Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Victoria

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-03-21 23:30:46

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Victoria +36308630010 117457 szexpartner

Mcennedy a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Victoria hirdetővel
Egyeztetés
Délelőtt beszéltük meg telefonon , profi egyeztetés volt .
Megközelítés
Kocsival mentem , a forgalom gyér volt , parkolás nem jó de megoldható .
Helyszín
Szép lakás, jó stílusban van berendezve, otthonosan érzed magad benne, mindenhol tisztaság. Fürdő nagyon tágas és szép, a kádban úgy vélem ketten is be lehet férni, talán erre is majd sor kerül ;) Rengeteg féle tusoló áll rendelkezésre, és több fajta szájöblítő közül is lehet választani. A tetthely is hangulatos volt, nem túl homályos, még pont megfelelő mértékű . Ágy kényelmes, ketten kényelmesen el lehet rajta férni, halk zene szólt a tvből, ez is tetszett.
Victoria külseje
A képek magukért beszélnek. Közép magas lány, feszes jóillatú bőre van neki, gyönyörű arca, igéző szemei. A cicik tenyérbe illőek, cukik, imádom őket. Hasi lapos csókolni való, feneke hibátlan szép kerek. Szülők jó munkát végeztek
1. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 117457 erotikus masszázs
3. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 117457 erotikus masszázs4. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-03-22 09:49:48 erotikus masszázs 1174575. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-03-22 09:49:48 erotikus masszázs 1174576. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-03-22 09:49:48 erotikus masszázs 117457
Action
Rövid kis egyeztetés után nekiláttam finoman feltérképezni, pusziltam, símogattam, szagolgattam a selymes, illatos bőrét, hátát, vállait. Kedvére volt az óvatos közeledés, viszonozta is. A bemelegítés után kértem, hogy üljön a számra, nem kellett győzködni, 69-es verzió következett. Finoman kezdtem nyalogatni a pillangó szárnyacskáit, majd egyre határozottab ténykedésemre kidugta a kis fejecskéjét, lehetett nyelvvel símogatni, csokolgatni. Közben Vic sem tétlenkedett, finoman franciázott, éreztem, hogy miközben jót akar nekem, neki sincs ellenére a feladat. Átéléssel, türelemmel csinálta, gyorsítva-lassítva, néha csak a végét izgatva, majd végigszántva a teljes hosszon, eltűntetve az utolsó milliméterig. Néha már az jutott eszembe, talán bőrlégzése van a hölgynek, olyan hosszan lenn tudja tartani a szerszámot.
A nagyon kellemes franci közben én is elkalandoztam, nyaltam a popsiját is .
Bő negyedórás, húszperces adok-kapok után gumit kértem, és doggyban hatoltam a forró kis punciba. Lassan, de határozottan mozogtam benne, markoltam a kerek popsiját, szorítottam és húztam magamra. Kedvére volt a nem túl durva, de kellőképpen határozott mozgásom, tolta a popsiját rendesen, kérte magába a farkamat. Időnként lassítva próbáltam ellenállni, de nem ment, kitört a sereg a fedezékből és landolt a csapat a védőfelszerelésben.
A melegtől és az átéltektől zihálva borultunk az ágyra . Mivel egy órára mentem, volt még egy lehetőségem. A pihiszünetben beszélgettünk, hogy ki hogy került ide, meg ilyesmi, végig nagyon kedves, kellemes beszélgetőtárs volt.
Jöhet a második? kérdésére nem tudtam nemet mondani. Azért belevágtunk, jó tízperces franciája végén azért a kiskatona rendesen vigyázba vágta magát. Nála végén szájba nincs, ezért a végső pillanatban rutinosan tartotta a cickókat, hogy élvezzek rájuk. Éreztem, hogy a maradék kissrácok kukucskálnak kifelé, de az utolsó pillanatban valamiért mindig visszafordultak. A végén feladtam, a második töltet a tárban maradt.
Elszámolás
Érkezéskor rendeztem .
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kedves, életvidám hölgy, a képeknél vékonyabb, fiatalabbnak tűnik élőben. Nagyon jó a hozzáállása, ösztönösen jó szolgáltató. Pontosan annyira határozott, ami ehhez az elfoglaltsághoz kell, nem agresszív, de tudja, mit akar.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Victoria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókVictoria legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-04) : Mellém heveredik és a szájába vesz,most Rajtam a sor.Megmarkolja a farkamat jó szorosan.Aztán lejjebb megy,a golyóimat veszi a szájba,egyiket a másik után.

(2023-07-20) : Először elkezdtük egymás testének a felfedezését, majd egy nagyon finom natúr franciát kaptam tőle, amit kértem, hogy had viszonozzak. Ezt örömmel vette és a hangokból ítélve nem is volt ellenére. Miután mindenki bemelegdett a velem egykorú megkapta a védőfelszerelést

(2018-12-12) : Gumit kértem majd ismét meglovagolt közben a seggét és a tökéletes ciciket markolásztam . Pózcsere én jöttem hátulról tökéletes látvány volt beleégett a retinámba . Úgyéreztem ebben a pozicióba nem lesz sikeres élvezés (elfáradtak a lábaim ) ezért kézi befejezést kértem

felejthetetlen: 5db
(2024-03-04) : Nagyon jó a franciája.Változatosan csinálja,előbb lágyan majd erősebben,rászorít az ajkával.Nyalogatta a makkomat aztán végig az oldalát,a golyóimat sem hagyja szárazon,szóval jó nagyon.

(2024-01-13) : Visszamentünk a szobába ahol ismét rábukott a szerszámomra,köpködte, csorgatta rá a nyálát, és még a zacskómat is nyalogatta,igazi pornós szopás volt.

(2023-07-12) : Többször nyálat csorgatott a kemény farkamra és rábukott. Nincs mélytorok, de annyira nem is igénylem, örülök, ha van persze, de a lényeg, hogy valaki odaadóan csinálja. Közben megszabadult a ruhájától és visszatérdelt mellém.

nagyon jó: 7db
(2024-02-28) : Majd Victoria oráljával ès kezeivel is megismerkedem, mindkettő külön-külön is kivègzős, számomra jó mert erősen csinálja, orálban is erős, jó a vácum, kèzzel is ezt kèpviseli, ráadásul jó pontokon izgat.

(2024-01-18) : Feltérdeltem az ágy szélére és kezdetét vette a szeánsz, itt kapott minden ami látszott zacsi, popó, természetesen nyelvel játszott hangszereken. A keze sem tétlenkedett, mert eközben a körmével finoman végig szánkázott a fenekem dombján és a combomon.

(2023-12-09) : A hátamra fekszem,a fenekem alá tesz egy párnát,szemből behasal a lábam közé a szájába veszi a hímtagomat és szopogatja,majd halad lejjebb és a golyókkal folytatja,de nem áll meg,még lejjebb megy.

: 9db
(2023-11-07) : "Le akarlak szopni" - terelte újabb irányba tevékenségünket, mire én javasoltam a 69-es számot. Rá is farolt hát számra, így folytattam amit az előbb abbahagytam, és álló farkam elnyelése előtt még megüzente hogy "nyaljad a lucskos pinámat"

(2023-10-02) : Miközben Victoriával missziben nyomultunk, Mia a golyóimat és saját mellét simogatta, és tovább folytatódott a nyögdécselő parádé. Minden az ízlésem szerint alakult, pedig nem is mondtam meg nekik előre, hogy miket szeretnék velük csinálni.

(2023-09-09) : Ez a direktség kissé sok volt nekem. (Ezt, ha megdöglök sem értem, mit akar jelenteni... sok volt , hogy direkt bekapta? Kapta volna be véletlenül, úgy nem lett volna direkt, és akkor jobban tetszik? Vagy mire gondoljunk ?:) - Webi)

egyeztetési probléma: 1db
(2024-01-10) : Ok várok 5 percet, csörgés, megint semmi válasz, még 5perc ugyanaz megismétlődik. Ekkor már a kezdeti izgalmam átcsapott idegességbe. Még biztattam magam na még egy utolsó próba, hátha...