Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Victoria

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-12 13:45:54

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Victoria +36308630010 118648 szexpartner

sz-norb.tomi a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Victoria hirdetővel
csodás csók
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon egyeztettünk nap végén, azzal a merész gondolattal, hogy még aznap esti órákban tudunk találkozni. Kedvesen tájékoztatott, majd megkaptam a címet sms-ben, utána még váltottunk egy üzenetet megerősítés végett és már rohantam is a kocsihoz.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Esti órákban már visszafogott volt a forgalom, gyakorlatilag fél órán belül ott voltam parkolással együtt. Cím egyértelmű, parkolás fizetős és szerintem nekem szerencsém volt, mert egyből találtam helyet viszonylag közel a lakáshoz. A parkolás fizetős erre tessék figyelni.
Ahogy néztem BKV-val is könnyen megközelíthető, ott megy a villamos a ház előtt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Több szobás újépítésű lakás, egyszerű, tiszta, elfogadnám magamnak is akár. Lift vitt fel a megfelelő emeletre és a résnyire nyitott ajtó mögött várt vendéglátóm. Szobában van egy szék amire le tudtam pakolni, van egy szép nagy ágy, két tükör is amiben lehet mozizni, kellemes hangulatfénnyel.
A fürdő is tiszta, zuhanykabinnal felszerelve rengeteg tusfürdővel.
Victoria külseje
Képeknek abszolút megfelel. Nekem nagyon bejött! A képeken látható piros necc ruhában várt piros alsóneműben. Szőke haj, mosolygós arc, szemüveg mögött szép szemek, felturbózott mellek kemény fenék. Korban pont hozzám illő :D
1. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 118648 erotikus masszázs
3. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 118648 erotikus masszázs4. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-07-12 16:45:34 erotikus masszázs 1186485. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-07-12 16:45:34 erotikus masszázs 1186486. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-07-12 16:45:34 erotikus masszázs 118648
Action
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Ajtónyitás után rögtön puszival üdvözöltük egymást. Zavarban voltam, két dolog miatt is. Egyrészt nagyon jó csaj és hát előben nagyon szexi. Másrészt, mivel kicsit hamarabb telefonáltam, nem a ház elől és megkérdezte mennyi idős vagyok, ott kicsit megijedtem, hogy lehet elleszek hajtva, ha belépek... de szerencsére nem így lett :-) Kis beszélgetéssel indítottunk, megbeszéltük, hogy akkor mennyi időt is maradok és extrát is szeretnék igénybe venni. Megszabadultam ruháimtól és az ajándékot elhelyeztem jól látható helyre, hogy ebből később ne legyen gond és csak egymással tudjunk önfeledten foglalkozni.
Gyors zuhanyzás és szájápolás a jól felszerelt és tiszta fürdőben és irány vissza szexi vendéglátómhoz.

Az ágy mellett állva csókkal indítottunk. Nagyon beleélte magát és a csókja is nyelves barátnős csók volt, nem csak szájra puszi. Én már keményedtem lenn és mosolyogva kezdett simogatni, én is simogattam ahol értem. Fantasztikus popsija van! Mellei is csodálatosan sikerültek sebész segítségével, minden férfi álma egy ilyen testű nő! Megfordult, hozzádörgölőzött és kicsit előrehajolt így láttam a popsiján a kemény farkam és csak arra tudtam gondolni, milyen jól meg fogom dugni hátulról, tükörben mozizva. Ágyra telepedtünk, mellémtérdelt és nekiállt a bőnyálas szopásnak. Többször nyálat csorgatott a kemény farkamra és rábukott. Nincs mélytorok, de annyira nem is igénylem, örülök, ha van persze, de a lényeg, hogy valaki odaadóan csinálja. Közben megszabadult a ruhájától és visszatérdelt mellém. Én tudtam simogatni a popsiját, kicsit paskoltam is de csak finoman. Melléhez veregette a kemény farkam és csorgatott egy újabb nyál adagot és folytatta a szopást. Vikinél nincs szájbaélvezés, kézzel nem akartam így elmenni, úgyhogy önző módon gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Felpattinotta a gumit és már bele is ült. Nagyon lassan mozgott, amit én kifejezetten szeretek és igénylek. A mellei a számban voltak, bimbóit szopkodtam ő meg lassan mozgott rajtam. Ez a póz és a mellek látványa és a meredező bimbók a számban megtették hatásukat és gyorsan a gumiba ürítettem. Segített letisztogatni, ő elment a fürdőbe kicsit rendbehozni magát én meg maradtam kiterülve az ágyon. Kicsit leszívott már így az elején. Visszajött, mondtam neki, hogy ezért nagyon ki fogom nyalni, de egy masszázs azért jöhet :-) Kellemesen megmaszírozott, válltól lábig közben cseverésztünk egymásról. Nagyon szimpatikus dolgokat osztott meg és sok közös van bennünk úgy érzem.
Masszázs végeztével kértem, hogy feküdjön hátra és ki fogom nyalni. Kicsit húztam a dolgot a nyakánál meg a fülénél, a farkam újra kemény volt, de ez most nem az én köröm volt, pedig egy kósza gondolt azért megfordult a fejemben, hogy megint bemennék abba a mele punciba, csak hát megígértem és olyan szép puncija van... nyelvelésre született!
Szépen lassan indítottam, talán túl lassan is... csak később éreztem rá, hogy az igazán aktív nyelvmunkát szereti, amikor ez megvolt jött is a csípőemelés, kis sóhajok, cicisimi és azok a bimbók meredeztek. Rendületlen nyaltam a punciját és a nedvét a végén már kicsit fájt a nyakam, de csak akkor kell igazán ráerősíteni és a kezeimmel a melleire markoltam a számmal meg teljes erőmből a klitoriszt izgattam és úgy érzem meg is lett a hosszas ténykedés eredménye. Ez a kör most róla szólt, az ő örömére az én elégedettségemre :-)
Mivel férfiasságom továbbra is keményen meredezett, és ezt meglátva gyorsan gumit pattintottunk és missziben hatoltam belé. Szépen lassan indultunk missziben, ki akartam élvezni minden pillanatát amit a puncijában töltök, közben csókot váltottunk, majd a nyakát és fülét nyaltam-faltam. Kicsit emeltem a tempón továbbra is élvezve minden pillanatot, kaptam seggrepacsit, bíztató szavakat közben, és a végén a gumiba élveztem. Nagyon jól éreztem magam. Igazán aktívan kitöltöttük szerintem ezt a másfél órát. Még maradt egy jó negyed óránk, akkor egymás mellé feküdtünk és beszélgettünk. Mielőtt zuhanyozni indultam volna csókot loptam, de ha még van egy negyed óra a randiból tuti lett volna harmadik kör is, nagyon fickós lettem tőle :-) ez az ő dícsérete :-) gyors zuhany után indultam búcsúcsókokat begyűjtve az éjszakába haza, szigorúan sebességet betartva.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mikor odaértem, megbeszéltük, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak és maradnék másfél órát és maradhatok is, így extrával kicsit nagyobb a rózsacsokor. De megérte!
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 80 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jól tettem, hogy meglátogattam végre. :-) biztosan megyek vissza, hiszen van sok minden, amit még szeretnék kipróbálni vele

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Victoria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókVictoria legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-04) : Mellém heveredik és a szájába vesz,most Rajtam a sor.Megmarkolja a farkamat jó szorosan.Aztán lejjebb megy,a golyóimat veszi a szájba,egyiket a másik után.

(2023-07-20) : Először elkezdtük egymás testének a felfedezését, majd egy nagyon finom natúr franciát kaptam tőle, amit kértem, hogy had viszonozzak. Ezt örömmel vette és a hangokból ítélve nem is volt ellenére. Miután mindenki bemelegdett a velem egykorú megkapta a védőfelszerelést

(2018-12-12) : Gumit kértem majd ismét meglovagolt közben a seggét és a tökéletes ciciket markolásztam . Pózcsere én jöttem hátulról tökéletes látvány volt beleégett a retinámba . Úgyéreztem ebben a pozicióba nem lesz sikeres élvezés (elfáradtak a lábaim ) ezért kézi befejezést kértem

felejthetetlen: 4db
(2024-03-04) : Nagyon jó a franciája.Változatosan csinálja,előbb lágyan majd erősebben,rászorít az ajkával.Nyalogatta a makkomat aztán végig az oldalát,a golyóimat sem hagyja szárazon,szóval jó nagyon.

(2024-01-13) : Visszamentünk a szobába ahol ismét rábukott a szerszámomra,köpködte, csorgatta rá a nyálát, és még a zacskómat is nyalogatta,igazi pornós szopás volt.

(2023-05-12) : Kiskutyus után szerettem volna ismét a szájában lenni és megkértem beszélgessen ismét a jó öreg harcostársammal. Ennek semmi akadálya nem volt. franciája lendületes, néha pornós, köpködős. Az első körben ez volt az utolsó helyszín a haverom mindent kiadott magából és egy nagy orgazmussal lett végem,

nagyon jó: 8db
(2024-02-28) : Majd Victoria oráljával ès kezeivel is megismerkedem, mindkettő külön-külön is kivègzős, számomra jó mert erősen csinálja, orálban is erős, jó a vácum, kèzzel is ezt kèpviseli, ráadásul jó pontokon izgat.

(2024-01-18) : Feltérdeltem az ágy szélére és kezdetét vette a szeánsz, itt kapott minden ami látszott zacsi, popó, természetesen nyelvel játszott hangszereken. A keze sem tétlenkedett, mert eközben a körmével finoman végig szánkázott a fenekem dombján és a combomon.

(2023-12-09) : A hátamra fekszem,a fenekem alá tesz egy párnát,szemből behasal a lábam közé a szájába veszi a hímtagomat és szopogatja,majd halad lejjebb és a golyókkal folytatja,de nem áll meg,még lejjebb megy.

: 9db
(2023-11-07) : "Le akarlak szopni" - terelte újabb irányba tevékenségünket, mire én javasoltam a 69-es számot. Rá is farolt hát számra, így folytattam amit az előbb abbahagytam, és álló farkam elnyelése előtt még megüzente hogy "nyaljad a lucskos pinámat"

(2023-10-02) : Miközben Victoriával missziben nyomultunk, Mia a golyóimat és saját mellét simogatta, és tovább folytatódott a nyögdécselő parádé. Minden az ízlésem szerint alakult, pedig nem is mondtam meg nekik előre, hogy miket szeretnék velük csinálni.

(2023-09-09) : Ez a direktség kissé sok volt nekem. (Ezt, ha megdöglök sem értem, mit akar jelenteni... sok volt , hogy direkt bekapta? Kapta volna be véletlenül, úgy nem lett volna direkt, és akkor jobban tetszik? Vagy mire gondoljunk ?:) - Webi)

egyeztetési probléma: 1db
(2024-01-10) : Ok várok 5 percet, csörgés, megint semmi válasz, még 5perc ugyanaz megismétlődik. Ekkor már a kezdeti izgalmam átcsapott idegességbe. Még biztattam magam na még egy utolsó próba, hátha...