Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-10-27 14:09:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tina +36307489350 119693 erotikus masszázs

Draquar a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Tina hirdetővel
csókos száj
mindenre hagy időt
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Telefonon beszéltünk, ismerős volt már a helyszín és a hang is, aki először felvette. Elmondta, hogy ő nem Tina, mert aznap szünnapja van és hogy holnap kereshetem.

Ezt meg is tettem, kellemes hangja megfogott, a lehetséges extrák meg főleg biztosítottak róla, hogy meg kell őt látogatni. Kaptam egy nappal előre időpontot, de aznap reggel még SMS-ben megerősítést kértek. Írtam nekik, két órán belül jött is a válasz-SMS, hogy vár. Mivel tudattam, hogy már jártam arra, így a cím nem került szóba.

Most láttam, hogy VTR opció is van.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Sokadik látogatásom már, úgyhogy kopizni fogok az előző írásaimból. Ami változott, hogy az épületet kívülről felújították és a lányok megkérnek minket, hogy diszkréció miatt NE az ő emeletükön szálljunk ki a liftből, hanem előtte vagy utána eggyel.

Boráros tér és a MüPa közti rész, ismert Soroksári úti műintézmény. BKV-val könnyen megközelíthető, busz, villamos (régi és új is) sétatávon belül van. Parkolásról sajnos nem tudok nyilatkozni. GPS pontosan odavisz, a házszám is elég egyértelmű, szerencsére a csengőnél sem kell sokat időzni, mert a lányok engednek fel. Én eddig még sosem várakoztam a ház előtt, de nem is nagyon lehet diszkréten megtenni, érdemes egy picit odébb várakozni.

Nagy belmagasságú lakások vannak és magasra is kell menni, így a lépcsőzést én nem ajánlanám, cserébe a lift a világ leglassabbja, ezzel érdemes számolni.
Szerencsére "helyes munka- és időbeosztással minden nehézséget át lehet hidalni."
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Én eggyel feljebb szálltam ki, a lépcsőn leérve már nyílt is jobb kéz felől az ajtó (két lakás van per emelet).

Sokadik látogatásom már, úgyhogy jórészt kopizni fogok az előző írásaimból. Ami új volt, hogy év elejéhez képest újra kifestették mindkét szobát, ezúttal "habszegfű" (pasztell-narancs) színű a nagy és menta színű a kisszoba. Előbbit láttam, utóbbit csak mondták.

Rögtön balra kis puffon cipő le, megcsodálom a hangszigetelő szivacsot az ajtón és a falon és haladunk tovább a bal kéz felőli matracos-masszázspados játszószobába. Technikailag ez még mindig egy franciaágy lábak nélkül (a fotóin látható szürkés-elefántos az), szerencsére nem nyikorog és elég akár 5 résztvevőnek is. Tina már leterített friss lepedővel és védőhuzattal várt, illetve a végén utánunk is azonnal frisset rakott, a régiből meg miniszoknyát kreált magának. (Jól nézett ki, csinos volt ebben is, de sajnos eltakarta a legkívánatosabb részeit, "fel is háborodtam" látványosan rajta. :) )

A szekrénysorból kapod a friss törölközőt és ide tudod letenni a rózsákat is, a cuccaidnak pedig ott a fotel. Az alapból sötét szobát egy vörösre állított LED-szalag világítja meg, de kérésemre egy kicsit feljebb húzta Tina a redőnyt, így már a világítás is elég jó lett. Egészen addig, amíg ránk nem esteledett, de akkor meg már a valamikor-meggyújtott teamécsesek és a lávalámpa világított.
Tükör van jobb kéz felől a falon, de nem nagyon volt időm nézelődni benne. :)

A fürdőszoba nagyon tiszta és rendes, a kilépő is száraz, van zuhanyfüggöny és egy csomó tusfürdő, tán még illatmentes is. A törölköző most kicsit jobban dörzsölt, de nagyon jól szívta a vizet és ez nekem elég. Már meg se próbáltam magam köré csavarni. Fürdésenként kaphatsz újat, én nem éltem a lehetőséggel. A szájhigiéniához minden kellék adott, szem előtt van, kérni se kellett. Dezodorok szintén.
Tina külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Szokásos sztori - a képek alapján volt egy elgondolásom, ami nem jött be, de kellemes csalódás ért. Alapvetően nálam ő már kiesne a keresési halmazból, de a szalon és a jó beszik miatt megkockáztattam és jól jártam.

Centi nem volt nálam, de tényleg egy alacsony és csinos, fekete fehérneműs hosszú hajú hölgy várt rám az ajtó mögött - akkora barna szemekkel, mint Andersen meséjében. Műszempillái még ízléses mértékűek, a teste tinilányosan feszes, a cicijei tenyerembe kényelmesen elfértek, a bimbói szépen kiemelkednek. Jó volt izgatni és játszani velük.

Ami ekkor még nem látszódott, hogy teste szépen barnult, de a fehérnemű alatt eredeti hófehér színében pompázik - nekem ez tetszett, valahogy még csinosabbá tette. Később viszont rájöttem, hogy igazán bikavadító, mikor meztelenül és négykézláb kitolja a popsiját és punciját is. Korábban írták, hogy hamvas és "kevesen lapozgatták", ezt én is így éreztem: szép sima, rózsaszín, húsos punci fogadott. Pillangószárnyai izgalom hatására bújnak elő, nagyajkai viszont kellemesen teltek már alapból is; popsija végig feszes és kerek. Annyira magával ragadott, hogy bevallottan leskelődés céljából variáltam kicsit a törlőkendőkkel - mindegyiket ő adta és mindegyikért külön nyúlt, közben felém fordulva és szépen kidomborítva ölének és popsijának erényeit.

Testén tetoválást és a közepes méretű karika fülbevalón kívül más ékszert nem fedeztem fel. Mondjuk bevallom, most nem is figyeltem annyira meg a dolgot, mert sokkal többet csókolóztunk, mint amennyit szabadon nézelődhettem volna. Ajkai lehet, hogy picit fel vannak töltve, vagy alapból ilyenek, ezt nem tudom - de nyelve kutató és csókja határozott, szenvedélyes és mégis édes.
Bőre a testén selymes, haja és nyaka jó illatú, keze határozott fogású és talán itt lehet elhinni, hogy 30 feletti; más jel a korára nem utal.
1. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 119693 erotikus masszázs
3. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 119693 erotikus masszázs4. Tina +36307489350 beszámoló 2023-10-30 09:08:21 erotikus masszázs 1196935. Tina +36307489350 beszámoló 2023-10-30 09:08:21 erotikus masszázs 1196936. Tina +36307489350 beszámoló 2023-10-30 09:08:21 erotikus masszázs 119693
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
2
Erotika:
4
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
5
Erre a program végén került sor.
Megkérdezte, hogy mit szeretnék - elmondtam, hogy vállöv- és nyakmasszázst. Krém vagy olaj - krémet választottam; kétféle illatból szintén én mondhattam meg a nekem tetszőt. Ekkor éltem a lehetőséggel és szemtelenkedtem kicsit, hogy egyesével adja a krémeket az asztalról, mert közben szépen kidomborította a punciját felém és ezt minél hosszabban látni kívántam. Nevetett.
Fészkelődött kicsit, én mondtam, hogy nyugodtan üljön rám - "Nahát, pont ezt akartam kérdezni!"

Volt még 1-2 ilyen momentum, szóval eddigre már jól egymásra hangolódtunk és kaptam egy kellemes simogatást, amit svéd- helyett barátnős-masszázsnak definiálnék. Nem tudom, hogy tanulta-e a dolgot (de a beszélgetésből arra tippelnék, hogy nem), nekem akkor ennyi elég volt, főleg az időnként nekem nyomódó ciciket és a folyamatosan a derekamat masszírozó puncit élveztem, de a kezével való cicagyúrás is jól esett. Felfrissített, feltöltött energiával és szerencsére most másra nem is volt szükségem.

Ez a kedveskedés zajlott egészen az időm végéig, édelegtünk egy kicsit a narancssárga lepedővédőből kreált szoknyáján (amivel galád módon pont előttem pucsított, de már elfedve mindenét; a skandalumot "szóvá is tettem", amin jót nevettünk), kaptam vizet, megkínált csokival és csókok közepette távoztam.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
4
Pornós feeling:
1
Másfél órára érkeztem, sorrendben ezzel kezdtünk, de ez véletlenül alakult így.
A fürdőből visszatérve velem együtt jött a szobába és megköszönte, hogy lekapcsoltam a fürdőben a villanyt. Első alkalommal találkoztunk, így még kicsit feszengtünk, de próbáltuk mindketten oldani a hangulatot. Megkérdeztem tőle, hogy mivel szeretne kezdeni? "Egy csókkal?" - formálisan kérdezte, de inkább utasításba adta és szinte egymásra vetettük magunkat. Határozottan, virgonc nyelvjátékkal csókol. Nem vagyok egy vetkőztető típus (jobb szeretem, ha már meztelen a partner), de most gyorsan a tettek mezejére léptem és két részletben, néhány perc leforgása alatt Éva-kosztümbe öltöztettem Tinát. Papíron másfél fej különbség van köztünk, de ezt most valahogy nem éreztem. Csók közben simogattam, popsiját is markoltam.

Kisvártatva az ágyra kerültünk, megbeszéltük a határokat (nincs aktus, nincs fenék-piszkálás; ezzel mondhatni tág játékteret engedett nekem) és elindultam (volna) lefelé a ciciket kényeztetni, de rákérdezett, hogy mivel foglalkozom. Ezt elütöttem egy találós kérdéssel, amire jól megfelelt, én pedig már indultam volna tovább, mikor folytatta a beszélgetést. Rendben, akkor ismerkedéssel kezdünk - gondoltam magamban és megkértem, hogy feküdjön hasra, most én fogom először meggyűrkészni. Ezen picit meglepődött, visszakérdezett, hogy biztos ezt akarom-e (meg úgy egyáltalán is kereste a kedvem); aztán elnyúlt a kisasztal felé - ekkor láttam először kívánatos kelyhét és popsiját ebben a formában - és a kezembe nyomott egy olajos flakont (levendula+valami).

Masszázs közben beszélgettünk kicsit, hogy jobban megismerjük egymást, találtunk 1-2 közös pontot és szerintem meg is nyugodott kissé; én meg felfedeztem a testét.
Nem néztem az órát, de darab idő múlva már csak azért markolásztam a vádlijait, hogy a maradék olajat leszedjem az ujjaimról és a puncija felé vettem az irányt és egy jóni-masszázs csúfos kísérletét kezdtem meg. Tinának tetszett a dolog, még nem ismerte, úgyhogy erről is beszélgettünk kicsit, ő meg közben szép lassan körözni kezdett kutató ujjaimon a csiklójával. Kedvelem, ha a partner is aktív és ezt maximálisan el lehet róla mondani, bár nem beszél sokat, de sóhajtozik és a testével egyértelműen jelzi, ha valami tetszik neki.
Elmókáztunk így egy darabig, én próbáltam olvasni a jeleit, ő próbálta javítani a hibáimat és jól haladtunk az öröm csúcsai felé. Nem nagyon mertem a másik ujjammal sokat mozogni, de egy ponton túl jól reagált arra, hogy finoman a hüvelyéhez illesztettem, hevesen elkezdte föl-le dörzsölni magát az ujjbegyemhez - viszont úgy éreztem, hogy váltani kell.

Megkértem, hogy forduljon meg és csodák-csodája, fordulás után magától felhúzta a lábait és kidomborította nekem a Gyönyörök Kertjét. (Ritkán találkozom olyannal, hogy egy hölgy ennyire testtudatos, jó volt átélni.) Én kézzel-nyelvvel-szájjal művelni kezdtem, ő saját örömével pedig öntözni, így már sikert is arattunk. Az érdem közös, a második eksztázisra felkészülés is - de azt már nem tudtam kivárni (fel voltam nagyon húzva) és mondtam, hogy magamtól nem állok le, csak ha szól. (Olcsó trükk, tudom.)
Cseréltünk hát, én kerültem alulra, ő pedig rám feküdt és felül csókolt, alul pedig tovább ficergett - ha nem vigyázunk, bizony keretsértés történik. Konkrétan annyi hely nem volt már, hogy az ujjamat kényelmesen a csiklójára tegyem, a rúd útban volt, így megkértem, hogy picit csússzon lejjebb és úgy folytassa a puncival masszázst. Ezt meg is tette, amivel csak még tovább húzott, így kértem egy 69-et.

Na, ez okos döntés volt, mert a magasságkülönbség ellenére kényelmesen hozzáfértem a puncihoz megint és ő is tudott serénykedni rajtam. Az valami fenomenális volt, ahogy kézzel a dákó tövét tartva, ujjaival a zsákot simogatva próbált bekapni. Úgy vettem észre, hogy többféle technikát is kipróbált és amire jól reagáltam, azt kezdte cifrázni. Néha még olyan érzésem is volt, hogy jórészt eltüntetett (átlagos méretem van), de főleg arra koncentráltam, hogy ő milyen jókat elnyögdös rajtam, tán, ha kicsit szívogatom a csiklóját akkor meglepem egy újabb örömmel. Nagyokat sóhajtozott, csípőjével tekert-kavart, majd orgazmikus szuszogását farkam mélyebbre vételével tompította. Éreztem, hogy én is mindjárt elsülök, de szerettem volna a pofira élvezést, mint extrát igénybe venni, így kértem, hogy váltsunk pózt.

Engedelmesen elém térdelt a matracon és folytatta a furulyázást, de én eddigre már kicsit kizökkentem és a lágy dallamai helyett inkább szólózni kezdtem, közben őt csókolva, cicijét-punciját fogva. Ügyes volt, hamar elértük a célt, a szerszámot átadva arcára és ajkai közé is lőtt velem (kérte, hogy a szempillákra vigyázzunk; ez kapóra jött, szeretem, ha csaj fejez be magán és így volt indokom is rá).
Nem ugrott el, jórészt a szájában lett végem és szépen le is vezette az örömöm, én meg közben a lábujjaimat "ökölbe szorítva" majdnem felszedtem a parkettát.

Az élmények hatására én lerogytam a matracra, ő Szilviának adta magomat és "kikéredzkedett" felfrissíteni magát. Előtte még rákérdezett, hogy kérek-e vizet ill. hogy engem rendbe szedjen-e, de most nem éltem a lehetőséggel. Kezem-lábam ólom, valahol a felhők felett jártam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az alap óradíj nyilvános, ez a helyszínen sem változott és telefonban is ugyanezt hallottam. Két extra van, a NFVSZ és a pofira élvezés, mindkettőt kértem, mindkettőt megkaptam. Szerintem megérte a két extra, a rózsák száma is megfelelő az átélt élmény hatására.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 16, egy órás randira 22, másfel órás randira 28, két órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Alapvetően nem Tina korosztályát keresem, de a szalon és a képek, meg a jó beszik miatt tettem egy próbát - és nem bántam meg.
Tina egy mélyebb, nőiesebb élményt ad; ez viszont inkább a személyiségéből és nem a korából fakadóan van így. Nagyon megkedveltem, nagyon jó élményekkel ajándékozott meg és úgy érzem, ez idővel csak javulhat.
Viszont az élmény olyan intenzív, hogy egy négykezes masszázs Tinával bizony már odafigyelést fog igényelni tőlem, nem lehet "csak úgy" beleesni a dologba. De hát kell a kihívás az életben, nem?

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-09 12:11:00
Lényegre törő informatív a környezetet és a hozzáállast a hölgynek jól leírja az összegzésben is hasznos információval gazdagit

2023-11-04 20:10:33
Egy nagyszerű, kiváló "hely" ahol igazán jó megpihenni.
A mitől, miért kérdéseimre minden fejezetben olvashatóak jól részletezett válaszaid, számomra ilyen egy hiteles indoklás, kicsit helyettem is írtad az ajánlóleveled, köszönöm szépen.

2023-11-01 17:17:02
Igazad van, most nem gondolkodtam a sűrítésen, pedig lehet, hogy jót tett volna neki.
Igyekszem majd erre jobban figyelni!

2023-10-31 20:44:54
Mindig jól írsz, és a hitelesség is olvasható soraidból. Picit hosszú a levezetés, dehát peregtek az események, amit le kell írni. Szép lett ez a megemlékezés!

2023-10-31 12:22:32
Köszönöm szépen, Tina nagyon jó vendéglátó, így könnyű dolgom volt. :)
Mutasd mindet

FunkciókTina legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-04) : Olyat is csináltak, hogy párhuzamosan siklottak végig a rudimon az ajkaikkal. Szinkronban. Föl-le, föl-le sztereóben. Egyik körben a Hanna szájában kötöttem ki a következő körben Tinájéban. Itt aztán már éreztem, hogy időt kell nyernem.

felejthetetlen: 1db
(2023-08-18) : Itt valósult meg az amit jó akarattal masszázsnak lehet nevezni: szemből, háttal függőleges csúszkamasszázs, test a testen, kezek a testen, gondosan megtisztogatva egymáson azokat a pontokat, amiknek később szerepet szántunk.

nagyon jó: 5db
(2023-10-14) : Nyaltán ketten a farkamat,egyikkel csókólóztam,aztán cseréltünk,csókolóztunk négyesben,és ami a legjobban megmaradt bennem,hárman falták a farkam,mint a filmeken,és én simodgattam közbe a buksikat...

(2023-09-25) : She gave me a short massage. I asked her to give me a strong one, and she did a good job at first, then I think she went back to a more neutral/light massage. It was fine---I was looking forward to having her in my arms anyway.

(2023-08-23) : Finom, sima, illatos kehelyre leltem melyet finoman környékeztem meg. Úgy vettem észre ez is kedvére van, hát egyre inkább a combok közé merültem és lágy, puha ajkait kényeztettem számmal, nyelvemmel

: 4db
(2023-08-04) : Egy csókcsatával folytattuk az ágybetéten, majd Tina javaslatára masszázs volt a program, ami egy olajos lazító masszázsnak indult a hasamon fekve (beszélgetéssel, ismerkedéssel), majd egy fergeteges meztelen csúszkamasszázsba csapott át.

(2023-06-11) : Olajjal masszírozott, a hátam masszírozásakor ráült a fenekemre, úgy dolgozott. Végig beszélgettük az egész szeánszot, gyorsan repült az idő. Olykor a tükörben sasoltam csodás, peckesen álló melleit. Végül még mindig a fenekemen ülve beolajozta cickóit és egy meglehetősen hosszú csúszka masszázsban részesített.

(2023-06-02) : Mivel nincs semmilyen mozgásszervi panaszom, így bőven megfelelt az érzéki simogatós masszázs. Sőt nem is vágytam arra, hogy Terminatorként nekem essen. Ilyen jellegű problémákkal máshoz mennék.