Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-03-30 22:56:56

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Drága. Nagyon szépen köszönöm a jó beszámolót. Örülök, hogy jól érezted magad és sok szeretettel várlak máskor is. Puszi

Beszámoló Tina +36205974347 117537 erotikus masszázs

NemAzAFiú a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Tina hirdetővel
igéző szemek
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
4
Nem tudtam hívni telefonon, bizonyos okokból:-) , az oldalon írtam üzenetet illetve viberen is amire szinte rögtön válaszolt is. Megbeszéltünk mindent, a kövi napi randit meg a megerősítő üzenet küldést is! Amit természetesen meg kapott.De a címet már első pillanatban elküldte....
Megközelítés
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyszerű, legalábbis gk-val de BKV sem lehet bonyolult. Keleti pu-tól nem messze, egy center és atlétikai központ közelében lévő viszonylag új háztömb. A múltban, jelenben és valószínű a jövőben is kedvelt hely lesz a lányok és vendégek által. Parkolás fizetős de legalább van hely bőven. Villamos, busz megálló közel. Vonat is viszonylag...
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Viszonylag új építés. Kamera a bejáratnál. Modern lift. A lakás teljesen rendben van. Nagy nappali, kollegina sorozatot néz a TV-ben, persze nem láttam őt csak hallottam, két kisebb szoba a lazulásra.
Matrac ami nagy, hely a ruháknak, zene van, rend van, tisztaság van. Talán tűkör az ami kicsit hiányzik bizonyos szituációkban de nem vészes mert Martina gondoskodik arról hogy tükör nélkül is magas legyen az élvezeti faktor..Fürdő is meg a kapott törölköző is jó nagy...kettő jár, elejeén és végén is.
Tina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Látható a képeken, arccal is, nincs meglepetés. Ápolt, kedves hölgy. Van az a mozaik szó: MILF. Ő az. Szomszédasszony akit szívesen meg...beszélnél vele:-) A szemei fenomenálisak. Na jó nem csak a szemei...Feketeneműben, harisnyában fogadott, erősen átölelt és sokáig! Na, gondoltam, nem lesz itt gond. Úgy is volt. Kedves, beszédes.Mellesleg nem nagy ellenben eredeti, kemény feneke van jó volt markolászni. Nagy de kemény! Rendben van a hölgy .
1. Tina +36205974347 beszámoló Budapest 117537 erotikus masszázs
3. Tina +36205974347 beszámoló Budapest 117537 erotikus masszázs4. Tina +36205974347 beszámoló 2023-03-31 13:52:26 erotikus masszázs 1175375. Tina +36205974347 beszámoló 2023-03-31 13:52:26 erotikus masszázs 1175376. Tina +36205974347 beszámoló 2023-03-31 13:52:26 erotikus masszázs 117537
Erotikus masszázs
Ide kellene írnom hogy milyen volt a masszázs de ...nem volt! Egy órára mentem és fürdés után kértem hogy erotikázzunk majd utána masszunk...ha marad idő, nem maradt. De olvasva az előző beszámolókat, érezni az erős, határozott ölelését, fogásait, kétségem sincs afelől hogy hatásos lehet a masszázsa. Bizonyítványa van róla, minden bizonnyal tapasztalata is .
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Zuhi után még állva ölelkeztünk, óvatos csókocskák is voltak, kezeim jártak itt-ott, a kevés ruhácskát sikerült lehámozni róla de a feket csipkés harisnya maradt! Kérte helyezzem magam kényelembe, párnák a fejem alatt, enyhe terpesz, rám hajolt és szájával a számtól haladt lefelé amíg rá nem talált a már igencsak vigyázz állásban lévő "barátomra". Na innentől kezdve intenzív törődést kapott ajkakkal, nyelvvel, oldalról csak a makkot bekapva, csak félig bekapva aztán hopp teljesen eltüntetve! Oké hogy csak átlagos mérettel vagyok megáldva de akkor is piszok jó érzés érezni a mélységet, koppanást!És ez nem csak bemutató volt hanem hosszú-hosszú percek tevékenysége! Csak néztem és élveztem, megfeszült a testem, ágyékom felemeltem, ritmust felvéve mozgattam...Kértem hadd kényeztessem én is közbe, klasszik 69 póz, belekapaszkodva a kemény fenekébe elkezdtem a nyelvi előkészítő kurzust! Punci szép, nincs leharcolt feeling, Picit borostás ami nekem kifejezetten bejön! Sokáig elvoltunk így és eljött a pillanat amikor a téveszthetetlen élvezeti ízek előtörtek amelyek jelezték hogy nem közömbös számára a nyelvi tevékenységem. Közel voltam én is a robbanáshoz, kértem egy kis szusszanást de nem engedtem hogy leszálljon rólam, folytattam a nyalakodást, teljesen rám ült a legnagyobb megelégedésemre. Pár perc után ismét bekapott és újra a klasszikus 69-ben voltunk, nem akart adós maradni...Amikor ismét vészesen közel voltam ( általában egy lövetű vagyok már, pláne egy órában, öregszem rohamosan, ez van:-( kértem hogy csak én foglalkozhassak vele. A kellőképpen nedvesített puncit ismét nyelvbirtokba vettem és ugyan nem ment olyan simán mint elsőre de győzedelmeskedtem, ismét megajándékozott a csalhatatlan íz orgiával! Technikai szünetet kért aztán jött az én befejező kényeztetésem., Száj-kéz kombóval játszott velem és mikor éreztem hogy robbanok szóltam hogy jövök, bekapott és egy irgalmatlan nagy élvezést produkáltam, az ajkai között találtam megnyugvásra!.Hagyott lenyugodni és csak utána adta vissza a barátomat. Utódok sorsáról nem vagyok biztos de mivel nem kértem hogy eltüntesse őket sejtem hogy szilviában végezték...kicsit még nem voltam maganál. Egy majd teljes óra tömény izgalom hatásos volt a már nem oly fiatal testemre, elmémre:-))
A fürdéssel, öltözködéssel együtt pikk pakk teljes volt az óra!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem lett kérve az elején én meg elfelejtettem szóba hozni a dolgot, tehát utólag adtam át. Bővebb infón is meg üzenetben is tisztázva lett a dolog, nem egy bonyolult matek még nekem sem. Szóval ilyen szempontból is rendben van minden.
Extrát nem kértem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Aki egy korrekt, vonzó és odaadó hölgyet keres ilyen típusú kikapcsolódásra nem fog csalódni. Érett hölgy, tudja mi kell a pasiknak és hogyan adja meg nekik. Kedves, készséges, alkalmazkodik az igényeidhez, nyilván a megadott határokon belül. Egy tartalmas, élvezetes kerek órát tölthettem el vele, ezt akartam ezt kerestem, ezt kaptam. Őszintén szólva nem sajnáltam az elmaradt masszázst. Esetleg majd következő alkalomkor....de nem tutifix:-))

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-07 22:18:14
Ez egy igazán hasznos és informatív írás.

2023-03-31 14:13:54
Leírásod alapján nagyon ügyes és szolgálatkész hölgy Martina. Kedvet kaptam hozzá. Ezek után biztosan meglátogatom egy hosszabb randira hogy legyen idő mindenre.
Mutasd mindet

FunkciókTina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-04-21) : A tatamira huppantunk ott folytattuk, ahol kezdtük igazi nyelves csókkal, ami valóban az ez sokat számít legalábbis nekem, mert feltud tüzelni es izgatni is barátomnak is tetszik, mert kezdett kiegyenesedni. A nyakától kezdtem puszilgatni kellemes illatos bőre van. A cicik következtek miután elindultam dél felé barangolni. A cicik jól reagáltak nyelvészkedésem hatására bimbóin éreztem, hogy kemények lettek tovább haladva a hasára megkapta a babapuszit, mert ami jár az jár.

(2023-04-02) : Így javasoltam neki, hogy cseréljünk helyet most már én voltam felül. Igazi csókkal folytattuk, ami nagyon izgató volt es isteni finom.

nagyon jó: 2db
(2024-04-13) : Hamar a matracra keveredtünk,ahol elképesztő franciát kaptam Martina a falloszom mindenhol kényeztette. Mint a makkom,mint a környéke Martina csodálatos nyelvjátékát élvezhette.

(2021-11-19) : Nagyon jól és tehetségesen masszíroz. rendesen átdolgozta a fáradt nyakam, hátam és vállam, de kitért a combjaimra, vádlijaimra, sőt még a talpamra is, amely meglepően nem volt csiklandós Martinával, pedig egyébként mindig csiklandós szokott lenni. Csuszkával is masszírozta a hátamat és a fenekemet. A gátat, a heréket, a farpofákat, de még az alsó hasamat is igen professzionálisan vette kezelésbe.

: 16db
(2024-04-19) : Némi idő után szerepet cseréltünk, és ő kényeztetett engem. Kaptam egy krémes lingam-masszázst, majd kérésemre egy végtelenül gyengéd, lassú, kézrásegítéses szopást, ahol az első menetnek vége lett a részemről;

(2024-02-16) : Elhelyezkedtem, ő pedig elkezdte a masszázst. Krémet használ. Keze kellemes erősséggel siklott testemen, végig nyomva, masszírozva a vádlimtól egészen a vállamig. közben beszélgettünk, viccelődtünk. Érezni a mozdulatain a gyakorlottságot, a rutint.

(2023-06-04) : Közepesnél kicsit erősebb masszázst kértem, és Martina masszázs krémet kenve testemre meg is kezdte a masszázst. Keze erőteljesen és határozottan dolgozott, mozdulataiból és ahogy haladt a testemen éreztem hogy megfelelő tudással és gyakorlattal rendelkezik a masszázs területén. Végigdolgozta testem a vádlijaimtól kezdve, egészen a vállamig, és a gerincem mentén.

lehetne jobb: 1db
(2023-09-11) : Vádlimtól haladt a gerinc mellett a vállig. Masszázsa az izmok "gyurmázása" volt, gerincem mentén mikor testem dagasztotta mindkét kezével, a körmei újfent belém mélyedtek.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-09-30) : Sajnos nem jött össze mert amikor a megadott időpontra odaértem nem vette fel a telefont,vártam még 10 percet de akkor sem,majd eljöttem. Küldtem neki egy sms t hogy ez nem volt szép.