Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Valéria

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2024-03-07 08:34:06

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Valéria +36706536591 120879 szexpartner

007Sheriff a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Valéria hirdetővel
igéző szemek
feneketlen mélytorok
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Előző nap VTR-en kértem időpontot 10 órára fél óra idő tartalomra. Kb 2 óra múlva elfogadta az általam kért időpontot. Üzenetben megkaptam a címet is.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A megadott cím a Nagyvárad térhez közel van a IX. Kerületi oldalon.
Nem lehet el téveszteni a címet egyértelmű. Tömeg közlekedéssel is könnyen oda lehet jutni. A közelben M3 metró villamos busz. Én kocsival mentem. Parkolni könnyen lehet. Parkoló hely bőven található habár fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy újabb építésű emeletes ház. A kapu előtt telefonáltam majd megkaptam a kapu nyitó kódot. Itt volt egy kis technikai probléma mert vagy 5 szőr be ütöttem mindig foglalt jelzést adott. Persze folyamatosan telefon vonalban voltam Valival. Próbáltuk ismételten és siker a technika megkegyelmezett. Már kaptam is az instrukciókat hogy merre is kell mennem. A megfelelő emeletre lifttel mentem majd onnan kilépve elindultam a megadott irányba. Mikor az ajtóhoz értem diszkréten nyílt és bebocsátást nyertem a kéjlakba. A lakásba lépve az előszobába cipő le kabát a fogasra. Az előszobából egyenesen a fürdőszoba jobbra a nappali és egyben a konyha amit egy pult választ el. A nappali egyik végében egy nagy francia ágy mellette egy kanapé előtte egy asztal székekkel. A fürdőszoba káddal van ellátva. A kifröccsenő vizet egy függönnyel lehet megakadályozni. Rengeteg tusfürdő és száj víz áll a rendelkezésre. Az egész lakás tiszta és rendezett. A lakásban tartózkodik egy szép macska is.
Valéria külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Vali külsejét a hirdetésben szereplő képei hűen tükrözik. Az életkora és a megadott adatok a valóságnak megfelelő. Arca bájos. Egy tündéri pici tünemény. A fogadó szerelése egy fekete tanga melltartó szürke combfix és egy fekete magassarkú cipőből állt.
1. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 120879 erotikus masszázs
3. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 120879 erotikus masszázs4. Valéria +36706536591 beszámoló 2024-03-07 09:45:18 erotikus masszázs 1208795. Valéria +36706536591 beszámoló 2024-03-07 09:45:18 erotikus masszázs 1208796. Valéria +36706536591 beszámoló 2024-03-07 09:45:18 erotikus masszázs 120879
Action
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Érkezésemkor mivel először voltam bemutatkoztam egy barátnős puszi. Be invitálta a tett helyszínére ott oda adtam a rózsaszálakat amit az asztalra tett. Vetkőzés utána elkisért a fürdőszobába. Ott incselkedően púcsitva megmutatása mit és hol találok és kaptam egy törölközőt. Zuhanyzás végeztével Vali már várt az ágy szélére ülve a melltartójától megszabadulva. Lágy csókolózás kezdtünk. Majd lassan a hasamat csókolgatva elért a fèrfiasságomhoz. Ott lágyan elkezdett kéz nélkül franciázni. Teljesen eltüntettet a szájába és a torkában. Ezt hosszú perceken keresztül csinálta . Később váltottunk 69 pózra úgy hogy ö alulra került. Ekkor teljesen eltűntette a szájába hosszú percen keresztül. Közben én is ténykedtem a lába között jól nyelvel hol kézzel. Csodáltam gyönyörű ölét közben nyomtam magam a torkára. Később védelmet kértem. Majd hátulról dog ban majd missziben magamévá tettem. Mikor éreztem hogy itt hamarosan itt a vég illetve az idő is lassan le jár. Kértem hogy hagy legyen a beteljesülés a szájába. Ekkor a kanapéra helyezkedtek Vali elém térdelt a lábam közé és egy szédítő mélytorkos kényeztetéssel a gyönyör felé repítette. A végzetem ajkai illetve a torkában utána a pontjába került. Még kényeztetett ajkaival pár percet míg lenyugodtam. Ajkaival nyelvével megtisztított . Mivel az idő lejárt egy gyors Zuhanyzás öltözködés és búcsú csók és bár fájó szívvel elköszöntünk egymástól.
Elszámolás
Érkezésemkor átadtam az az asztalra került és távozásig ott maradt.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Minden kép vissza megyek amit ígér az adatlapján vállal. Kedves figyelmes odaadó . Maga az extra leányzó.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Valéria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókValéria legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-01-03) : Mindenesetre magkaptam a kellő stimulenst, én sem maradhattam rest, reggel még erőm teljében, igyekeztem ennek a kis energiabombának pár perc örömöt okozni. Gondolom sikerült, a visszajelzések, s a következők ezt erősítik meg. Olyan kölcsönös franciás gabajodásban kerültünk, hogy az ágy nagy mérete is kevésnek bizonyult. A kis huncut mesterkedése egy újabb adalék a női praktikák tárházából. A kis mini vibrijével érintgette meg az amúgy is kemény phaloszom, amit az ott akkor kapott! Némi képzavarral, a Laokoon-csoport villant fel előttem.

(2023-01-04) : Leírni valóban nem egyszerű, olyan finom, szerethető franciában volt részem, mintha az enyém lenne az utolsó amit megkaphat.... Kölcsönös kiéhezettség esete forgott fenn! Amire nem igen volt példa eddig, csupán erre a kölcsönös kényeztetésre(pl. 69) elszállt 40 perc. S még nem dugtunk... MERT AZ JŐTT

(2022-11-09) : A látvány,Ő amint torkában a phalosszom, puncija immár szabadon, előrehajolva megkóstoltam, remek íz, melegség, faltam ami elém tárult. Kölcsönös nyögések közepette helycsere, picit másként jött most a 69.

felejthetetlen: 31db
(2024-01-31) : Finom nyalintások, szívogatás, némi golyósimogatás és kb húsz másodperc alatt a főnök teljes büszkeségében állt és csúszott ki és be a csókos szájba.

(2023-11-14) : Ágyon várt, megálltam előtte és máris ágaskodó farkamat be is kapta! Ismertem a francia tudását , nem ért meglepetés, nincs kéz csak szájmunka! Mélyen, koppanásig, nem kell tennem semmit,

(2023-10-16) : Kis idő elteltével elképesztően finom francia tudásával harcrakésszé varázsolta a farkamat, kértem hogy a popsijával lovagoljon meg. Kis lovaglás után több pózt is kipróbáltunk, a végén visszatértünk a mélytorkos franciához.

nagyon jó: 26db
(2023-04-24) : Fürdés után egy szál tangában várt amivel hamar sikerült felkelteni az érdeklődésem. Hamar szájába vette az irányítást egy nagyon kellemes franciával. Itt már volt szerencsém megismerkedni mélytorkos technikájával ami nagyon pazar volt.

(2023-04-07) : Klasszikus dogiban folytattuk, ekkor kérdeztem mit szólna ha most áttérnénk a popsira. Igen válasz után próbáltam óvatosan behatolni a popsijába, hogy ne okozzak fájdalmat, ez úgy érzem sikerült is. Pár óvatosabb mozdulat után befogadott teljesen és nagyon jól lendületesen lehetett dugni a popsiját.

(2022-07-04) : Hátára kértem hogy feküdjön majd szép lassan a kisebb méretü cicik kényezetése után lekerültem illatos puncijához amit elkezdtem kényeztetni szerencsére nem sokat kellet tevékenykedni mert viszonylag hamar eljutattam a csúcsra amit megköszönt ,majd ezután én feküdtem hátamra sikositás után belémült majd vágtázni kezdett amit én alulról én is támogattam ,egy idő után gondoltam jó volna kutyusba fordulni ,

: 34db
(2024-03-02) : Jó sokáig ment a változatos franciázás, oda-vissza, mindenhogy. Már vagy egy félórája csináltuk, elég intenzív módon. Mivel az idő rohant és sajnos az esetleges hosszabításra nemleges választ kaptam (köv vendég miatt), ezért gumit húztunk.

(2023-01-11) : Előre hajolva pont elértem a punciját így miközben szopott tudtam kézzel izgatni, a kis apró piercingje  is nagyon bejött. Időről időre izgatta a heréimet is, végignyalta az egészet de a hagngsúly teljesen a mélytorkozáson volt.

(2022-07-08) : Egy igazi mélyrehatoló Valéria-féle franciával kedveskedett amit nagyon szeretek. Bár picit nagyobb a méretem de ez sem okoz neki gondot soha, nagyon szépen eltüntetett. Első körben a szájában lett végem, az utódok közül egyet se láttam, mind a pociba eltűntek. Gondosan megtörölgetett, pihenésképpen beszélgettünk egy kicsit. Rövid időn belül viszont újra éledezni kezdtem melyet Valéria is észrevett.

rossz: 1db
(2013-08-21) : Nagyon konfliktus kerülő vagyok, a tapintat és a tisztelet sosem hagyna sarkon fordulni még ott az ajtóban, így figyelmen kívül hagyva a kezdeti, fent említett esztétikai problémákat, ledobtam a cuccaimat és maradtam.