Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Victoria

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-05-04 16:00:46

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia!Köszönöm a szép beszámolót!
Legközelebb ha jössz hozzám felveszem neked az új szexy piros szettemet:)Várlak újból a bázisomon.puszi

Beszámoló Victoria +36308630010 117906 szexpartner

budioka a 2023-05 hónapi randiján történteket írta meg Victoria hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon történt az egyeztetés. A részletek egyeztetése után megjelentem nála pontosan, ügyesen, kedvesen.
Megközelítés
A kerület forgalmas pontján található Victoria vigvamja.Villamos van a közelben biztosan, buszt nem tudom. Gk-val voltam és kicsit kellett keresni parkolót, de viszonylag kis sétányi távolságra ez sikerült. A ház megtalálása nem gond.
Helyszín
Egy új építésű házban egy szépen berendezett lakásban fogadott Victoria. A kecóban minden a helyén, nagy rend, tisztaság. A berendezés terén is minden részletre figyel Victoria. A szobában tükrök vannak, amelyekben minden irányból gyönyörködhetsz a cselekmény megtekintésében.
Victoria külseje
A képeken látható csinos hölgy, akinek mindene a helyén. Helyes arc, izmos popó szép ikrek, amelyek szilikonosak, de remekművek. Tényleg igazán exkluziv hölgy.
1. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 117906 erotikus masszázs
3. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 117906 erotikus masszázs4. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-05-04 19:27:55 erotikus masszázs 1179065. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-05-04 19:27:55 erotikus masszázs 1179066. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-05-04 19:27:55 erotikus masszázs 117906
Action
Bevezetett a szobába és pontosítás után megkapva a ropogós törölközőt bekísért a fürdőszobába. Amikor visszaérkeztem simogatással kezdtünk a témához, az Ő keze is tudatosan a velemegykorút célozta meg és letesztelte, hogy működőképes. Élveztem minden porcikáját, amit sikerült felfedeznem. Ágyra kerültünk, ahol a déli tájak felfedezésére összpontosítottam. Érzésem szerint tetszett cselekedetem mert álltak a bibik és a nuni is belucskosodott. Kértem, hogy erősítsen rá Ő is egy kicsit, mire kaptam egy csodálatos NF-et, tövig bekapva és cici szexszet. Na ezután már nem bírtam magammal, kértem a pajzsot és hogy üljön bele. Valami frenetikus volt, ahogy meglovagolt, kezeimben a cicik. Kértem, hogy váltsunk kutyusba. Erősen, szép ritmusban tettem a magamévá. Fordulás misszibe és annak néhány vállfaját kipróbálva érkezett el az én időm! Sikerült egy hatalmasat eldurrannom és televágtam a gumimat a fehér nedűvel. Kis pihegés után irány zuhizni. Visszatértem után öltözés közben kis duma, ami jól esett. Aranyos volt Victoria nagyon!

Ezután kellemesen kiürülve indulás a szép, napos világba.
Elszámolás
Az aktus előtt tettem le az átlagnál kicsit magasabb rózsaszál mennyiséggel elkészített virágcsokrot. Mindent megkaptam, amit beígért csodálatosan jó minőségben. Nem kérdés, hogy számomra megérte!
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Varázslatos félóra, egy csinos hölggyel, aki mindent megtett azért, hogy én el legyek bűvölve. Sikerült neki a varázslat! Mindent nagyon finoman, hozzáértően csinált. Sajnálom, hogy csókot nem vállal, mert néha szívem szerint részemről elcsattant volna. Minden MT-nek nagyon ajánlom a figyelmébe!!!!!:-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Victoria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókVictoria legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-04) : Mellém heveredik és a szájába vesz,most Rajtam a sor.Megmarkolja a farkamat jó szorosan.Aztán lejjebb megy,a golyóimat veszi a szájba,egyiket a másik után.

(2023-07-20) : Először elkezdtük egymás testének a felfedezését, majd egy nagyon finom natúr franciát kaptam tőle, amit kértem, hogy had viszonozzak. Ezt örömmel vette és a hangokból ítélve nem is volt ellenére. Miután mindenki bemelegdett a velem egykorú megkapta a védőfelszerelést

(2018-12-12) : Gumit kértem majd ismét meglovagolt közben a seggét és a tökéletes ciciket markolásztam . Pózcsere én jöttem hátulról tökéletes látvány volt beleégett a retinámba . Úgyéreztem ebben a pozicióba nem lesz sikeres élvezés (elfáradtak a lábaim ) ezért kézi befejezést kértem

felejthetetlen: 4db
(2024-03-04) : Nagyon jó a franciája.Változatosan csinálja,előbb lágyan majd erősebben,rászorít az ajkával.Nyalogatta a makkomat aztán végig az oldalát,a golyóimat sem hagyja szárazon,szóval jó nagyon.

(2024-01-13) : Visszamentünk a szobába ahol ismét rábukott a szerszámomra,köpködte, csorgatta rá a nyálát, és még a zacskómat is nyalogatta,igazi pornós szopás volt.

(2023-07-12) : Többször nyálat csorgatott a kemény farkamra és rábukott. Nincs mélytorok, de annyira nem is igénylem, örülök, ha van persze, de a lényeg, hogy valaki odaadóan csinálja. Közben megszabadult a ruhájától és visszatérdelt mellém.

nagyon jó: 8db
(2024-02-28) : Majd Victoria oráljával ès kezeivel is megismerkedem, mindkettő külön-külön is kivègzős, számomra jó mert erősen csinálja, orálban is erős, jó a vácum, kèzzel is ezt kèpviseli, ráadásul jó pontokon izgat.

(2024-01-18) : Feltérdeltem az ágy szélére és kezdetét vette a szeánsz, itt kapott minden ami látszott zacsi, popó, természetesen nyelvel játszott hangszereken. A keze sem tétlenkedett, mert eközben a körmével finoman végig szánkázott a fenekem dombján és a combomon.

(2023-12-09) : A hátamra fekszem,a fenekem alá tesz egy párnát,szemből behasal a lábam közé a szájába veszi a hímtagomat és szopogatja,majd halad lejjebb és a golyókkal folytatja,de nem áll meg,még lejjebb megy.

: 9db
(2023-11-07) : "Le akarlak szopni" - terelte újabb irányba tevékenségünket, mire én javasoltam a 69-es számot. Rá is farolt hát számra, így folytattam amit az előbb abbahagytam, és álló farkam elnyelése előtt még megüzente hogy "nyaljad a lucskos pinámat"

(2023-10-02) : Miközben Victoriával missziben nyomultunk, Mia a golyóimat és saját mellét simogatta, és tovább folytatódott a nyögdécselő parádé. Minden az ízlésem szerint alakult, pedig nem is mondtam meg nekik előre, hogy miket szeretnék velük csinálni.

(2023-09-09) : Ez a direktség kissé sok volt nekem. (Ezt, ha megdöglök sem értem, mit akar jelenteni... sok volt , hogy direkt bekapta? Kapta volna be véletlenül, úgy nem lett volna direkt, és akkor jobban tetszik? Vagy mire gondoljunk ?:) - Webi)

egyeztetési probléma: 1db
(2024-01-10) : Ok várok 5 percet, csörgés, megint semmi válasz, még 5perc ugyanaz megismétlődik. Ekkor már a kezdeti izgalmam átcsapott idegességbe. Még biztattam magam na még egy utolsó próba, hátha...