Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Victoria

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-04-13 21:22:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Victoria +36308630010 117668 szexpartner

Peina-Haider a 2023-04 hónapi randiján történteket írta meg Victoria hirdetővel
perfekt popsi
hihetetlenül érzéki
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Telefonon aznap kerestem. Az oldalon akadtam a hirdetésére, éppen lehetett hívni. Elsőre felvette. Készséggel tájékoztatott a lehetőségekről.
Már a hangján érezhető volt, hogy nagyon intelligens, kommunikatív, érett hölggyel van dolgom. Sikerült is másfél óra múlvára egyeztetnem az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Vendéglátóm pontos címet adott, melyet sms-ben küldött el pár perc múlva. A környék az Allee-Móricz Zs. körtér tengely közelében. BKV mindenféle járgánya közlekedik.
Autóval GPS a házig visz. Parkolás a környéken fizetős, ennek ellenére nehézkes, ezt érdemes belekalkulálni. Nekem szerencsém volt, pont megüresedett egy hely a bejárattól 20m-re.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nemsokemeletes, nem a legújabb építésű társasház de kívül-belül tisztaság. Lift nincs, lépcső viszont van!
Emeletre megérkezvén vendéglátóm az ajtóból kilépve fogadott. Nem kell megijedni, a diszkréció adott, mivel csak 2 lakás található az emeleten.
A lakás teljesen rendben, nagyon hangulatos. Olyan érzés, mintha egy közeli ismerőshöz felugranál -, vagyis nem egy szolgáltató-ház "feeling"-gel találkozhat a vendég.
Fürdő nagyon rendben, max higiénia. Zuhanykabin rendesen záródó ajtóval és melegvízzel, rengeteg tusfürdő, nagy és puha törülköző, szájvíz (pohár!) vagyis minden adott a felkészülésre.
Victoria külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Victoria teljesen megfelel a fotóknak. Igaz ruhában (talán egy köntösben, sajnos nem emlékszem pontosan) fogadott, de már az ajtóban éreztem, hogy jól fogom érezni magam.
"Szőke bomba csaj", feszes és éppenhogy barnított bársonyos bőrrel, gyönyörűen kidolgozott keblekkel, fenomenális formás és feszes fenékkel megáldott fiatalos (nem tini!) hölgy.
Pozitív kisugárzás, mosolygós és helyes arc. Formás ajakívekkel, igéző szemekkel. Semmi művi dolog a testén (tetoválás sem), egyedül a mellek kaptak igazítást, de hát az is olyan természetesnek tűnt, hogy csak bámultam.
Nem tudok olyat említeni, ami ne tetszene rajta. Pont a zsánerem, nem vékony, nagyon formás, de nem is túlsúlyos. Éppen olyan, mint a fotók körvonalaznak, de élőben szenzációs.
1. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 117668 erotikus masszázs
3. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 117668 erotikus masszázs4. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-04-14 09:30:19 erotikus masszázs 1176685. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-04-14 09:30:19 erotikus masszázs 1176686. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-04-14 09:30:19 erotikus masszázs 117668
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Tánc (sztriptíz):
5
Pornós feeling:
2
Érkezésemkor megegyeztünk, hogy maradhatok. Cipő le, majd vendéglátóm beinvitált a tetthelyre, a hangulatos lakás egyik könnyen megközelíthető szobája. Kellemes háttérzene szólt, kényelmes kihúzható 2 személyes nagy heverővel, komóddal. Ruháimat székre helyezhettem. Victoria beinvitált a fürdőbe, mindent megmutatott hol találok.

Mikor fürdőből kijutottam vendéglátóm már egy sexy öltözékben, melltartó-combfix harisnya kombóban várt. Intim testrészét és fenekét is nagyszerűen kiemelte ez a kis jelmez. Ez eléggé beindított, amit csak tetézett az a bályos erotikus tánc, amivel kedvemben járt. Közelembe jött finom érintéseivel és odaadó csókjaival teljesen levett a lábamról. Úgy éreztem végre itt fontos vagyok, itt valóban a kedvemben szeretnének járni. Megöleltük egymást, csókoltam derekát, nyakát majd a melltartótól megszabadulva azokat a csodás kebleket vettem kezelésbe, melynek bimbói antennaként meredeztek. Kedves MT-ak innentől kezdve az ezredes olyan vigyázba került, hogy még magam is meglepődtem.

Victoria ezután leguggolt elém és teljesen beszippantotta a cerkámat, folyamatosan figyelve minden rezdülésemet. Felülről kecses dereka és leírhatatlan fenékívei csak fokozták a (nem csak) vizuális élvezetet. Javasolta, dőljek le az ágyra, úgy folytatta kényeztetésemet. Néha átöleltem és ott csókoltam bársonyos testét, ahol csak tudtam. Kértem szabaduljon meg az alsó ruhadarabtól, melyet követően már minden testrészéhez hozzáférhettem az ajkaimmal. Nem szavakkal csak finom mozdulatokkal játszottunk, adtam tudtára így, hogy én következem és testének intenzívebb feltérképezésére vágyom. Finom csókváltás, keblek "felfalása" (melyre érzékenyen és mély sóhajokkal reagált) után mézédes kelyhét vettem célba ajkaimal és nyelvem játékával. Eközben Victoria finom érintéseivel bíztatott, lábújjaival éppen elérte a meredező egykorút és finoman játszott vele. Ez brutális vágyakat indított el bennem, mellyel még inkább szerettem volna gyönyörű puncijába belefeledkezni. Nem szerettem volna abba hagyni, mivel Victoria kéjes rezdülései tovább ösztönöztek a végkifejlet felé. Mellbimbóinak újjaimmal történő fokozottabb ingerlése, csiklójának, szeméremajkainak és hüvelyének nyelvemmel történő teljes átnyálazása hatására halkan elszállt a kedves pillangóm, melyet jóleső dícsérettel illetett. Ezután vágytól éhesen újra a szerszámom francia típusú kényeztetésébe kezdett, érezni lehetet, hogy kívánja és szereti is ezt a kényeztetést nyújtani.

Újabb helycserével az ágyra előre dőlve tartottam, ő terpeszben én háta mögé guggolva kezdtem gyönyörű fenekét, kidomborodó szeméremajkait és ánuszát nyelvemmel illetni.
Gumit kértem, hanyatt dőltem a nagy párnákra és kértem üljön az ölembe. Lágy szeretkezés kezdődött, finoman és barátnősen mozgott a rúdon, hol hátrahajolt, én a melleit markolva mozgott, hol átölelkezve vagy éppen a kebleit csókolgatva átfonva derekát együtt hullámoztunk.

Kis idő múlva missziben folytattuk. Leírhatatlan, ahogy egy ilyen nő feltárja intim testrészét, gyönyörű combjaival szinte hívogatóan fogad magába. Kéjes hangok kíséretében - miközben ő az ajkát nyelvével nedvesítve és mélyen a szemembe nézve - lágyan szeretkeztünk. Victoria odaadó csípőmozdulataival csak fokozta a pozitúra adta gyönyört. Minden percét ki szerettem volna élvezni, ezért nem siettem, melyet vendéglátóm lelkesenl tolerált. Kis figyelemelterelő beszélgetésbe kezdtem, mellyel kedvességét és odaadását dícsértem, jeleztem, hogy nagyon kedvemre van a vele töltött idő. Victoriának ez nagyon jólesett, tudtomra is adta, hogy szintén szimpatikus vagyok a számára és örül, hogy megismerhetett. Semmi zavaró körülmény, csak mi ketten élveztük ezt a meghitt együttlétet. Egy idő után ezt a frenetikus ingert a magamfajta (nem a legfiatalbb korosztályt képviselő férfi ember) már nehezen tudja tovább elviselni, így a mozdulatok egyre hevesebbek lettek mindkettőnk részéről. Dereka alá nyúlva, egyik kezemmel fenekét erősen megmarkolva, ajkammal nyakát csókolva, mozdulataimat erőteljesebbre véve hatalmasat élveztem a gumiba. Pár pillanat egymás karjaiban még szükséges volt a lenyugváshoz. Készséggel és finom mozdulatokkal segített a tisztogatásban.

Ezután beszélgettünk arról, ki hogy boldogul az életben. Nem szeretném minden részletét itt leírni a diszkréció miatt.

Időnk végének közeledtével zuhanyozni elvonultam, majd öltözködés és búcsúvétel. Vendéglátóm is utcai ruhát öltött közben, majd úgy köszön el, olyan csókokkal enged el, hogy úgy érzed, tényleg a legkedvesebb szeretődtől veszel búcsút.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Értékarány teljesen rendben. Mai budapesti átlagnak (felső? szint) megfelelő. Extrát nem vettem igénybe, minden igényemet kielégítette az alap vállalása.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nem szoktam beszámolót írni, de ezt most ki kellett írnom magamból, mert olyan élményben részesített Victoria, amit azt gondolom, nem fogok elfelejteni. Victoria nagy életösztönnel, jókedvvel megáldott igazi szerető feelinget sugárzó szolgáltató. Remélem lesz még alkalmam vele találkozni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Victoria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókVictoria legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-04) : Mellém heveredik és a szájába vesz,most Rajtam a sor.Megmarkolja a farkamat jó szorosan.Aztán lejjebb megy,a golyóimat veszi a szájba,egyiket a másik után.

(2023-07-20) : Először elkezdtük egymás testének a felfedezését, majd egy nagyon finom natúr franciát kaptam tőle, amit kértem, hogy had viszonozzak. Ezt örömmel vette és a hangokból ítélve nem is volt ellenére. Miután mindenki bemelegdett a velem egykorú megkapta a védőfelszerelést

(2018-12-12) : Gumit kértem majd ismét meglovagolt közben a seggét és a tökéletes ciciket markolásztam . Pózcsere én jöttem hátulról tökéletes látvány volt beleégett a retinámba . Úgyéreztem ebben a pozicióba nem lesz sikeres élvezés (elfáradtak a lábaim ) ezért kézi befejezést kértem

felejthetetlen: 6db
(2024-03-04) : Nagyon jó a franciája.Változatosan csinálja,előbb lágyan majd erősebben,rászorít az ajkával.Nyalogatta a makkomat aztán végig az oldalát,a golyóimat sem hagyja szárazon,szóval jó nagyon.

(2024-01-13) : Visszamentünk a szobába ahol ismét rábukott a szerszámomra,köpködte, csorgatta rá a nyálát, és még a zacskómat is nyalogatta,igazi pornós szopás volt.

(2023-12-09) : A hátamra fekszem,a fenekem alá tesz egy párnát,szemből behasal a lábam közé a szájába veszi a hímtagomat és szopogatja,majd halad lejjebb és a golyókkal folytatja,de nem áll meg,még lejjebb megy.

nagyon jó: 6db
(2024-02-28) : Majd Victoria oráljával ès kezeivel is megismerkedem, mindkettő külön-külön is kivègzős, számomra jó mert erősen csinálja, orálban is erős, jó a vácum, kèzzel is ezt kèpviseli, ráadásul jó pontokon izgat.

(2024-01-18) : Feltérdeltem az ágy szélére és kezdetét vette a szeánsz, itt kapott minden ami látszott zacsi, popó, természetesen nyelvel játszott hangszereken. A keze sem tétlenkedett, mert eközben a körmével finoman végig szánkázott a fenekem dombján és a combomon.

(2023-09-17) : Aztán azon kaptam magam, hogy hanyatt fekszem, simogatom Victoria fenekét, ő pedig extra gyorsasággal szopja az én legféltettebb testrészemet. Olyan jól csinálta, hogy szólnom kellett, hogy hagyja abba, mert ha így folytatja tovább, időnap előtt elsülök.

: 9db
(2023-11-07) : "Le akarlak szopni" - terelte újabb irányba tevékenségünket, mire én javasoltam a 69-es számot. Rá is farolt hát számra, így folytattam amit az előbb abbahagytam, és álló farkam elnyelése előtt még megüzente hogy "nyaljad a lucskos pinámat"

(2023-10-02) : Miközben Victoriával missziben nyomultunk, Mia a golyóimat és saját mellét simogatta, és tovább folytatódott a nyögdécselő parádé. Minden az ízlésem szerint alakult, pedig nem is mondtam meg nekik előre, hogy miket szeretnék velük csinálni.

(2023-09-09) : Ez a direktség kissé sok volt nekem. (Ezt, ha megdöglök sem értem, mit akar jelenteni... sok volt , hogy direkt bekapta? Kapta volna be véletlenül, úgy nem lett volna direkt, és akkor jobban tetszik? Vagy mire gondoljunk ?:) - Webi)

egyeztetési probléma: 1db
(2024-01-10) : Ok várok 5 percet, csörgés, megint semmi válasz, még 5perc ugyanaz megismétlődik. Ekkor már a kezdeti izgalmam átcsapott idegességbe. Még biztattam magam na még egy utolsó próba, hátha...