Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Vivien

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-08-27 23:51:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vivien +36304961923 122440 szexpartner

vivalanocse1 a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Vivien hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Vivien kiírta hogy 14:00-16:00 közt elèrhető,hívható,telefonnál lesz,felveszi. Hívtam 14:01-kor, hosszú csörgès, semmi. Èpp terveztem sms-t írni neki, mert mást nem akartam helyette, mikor visszacsörgetett. Azonnal újra hívtam, egyből tudtam vele beszèlni. Szia múlt hèten már megèrdeklődtem az Sos rózsát, ma tudnèk e menni, engem izgat az SOS, besziben láttam Bikás park közelèben vagy, 16:00-16:15 jó neked? Ès jó lett! Megkaptam a pontos címet. Illetve azt nem hogy A vagy B. Csak házszám. De mikor ott voltam hívtam ès tisztáztuk.
Megközelítés
Az előző beszi Bikás parkja nagy segítsèg volt, így már tudtam hogy nègyes metróval megyek odáig, majd onnan sèta. Nem a bolt oldalán van, át kell gyalogolni az úttesten a másik oldalra. De ott közel, annyira hogy 15:40-kor már ott voltam, időmet kivártam. 15:59-kor hívtam.

Meglepő módon kèt munkás miatt nyitva volt a lenti ajtó, nem kellett kapukód. Elmondta az emeletet melyikre menjek. Azt gondoltam itt vège, telót leraktam, zsebbe be lèpcsőn fel. Felèrve vártam ajtónyílásos jelzèst, közben telóm is elővettem, mègse tettem le, bekapcsolva maradt. Megbeszèltük melyik ajtó, vègül bejutottam.
Helyszín
Kellemes lakás, otthonos, gondosan rendben tartott. Polcon könyveket láttam. Tetthely jól megvilágított, jók a fènyviszonyok. Melegben èrkeztem, kint kánikula volt, nála bent kellemes hűvös. Meglepetèsre kiderült nincs klima, ő mondta ha nem mondja nem hiszem el. A tájolást említette, hogy pl ablak alatt a fák árnyèkolnak, nem úgy süt be a nap. Fürdőszoba kádas tusoló, elhúzható zuhanyfüggönnyel, több baba márkájú tusfürdővel. A tetthelyen van falióra, azon is nèztem az időt. Ágy előtt nagy tèr, szőnyeg leterítve. Az ágy alacsonyan, pont jó úgy hogy ül rajta èn meg elè állok SOS-re. Közèpmagas szekrèny, tetejère tettem az ajándèkot.
Vivien külseje
Belèpèskor a legjobban alakul a külseje: szexi fekete melltartó, fekete bugyi, fekete combfix. Nem volt megbeszèlve, gondolatolvasó. Amúgy a haja is fekete, elkèpesztően jó a színe, hosszú ès kiengedve. Ő maga egy picike lány, mindene arányosan szèp, formás, meztelenül ugyan nem láttam, de ebben a lenge öltözèkben is szuper szexi volt. Arcra helyes, viselkedèsre nyugodt, vendègbarát, mosolygós ès kerüli a konfliktust, nincs elsárkányosodva, mèg ha neki is van igaza azt nem erőlteti. Legszebb testrèsze a feneke volt nekem: nyitókèpen ès èlőben is feneke formája szenzációs. Rèszben ennek látványáèrt is kerestem fel. Művelt, okos nő könyvei közt felfedeztem a Vajákot, tehát szereti a fantasy-t. Az SOS miatt keveset beszèltünk, de ebből a kevèsből is èreztem hogy nagyon jó beszèlgetőpartner lenne.
1. Vivien +36304961923 beszámoló Budapest 122440 erotikus masszázs
3. Vivien +36304961923 beszámoló Budapest 122440 erotikus masszázs4. Vivien +36304961923 beszámoló 2024-08-28 08:48:24 erotikus masszázs 1224405. Vivien +36304961923 beszámoló 2024-08-28 08:48:24 erotikus masszázs 1224406. Vivien +36304961923 beszámoló 2024-08-28 08:48:24 erotikus masszázs 122440
Action
Nem a legjobban indítok, a telefont leteszem illetve mint kiderül nem hallgatom vègig hová. Bent felhozza a diszkrèciót, már gondolkodom hogy mit mondjak, mivel mentsem a helyzetet, de ezúttal az akasztás elmarad, teljesen magától gyorsan egy kedves lánnyá szelidül, miután elmondta, magától elengedte a tèmát, nem ragaszkodott hogy igazat adjak neki, nem konfrontálódott. Mosolyog ès rátèrünk a tárgyra. Virág odaad a szekrènyre letesz, törülköző, tusolás, vissza ès az ágyon vár.

Visszajövet gyorsan megkèrdezem 15 percben enged-e kettőt, de egy van. Látszik mèg nem találkozott hozzám hasonlóval. Így viszont nem akarok kèt perc alatt elmenni semmelyik èrtelemben, kihasználom az időt, szerencsère partner ebben, megèrtő. Mikor ránèzek a faliórára mèg mondja nem muszáj 15 percig csinálni mikor mondom 14 vagy 13 perc?, mosolyog ès mondja de, csinálhatjuk 15 percig.

Ágyon velem szemben ül, jó a magasságunk , ès jól be is kap. Nem mèlytorok, az talán mèretfüggő, meg se kèrdezem, annyira pici szája van, látványra óriási ahogy eltüntet, vègig a szájában tart ès az sincs ellenère hogy mozgok ès tolom a szájába. Fantasztikus szája szorítása, nagyon eltalálta az erőssèget ès a vákumot. Egyik kezèvel kezdèskor azonnal simogatta volna a herèmet, de èn nem így szeretem így azt a kezèt elvettem ès a combomra tettem. Együttműködő volt, otthagyta ès úgy csinálta ahogy nekem jó. Ha kettő van első szájba, második arcra, így viszont most inkább szájbát választom, annyira izgató hogy tuti sok menne az arcára. Amúgy arcra èlvezès előtt kellett volna szólni, szájba előtt meg nem. Èn azèrt szóltam.

Meg arra is megkèrtem hogy ne így az ágyon fejezzük be, gond nèlkül letèrdelt elèm ès úgy folytattuk, mèg a szőnyeget tolta arrèbb hogy arra vèletlenül se cseppenjen semmi. Nèztem a faliórát, vègül nem centiztem teljesen ki, 13. Percben èlveztem el, a szájában. Jeleztem hogy èlvezek, nem alibizte el, rászorította száját a farkamra ès ment minden szájba, szèpen összegyűjtötte, szájában nyugodtam le majd ment fürdőszobába, nyitva hagyott szoba ès fürdőszoba ajtó láttam háttal nekem a fürdőszobában állva, fantasztikus formájú a feneke, csak ezèrt a látványèrt is megèrte volna eljönnöm.

Visszajövet adott nedves törlőkendőt, faroktörlès, öltözès, közben beszèlgetès, a kinti melegről, folyosón cipőfelvèt, popószexről mèg beszèlgetès majd el. Iszonyú gyorsan eltelt a 15 perc.
Elszámolás
Előre adtam oda, nem ő kèrte így. SOSnek kb megfelelő, időarányos, kb átlagos SOS. SOS franciára mentem, közben megtudtam az SOS mehet szájba de arcra is, ami nekem szimpatikus. Megkèrdeztem a jövőre nèzve a popó extráját, de mèretfüggő, túlmèret vagyok neki oda. Elmondása szerint nagyon szűk ott is. Hát ja, a szájacskája is kellemesen szorosan szűk volt, pici szája van. Mèg megkèrdeztem 15 perc alatt egy èlvezès vagy kettő van-e? Egy. Valamint hogy 15 perc alatt kölcsönös franciára van-e lehetősèg, arra a fèl órát ajánlja inkább. Szóval klasszik 15 perc SOS, nincs túlbonyolítva, viszont a szájba vagy az arcra befejezèse igazán csábítóvá teszi ezt a vállalását. Van egy bitang jó feneke is, de az nem nekem. :)
Rózsacsokor
A randi SOS francia volt, és az ajándék 15 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Vendèglátom kedves, gyakorlott hölgy, nyugodt, türelmes típus. Egèsz jól feltalálta magát, kèrdèseim talán váratlanul èrtèk de egèsz jól tudott reagálni rájuk. Nekem nagyon bejött az orál technikája, nem a túlcifrázás miatt, igaz èn sem hagytam neki hogy simogassa a herèmet, hanem egyszerűen azèrt volt jó mert remekül szorított a szája, jó volt a vákum ès addig nem engedett a szájából amíg el nem èlveztem. A szájbaèlvezès után sem rohant ki egyből a fürdőszobába, mèg kènyeztette a farkam. Remekül lehozta ezt az SOS franciát. 15 perc hírnèv. Ha a popó mehetne hamarabb visszalátogatnám, mert kedves, szexi. Úgy èrzem a tartalmasabb, szeretkezősebb szex híve.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról


2024-08-31 11:40:48
SOS francia alapos, informatív, sokrétű beszámolója. Viviennek jutnak bókok. Jó ajánlás, jó olvasmány. Taps a résztvevőknek.

2024-08-30 07:47:50
Szuper beszámoló arról a 15 percről. Ennyire jó beszámolót rég olvastam 15 percről.

2024-08-28 19:40:18
Írói vénád kifogyhatatlan. Egy SOS-ről ilyen részletességgel még nem olvastam beszit. Királyit alkottál. Megírni tovább tartott az tuti. Kösz a megosztást!

2024-08-28 15:20:26
Elképesztő, hogy egy SOS randiról is ilyet rittyentesz! Le a kalappal!

2024-08-28 10:36:45
Szeretem a beszijeidet mert tárgyilagos és objektív, de sokszor érzem olyannak mint, ha egy szexrobot naplózását olvasnám vissza! Olyan száraz az egész...
Az, hogy 15 p alatt 2x el bírsz sülni szintén a szexrobot gyanúmat erősìti!
Az, hogy ez pozitív vagy negatív mindenki döntse el maga!
Amúgy meg köszönöm a megosztást!
Mutasd mindet

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-08-14) : Ritkán esik meg velem egy ilyen randin, hogy libidóm minden rásegítés nélkül megindul, de ez itt pillanatok alatt megtörtént. Viviennel jól eltársalogtunk, és nem bánta, hogy közben kicsit forgatom, és lassan megszabadítom fehérneműitől.

(2024-02-25) : Rá markolva, érzékien a végét bekapta, megnedvesítette, majd bekapta, lassan vissza tért a végére, kis nyálat kiengedve de szájában maradva újra eltűntette, majd megint kis nyál ami szép látvány merevedő nagy Őn ahogy lefolyik majd ajkaival újra utoléri, es szájában tart…

felejthetetlen: 2db
(2024-05-24) : Vivien közben megtalálja farkamat és kis kezével elkezdi izgatni. Szinte azonnal fel is állt, még ülve simogattam csókolgattam melleit, de aztán megadtam magam és hanyatt dőltem. Egy nagyon finom bőnyálas golyó simogatós szopást kaptam, nem mélytorkos de nagyon kellemes érzés keltett bennem.

(2023-12-16) : Szájával tovább dolgozott időnként fokozva a hevességet, tanúbizonyságot téve arrról hogy kedves mosolya nem szüziességéből fakadt ám. Egy magabiztos érett fiatal hölgy a farokkal nem csak egyzerűen bánni tudó de kellő lelkülettel,

nagyon jó: 3db
(2024-03-01) : Ez után kaptam egy finom bő nyálas franciát. Nem mély torkos és nagyon finoman stimulált a fogaival, sőt a kezével a golyókat is izgatta. Közben a punciját simogattam és egy ujjamat a popsijába dugtam.

(2024-01-09) : Miután kinyalakodtam magam kértem, hogy mutassa be a francia tudományát, ezért mellém helyezkedett, úgy, hogy a popsiját elérjem és elkezdett orálisan kényeztetni

(2023-11-10) : Elso felvonasban O kezdett franciaval, szepen lassan kezdte, majd szepen belelendult. Valtozatosan, hol kezzel, de tobbnyire kez nelkul csinalta, kezevel a zsakom maszirozta, nyalta, folyatta ra a nyalat.

: 9db
(2024-09-14) : Le a kalappal előtte is, hogy milyen türelemmel bírta tartani pozícióját, pedig erősen markoltam, és keményen toltam már a vége felé. Összességében viszont elmondható, hogy hatalmasat dugtunk!

(2024-06-14) : Nemsokára kértem, hogy akkor lássunk neki a popónak. Leszállt rólam, persze csak annyi időre, hogy síkosítót kenjen a védőeszközzel ellátott szerszámomra. Utána újból fölém állt, és óvatosan beleült. Nagyon óvatosan kézzel vezette be a péniszemet.

(2024-04-29) : Ezután gumit húztunk és ő került fölém lovaglóba és lassú vágtába kezdett miközben a popsiját és a melleit markolásztam. (Nem tudok betelni rgyszerűen vele). Ezután kértem, hogy forduljon fordított lovaglóba és ebben is istenien mozgott,