Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-07-07 11:00:17

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tina +36307489350 118599 erotikus masszázs

Robin95 a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Tina hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Amikor először kerestem, akkor nem vette fel. Kb fél óra múlva látom, hogy megcsörgetett az a szám, amit korábban hívtam. Újból tárcsáztam és akkor már mindent meg tudtunk beszélni vele. A programot, a lehetőségeket, az extrákat és a címet is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Boráros tértől nem messze kell menni. A főútra néz a rezidencia ablaka. Google maps megmutatja hová kell menni. A lépcsőházzal azonban vigyázni kell, én majdnem benéztem és az „A”-ba nyomtam meg a kapucsengőt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Hangszigetelt ajtót látva elgondolkoztam magamban, hogy a benti hangokat kívánják-e megszűrni, vagy a lift zajától óvják a bent lévőket. Talán mindkettő.

Parkettázott előtér kicsit nyikorgott, ahogyan lépkedtünk rajta. Aztán szobában is ez volt jellemző. Ezért inkább vastag ágybetéten végeztük a talajtorna gyakorlatokat. Az jóval csendesebb és kényelmesebbnek bizonyult.

A fürdőszoba nagyon szép. Felújított, igényes, jól felszerelt. A modern kor igényeinek megfelelően lett kialakítva.
Tina külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Tina egy hamvas testű harmincas nő. Korát a testi adottságaiból megállapítani lehetetlen volna. Nagyon feszes és fiatalos a teste. Az arca azért elárulja, hogy nem fiatal már. Van már jó pár évtized, amit megélt, de talán még nincs negyven.

Mosolya izgalmas, nézése huncut, szája csókra álló. Bőre világos, mellei természet adta csodák. Popsija formás, lába imádni való. Vagina ápolt, csupaszra borotvált, érzékeny műszer. A haja kicsit világosabb árnyalatú, mint amilyennek a fotóin látszik.

Kedves és szeretni való nő lehet Tina a normális életben is. Személyisége legalább olyan vonzó, mint a dekoratív külseje. Keveset tudtam meg róla, mert nem sok időnk volt ismerkedni, de az a kevés pont elég volt arra, hogy ezek az infok egyből átjöjjenek nekem.
1. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 118599 erotikus masszázs
3. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 118599 erotikus masszázs4. Tina +36307489350 beszámoló 2023-07-07 12:30:57 erotikus masszázs 1185995. Tina +36307489350 beszámoló 2023-07-07 12:30:57 erotikus masszázs 1185996. Tina +36307489350 beszámoló 2023-07-07 12:30:57 erotikus masszázs 118599
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Már a szobában voltam megfürödve,amikor a konyhából sietve megérkezett egy hideg üdítőitallal a kezében. Tessék,erre szükséged lesz a végén - mondta és a kezembe nyomta a frissítőt.

Erotikus masszázs túlnyomó részt lingam-ra koncentrálódott. Ezt beszéltük meg és ebben teljes együttműködést mutatott Tina.

Tojáshéj színű fehérnemű együttesétől kérés nélkül úgy vált meg mintha az a világ legtermészetesebb dolga volna.

Érintéseiben, mozdulataiban olyan erotikus szikra van, hogy a vágyat azonnal lángra lobbantotta bennem. Alig kellett simogatnia a combom és a köldököm közötti területet, máris álltam, mint a cövek. Ezt érezve a vendéglátóm sietve a szájába is vette a férfiasságomat.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Túlnyomórészt érzékiséggel kényeztet. Franciája lágy mozdulatokból és gyengéd érintésekből állt. Sok nyelveskedéssel és finom ajak munkával ápolgatott, amivel csak fokozta a tüzet bennem. Azt gondoltam, ha nem nézek oda, akkor tovább bírom majd a küzdelmet. Oldalra fordítottam a fejem és megpillantottam a tükörben a popsiját. Az egymásba simuló ajkak között kidudorodó rózsaszín csiklója olyan volt, mint a megtömött bőrönd becipzárazott részén kibúvó rakoncátlan fehérnemű egyik sarka. Gyönyörű. Ujjammal megsimítottam és éreztem, hogy már a kéjtől harmatos állapotban van. Kértem, hogy kerüljön felém 69-ben. Engedte, hogy bele kóstoljak az édes nedűjébe, de az idő rövidsége csak ennyire adott lehetőséget. Megbeszéltük , hogy majd legközelebb bepótoljuk, mert elsietni nem volna érdemes.

Aztán mellém feküdt és csókolózni kezdtünk. Ennek hatására egy csodálatos érzés árasztotta el a testemet. Kezével közben aktívan folytatta a ténykedését a rudamon. Magasabb fokozatra kapcsolt. Úgy élveztem el, hogy a nyelve a számban volt. A légiósok mind a hasamon landoltak. Mennyei volt.

Az órára néztünk és fájdalommal állapítottuk meg, hogy sietősre kell venni a figurát. Gyors fürdésre kiszaladtam még.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szobában az volt az első dolog, hogy átadtam neki az ajándékomat. Nem azért mert előre elkérte, hanem mert így éreztem korrektnek.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 16 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 16, egy órás randira 22, másfel órás randira 28, két órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Barátnős feelinget és érzékiséget kaptam. Kellemesen eltöltött harminc perc volt ez egy harmincas nővel. Étvágyamat meghozta. Finom volt. Most nem laktam jól vele, úgyhogy ide vissza kell még hogy térjek, de nem fél órára, hanem jóval többre, mert belőle ennyi már nem lesz elég.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-27 21:22:57
Külső leírása rendkívül precíz az összegzés pedig kedvcsináló.

2023-07-07 20:22:21
Pazar, ahogy összefoglaltad, a rövid randi történéseit, gratulálok.
Az összkép fejezet utolsó mondatának tartalmával maximálisan egyetértek, a miértre bőven kaptam válaszokat, köszönöm szépen.
Mutasd mindet

FunkciókTina legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-04) : Olyat is csináltak, hogy párhuzamosan siklottak végig a rudimon az ajkaikkal. Szinkronban. Föl-le, föl-le sztereóben. Egyik körben a Hanna szájában kötöttem ki a következő körben Tinájéban. Itt aztán már éreztem, hogy időt kell nyernem.

felejthetetlen: 1db
(2023-08-18) : Itt valósult meg az amit jó akarattal masszázsnak lehet nevezni: szemből, háttal függőleges csúszkamasszázs, test a testen, kezek a testen, gondosan megtisztogatva egymáson azokat a pontokat, amiknek később szerepet szántunk.

nagyon jó: 4db
(2023-10-27) : Volt még 1-2 ilyen momentum, szóval eddigre már jól egymásra hangolódtunk és kaptam egy kellemes simogatást, amit svéd- helyett barátnős-masszázsnak definiálnék. Nem tudom, hogy tanulta-e a dolgot (de a beszélgetésből arra tippelnék, hogy nem), nekem akkor ennyi elég volt,

(2023-09-25) : She gave me a short massage. I asked her to give me a strong one, and she did a good job at first, then I think she went back to a more neutral/light massage. It was fine---I was looking forward to having her in my arms anyway.

(2023-08-23) : Finom, sima, illatos kehelyre leltem melyet finoman környékeztem meg. Úgy vettem észre ez is kedvére van, hát egyre inkább a combok közé merültem és lágy, puha ajkait kényeztettem számmal, nyelvemmel

: 5db
(2023-10-14) : Nyaltán ketten a farkamat,egyikkel csókólóztam,aztán cseréltünk,csókolóztunk négyesben,és ami a legjobban megmaradt bennem,hárman falták a farkam,mint a filmeken,és én simodgattam közbe a buksikat...

(2023-08-04) : Egy csókcsatával folytattuk az ágybetéten, majd Tina javaslatára masszázs volt a program, ami egy olajos lazító masszázsnak indult a hasamon fekve (beszélgetéssel, ismerkedéssel), majd egy fergeteges meztelen csúszkamasszázsba csapott át.

(2023-06-11) : Olajjal masszírozott, a hátam masszírozásakor ráült a fenekemre, úgy dolgozott. Végig beszélgettük az egész szeánszot, gyorsan repült az idő. Olykor a tükörben sasoltam csodás, peckesen álló melleit. Végül még mindig a fenekemen ülve beolajozta cickóit és egy meglehetősen hosszú csúszka masszázsban részesített.