Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Victoria

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-03 19:14:50

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Victoria +36308630010 118889 szexpartner

Chocolatebunny a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Victoria hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon beszéltem vele , kedves volt a telefonban , már akkor is flörtöltünk . Hamar találtunk megfelelő időpontot a randihoz.
Megközelítés
Könnyen ment ,nem nagyon volt forgalom ahonnan jöttem , parkolás néhány tíz méternyire sikeredett .
Helyszín
Az épület még újnak számít . Lakásban többen vannak ,nemrég már jártam itt . Szoba nem túl nagy ,de a célnak tökéletesen megfelelő , fürdőben minden van amire szükség lehet a megtisztuláshoz.
Victoria külseje
Az a Nő aki tökéletes arányokkal bír , minden tökéletes összhangban van . Arca kimondottan a szép kategóriába tartozik . Mellei némi tuningal rendelkeznek ,de szinte észre vehetetlen .
1. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 118889 erotikus masszázs
3. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 118889 erotikus masszázs4. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-08-03 19:23:46 erotikus masszázs 1188895. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-08-03 19:23:46 erotikus masszázs 1188896. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-08-03 19:23:46 erotikus masszázs 118889
Action
Érkezéskor derült ki , hogy jó pár évvel ezelőtt mát találkoztunk (többször is ). Azonnal felismertük egymást . Ennek köszönhetően a randi elején egy nagyon jót beszélgettünk . Aztán kaptam egy pihe-puha vastag törölközőt , és elkísért a fürdőbe . Végig dumáltunk amíg Én rendbe hoztam magam . Utána a szobában ledőltünk az ágyra ., azonnal csókolózásba kezdtünk , az első pillanatban minden részlet beugrott a múltból . Mézédes csókja van ,minta három hónap lakatlan szigeten kiéhezett volna . Erre lehet mondani , hogy nyaltuk,faltuk egymást .Majd vándor útba kezdtem lefelé , de megtorpantam a két gyönyörű mellnél . Muszáj volt birtokba vennem őket , épp ,hogy finoman ráfújtam és már azonnal fel is izgultak , nyelvem érintésére erősen ráhúzta a fejemet a melleire ,és elcsukló hangon kért , hogy abba ne hagyjam ! Egyiket szívtam nyaltam a másikat finoman masszíroztam . Ő közben végig szorított magához . Jeleztem ,hogy még szeretnék lejjebb is barangolni , azonnal letolta a fejemet a puncijához ami akkor már nem kicsit volt nedves . Örömteli fogadtatásnak vettem , először csak kívül kényeztettem , majd haladtam a középpont felé , ekkor már volt neki is hangja rendesen . Feltett szándékom volt , hogy orgazmusba nyalom , a hangok a mozdulatok a szorítások alapján sikerült is . Két három szusszanás után megállapította , nincsenek merevedési gondjaim . Ekkor Ő vette birtokba a farkamat , különleges változatos technikájával elkápráztatott és sodort volna a gyönyöre , ha hagyom . Úgy tűnt nem csak a kedvemre akart tenni , hanem élvezte is . Szóval meg kellett állítanom ,mert más véget terveztem . Még meg sem szólaltam és már fel is öltöztet ,majd úgy pattant nyeregbe mint ahogy más levegőt vesz .Könnyed galoppal kezdett , majd versenytempóra kapcsolva rodeózott , közben néha úgy rám szorított ,hogy pillanatok választottak csak el a robbanástól . Amikor szusszant egyet hanyatt fordítottam és missziben , folyamatos csókolózásban andalogtunk , ez mind kettőnknek nagyon bejött ,majd Én fokoztam az ütemet addig míg el nem mentem . Ahogy melléfeküdtem a mellkasomra tette a fejét , és még egy jó darabig beszélgettünk simogatva egymást . Aztán dobtam még egy zuhanyt indulás előtt.
Elszámolás
A végén rendeztük , mert az elején teljesen elfelejtkeztünk róla .
Rózsacsokor
Chocolatebunny nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Maximális kielégülés , minden szinten tökéletes partner . Most ,hogy megint megtaláltam , biztos , hogy többször fogom keresni .

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Victoria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókVictoria legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-04) : Mellém heveredik és a szájába vesz,most Rajtam a sor.Megmarkolja a farkamat jó szorosan.Aztán lejjebb megy,a golyóimat veszi a szájba,egyiket a másik után.

(2023-07-20) : Először elkezdtük egymás testének a felfedezését, majd egy nagyon finom natúr franciát kaptam tőle, amit kértem, hogy had viszonozzak. Ezt örömmel vette és a hangokból ítélve nem is volt ellenére. Miután mindenki bemelegdett a velem egykorú megkapta a védőfelszerelést

(2018-12-12) : Gumit kértem majd ismét meglovagolt közben a seggét és a tökéletes ciciket markolásztam . Pózcsere én jöttem hátulról tökéletes látvány volt beleégett a retinámba . Úgyéreztem ebben a pozicióba nem lesz sikeres élvezés (elfáradtak a lábaim ) ezért kézi befejezést kértem

felejthetetlen: 6db
(2024-03-04) : Nagyon jó a franciája.Változatosan csinálja,előbb lágyan majd erősebben,rászorít az ajkával.Nyalogatta a makkomat aztán végig az oldalát,a golyóimat sem hagyja szárazon,szóval jó nagyon.

(2024-01-13) : Visszamentünk a szobába ahol ismét rábukott a szerszámomra,köpködte, csorgatta rá a nyálát, és még a zacskómat is nyalogatta,igazi pornós szopás volt.

(2023-12-09) : A hátamra fekszem,a fenekem alá tesz egy párnát,szemből behasal a lábam közé a szájába veszi a hímtagomat és szopogatja,majd halad lejjebb és a golyókkal folytatja,de nem áll meg,még lejjebb megy.

nagyon jó: 6db
(2024-02-28) : Majd Victoria oráljával ès kezeivel is megismerkedem, mindkettő külön-külön is kivègzős, számomra jó mert erősen csinálja, orálban is erős, jó a vácum, kèzzel is ezt kèpviseli, ráadásul jó pontokon izgat.

(2024-01-18) : Feltérdeltem az ágy szélére és kezdetét vette a szeánsz, itt kapott minden ami látszott zacsi, popó, természetesen nyelvel játszott hangszereken. A keze sem tétlenkedett, mert eközben a körmével finoman végig szánkázott a fenekem dombján és a combomon.

(2023-09-17) : Aztán azon kaptam magam, hogy hanyatt fekszem, simogatom Victoria fenekét, ő pedig extra gyorsasággal szopja az én legféltettebb testrészemet. Olyan jól csinálta, hogy szólnom kellett, hogy hagyja abba, mert ha így folytatja tovább, időnap előtt elsülök.

: 9db
(2023-11-07) : "Le akarlak szopni" - terelte újabb irányba tevékenségünket, mire én javasoltam a 69-es számot. Rá is farolt hát számra, így folytattam amit az előbb abbahagytam, és álló farkam elnyelése előtt még megüzente hogy "nyaljad a lucskos pinámat"

(2023-10-02) : Miközben Victoriával missziben nyomultunk, Mia a golyóimat és saját mellét simogatta, és tovább folytatódott a nyögdécselő parádé. Minden az ízlésem szerint alakult, pedig nem is mondtam meg nekik előre, hogy miket szeretnék velük csinálni.

(2023-09-09) : Ez a direktség kissé sok volt nekem. (Ezt, ha megdöglök sem értem, mit akar jelenteni... sok volt , hogy direkt bekapta? Kapta volna be véletlenül, úgy nem lett volna direkt, és akkor jobban tetszik? Vagy mire gondoljunk ?:) - Webi)

egyeztetési probléma: 1db
(2024-01-10) : Ok várok 5 percet, csörgés, megint semmi válasz, még 5perc ugyanaz megismétlődik. Ekkor már a kezdeti izgalmam átcsapott idegességbe. Még biztattam magam na még egy utolsó próba, hátha...