz, olajos melleivel a hátamhoz ért, egy halk sóhaj hagyta el a számat, csodás érzés volt. Ezután Vivien percekig csak csúszkált a rajtam a felső testével, a fenekemtől a nyakamig, én pedig hol csukott szemmel élveztem a dolgot, hol pedig a tükörből figyeltem az eseményeket. Nem tudom, mennyi idő telt el így, de Vivien egyszer csak szólt- nem szeretnél megfordulni?
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
4
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia végig:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Ahogy a kérdés elhangzott, fordultam is, amúgy is kezdett kényelmetlen lenni a hason fekvés. Vivien ezek után egyből elkezdett simogatni és befészkelte magát a lábaim közé. Kezei megtalálták a farkamat és mivel a korábbiak miatt már így is eléggé izgalmi állapotban voltam, csak pár mozdulat kellett, hogy teljesen keménnyé varázsoljon.
Ezután következett egy igazi lágy, barátnős francia. A szája mellett a kezét is használja, de ez egyáltalán nem zavaró, tökéletesen kiegészíti a két testrésze egymást, közben pedig szabad kezével simogatja a zacsit és a lábamat. Pár perce átadtam magam ennek a csodás kényeztetésnek és csak figyeltem Vivient, ahogy dolgozik rajtam, hol közvetlenül, hol oldalról, a tükörből. Éreztem, hogy ha ezt így hagyom, akkor gyorsan vége lesz a dalnak, úgyhogy megkérdeztem tőle, hogy viszonozhatom-e a kedvességét. Erre ő csak elmosolyodott és annyit mondott - ha szeretnéd.
Helyet cseréltünk majd teljesen megszabadult fekete ruhájától, így szemügyre vehettem csodás punciját. A nyakától kezdve elindultam délre, csókokkal borítva Vivien testét, kicsit hosszabban elidőzve melleinél. Leérve úticélomhoz előbb belső combjai majd kelyhe is finom csókokat kapott tőlem. Innentől kezdve hosszú percekig csak arra koncentráltam, hogy a lehető legnagyobb örömöt okozzam Viviennek, bár áttörő sikert nem értem el, sóhajai arra engedtek következtetni, hogy élvezte. Ekkor történt meg az, hogy valaki benyitott a szobánkba. Mivel én háttal voltam az ajtónak, nem láttam, hogy az egyik hölgy vagy egy vendég volt-e. Jót nevettünk rajta Viviennel, aki megfogadta, hogy legközelebb bezárja az ajtót.
Miután úgy éreztem, hogy telik az idő, javasoltam egy újabb helycserét. Vivien megkérdezte, hogy a korábbi fekvő pozíció helyett lenne-e kedvem ahhoz, hogy én állok ő pedig előttem guggolva kényeztem. Hát lehet erre nemet mondani? Vivien újból bevetette korábbi technikát, kézzel és szájjal kényeztetett, én pedig hol csak néztem őt, hol pedig hátát, mellét simogatva élveztem a helyzetet. Nem telt el sok idő és jeleztem, közel a vég és mivel nfvsz-t kértem extraként, Vivien nem eresztett el, mindent a szájába engedtem.
Szilviával megtisztogattuk magunkat, Vivien pedig felajánlott egy pohár vizet, amit készséggel elfogadtam. Kisietett a szobából és kb 2 perc múlva vissza is ért. Volt még pár percünk, amit beszélgetéssel töltöttünk, főleg a tetoválásinkról, illetve, hogy kinek mi a terve a hétvégén.
Búcsúzás előtt még gyorsan letusoltam, Vivientől pedig az ajtóban két puszival elköszöntem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Ahogy korábban írtam, VTR-en megkaptam Vivientől a rózsaszálak mennyiségét, illetve a két extrát is, amit vállal (csók és nfvsz). Ebből én csak utóbbit kértem, így összességében * rózsaszálat hagytam az asztalon még a randi elején. Ezt nem Vivien kérte, én szeretem az elején intézni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 31 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Összességében nagyon jól éreztem magam Viviennél. Kicsit érződött, hogy nemrég kezdte a dolgot, de kedvességével mindent ellensúlyozni tud, a kényeztetésben pedig nagyon ügyes, sok idősebb nő tanulhatna tőle.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-07 06:30:53
Szépen megírt, információ gazdag olvasmány. Minden részlet a helyén van. Köszönet a megosztásért!
Mutasd mindet