Kiemelt
Enikő(28+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Valéria

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-08-12 07:13:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Valéria +36706536591 118968 szexpartner

rollo a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Valéria hirdetővel
igéző szemek
feneketlen mélytorok
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-en kértem 2 nappal korábban időpontot, amit hamarosan vissza is igazolt. Ettől függetlenül a randi napján felhívtam - nekem fontos, hogy halljam a partnerem hangját is. Csicsergő hangja van a hölgynek, megnyugodtam :))
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Fővárosunk egyik gerinc-útvonalára merőleges utcában találkoztunk, pont a bejárat előtt tudtam leparkolni. Parkolás persze fizetős, de a Nagyvárad tér környékén mindenhol az. Szerintem ezzel a tömegközlekedést is körülírtam.
Az egyeztetéskor kapott cím egyébként pontos.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Rehabilitált épület egyik lakása. Elég pontos instrukciókat kaptam a lakás megtalálásához, ahogy közeledtem az ajtóhoz, már nyílt is előttem. Bejutva előszoba, majd maga a tetthely (olyan nappali + háló egyben a kialakítás).
Cuccaimat az egyik támlás székre tudtam letenni, vagy a kanapéra lehetett volna még - szóval ez is megoldottnak tűnik.
Fürdőszobát láttam még, ahol kád zuhanyfüggönnyel, tusfürdő egész sora, valamint szájvíz állt rendelkezésre.
Ketten voltunk végig a lakásban.
Valéria külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Vali fotói 100%-ban a valóságot tükrözik. Nem barbibaba, aki ilyenre vágyik, rossz helyen keresgél. Kiírtaknak szerintem mindenben megfelel - a valóságot azonban nem lehet puszta adatokkal visszaadni. Vali kedves, érdeklődő, közvetlen, mosolygós - a szeme csillgásából pedig már előre tudtam, hogy igazán élvezi is, amit csinál.
1. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 118968 erotikus masszázs
3. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 118968 erotikus masszázs4. Valéria +36706536591 beszámoló 2023-08-13 11:02:20 erotikus masszázs 1189685. Valéria +36706536591 beszámoló 2023-08-13 11:02:20 erotikus masszázs 1189686. Valéria +36706536591 beszámoló 2023-08-13 11:02:20 erotikus masszázs 118968
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A műsor a lakásba belépésemmel kezdődött. Állítólag nem szereti, ha a folyosóra kiszűrődik a fény, ezért egy kicsi szőnyeget tett az ajtó elé, eltakarva a rést - amivel mintegy véletlenül pazar bemutatót tartott a popsijából.
Beszélgettünk egy kicsit mindenféléről, miközben beljebb kerültünk a lakásba. Egyeztettük azt, amit már előtte is egyeztettünk, közben én levetkőztem, elmentem zuhanyozni.
Felfrissülten tértem vissza, hamarosan az ágyra keveredtünk. Valahogy combjai közt kötöttem ki, ahol ékszerrel díszített, borotvált punci fogadott. Finom, jó illatú, szívesen nyaltam. Kisvártatva ujjaimat is bevetettem - síkosítóra egyáltalán nem volt hozzá szükség, megtermelődött az magától :)
Amikor a popsit kezdtem simogatni, masszírozni, a kis lyukacskát ingerelni, valahogy odapottyant a szemem elé egy szív forma kővel ékesített plug. Vali annyit mondott, higy akkor játszadozzunk, én szót fogadtam, játszadozni kezdtünk. Sajnos igazi sikert nem tudtam elérni (pedig úgy éreztem, jó úton járok).
Valahogy hanyatt kerültem, Vali fölém, megtalálta ajkaival a farkamat, amit nagyon rövid idő alatt harcképesre varázsolt. Amikor felettem állt terpeszben fenekében a pluggal, nyújtott lábbal ráhajolt a farkamra, kezei a lepedőn, és tövig bevesz, na azt a jelenetet nem fogom elfelejteni..
Gumit kértem, kaptam, majd lovagolni kezdett. Szenkontaktus végig, mélyen, érzékien. Inkább szeretkeztünk, nem vadultunk, az egésznek volt egy varázslatosan érzéki hangulata. Együtt mozogtunk, néha csak ő kavart a csípőjével, néha én adtam az ütemet alulról. Valahogy kikerült közben a plug (így jobban elférsz, mondta), a lovaglás folytatódott.
Popsi feltérképezéséhez átfordult doggyba az ágy szélén, én mögé álltam. Nagyon szép, feszes, forró és szűk popsilyuka van Valinak, eléggé be is volt már melegítve, így a behatolás simán ment. Kicsit élvezledtem a popsiban, majd gumi le, Vali elém térdelt, és tövig elnyelve farkamat gyakorlatilag kivégzett. Percek alatt. Nem tudom, mi lett a végtermékkel, lerogytam az ágyra pihegni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bővebb infó mindent tartalmaz, helyszínen nem változott semmi. Érkezésemet követően az asztalra helyeztem, amikor eljöttem, még ott volt. Korrekt, amit kiír, szívesen teljesíti is.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Bár ilyen szexuális kultúrával rendelkezne mindenki - persze lehet, hogy csak megvolt köztünk a kémia, de engem elvarázsolt. Amit csináltunk, abban maximálisan partner volt, figyelt rám, ráadásul nekem az jött le, hogy talán élvezi is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Valéria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókValéria legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2023-01-04) : Leírni valóban nem egyszerű, olyan finom, szerethető franciában volt részem, mintha az enyém lenne az utolsó amit megkaphat.... Kölcsönös kiéhezettség esete forgott fenn! Amire nem igen volt példa eddig, csupán erre a kölcsönös kényeztetésre(pl. 69) elszállt 40 perc. S még nem dugtunk... MERT AZ JŐTT

(2022-07-26) : Elhelyezkedtem, váltottunk néhány csókot, majd hirtelen a virgonc Kispajti kobakján éreztem Valika kemény mellbimbóját,amint körtáncot jár rajta. Majd Kedvesem lágyan megsimogatta bűntársamat,és lehelet finoman ajkai közé vett.

(2021-07-05) : Idővel aztán megfordult, kényelmesen elhelyezkedett előttem az ágyon és szájába vette a már igencsak meredező főnököt. Néhány lágy csók, majd hirtelen tövig merültem a torkába. Lelkesen mozgatta a fejét, én időnként segítettem, már-már az öklendezésig rátolni a fejét a szerszámra. A szünetekben kívülről csókolta a rudat és a golyókat is. Lelkesen , szenvedélyesen játszott,

felejthetetlen: 27db
(2023-11-14) : Ágyon várt, megálltam előtte és máris ágaskodó farkamat be is kapta! Ismertem a francia tudását , nem ért meglepetés, nincs kéz csak szájmunka! Mélyen, koppanásig, nem kell tennem semmit,

(2023-10-16) : Kis idő elteltével elképesztően finom francia tudásával harcrakésszé varázsolta a farkamat, kértem hogy a popsijával lovagoljon meg. Kis lovaglás után több pózt is kipróbáltunk, a végén visszatértünk a mélytorkos franciához.

(2023-07-26) : Huncutul mosolygott, majd kézbe vette főnököt. Óvatosan simította végig, apró csókokkal borította. Időnként a szájába is becsúsztatta a végét. Közben persze folyamatosan a szemembe nézett. Kicsit igazított a fekvő helyzetén, így már én is jobban elértem a testét.

nagyon jó: 25db
(2023-04-24) : Fürdés után egy szál tangában várt amivel hamar sikerült felkelteni az érdeklődésem. Hamar szájába vette az irányítást egy nagyon kellemes franciával. Itt már volt szerencsém megismerkedni mélytorkos technikájával ami nagyon pazar volt.

(2023-04-07) : Klasszikus dogiban folytattuk, ekkor kérdeztem mit szólna ha most áttérnénk a popsira. Igen válasz után próbáltam óvatosan behatolni a popsijába, hogy ne okozzak fájdalmat, ez úgy érzem sikerült is. Pár óvatosabb mozdulat után befogadott teljesen és nagyon jól lendületesen lehetett dugni a popsiját.

(2022-07-04) : Hátára kértem hogy feküdjön majd szép lassan a kisebb méretü cicik kényezetése után lekerültem illatos puncijához amit elkezdtem kényeztetni szerencsére nem sokat kellet tevékenykedni mert viszonylag hamar eljutattam a csúcsra amit megköszönt ,majd ezután én feküdtem hátamra sikositás után belémült majd vágtázni kezdett amit én alulról én is támogattam ,egy idő után gondoltam jó volna kutyusba fordulni ,

: 35db
(2023-01-11) : Előre hajolva pont elértem a punciját így miközben szopott tudtam kézzel izgatni, a kis apró piercingje  is nagyon bejött. Időről időre izgatta a heréimet is, végignyalta az egészet de a hagngsúly teljesen a mélytorkozáson volt.

(2022-07-08) : Egy igazi mélyrehatoló Valéria-féle franciával kedveskedett amit nagyon szeretek. Bár picit nagyobb a méretem de ez sem okoz neki gondot soha, nagyon szépen eltüntetett. Első körben a szájában lett végem, az utódok közül egyet se láttam, mind a pociba eltűntek. Gondosan megtörölgetett, pihenésképpen beszélgettünk egy kicsit. Rövid időn belül viszont újra éledezni kezdtem melyet Valéria is észrevett.

(2022-06-13) : Asszem utan en kezdtem tevekenykedni nagyon izletes puncija van..:) majd francia lecke ami 69be fordult att ott aztan kicsit a popsit is megnyaltam haat mennyei volt Aztan halkan kozoltem az elso mehet popsiba.. kacer mosoly kis sikosito es mar bele is ult! Agyrobbanas.. hamar vegem is lett...

rossz: 1db
(2013-08-21) : Nagyon konfliktus kerülő vagyok, a tapintat és a tisztelet sosem hagyna sarkon fordulni még ott az ajtóban, így figyelmen kívül hagyva a kezdeti, fent említett esztétikai problémákat, ledobtam a cuccaimat és maradtam.