Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Niki(41+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Tilda

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-05-17 16:16:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tilda +36300865101 121543 erotikus masszázs

Draquar a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Tilda hirdetővel
legszebb punci
teljesen ellazít
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elöljáróban: ez részben beszámoló nektek, részben emlékirat nekem; így a hangulata és nyelvezete is kicsit más. Egy délutánt mesél el 3 részben a 3 lánynál. Ha hagyományosabb randileírást vársz, írtam már mindőjükről eleget korábban, jó szívvel ajánlom azokat.

Tildával csak egyszer beszéltem telefonon, mikor a spéci randi menetrendjét és a rózsacsokor méretét szerettem volna pontosítani. Teljesen képben volt a dolgot illetően, Rebeka remekül adta át az infót a lányoknak.
Nagyon szeretem Tildában, hogy mint egy kis napsugár, átsüt a jókedve a telefonon is. De hajjaj, hát hogyan hozzuk össze a 3 órás időtartamot, ha két órát vagyok mindenkivel?! - kérdezte aggódva.
Végül megbeszéltük a leosztást és ennek megfelelően foglaltam le VTR-en az időpontot.

Jó társaságban akartam eltölteni egy délutánt és ehhez a lányoknál jobbat nem találhattam. A terv az volt, hogy összesen 3 órát leszek náluk, 2-2 órát mindenkivel és valahol a közepén lesz egy hatkezes masszázs is. Mit mondjak, most ilyen komplikált kívánságaim vannak, mert ezt szerettem volna kipróbálni.

Végül Rebeka allergiája miatt Tilda őhozzá társult be és nem Tinához, úgyhogy mondhatni a klasszikus ebony-ivory felállásban és kérésemnek megfelelően fogadtak
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-ból a 2-23-24-es villamosok biztosan járnak erre, nem messze a Boráros téren meg egy csomó más eszköz is.
Parkolásról nem tudok nyilatkozni, gondolom, nem könnyű. A házat még mindig elég könnyű megtalálni a Soroksárin, a VTR is pontos címet ad és a térkép is kb. jól mutatja.
A ház előtt nem tudsz feltűnés nélkül várakozni, de legalább a felcsengetés könnyen megoldható, nem kell kódokat ütögetni. Magasra kell menni, a lift pedig még mindig kegyetlenül lassú sajnos.

Ezúttal nem kérték, hogy másik emeleten szálljak ki, de azért én rutinból megtettem - ezzel meg is leptem Tildát, aki Éva-kosztümben bukkant ki az elmenő liftet hallva és engem keresve. Cuki volt, mert zsigerből ugrott vissza az ajtó mögé, mikor meglátta, hogy valaki jön felé, de aztán bent már nagyokat kacagva fogadott.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Rutinosaknak: semmi nem változott, minden a legnagyobb rendben volt, szokás szerint.

Akiknek nem ismerős a terep:
Lakásba belépve rögtön balra kis puffon cipő le, megcsodálom a hangszigetelő szivacsot az ajtón és a falon és haladunk tovább a bal kéz felőli matracos-masszázspados játszószobába. Technikailag ez még mindig egy franciaágy lábak nélkül (a fotóin látható szürkés-elefántos az), szerencsére nem nyikorog és elég akár 5 résztvevőnek is. Már leterített friss lepedővel és bordó védőhuzattal várt.

A szekrénysorból kapod a friss törölközőt és ide tudod letenni a rózsákat is, a cuccaidnak pedig ott a fotel. Hogy figyelmességből vagy véletlenül, de a redőnyt picit felhúzva hagyták és így frankó világos volt, lehetett látni mindent. (Én már úgy mesélem, hogy ezt direkt csinálták így, úgyis mindig megkérem őket.)
Tükör van jobb kéz felől a falon, de nem nagyon volt időm nézelődni benne. :)

A fürdőszoba nagyon tiszta és rendes, a kilépő is száraz, van zuhanyfüggöny és egy csomó tusfürdő, tán még illatmentes is. A törölköző nagyon jól szívta a vizet és még engem is átért. Fürdésenként kaphatsz újat, én nem éltem a lehetőséggel. A szájhigiéniához minden kellék adott, szem előtt van, kérni se kellett. Dezodorok szintén.
Ezúttal picit sietnem kellett, mert Tinához is jött egy MT és nem akartam lopni az ő idejét. Mozgolódásomra Tilda nézett ki a konyhából és huncutul mosolyogva biztosított, hogy máris jönnek.
Tilda külseje
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Tilda arckitakarással hirdet, de szerintem nem kell ettől tartani - aki kedveli a szlávos és szabályos vonásokkal rendelkező, vidám tekintetű, fiatal szőke lányokat az nem fog csalódni.

Képeihez képest jelentősen lefogyott (20+ kg), szerintem a rózsaszín melltartós kép adja most vissza a legjobban. Dús keblű, tónusos testű lányok táborát erősíti - cicijei nagyok és puhák, viszont feszesen állnak. Bimbói kellemes hamvas rózsaszínben játszanak és gondoskodásra szépen reagálnak. Bőre mindenhol selymes, illatos és puha, pocakja szinte nincs, feneke pici és feszes, puncija tükörsima volt és illatos, izgalom hatására ki is pirult. Kisajkai és csiklója is megduzzad a kényeztetés hatására és élvezés után kis ideig úgy is marad.
Nekem nagy kedvencem még a haja, szép világosszőke, jó az illata és a tapintása. Úgy rémlik, jobbára lófarokba fogta, de lehet, hogy csak a végjátékhoz tűzte így fel.

69-ben szép világos bőre, mint tejszín a kávéba olvadt bele Rebekáéba, élmény őket együtt és külön-külön is megcsodálni.
1. Tilda +36300865101 beszámoló Budapest 121543 erotikus masszázs
3. Tilda +36300865101 beszámoló Budapest 121543 erotikus masszázs4. Tilda +36300865101 beszámoló 2024-05-19 09:34:35 erotikus masszázs 1215435. Tilda +36300865101 beszámoló 2024-05-19 09:34:35 erotikus masszázs 1215436. Tilda +36300865101 beszámoló 2024-05-19 09:34:35 erotikus masszázs 121543
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Ebből is jutott, a kétórás móka vége felé közel 40 percben. Inkább lazító, simogató masszázsa van, ezúttal a lábaimon végezte ezt, miután kimatekozták, hogy krém vagy olaj legyen. Ő ajánlotta a krémet, én elfogadtam. Őszintén szólva nem tudom pontosan mit csinált ő, a hat kézből kettőnek a munkáját tudtam figyelni, utána elvesztem az élményben.
Masszázs közben csacsog is, én még sosem kértem, hogy csöndben legyen, de lehet, hogy nem is tudna nem lelkesen csicseregni.

Ugyan megpróbáltuk Rebekával rátestálni a "Főnökasszony" szerepét, de ezt mindig zavartan nevetve visszautasította és inkább a kezünk alá játszott, azt viszont maximális odaadással.
Sokat beszélt arról, mi történt vele a korábbi szünete alatt, mi van vele most és hogy milyen a dupla műszak, amit majdnem minden nap nyom. Kemény élet, nagy teherbírású csaj, így még jobban tisztelem és imádom a kis napsütéses jókedvéért, amivel megajándékoz a randik során.
Amilyen kis ártatlan és rácsodálkozó az élet néhány területén, annyira képben van a szakmájuk fogásait és trükkjeit illetően, még Rebekának is tudott újat mondani a puncis csúszka és a "mű-lovaglás" terén.
Szóbeli prezentációja annyira meggyőzött, hogy be is indult a fantáziám egy következő randit illetően.

Rebekával ketten olyan hangulatot teremtettek, mint amikor a lánykoliban becsiccsentenek a csajok és valamiért kitalálják, hogy tök pucéran kibeszélik a faszikat meg a világ dolgait, aztán meg egymásba kavarodnak. Mindenki-mindenkivel, ez a szabad szellem - ahogy a költő mondaná ebben az esetben.
Ennek az egésznek a lelke nem kis részben ez a szőke kis tündér volt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
2 órát töltöttem vele, de olyan gyorsan elrepült, hogy alig akartam elhinni.
Rebeka az allergiájára való tekintettel hívta segítségül Tildát, aki aztán maximálisan igyekezett kettő helyett is kényeztetni és olyan kedves volt, hogy Rebekához hasonlóan már meztelenül várt. Majd' elolvadtam.

Zuhany után laza beszélgetés, összebújás: őt fogtuk közre ketten, hiszen imádnivaló kislányként viselkedett és már amúgy is régen találkoztunk. Meg is jegyezte, hogy "Micsoda szendvicsbe kerültem; én vagyok a husi két szelet kenyér között!" Én simogattam a ciciket, csókoltam a nyakát és nekem tetszően a fenekéhez nyomtam a farkam, míg Rebeka gyorsan lekapta őt, hogy ne járjon annyit a szája. Aztán csere, megbeszéltük, hogy most a sajtszelet kerül a két husi közé és hasonló kezelésben részesítettük Rebekát is. Mikor Rebeka lezuttyant az ágyra, rögtön "engedelmesen" mellé helyezkedett és lábait kitárva, rám mosolyogva hívogatott, hogy tegyek a kedvem szerint. Azt már innen is láttam, hogy csiklója szép nagyra van duzzadva és a szirmok is kezdenek kinyílni, szóval tetszhetett neki is a helyzet.
Csábító volt, de a látvány is, úgyhogy élvezni akartam még egy kicsit. Sztorizgatásomra jól riposztozott, kiegészítette ahol kellett és megosztott néhány saját személyes sztorit is. Mit csinált a távollétében, mi a helyzet most vele, stb. Én közben felváltva simogattam őket, illetve jókat és őszintén nevettünk néhány szituáción.

Egyáltalán nem éreztem, hogy menne az idő, de egyszer csak Rebeka közölte, hogy ideje szájára vennie Tildát, és a kis hölgy nem sokat teketóriázott. Még érdeklődésemre cicijeit a fülemhez-arcomhoz nyomta, amíg csókot nem tudtunk lopni egymástól és utána amennyire a póz engedte, bújt ő is hozzám. Amit meg nem tudott fizikailag megtenni, azt hanghatásokkal pótolta. :)
Kis színházi előadása után észrevette, hogy én nem kapkodok és komolyabban belemerültem a játékba, úgyhogy egy csókkal megköszönte Rebekának addigi nyelvelését és elkezdte az ő cicijeit nyalogatni-szopogatni-izgatni, úgy nyúlva hozzá, ahogy csak egy lány tud a másikhoz. Fenekét közben kezem érdeklődésére úgy fordította, hogy hozzáférjek, ha szeretnék, kicsit simogatta a hátamat és azt hiszem, ha nem hasaltam volna, még akár el is kalandozott volna a hancúrléc felé.
Végül aztán a beinduló Rebeka felé fordult figyelme segített nekem őt elröpíteni, de legalábbis kellemes perceket szerezni.

Szerintem ez a két dolog már őt is kellően beindíthatta, mert szinte magára húzott a fordulásnál és őszintének tűnő sóhajtozással kezdett cirógatni, miközben én körbepuszilgattam kincsét.
Szeretem benne, hogy duzzadt csiklója szinte kinyílik mikor élvezni kezdi a működést és nyelvemmel kiskifli-nagykiflibe fogva lehet nyalakodni. Mikor Rebeka magához tért, ő is becsatlakozott Tilda kényeztetésébe, csak annyi szünetet tartottunk, amíg köszöntöttük az érkező Tinát. Ő jobb oldalról feküdt Tilda mellé, balról Rebeka mozgolódott, én alsó nézetből szemeztem Tildácskával és így fordultunk célegyenesbe.
Tilda nagyon cuki, mikor élvezni kezd, akkor halkan jajgat is és centinként elkezd kiaraszolni a karjaimból; én meg vagy megyek utána, vagy szorosabban ölelem és akkor történik meg a csoda. (Egyszer majdnem koppant is a feje így, mert lemászott volna a matracról, de ezt most sikerült elkerülni.)

Kaptam egy nagy csókot és mikor Rebeka a hátamra parancsolt, Tilda rögtön a balomhoz helyezkedett és simogatni kezdte a lábam, amíg a lányok elhelyezkedtek.
Az ő orális technikáját könnyű volt felismerni, izmos-kígyózó nyelvével és egyedi technikájával (szájával olyan hatást tud kelteni, mintha egy nedves punci ölelné körbe a farkam) gyorsan repített a csúcs felé.
Mikor felmerült a hova-lőjek kérdés kapcsán a szempillavédelem, azonnal mondta és mutatta a többieknek, hogy mit és hogyan csináljanak és olyan volt, mintha már előre örülne, hogy ilyen ügyesen megoldotta és mekkorát fogok én élvezni. Tényleg, mintha várta volna!
Hármasukból hozzá "menekültem" némi élvezkedés és időhúzás miatt, aztán rajta is vesztettem majdnem. Még időben el tudtam venni a gyíkot tőle és a számra és nyelvemre cseréltem gyorsan. Nagyot mosolygott és olyan mély csókot kaptam tőle, mintha tényleg a csajom lenne. Feltérdelve fogadott, hogy hozzáférjek a puncijához, cicijét nyomta hozzám, szuszogott és kacarászott, mikor a másik két lány műsorát nézte.

Mikor tüzelőállásba kerültem, először ő nyitotta a száját és szép kék szemével a szemembe nézve várta a rá eső részt. Nem húzódott el, az ajkaira hullott cseppekkel játszott is kicsit, kuncogva szemlélte absztrakt mintámat, amit Tina arcára festettem és mikor elnézést kértem, megjegyezte, hogy semmi baj, látta, hogy akkora volt az ív hogy Tina mögé és a hajára is jutott.
Illetve, hogy ha nem haragszom, most nem ad csókot nekem, de azért egy szájrapuszit loptam tőle.
A lányok rendbe szedték magukat, ő addig szólt, hogy velem marad, ne legyek egyedül és jót beszélgettünk. Mint később kiderült, ekkor már nagyon kellett pisilnie, de inkább visszatartotta és csak azután kérte ki magát, hogy a másik két lány visszajött és én kényelembe helyeztem magam.

A technikai szünet után megkaptam tőle a finom kis masszázsát és a végén kedves búcsút vettek tőlem Rebekával.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nyilvános a rózsacsokor, a két extra a lányok-lányokkal foglalkozása és a NFVSZ opció. Ezeket kár kihagyni, marginális költségek és maximálisan megérik.
Az összeg a helyszínen sem változott; az itt megadott pedig Tilda ajándéka. Egy sorsjegy és egy kedveskedő ajándék keretében tettem le a polcra, nem foglalkozott vele amíg a meglepi fel nem merült. :)
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 41 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Említettem már, hogy egy vidám kis napsugár ő, aki beragyogja az együtt töltött perceket?
Webmesteri megjegyzés
Mivel páros randi és részletes beszi bár ugyanazt küldted be mindkét lanyhoz kitesszük, de alap jutalom nelkül

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tilda erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-26 01:45:22
Ezt alaposan és részletesen sikerült leírnod, hogy kell logisztikázni egy lányosházban. Fene a jó dolgodat, nem is gondoltam hogy te kattansz a hármas fogatra. Így kell ezt csinálni. Bravó....

2024-05-20 07:56:08
>Irigykedem!:)Első osztályú fogalmazás!Malacperselyt töröm fel,kocsikulcs,és indulás!:)Ez kell nekünk,ilyen élmények.:)

2024-05-20 06:59:31
Nagy ívű írás, egy érdekes logisztikájú eseményről. Korrekt beszámoló, amiből sokat lehet tanulni. Hasznos információk vannak csokorba szedve, kell kitartás az olvasáshoz. Köszönet a megosztásért!

2024-05-19 19:00:44
Fantasztikus csapatról egy briliáns beszi. Beszi részletes, rengeteg élményre kiterjed. Rengeteg információt tartalmaz. Tilda kis napsugár is részletesen be van mutatva. Bravó! Köszi a beszit!

2024-05-19 17:34:07
Köszönöm a dicséretet a nevükben is; én súgtam nekik. :)
Az eredeti terv szerint 1 óra Rebi, 1 óra hárman együtt, 1 óra Tilda-Tina páros lett volna.
Ez végül Rebi-Tilda, hármas, Tina felállásra változott.
Mutasd mindet

FunkciókTilda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-02-15) : Ez nem volt igazi erőteljes masszírozás, csak kellemes simogatás, időnként érzéki gyengédséggel, ami nagyon jól esett. Zárásként ez pont megfelelt nekem, nem vágytam a klasszikus értelemben vett masszázsra.

felejthetetlen: 6db
(2024-06-02) : Franciája varázslatos, van egy olyan fogása, amit máshol még nem tapasztaltam. Csak a végét veszi a szájába és miközben a száron kézzel játszik a makkot izmos nyelvével körbe masszírozza. Elrepítő élmény.

(2024-02-26) : Felmerült a kérdés, hogy kérek-e masszázst. Mennyit, milyet. Kértem. Keveset, csak a lábamat. Jól esett. Tilda ügyes és szakszerű mozdulatokkal kilazította a vádlimat, combomat.

(2023-05-11) : I brought two of my favorite deserts (golyós), she asked if they were the same as what I brought last time, because she really liked them. There was no real massage. We went straight to the more date-like elements.

nagyon jó: 8db
(2024-04-19) : After a while, I couldn't take it anymore and told her to give me another blowjob - she happily obliged, starting by licking my balls passionately and then running her tongue all the way up the shaft,

(2024-03-21) : Tilda folyamatosan ellenőrizte a rám gyakorolt hatását. Számos formában vette kézbe rudamat, nagy rutinnal játszott vele. Tilda mögé kerültem és a tükör elé állítottam és a nyakát, fülét csókoltam.

(2023-03-26) : Nem csak a társammal játszott, hanem a környéket is izgatta a dolgos ujjacskáival, fürge nyelvével. A zacsit is szopikálta, miközben polírozta a rudamat és tette mindezt állandó szemkontaktus közben.

: 5db
(2024-04-24) : Majd kértem először Rebekát forduljon úgy, hogy 69. Majd ezt Tildával is eljátszottuk. Majd ismét Rebeka jött, de már nem 69ben, és közben Tilda ápolta a férfiasságom. Majd csere és újból és megint majd ismét.

(2024-03-26) : Nagyon jól franciázik, ennek eredményeként jó nagyot élveztem a szájába. Egyáltalán nem siette el a dolgot, minden utód a helyére került. Kaptam ugyan törlőt, de nem volt rá szükség, mondta is hogy teljesen elintézett.

(2022-12-16) : Francia teljesen jó, nem repetitív, inkább barátnős jellegű, nem pornós. Előre megbeszélt extraként a szájába lőttem. Utána sem szaladt el, tisztogatott, és még pár percet beszélgettünk, mert a párhuzamos MT épp a fürdőben tartózkodott.