Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Tina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-01-09 09:06:39

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tina +36307489350 120332 erotikus masszázs

Donhuan17 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Tina hirdetővel
csókos száj
végig incselkedő
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
>VTR-en,hisz biztosra akartam menni,mert vidékről jövök.Nekem azért "ma nem jó,csak a holnap,holnapután"válasz,nem éppen a legjobb emmiatt.:DMindig kedvesen korrekten,intelligensen visszaír(ha ő ír,nem épp egy kolléganő,de sebaj...:))) tájékoztat,h már attól feláll rá!:DSms-ben is ír ha baj van,vagy valami gond van bármelyik fél részéről.Szuper!:)Kis világunkban sajnos nagy divat lett más idegeivel,idejével játszani...Például,fél kilenckor van a tali,és nyolckor hívod,h a közelben vagy már,felveszi,és közli veled,h elfelejtett szólni,h nemjó neki az időpont...Na Ő nem ILYEN!:)Imádnivaló e téren is!:)
Megközelítés
>Ide is a szörnyeteg2-vel érkeztem.Teszt alatt van a drágám.:DKözelben kis utcában tudtam letenni.Hétvége lévén ingyenes.Még ilyenkor is nehéz helyet találni.
Helyszín
>Soroksárin egy tömblakás x-edik emeletén,x-edik ajtón van a belépés.Már fejből megy a GPS!:DRégebbi lakás.Tiszta lakás.Cipődet le tudod venni ha belépsz,van puf.A fürdőben sarokkád,függönnyel.Számtalan tisztálkodási eszköz,tic-tac is,minden van,hisz ittha szimpi vagy,és higénikus kapsz finom csókot is.Finom illatos száraz a türcsi.Szobában sajnos még mindig dupla matrac van,és egy darab fotel.Szerintem ez már így is marad,hacsak én nem küldetek oda vmit,ha nagyon beleszeretek eme tüneménybe...:D
Tina külseje
>Korának meghazuttóló szépséggel bír a leányzó,Olyan bájjal,kisugárzással,rajongással vár,h azt otthon nem kapom meg a csajomtól..:((Kis Törpilla a Drágám!Cuki,imádnivaló,ahogy megy,ahogy lélegzik,szuszog,nevetgél,beszél,mosolyog satöbbi..BELESZERETTEM!:DAz a fajta Hölgy,aki nemcsak jól néz ki,de elolvadsz tőle,minden férfi álma,h egy ilyen Kishölgy várja,megmaszírozza,és levegye szájjal...:DDDFantasztikus génekkel rendelkezik.Gratula apunak,és anyunak,jól összehozták a jányt!:)))
1. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 120332 erotikus masszázs
3. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 120332 erotikus masszázs4. Tina +36307489350 beszámoló 2024-01-09 10:40:04 erotikus masszázs 1203325. Tina +36307489350 beszámoló 2024-01-09 10:40:04 erotikus masszázs 1203326. Tina +36307489350 beszámoló 2024-01-09 10:40:04 erotikus masszázs 120332
Erotikus masszázs
>Mivel két órára mentem,h ne kelljen kapkodni,mert az a halálom,így volt idő erre is.Közösen pancsiztunk,ami már előjátéknak sem utolsó.Öröm vele fürdeni is.Kiszállva a kádból már meg is töröltettem magam vele,a harcost is,és kértám rá cuppanós puszikat is.Szó nélkül megtette.:)Szobába visszamenvén petting folytatódott.Micsoda petting,apukám....:)))))Aztán kértem,h jól maszírozza meg öreg csontjaimat,átgyurogatta.Majd egy kis csúszkát kértem.Utánna én is átmaszíroztam őt,ahol csak engedte nekem,mindenhol(ez szimpátiaffüggő nála,ne követeljétek)..:DMajd miután jól összemelegedtünk kértem az erotikus részt,amiért valójában mentem.:)
Levezetés
>Felkelvén a matracról beleültem a fotelba,mint egy Gróf.:DŐ elém térdelt,és kezdődött a Tinavarázslat!:))Érintése,mint az áram olyan,forró és veszélyes.Csókja,mint egy szerelmes asszonyé,nincs szájrapuszi.Szagolgattam őt,összegabalyodtunk megint.Franciája most már bátrabb és jobb volt,mint múltkor.Meg is lepődtem milyen "kívános" lett.:DSzinte falta a férfiasságom,bújt közben,mint egy kiscica.Imádom ilyenkor.Bár minden nő így szeretkezne velünk,gyarló férfiakkal.Jah,mindezt szemkontakktal persze,a bambi szemeivel rádnézve.Kézimunkát is kértem közben,ügyes abban is.Itt nem fárad el a kéz,mint a kondorosin!:DZsákkal is nagyon érzékien,édesen nyalogatja,kérdezi hogyan jó neked.Itt auz csinálja a Hölgy,amit kérsz tőle,vagy igényled,nyilván a vállalási keretein belül.:))Nem erőszakoskodni,nem elrontani Uraim!!!Olyan vadmacska vált belőle közben,h kezdtem tőle féni jó értelemben.Most 69-et nem kértem,mert önző vok,de ezt már írtam régebben,h úgy vok,mint a skót a viccben aki a fal felé fordul a kuplerájban,és veri a farkát,és motyogja:"az én pénzemért,csak én élvezek":DAztán ugye eljött a finálé is.Nagyon ügyes benne,taníthatná.Mikor már nem rúgdalóztam,mint egy pár hónapos csecsemő,kértem egy frissitőt.Ő előtte az útodokkal el a szájában,majd visszajött.Aztán hozzábújt,mint egy feleség a maradék időben,nagyon nehezen hagytam őt ott másoknak...:(((
Elszámolás
>Ki van irva a matek az adatlapjára.Plussz az NFVSZ,de az baráti áron van.Legolcsóbb szaon,de a legjobb minőségetitt kapod!:)
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
>Szerintetek????Haza fogom hozni magamnak,csak ő még nem tudja ezt.:)))Imádnivaló,kis Cuki Kishölgy!Nem elrontani.Kihalófélben van.Nem kérdés,h sokszor megyek még,ugye hármasozni is szívesen járok eme szalonba,mert az meg leírhatatlan,h milyen finom...:)Kérek még....:)))Puszillak innen is kis Vacak!:))))

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-02 07:31:04
Egy igazi rajongó beszámolóját olvastuk. Kissé szokatlan stílusú, de nekem tetszett.

2024-01-09 19:38:51
Kétségtelen hogy jó írás. Stílus különbözik a megszokottól. Ettől még nem szabad lehúzni. A lelkesedés után ha lila szalag díszelegne most a kék helyett,sem lepődtem volna meg. Nem baj így csak az én trónomon ül.

2024-01-09 19:17:18
Nem zavar, ha valaki lelkes rajongó, sőt az sem, ha áradozik kedvencéről, csak jól részletezetten indokolja a miértet.
Sajnos írásod tartalmára jellemző a felületesség, ennyi helyesírás hibával beküldeni egy ajánlólevelet, számomra figyelmetlenség.
A személyeskedő hangvétel, pl. "Törpilla, kis Vacak", nem tetszett, a poénkodás helyett inkább a tartalomra figyelj legközelebb.

2024-01-09 16:56:55
Vágykeltő beszámolót rittyentettél ide, köszönet érte!

2024-01-09 16:32:24
Azonosulni nem tudok a stílusoddal, de mi így szeretünk, kell egy Csibész az oldalra. Jól összefoglaltad tapasztalataid. Csak kérlek ezt "vok"-t felejtsd már el!
Mutasd mindet

FunkciókTina legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-04) : Olyat is csináltak, hogy párhuzamosan siklottak végig a rudimon az ajkaikkal. Szinkronban. Föl-le, föl-le sztereóben. Egyik körben a Hanna szájában kötöttem ki a következő körben Tinájéban. Itt aztán már éreztem, hogy időt kell nyernem.

felejthetetlen: 2db
(2024-02-05) : Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy Tina diplomás francia tanárnő civilben. Olyan parádés előadást tartott a francia nyelvtanból, amire számítani sem mertem. Orális kényeztetés nála nem koncentrálódik kizárólag a péniszre.

(2023-08-18) : Itt valósult meg az amit jó akarattal masszázsnak lehet nevezni: szemből, háttal függőleges csúszkamasszázs, test a testen, kezek a testen, gondosan megtisztogatva egymáson azokat a pontokat, amiknek később szerepet szántunk.

nagyon jó: 5db
(2023-10-27) : Volt még 1-2 ilyen momentum, szóval eddigre már jól egymásra hangolódtunk és kaptam egy kellemes simogatást, amit svéd- helyett barátnős-masszázsnak definiálnék. Nem tudom, hogy tanulta-e a dolgot (de a beszélgetésből arra tippelnék, hogy nem), nekem akkor ennyi elég volt,

(2023-09-25) : She gave me a short massage. I asked her to give me a strong one, and she did a good job at first, then I think she went back to a more neutral/light massage. It was fine---I was looking forward to having her in my arms anyway.

(2023-08-23) : Finom, sima, illatos kehelyre leltem melyet finoman környékeztem meg. Úgy vettem észre ez is kedvére van, hát egyre inkább a combok közé merültem és lágy, puha ajkait kényeztettem számmal, nyelvemmel

: 5db
(2023-10-14) : Nyaltán ketten a farkamat,egyikkel csókólóztam,aztán cseréltünk,csókolóztunk négyesben,és ami a legjobban megmaradt bennem,hárman falták a farkam,mint a filmeken,és én simodgattam közbe a buksikat...

(2023-08-04) : Egy csókcsatával folytattuk az ágybetéten, majd Tina javaslatára masszázs volt a program, ami egy olajos lazító masszázsnak indult a hasamon fekve (beszélgetéssel, ismerkedéssel), majd egy fergeteges meztelen csúszkamasszázsba csapott át.

(2023-06-11) : Olajjal masszírozott, a hátam masszírozásakor ráült a fenekemre, úgy dolgozott. Végig beszélgettük az egész szeánszot, gyorsan repült az idő. Olykor a tükörben sasoltam csodás, peckesen álló melleit. Végül még mindig a fenekemen ülve beolajozta cickóit és egy meglehetősen hosszú csúszka masszázsban részesített.