Kiemelt
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Victoria

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-05-12 18:24:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szèpen kôszônôm a fantasztikus idôtôltést veled,ès a remek beszámolòt,mit kaptam tôled fenomenàlis:)Aki veszi a bàtorsàgot ès eljôn hozzàm az ilyen èlmènyben vesz rèszt!Remèlem mihamarabb làtjuk egymàst ès fantasztikus bàjommal elbûvôlhetlek ûjbòl!
Szèp napot!csòk

Beszámoló Victoria +36308630010 118012 szexpartner

Welur a 2023-05 hónapi randiján történteket írta meg Victoria hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb lovaglás
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Már jóideje próbálkoztunk közös időpontot találni, sajnos sikertelenül. Ennek ellenére mindig úgy váltunk el, hogy majd legközelebb. Így is tettem a randi napján felhívtam amikor jelezte, neki most jó a telefon. Mikor felvette ezúttal igen gyorsan sikerült egy közeli időpontot találnunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az időpont után gyors infócsere, merre találom őt. Szerencsére sms-ben is megerősítette, (jár a piros pont) mert számomra könnyen félreérthető egy-két paraméter a címben, de így teljesen egyértelmű lett.
BKV-val csodás lehet, mert közel jár a kötött pályás. Autóval annyira nem csodás, mert fizetős a parkolóhely és még így is kevés a szabad hely, de ha elég kitartó az ember biztos fog találni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Elég új építésű társasház. A lakás tiszta, rendezett, a türcsi puha, elegendően nagy volt. A fürdőszobában zuhany van és minden ami ilyenkor kell. A szobában egy franciaágy és egyéb kisebb bútorok voltak. Megfelelően tágas, hangulatos kis helység.
Victoria külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A hirdetésében elegendő mennyiségű kép van. Emiatt senkit nem fog csalódás érni. Victoria valóban bombázó alakkal megáldott magas lány. A fogadó szett nagyon érdekes volt, mert néhol igen nagy anyagfolytonossági hibák voltak, az amúgy sem túl vastag anyagban. Természetesen olyan helyeken, ahol mindenkit zavarna a textil, ha ott lenne. Arca nagyon helyes, biztos vagyok benne az utcán sokan utánafordulnak. Habitusa Victoriának nagyon kellemes, közvetlen pörgős csajszi, nem érzi feszélyeztetve magát mellette az ember.
1. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 118012 erotikus masszázs
3. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 118012 erotikus masszázs4. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-05-15 10:17:23 erotikus masszázs 1180125. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-05-15 10:17:23 erotikus masszázs 1180126. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-05-15 10:17:23 erotikus masszázs 118012
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
3
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
A szobába belépve megbeszéltük az időtartamot és a lehetőségeket. Egy extrát kértem a csókot. Az elszámolás ekkor történt Gyorsan zuhanyzóba el, ott megkaptam a megfelelő instrukciókat, mmi az elvárt és mi az opcionális dolog.
Zuhi után a szobában várt Victória. Itt állva kezdtük el az ismerkedést egymás testével. Ekkor már megtapasztaltam, hogy jól tettem az extrára való szavazatot, mert Victória jól csókol, nem alibi. Érzéki, mégis egy kicsit vad. Igen hamar elkapta a harcostársamat, majd nemsokára elém guggolt és érzékien társalgott a kaptiánnyal. Hamar kihúzta magát jól érezte magát. A ruhája segített teste felfedezésében, de eljött a pillanat, amikor már útban volt. Ekkor kértem segítséget, mert tanácstalan voltam a kicsomagolásban. Készségesen segített. Kértem, hogy most én kedveskedjek neki. Örömmel fogadta. Finom kelyhe van nehezen teltem be vele, elég jól reagált az ingerekre, remek játszótárs volt.
Helycsere után olyan kellemesen dörzsölte hozzám testrészeit amit szóvá is tettem. Olyan mozgással és odaadással csinálta, hogy sok lány a csúszkamasszázst nem csinálja ilyen profin. Én már voltam olyan állapotban, hogy szinte könyörögtem a felszerelést. gyorsan felszerszámozott és már ment is a lovacska. Nehéz szavakkal leírni. Az biztos, hogy nagy lelkesedéssel csinálja nagyon jó mozgáskultúrával, aminek emberfia nehezen áll ellen. Nagyon szívesen maradtam volna ebben a helyzetben, de sajnos Victória kezdet fáradni. Én is szerettem volna megcsodálni kerek popsiját, így váltottunk kutyusba. A szoba kellőképpen van felszerelve tükrökkel, így elég jó látványban lehet része az embernek.
Kiskutyus után szerettem volna ismét a szájában lenni és megkértem beszélgessen ismét a jó öreg harcostársammal. Ennek semmi akadálya nem volt. franciája lendületes, néha pornós, köpködős. Az első körben ez volt az utolsó helyszín a haverom mindent kiadott magából és egy nagy orgazmussal lett végem, ami után még pár percig nem tértem magamhoz.
Masszázst ajánlott, amit elfogadtam, másra erőm nem lett volna. Közben kellemesen elbeszélgettünk. A masszázs igen érdekes volt. Nem éreztem profizmust a mozdulataiban, de a kezei nagyon kellemes energiával cirógatták testemet.
beszélgetésünkkor kiderült milyen széles látókörrel, jó gondolatokkal megáldott leányzó.
A második felvonást ő ajánlotta fel. nekem még ehhez sem volt energiám, de tudtam, hogy tud olyan csinálni aminek nem tud ellenállni az ezredes. Így is lett. Végig repített a szájával Victória. Külön kellemes volt, popsiját odatolta, hogy tudjam simogatni. Ezt sokkal jobban kedvelem, ha van mit simogatni, főleg ha ilyen kellemes adottságai vannak, mint Victóriának.
Ezután már csak egy gyors zuhany maradt és a búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Az elején történt: 1.5 óra+extra. Az extra simán megérte, kár lett volna kihagyni.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 80 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Victória tényleg az és olyan, mit amit ír magáról. Nagyon jó vendéglátó, odaadó, figyelmes.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Victoria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókVictoria legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-04) : Mellém heveredik és a szájába vesz,most Rajtam a sor.Megmarkolja a farkamat jó szorosan.Aztán lejjebb megy,a golyóimat veszi a szájba,egyiket a másik után.

(2023-07-20) : Először elkezdtük egymás testének a felfedezését, majd egy nagyon finom natúr franciát kaptam tőle, amit kértem, hogy had viszonozzak. Ezt örömmel vette és a hangokból ítélve nem is volt ellenére. Miután mindenki bemelegdett a velem egykorú megkapta a védőfelszerelést

(2018-12-12) : Gumit kértem majd ismét meglovagolt közben a seggét és a tökéletes ciciket markolásztam . Pózcsere én jöttem hátulról tökéletes látvány volt beleégett a retinámba . Úgyéreztem ebben a pozicióba nem lesz sikeres élvezés (elfáradtak a lábaim ) ezért kézi befejezést kértem

felejthetetlen: 4db
(2024-03-04) : Nagyon jó a franciája.Változatosan csinálja,előbb lágyan majd erősebben,rászorít az ajkával.Nyalogatta a makkomat aztán végig az oldalát,a golyóimat sem hagyja szárazon,szóval jó nagyon.

(2024-01-13) : Visszamentünk a szobába ahol ismét rábukott a szerszámomra,köpködte, csorgatta rá a nyálát, és még a zacskómat is nyalogatta,igazi pornós szopás volt.

(2023-07-12) : Többször nyálat csorgatott a kemény farkamra és rábukott. Nincs mélytorok, de annyira nem is igénylem, örülök, ha van persze, de a lényeg, hogy valaki odaadóan csinálja. Közben megszabadult a ruhájától és visszatérdelt mellém.

nagyon jó: 8db
(2024-02-28) : Majd Victoria oráljával ès kezeivel is megismerkedem, mindkettő külön-külön is kivègzős, számomra jó mert erősen csinálja, orálban is erős, jó a vácum, kèzzel is ezt kèpviseli, ráadásul jó pontokon izgat.

(2024-01-18) : Feltérdeltem az ágy szélére és kezdetét vette a szeánsz, itt kapott minden ami látszott zacsi, popó, természetesen nyelvel játszott hangszereken. A keze sem tétlenkedett, mert eközben a körmével finoman végig szánkázott a fenekem dombján és a combomon.

(2023-12-09) : A hátamra fekszem,a fenekem alá tesz egy párnát,szemből behasal a lábam közé a szájába veszi a hímtagomat és szopogatja,majd halad lejjebb és a golyókkal folytatja,de nem áll meg,még lejjebb megy.

: 9db
(2023-11-07) : "Le akarlak szopni" - terelte újabb irányba tevékenségünket, mire én javasoltam a 69-es számot. Rá is farolt hát számra, így folytattam amit az előbb abbahagytam, és álló farkam elnyelése előtt még megüzente hogy "nyaljad a lucskos pinámat"

(2023-10-02) : Miközben Victoriával missziben nyomultunk, Mia a golyóimat és saját mellét simogatta, és tovább folytatódott a nyögdécselő parádé. Minden az ízlésem szerint alakult, pedig nem is mondtam meg nekik előre, hogy miket szeretnék velük csinálni.

(2023-09-09) : Ez a direktség kissé sok volt nekem. (Ezt, ha megdöglök sem értem, mit akar jelenteni... sok volt , hogy direkt bekapta? Kapta volna be véletlenül, úgy nem lett volna direkt, és akkor jobban tetszik? Vagy mire gondoljunk ?:) - Webi)

egyeztetési probléma: 1db
(2024-01-10) : Ok várok 5 percet, csörgés, megint semmi válasz, még 5perc ugyanaz megismétlődik. Ekkor már a kezdeti izgalmam átcsapott idegességbe. Még biztattam magam na még egy utolsó próba, hátha...