Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Viktória

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-06-30 11:06:33

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm a kedves, dicsérő szavakat 🥰 remélem hamarosan újra találkozunk ♥️😘

Beszámoló Viktória +36209827501 118526 szexpartner

xenpak16 a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Egy viszontagságos délelőtt végén sikerült vele beszélnem, elsőre felvette. Kedvesen tájékoztatott, már csak délutáni időpontot tudott felajánlani, így első körben megköszöntem, majd elköszöntem. Viszont ezután elfogott egy furcsa jóleső érzés, ahogy felidéztem a beszélgetést magamban, hogy basszus, nagyon cuki volt telefonban. Több se kellett, 10 perccel később újra hívtam, hogy ugye még szabad az időpont, és már foglaltam is. A részleteket VTR-en folytattuk le ezután.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, a helyszín a Daubner cukitól pár száz méterre található. Nagy szerencsémre szinte a cím előtt találtam parkolóhelyet, ami fizetős. Célszerű azért szánni rá egy pár percet, hogy tuti legyen hely valahol a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
2000-es évekbeli kisebb társasház egyik lakása a helyszín, viszonylag nyugisabb utcában a környékhez viszonyítva (Szépvölgyi út). Kapunál hívtam T mínusz 2 perccel, de nem vette fel. Egy fél perc múlva jött az SMS az utasításokkal, és már be is jutottam az épületbe. Mire az ajtó elé értem, már nyitva volt, Viki az ajtó mögött bújt meg. A lakás amúgy tök guszta, ízlésesen berendezve, simán laknám. Fürdő is letisztult, tiszta, modern, minden megvan, amire szükség lehet. A találkozó fő helyszíne külön háló, kényelmes nagy ággyal, tükör a sarokban (amire legközelebb nagyobb figyelmet fordítok :) ).
Viktória külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A fotók alapján nagyon bizakodva indultam Vikihez, és nem csalódtam. Miután érkezésemet követően előbújt az ajtó mögül, igencsak kellemes látvány fogadott. Bár az emlékek már halványulnak, de talán egy fekete fehérneműben, köpenyben fogadott, és magassarkúban volt. Első körben kézfogással, puszival üdvözöltük egymást. A képeknek tökéletesen megfelel, vékony testalkatú szőke bombázó, csábító tekintettel, klassz popsival és csodás cicikkel. Nagyon jó összhangban van a csajszi, egyből tudtam, hogy remek választás volt felkeresnem.
1. Viktória +36209827501 beszámoló Budapest 118526 erotikus masszázs
3. Viktória +36209827501 beszámoló Budapest 118526 erotikus masszázs4. Viktória +36209827501 beszámoló 2023-06-30 16:53:00 erotikus masszázs 1185265. Viktória +36209827501 beszámoló 2023-06-30 16:53:00 erotikus masszázs 1185266. Viktória +36209827501 beszámoló 2023-06-30 16:53:00 erotikus masszázs 118526
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Az indulás kicsit "steril" volt, először találkoztunk én pedig agyilag kicsit zokni is voltam, így rövid egyeztetés után el is vonultam a fürdőbe. Ahogy végeztem, Viki már anyaszült állapotban várt a háló ajtajában, megszabadult minden fölösleges tényezőtől. A magassarkút is levette, így már nagyságrendileg egy szintbe kerültünk, hisz csak pár centivel vagyok magasabb nála. Magához húzott és elkezdtük komolyabban megismerkedni egymással. Meggyőződéssel állíthatom, hogy naaagyon jól csókol, beleéléssel, nyelvvel, mindennel ami kell. Közben popsiját markolásztam és közelebbről szemügyre vehettem az ikreket. Gyönyörű formás páros és jó kemények, nem ám az az agyonhasznált tollas párna feeling :).

Hamar az ágyra költöztünk és meg is váltottam az első jegyet, Viki kényelembe helyezte magát, majd leszálltam lábai közé, hogy kényeztessem aktuális hercegnőmet. Frissen borotvált puncijával csókolóztam hosszasan, miközben leinformáltam vendéglátómat, hogyan szereti. Meg is kaptam a megfelelő utasításokat, amihez próbáltam tartani magam, ugyanis legszívesebben megzabáltam volna. Igyekezetem egyre sűrűbb sóhajok majd apró összerándulások kíséretében ért kellemes véget. Miután mindketten kifújtuk magunkat, szerepet cseréltünk. Én helyeztem magam kényelembe, Viki pedig befészkelt a lábaim közé, majd nagyon kellemes franciába kezdett. Először csak szájjal indult el, és nagyon finoman, érzékien csinálta, épp hogy csak éreztem, hogy játszik a szerszámon. Néha jelentősebb nyálmennyiséggel nyakonöntve, kézzel rásegítve folytatta, de ezt is olyan gyengéden, mintha pillangók vagy tündérek kényeztettek voltak. Ilyen finom élményben még nem volt részem.

Amikor már pattanásig feszültem, gumit applikáltunk és kértem egy lovagló felállást, mondván lustiban, panorámakilátással kezdeném. Nem is kellett nagyon viaskodni, párat pislogtam csak, már nyeregbe is pattant. Szépen lassan kezdett bele, mivel kértem, hogy finoman csinálja, mert ki akarom élvezni a látványt és az élményt. Megfogtam a derekát és mozgattam magamon a kívánt tempóval. Közben a cicikkel is foglaltoskodtam, hiszen megérdemlik a törődést. Itt realizáltam, hogy Viki bimbóudvara egy kicsit, de tényleg csak kicsit pufibb az átlagnál. Ennek nagyon megörültem, mert számomra nagyon izgató, és megvallom, reméltem, hogy egyszer egy ilyen lánnyal is összehoz a sors. :) Hogy ennek jelét is adjam, felültem, hogy kényeztetni tudjam őket, és ebben a pózban folytattuk egy kis ideig. Hamarosan már Vikit csókoltam hevesen, majd visszadőltem, mert éreztem, hogy közel a vég. Az ügetésből vágtába csaptunk át, csípőjét szorítva pedig teledurrantottam a gumit. Mintha egy sziklát dobtam volna le magamról, úgy hussant el a sok szarság, ami az utóbbi 1 héten nyomasztott. Viki fellibbent, majd letisztogattuk a forró testnedveket és leheveredtük az ágyon.

A szünetben kellemesen elcsevegtünk magunkról, ki honnan jött, merre tart. Szerencsére kedves, intelligens beszélgetőpartner, így hamar teltek a percek a regenerálódás alatt.

Említettem, hogy tényleg jól esik kiszakadni a valóságból 1-2 órácskára, csak a testi-lelki örömökkel foglalatoskodni, és ilyen formás csajokkal időzni, mint ő. Ezzel a végszóval fordultam is felé és csókokkal jeleztem, hogy akár indulhat a 2. kör. Természetesen nem is kellett több, Viktória már a lábaim közé helyezkedve magához ragadta a furulyát és újra hangolni kezdett. Kellemesen szólózott, hamar készenlétbe helyezett, jöhetett a gumi. Kedvesen tájékoztattam, hogy most hátulról fogom szeretni, felvette a kutyus pózt, én pedig mögé térdeltem. Finom nedves volt még, így pikk-pakk be is csusszantam. Csak ámultam lefelé, ahogy a szerszám centiről-centire eltűnik abban a csodás forró punciban. A sarokba be van támasztva egy tükör, ment is benne a 18+-os műsor, viszont ezt csak hátrafordulva láttam, így nem volt ergonómikus. Inkább visszatértem az élő show-ba, majd legközelebb máshogy pozicionálom magam :). Kértem Vikit, hogy húzódjuk ki az ágy széléhez, mert állva nagyobb mozgásteret tudok uralni. Már is más volt a helyzet, jól megmarkoltam a csípőjét és lendületesebben tudtam magunkat egymásra rántani. Ezután üresbe tettem a gépet, hagytam, hadd fusson szabadon. Csak álltam ott mozdulatlanul, Viki pedig tette a dolgát, ütemesen lüktette punciját rajtam, ami hamar meghozta az eredményét. Éreztem, hogy már nem vagyunk messze a végétől, így visszavettem az irányítást, jól megkapaszkodtam csípőjében és vállában, majd pár erősebb lökéshullámot kihasználva elsütöttem az ágyút. Kicsit ráborultam Viki hátára, és szorosan ölelve őt és csodás melleit fújtam ki magam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt, a tájékoztatásnak és az oldalon rögzített információknak megfelelt minden. Érkezésemkor kis csokoládé kíséretében az asztalra helyeztem a borítékot, többet nem is beszéltünk róla.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon nehezen indult az a délelőtt, de valójában ennek köszönhetően sikerült felkeresnem Viktóriát. Ennek pedig rendkívül örülök, mert nagyon kedves fogadtatásban és igencsak kellemes élményben volt részem. A kezdeti feszültség Vikinek köszönhetően hamar feloldódott, és egykettőre sikerült egymásra hangoldódnunk. Szerencsére nem a jegyautomata szolgáltatást kínálja, ahol csak bedobod az összeget, megkapod a jegyet és távozol. Odafigyelt rám, tökéletesen használta a testét, annak minden porcikájával, és pompás barátnő feelinget biztosított. A TOP kategóriába pozícionáltam, tervezem, hogy visszatérő leszek, már csak azért is, mert rengeteg lehetőséget szeretnék vele bepótolni. ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2023-07-02 01:41:23
Nagyon izgalmasan írtál Viktóriáról. Gratulálok hozzá!

2023-06-30 17:49:17
Kijelenthetjük hogy beszi szempontjából 2023 Viktória ève, csak úgy jönnek idèn a remekebbnèl remekebb remekművek.
Mutasd mindet

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2022-05-24) : Lágyan simogatta egész testem és egyre direktebben ért a velem egykorúhoz, míg bele nem kezdett igazán érzéki és finom franciás kényeztetésébe. Nagyon hosszan ellettem volna így, de már türelmetlenül vártam a pillanatot, hogy érezzem barlangjának feszes ölelését, így kértem a védőfelszerelést.

(2022-03-12) : Szexeltünk úgy ahogy kell, egymásra hangolódva. Én felajánlottam egy kisebb masszázst, amit elfogadott. Szeretek masszírozni, krémmel persze, amit kért a száraz és fehér bőréhez, értettem és úgy tettem, kentem. Egyre lejjebb jutva, kapott pár nyelves masszírt a puncijára.

felejthetetlen: 11db
(2023-08-30) : Miután kipihegte magát belekezdett egy finom, lágy franciába. Gumihúzás után lovaglóban folytattuk, majd misszionárius végül doggy. Az aktus közben próbáltam többször szemkontaktust keresni, sajnos sikertelenül, azonban a technikára és helyezkedésre egy rossz szót nem lehet mondani.

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

(2023-07-12) : Aztán 69, persze én alul, öregesen, mégiscsak én vagyok a vendég :) egy idő után itt is mondta, hogy neki ismét jó. Aztán a lábam közé helyezkedve francia, majd kissé oldalról helyezkedve, hogy tudjam simogatni. Valahol itt lett vége, VSZ,

nagyon jó: 13db
(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

(2023-09-07) : Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam.

(2023-07-20) : Kedves olvasóim itt egy kicsit kevesebb élményhez fognak jutni, mert én bizony masszázsra mentem Vikihez. Én alapvetően masszázspárti vagyok, mert az én koromban egy erotikus masszázs elnyújtott orális kényezetéssel van olyan jó, mint egy sokmenetes dugás. De ez csak az én személyes véleményem. A bejutást követően puszi-puszi, szokásomhoz híven a hőség miatt jégkrémet vittem Vikinek, amit örömmel fogadott. Váltottunk néhány ismerkedő szót, közben levettem a gönceimet a nappaliban és tekintettel arra, hogy a kinti 40 fok miatt kezdett folyni rólam a víz - a jégkrémért gyalog mentem a Kolosi térre - bevetettem magam a fürdőbe.

: 9db
(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

(2023-04-21) : Az idő vége fele éreztem, hogy van még benne annyi, hogy a korábban bemutatott fantasztikus franciájára még el tudnék hamar "érzékenyülni". És most sem okozott csalódást, mert nagyon ügyes volt és hamar könnycseppet csavart ki az "egyszeműből".

(2023-04-12) : Felajnálotta, hogy ő is kényeztet ha szeretném. Persze, csak a kölcsönösség jegyében, én ezt el is fogadtam. Nagyon finoman csinálta - igazbából én ott arra koncentráltam már inkább, hogy nehogy véletlen végem legyen idő előtt.