Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Victoria

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-07 22:06:58

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Victoria +36308630010 119802 szexpartner

baiu a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Victoria hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
mindig vidám
Egyeztetés
Egy héttel az esemény előtt telefonon egyeztettünk, majd a tett napján ismét. Informatív, sallangoktól és nyávogástól mentes, határozott kommunikáció zajlott.
Megközelítés
Allee -hoz közel kényelmes sétatávolság, van villamos is dögivel. Akut prüdéria kell, hogy ne találj oda. Én gyalogosan közelítettem. Időpont előtt pár perccel felhívtam, leendő vendéglátóm mókázgatva átnavigált a kapukódok útvesztőjén.
Helyszín
Új építésű társasházi lakás, résre nyitott ajtaja mögött lapult vendéglátóm. Belépve előszoba, jobbra hangulatfényes szoba, előre csukott ajtó, majd célnak megfelelő zuhanyzós, mosógépes fürdőszoba.
Victoria külseje
A képek teljesen valósak, az adalapon szereplő 28-as szám után a "+" jel teljes mértékben indokolt.
Túlzott elvárásaim miatt, olyannyira más arccal egészítettem ki a kép-kitakarásokat, hogy ilyeneket terveztem ide írni: "életemben ilyen bomba nőt meztelenül nem láttam, de még az elképzelt lányok között is benne van a top 10-ben".
Végül ezt írom: nagyon kedves, már-már cserfes hölgy fogadott puszival, a méltán híres kék szaggatott ruhával, vagy minek is lehet nevezni. Teste fitt, keblek megnyugtatóan domborúak.
1. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 119802 erotikus masszázs
3. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 119802 erotikus masszázs4. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-11-08 09:47:19 erotikus masszázs 1198025. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-11-08 09:47:19 erotikus masszázs 1198026. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-11-08 09:47:19 erotikus masszázs 119802
Action
Előszobából a célnak megfelelő, fali tükörrel és francia ággyal ellátott kis szobába toppanánk, hol ruházatomat egy darab tiszta törölközőre cseréltem eltakarván az ekkor még kókadozó farkam.
Victoria a folyósó végén található tiszta zuhanyzóba invitált, itt komplikáció nélkül hajtottam végre az első napirendi pontot.
Visszatértemkor szürke törölközőt hetykén a komód melletti székre lendítettem, ekkor partnerhölgy hiányos öltözéke még a helyén volt (aminek kifejezetten örültem). Szélesen mosolygott.
Simogattam melltartó szövetét, majd megkérdeztem nyalogathatom-e a ciciket. Azon nyomban eltünt minden textil, így lábon állva (ekkor már álló farokkal) nyalogathattam hihetetlenül kiálló mellbimbóit, aminek folytatására szóban buzdított: "imádom, ha nyalják a melleimet". Kezeimet lefelé vittem lábaihoz, azoknak a találkozásához. E mozdulatomat a "szeretem, ha simogatják a pinámat" mondattal festette alá. Igencsak örültem az ilyen jellegű megnyilvánulásoknak, egyre bátrabban simogattam a csiklóját, miközben további "pinás" mondatokkal kedveskdett. Újjammal a bejáratot próbáltam bejáratni, ami elég lassan nedvesedett, de végül csak sikerült belülről is ingereleni, ekkor ezt mondta: "azt akarom baszd meg a pinámat". Hát tulajdonképpen pont ezért jöttem. Még otthon elhatároztam, megnézem a punciját hátulról is, kérésemet készségesen teljesítette, így gyönyörködhettem a feltárult látványban, szétnyitottam, újjaztam, miközben újabb "picsás" megjegyzést tett. Nagyon jó a narrációja, ekkorra már igencsak kívántam a baszást.
Azonban illemtudó fasz vagyok, mondtam kinyalnám. Erre találd ki, mit mondott! Igen, "imádom, ha nyalják a pinámat". Nosza nyaltam én a kellemes ízű női nemiszervet, hol innen, hol onnan. Lihegett, de nem élvezett el.
"Le akarlak szopni" - terelte újabb irányba tevékenségünket, mire én javasoltam a 69-es számot. Rá is farolt hát számra, így folytattam amit az előbb abbahagytam, és álló farkam elnyelése előtt még megüzente hogy "nyaljad a lucskos pinámat". Valóban lucskos volt, közben rábukott a brére, de vizuálisan ezt nem tudtam megerősíteni, hiszen az ülepe teljesen eltakarta a világot. Kisvártatva szóltam, óvatosan, mert még idejekorán véget ér kalandunk, majd nyaltam tovább, miközben gumit húzott rám.
Kértem szemből ereszkedjen hímvesszőmre, így megcsodálhattam amint könnyedén elnyeli puncija a farkam. "Basszad a pinámat". Toltam én alulról, amit további kifejezésekkel vadított. Annyira beleéltem magam, hogy rámarkoltam csípőjére, amitől fájdalmasan feljajdult. (ezúton is elnézést kérek, túlzottan beindultam). Hamarosan ismét mozogni kezdett, de a még röstellettem magam, amikor éreztem kissé lankad a farkam. Hű, mondom itt baj lesz, ezért ismét rákapcsoltam, dugtam alulról, ismét kőkeményre merevedtem. Ismét a közösülés folytatását javasolta: "Nagyon jól baszol", vagy valami ehhez hasonlóval stimulálta egómat. Vigyáztam, megint ne csípjem csípőjét. Érezni kezdtem a végem, kértem folytassuk klasszikusan: hanyat feküdt, lábait széttárta. Ismét bámultam kicsit a vagináját. Farkam könnyedén csúszott a lukba, majd pumpáltam ahogy a cövön kifért. No ki is fért, mert "beléd gecizek" jelszóval elélveztem.
Papírtörlő.
Törölköző körbe.
Irány a zuhanyzó. (a zárt ajtó mögül különös csattogó hangok szűrődtek ki, szerintem ott is közösülés zajlott :) )
Ruha vissza, tipli.
Elszámolás
A virágokat az elején virítottam, extrát nem kértem.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Hát cimbi, dugtam egy jót!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Victoria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókVictoria legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-04) : Mellém heveredik és a szájába vesz,most Rajtam a sor.Megmarkolja a farkamat jó szorosan.Aztán lejjebb megy,a golyóimat veszi a szájba,egyiket a másik után.

(2023-07-20) : Először elkezdtük egymás testének a felfedezését, majd egy nagyon finom natúr franciát kaptam tőle, amit kértem, hogy had viszonozzak. Ezt örömmel vette és a hangokból ítélve nem is volt ellenére. Miután mindenki bemelegdett a velem egykorú megkapta a védőfelszerelést

(2018-12-12) : Gumit kértem majd ismét meglovagolt közben a seggét és a tökéletes ciciket markolásztam . Pózcsere én jöttem hátulról tökéletes látvány volt beleégett a retinámba . Úgyéreztem ebben a pozicióba nem lesz sikeres élvezés (elfáradtak a lábaim ) ezért kézi befejezést kértem

felejthetetlen: 6db
(2024-03-04) : Nagyon jó a franciája.Változatosan csinálja,előbb lágyan majd erősebben,rászorít az ajkával.Nyalogatta a makkomat aztán végig az oldalát,a golyóimat sem hagyja szárazon,szóval jó nagyon.

(2024-01-13) : Visszamentünk a szobába ahol ismét rábukott a szerszámomra,köpködte, csorgatta rá a nyálát, és még a zacskómat is nyalogatta,igazi pornós szopás volt.

(2023-12-09) : A hátamra fekszem,a fenekem alá tesz egy párnát,szemből behasal a lábam közé a szájába veszi a hímtagomat és szopogatja,majd halad lejjebb és a golyókkal folytatja,de nem áll meg,még lejjebb megy.

nagyon jó: 7db
(2024-02-28) : Majd Victoria oráljával ès kezeivel is megismerkedem, mindkettő külön-külön is kivègzős, számomra jó mert erősen csinálja, orálban is erős, jó a vácum, kèzzel is ezt kèpviseli, ráadásul jó pontokon izgat.

(2024-01-18) : Feltérdeltem az ágy szélére és kezdetét vette a szeánsz, itt kapott minden ami látszott zacsi, popó, természetesen nyelvel játszott hangszereken. A keze sem tétlenkedett, mert eközben a körmével finoman végig szánkázott a fenekem dombján és a combomon.

(2023-09-17) : Aztán azon kaptam magam, hogy hanyatt fekszem, simogatom Victoria fenekét, ő pedig extra gyorsasággal szopja az én legféltettebb testrészemet. Olyan jól csinálta, hogy szólnom kellett, hogy hagyja abba, mert ha így folytatja tovább, időnap előtt elsülök.

: 8db
(2023-10-02) : Miközben Victoriával missziben nyomultunk, Mia a golyóimat és saját mellét simogatta, és tovább folytatódott a nyögdécselő parádé. Minden az ízlésem szerint alakult, pedig nem is mondtam meg nekik előre, hogy miket szeretnék velük csinálni.

(2023-09-09) : Ez a direktség kissé sok volt nekem. (Ezt, ha megdöglök sem értem, mit akar jelenteni... sok volt , hogy direkt bekapta? Kapta volna be véletlenül, úgy nem lett volna direkt, és akkor jobban tetszik? Vagy mire gondoljunk ?:) - Webi)

(2023-06-11) : Miután befejeztem, gumit kaptam és kérésemre kutyusban folytattuk. Jó tempóban nyomtam neki, velem együtt mozgott, nagyon tetszett, hogy aktívan részt vett az együttlétünkben. Már majdnem elélveztem amikor kértem, jöjjön felülre és lovagoljon meg.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-01-10) : Ok várok 5 percet, csörgés, megint semmi válasz, még 5perc ugyanaz megismétlődik. Ekkor már a kezdeti izgalmam átcsapott idegességbe. Még biztattam magam na még egy utolsó próba, hátha...