Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Victoria

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-06-02 23:08:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Victoria +36308630010 118239 szexpartner

Ritchey7 a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Victoria hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, egy nappal a találkozó előtt hítvtam, megbeszéltük a fontosabb pontokat majd SMSben megkaptam a címet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKVval is könnyen megközelithető, én autóval érkeztem nem messze van egy utca (török hadvezérről kapta a nevét) ahol tudom, hogy mindig találni parkolót, akár az árnyékban is, a kis séta meg belefér a jóidőben. A pontos címet is könnyű volt megtalálni. Mivel kicsit hamarabb érkeztem még sétáltam egyet a környéken, na mondjuk a közvetlen közelben a parkolás esélytelennek tűnt :) Majd amikor ütött azóra, felhivtam, kaptam kapukódot és kisvártatva már a lakásban is voltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Újépítésű lakás, lift is van. A fürdő tágas, ahogy Victoria is leírja a bemutatkozásában, többféle szájvíz, tusfürdő áll rendelkezésre. Az akció helyszíne is kellően tágas, franciaággyal, tükrökkel a vizuális élmények fokozására. Később még a nappaliba is betekintést nyertem bár ez jelen beszámolóban némileg irreleváns, de szép látvány fogadott ott is :)
Victoria külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ahogy már előttem megénekelték, a képek önmagukért beszélnek, formás alak, nem túl vékony, nincs felesleg, arany középút. Nagyon szépen megalkotott cicikkel, az arc is csak a diszkréció miatt van kitakarva. Az egész arca a szőke hajjal, a frizurával, a szemüveggel, valakire nagyon hasonlít talán egy filmből vagy sorozatból, de még azóta se jöttem rá, hogy kit vélek felfedezni benne, de ha eszembejut megosztom majd :D Nagyon kedves és mosolygós lány.
1. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 118239 erotikus masszázs
3. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 118239 erotikus masszázs4. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-06-05 09:21:49 erotikus masszázs 1182395. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-06-05 09:21:49 erotikus masszázs 1182396. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-06-05 09:21:49 erotikus masszázs 118239
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
4
Csók:
5
Kebelszex:
4
Profi masszázs:
3
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Miután bemutatkoztunk beinvitált a szobába, ahol lepakoltam a levedlett textilt. Kaptam egy törölközőt és instrukciókat a fürdő fortélyairól. Majd a tisztasági kör után újra talákoztunk a szobában, ahol Victoria próbált valami alkalomhoz illő zenét csiholni a rádióból, de már ekkor jelezte, hogy nyugodtan kezdjek el addig is ismerkedni a testével, így mögé léptem és elkezdtem simogatni a formás fenekét, melleit, amit ekkor még egy fekete melltartó takart a közvetlen érintéstől, persze már nem sokáig. A fenekével addig is, amig a zenekeresés ment úgy táncolt előttem, hogy már ekkor kezdte nagyon jólérezni magát a velem egykorú, majd amikor felémfordult elkezdődött a csókcsata is. Nagyon izgatóan csókol, nem csak szájrapuszik, játékos a nyelve, finomak az ajkai. Néha elkalandoztam a csodás cicik felé is a számmal, majd amikor leült elém az ágyra bemutatta franciatudását is, ami már ebben a formában is elnyerte a tetszésemet, de kértem, hogy egy 69-el folytassuk a ténykedésünk. Pár perc közös kényeztetés után kértem az első védőfelszerelést és egy lovaglást kezdésnek. Váltakozó tempóban galoppoztunk, közben a ciciket hol a kezemmel, hol a nyelvemmel próbáltam elérni, vagy épp közelebb húztam magamhoz Vikit csókot csenni miközben ő a melleivel hullámzott a testemen. Amikor éreztem közeledni a beteljesülést, akkor kértem váltsunk át misszionáriusba, de ezzel már csak kicsit tudtam elodázni az első kör végkifejletét. Tisztára törölte a szerszámomat és elkezdtünk beszélgetni mindenféléről, szerencsére tényleg annyira közvetlen és értelmes beszélgetőpartner, hogy bármiről tudtunk csevegni. Kaptam egy masszázst is, ami nem egy igazi átgyúrós masszír volt, hanem inkább egy simogató krémezés, de jól esett a beszélgetés mellé.
A második kör előtt elmentem egy frissítésre a fürdőbe és leheveredtem az ágyra, majd vendéglátóm kezelésbe is vette az újra ébredező férfiasságom és közben úgy helyezkedett, hogy a popsiját kényelmesen tudjam simogatni. A francia tudása ismét elérte hatását, váltakozóan csinálja ezt is, végignyalta tövétől a hegyéig, foglalkozottt előtte a tojásokkal is, majd amikor a szájába vett is váltogatta az ütemet. Felajánlott egy újabb védőfelszerelést, aminek nem mondhattam ellent. Ismét egy lovaglással vetettük bele magunkat a második menetbe, hasonlóan váltakozó tempóval, amit hol ő diktált, hol pedig én adtam alulról az ütemet, majd kértem egy doggyt is, mert véteknek éreztem kihagyni ezt a pózt vele. Bár a menet elején úgy éreztem, hogy talán túl hamar engedtem újra a kisértésnek mivel nem vagyok ilyen szempontból gyorsan regenerálódó, de a kutyus póz hamar megtette hatását és kiüritettem ismét a táramat.
Majd következett egy újabb tartalmas beszélgetés és elmentem egy búcsúzuhanyzásra visszafele még az emlitett nappali betekintést is megejtettem, de ez már egy másik történet kezdete lesz majd valószinüleg :)
Felöltöztem és búcsúcsókok kiséretében távoztam vissza a valóságba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
A virágszálakat lévén, hogy először találkoztunk előre kérte, a megbeszéltek szerint, extraként a csókot kértem, számomra teljesen megérte 2 órára teljesen kikapcsolt.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 90 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Victoria egy végtelenül kedves sexy szőke bombázó, akivel nagyon jól el lehet beszélgetni, amikor nem a testi gyönyöröket élvezi vele a látogató.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Victoria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókVictoria legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-04) : Mellém heveredik és a szájába vesz,most Rajtam a sor.Megmarkolja a farkamat jó szorosan.Aztán lejjebb megy,a golyóimat veszi a szájba,egyiket a másik után.

(2023-07-20) : Először elkezdtük egymás testének a felfedezését, majd egy nagyon finom natúr franciát kaptam tőle, amit kértem, hogy had viszonozzak. Ezt örömmel vette és a hangokból ítélve nem is volt ellenére. Miután mindenki bemelegdett a velem egykorú megkapta a védőfelszerelést

(2018-12-12) : Gumit kértem majd ismét meglovagolt közben a seggét és a tökéletes ciciket markolásztam . Pózcsere én jöttem hátulról tökéletes látvány volt beleégett a retinámba . Úgyéreztem ebben a pozicióba nem lesz sikeres élvezés (elfáradtak a lábaim ) ezért kézi befejezést kértem

felejthetetlen: 5db
(2024-03-04) : Nagyon jó a franciája.Változatosan csinálja,előbb lágyan majd erősebben,rászorít az ajkával.Nyalogatta a makkomat aztán végig az oldalát,a golyóimat sem hagyja szárazon,szóval jó nagyon.

(2024-01-13) : Visszamentünk a szobába ahol ismét rábukott a szerszámomra,köpködte, csorgatta rá a nyálát, és még a zacskómat is nyalogatta,igazi pornós szopás volt.

(2023-07-12) : Többször nyálat csorgatott a kemény farkamra és rábukott. Nincs mélytorok, de annyira nem is igénylem, örülök, ha van persze, de a lényeg, hogy valaki odaadóan csinálja. Közben megszabadult a ruhájától és visszatérdelt mellém.

nagyon jó: 8db
(2024-02-28) : Majd Victoria oráljával ès kezeivel is megismerkedem, mindkettő külön-külön is kivègzős, számomra jó mert erősen csinálja, orálban is erős, jó a vácum, kèzzel is ezt kèpviseli, ráadásul jó pontokon izgat.

(2024-01-18) : Feltérdeltem az ágy szélére és kezdetét vette a szeánsz, itt kapott minden ami látszott zacsi, popó, természetesen nyelvel játszott hangszereken. A keze sem tétlenkedett, mert eközben a körmével finoman végig szánkázott a fenekem dombján és a combomon.

(2023-12-09) : A hátamra fekszem,a fenekem alá tesz egy párnát,szemből behasal a lábam közé a szájába veszi a hímtagomat és szopogatja,majd halad lejjebb és a golyókkal folytatja,de nem áll meg,még lejjebb megy.

: 8db
(2023-11-07) : "Le akarlak szopni" - terelte újabb irányba tevékenségünket, mire én javasoltam a 69-es számot. Rá is farolt hát számra, így folytattam amit az előbb abbahagytam, és álló farkam elnyelése előtt még megüzente hogy "nyaljad a lucskos pinámat"

(2023-10-02) : Miközben Victoriával missziben nyomultunk, Mia a golyóimat és saját mellét simogatta, és tovább folytatódott a nyögdécselő parádé. Minden az ízlésem szerint alakult, pedig nem is mondtam meg nekik előre, hogy miket szeretnék velük csinálni.

(2023-09-09) : Ez a direktség kissé sok volt nekem. (Ezt, ha megdöglök sem értem, mit akar jelenteni... sok volt , hogy direkt bekapta? Kapta volna be véletlenül, úgy nem lett volna direkt, és akkor jobban tetszik? Vagy mire gondoljunk ?:) - Webi)

egyeztetési probléma: 1db
(2024-01-10) : Ok várok 5 percet, csörgés, megint semmi válasz, még 5perc ugyanaz megismétlődik. Ekkor már a kezdeti izgalmam átcsapott idegességbe. Még biztattam magam na még egy utolsó próba, hátha...