Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tilda

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-21 23:14:08

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tilda +36300865101 121018 erotikus masszázs

FoxT a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Tilda hirdetővel
csókos száj
teljesen ellazít
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Délutáni játszadozáshoz támadt kedvem. Tilda esett a választásom.
Számos jó beszámoló és a hely remek szellemisége okán.
Telefon Tilda vette fel, lehetőségekről pár szót váltottunk. Órákat egyeztetünk és szűk óra múlva a tetthely előtt voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Zwack múzeumtól, és a Boráros tértől nem messze. Duna parti villamos 5 perc séta. Kocsival a parkolásra időt kell szánni, mint mindenhol a belvárosba. A környék forgalmas, de nem zavaró. Bejelentkezés után némi logisztika és már is nyílik az élmények ajtaja.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A légyott helyszíne az épület felső szintjén lévő több szobás fészek. Előszoba és abból nyílnak a szobák és a fürdő.
A hely nem most épült, tisztán és rendben tartott objektum. Vendéglátómon kívül mással nem találkoztam.
A ruhák tárolására fotel szolgál.
Fürdőben kád és zuhany függöny van kilépő száraz. Tusfürdő választék számomra megfelelő, szájvíz kis pohárral. Tiszta és száraz törölköző, távozás előtti zuhanyzáshoz külön.
A szobában a legfontosabb a tatami, amely oldalánál tükör van.
Tilda külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Képek alapján kialakított elképzelés és a valóság Tilda esetén egybevág. Szőke középhosszú haj. Világos, bársonyos bőr, ínycsiklandó illattal.
Nagyon kellemes formák, feszes test, fenséges mellek, ellenállhatatlan popsi. Nagyon jó arányok.
Arc a képeken nem látszik, no para, Tilda bájos pofival csavarja el a férfiak fejét. Számosan a lágy ívű ajkaiba is bele tudnak feledkezni.

Talán többeknek is a klasszikus menyecske kifejezés jut róla eszébe.
Piros kétrészesben fogadót, de mire a fürdőből visszatértem már takaratlan mutatta magát. Úgy tűnik számomra, hogy Tilda szeret textil nélkül mutatkozni, ami jól is áll neki és öröm a férfi szemnek.
Hamvas lány, kacér mosollyal és szemvillanásokkal.
1. Tilda +36300865101 beszámoló Budapest 121018 erotikus masszázs
3. Tilda +36300865101 beszámoló Budapest 121018 erotikus masszázs4. Tilda +36300865101 beszámoló 2024-03-22 08:48:49 erotikus masszázs 1210185. Tilda +36300865101 beszámoló 2024-03-22 08:48:49 erotikus masszázs 1210186. Tilda +36300865101 beszámoló 2024-03-22 08:48:49 erotikus masszázs 121018
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
A fürdőből vissza térve felmerül a mászás kérdése. Válaszra időnyerés céljából megízleltem az ajkait. Tilda tud és saját élményem alapján szeret is csókolózni. Az ajkak kóstolásának igénye jelentősen elhúzódott, és kölcsönösen újabb és újabb lendületet kapott. Álló helyzetben egyre jobban össze bújtunk, és hol erősebben, hol lágyabban simultunk össze teljes testtel. Idővel a kezek elkezdték a másik testének hozzáférhető részeit felfedezni. Én a hátra és a kemény fenékre koncentráltam. Csókolózást folytatva pár centit a testeink távolodtak, hogy elől is teret nyerjen a simogatás. Játszottam a melleivel, különösen az érzéki bimbókkal. Tilda folyamatosan ellenőrizte a rám gyakorolt hatását. Számos formában vette kézbe rudamat, nagy rutinnal játszott vele.
Tilda mögé kerültem és a tükör elé állítottam és a nyakát, fülét csókoltam. Egyik kezemmel a mellét simítottam, másikkal az ölét, közben a rudamat a popsijához nyomtam. Az érintkezés élménye erős volt, sajna a tükörben Tilda arca nem látszott.
A masszázs kérdés nem került ismét szóba.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Parádés smacizás után a tatamin folytattuk. Tilda rudam iránti érdeklődését folytatta a kezével, majd az ajkaival. Nagyon változatos műsort adott elő. Tilda alaposan elsajátította az erotika tudományának csínját - bínját. Aranyos boszi, nem csak a rudammal alakítót, hanem bejárja annak a környéket is. A zacsit is szopta, miközben ujjacskái a rudamat kényeztették Apránként húzott egyre feljebb és feljebb. A keze a szája, a nyelve harmóniában muzsikál. A műsor mámorító volt, kicsi híja volt a beteljesülésének. Kértem műsor változást

A kölcsönösség jegyében kértem Tildát cserére. Azt már álló helyzetben éreztem, hogy Tilda nem nedvesedik, és tisztáztuk, hogy az újaknak nincs bemenet. A natúr szemérem dombja és a nagy és kisajak rendkívül feszes, ami tök jő élményt ad. A nagy ajakkal történő játék olyan impulzusokat adott mind kettőnknek, ami fokozatosan repített egyre tovább a kéj útján. Istenien finom volt, brutálisan izgatott, hogy láttam és éreztem rajta, hogy igazán örömet okozok, folytattam kitartóan, Teste finom mozgásokat végzet, csípője aprókat rándult, meg simogatta fejemet. Ránéztem arcán különös derültség ült. Szemei élvezetesen figyeltek rám. Jóleső érzés volt számomra, szeretek a partnernek tudok nyújtani valamit. Úgy értem szükséges, hogy megismételjem. Rákérdeztem az ismétlésre. Tilda válasza: “Próbáljuk meg.” A válaszban a kacérság, az öröm iránti vágy és az enyhe kételkedés volt jelen. Ez meg inkább ösztönzött az újabb próbára. Türelmesen, de sok – sok nyelv mozdulattal haladtam a cél felé. Az odaadás ismét meghozta a gyümölcsét Tilda testének lágy mozgása és nagy levegő vételek jeleztek.
Néhány perces össze bújós szieszta után Tilda vette át a kezdeményezést. Rudammal előbb a már ismerős kézmozdulatokkal fokozza a vágyat. Aztán ismét az ajkak játsszák a főszerepet, egyre jobban közeledett a tetőfok. A befejezéshez némi kézi segítségre volt szükség.
Csúcsszuper vég után némi beszélgetés, Tilda remek a társalgásban is.
Tilda szeret a másikhoz odabújni, összefonódni, test a testtel eggyé válik. Igencsak barátnős légkör. Arcán mosoly, kacéran nevet szeme.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején a polcra letéve. Nem éltem és nem érdeklődtem extrákról.
Az egész légyott maga volta az extra számomra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Sok pazar élménnyel lettem gazdagabb. Tilda remek társ volt az együtt töltött időben. Hamar közös hullámhosszra tudtam vele kerülni. Vidám, bűbájos, figyelmes, lány. Viselkedése természetes.
Elköszönéskor és most is hálámat fejezem ki

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tilda erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-24 17:31:57
Beszámolód számomra gazdag információtartalommal bír, köszi, hogy megírtad!

2024-03-22 19:19:33
Azt hittem olvashatok masszázsról is. Belátom tévedtem, viszont nem baj, így is a tartalomra tudtam koncentrálni.
Nekem tök mindegy, hogy mit használtál, a sok hasznos információt nem volt nehéz értelmeznem, ez igaz a teljes beszédre. Köszönöm szépen

2024-03-22 13:12:41
Gondolom fordítóprogrammmal íródott, de sok hasznos információt tartalmazó beszi. Én gyakorlatilag nem is hiányolok semmit.

2024-03-22 12:41:26
Én ismerem az irodalmi stílusban írt műveket és a közbeszédben használt szlenget is. Elférnek egymás mellett itt. A tiéd kakukktojás. Választékos és szofisztikált,de mégis idegen. Pl. No csak,és kapitális szavakat használni mesterkélt. Tényleg az jutott nekem is az eszembe hogy fordító program vagy AI segítségével íródott. Ettől függetlenül tartalmazza azokat amiket kell.

2024-03-22 10:21:43
Elképesztően magyartalan a megfogalmazás néhol és a ragozás, egybe-külön írás is olyan, mintha nem anyanyelvi író vagy fordítóprogram, esetleg autocorrect avatkozott volna közbe. De ezektől eltekintve (ami nem könnyű) egy jó beszi; ezért szavaztam átlagosra. Ha szabad kérnem, élj legközelebb az oldal kínálta lehetőséggel és olvasd át beküldés előtt az irományt.
Mutasd mindet

FunkciókTilda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-02-15) : Ez nem volt igazi erőteljes masszírozás, csak kellemes simogatás, időnként érzéki gyengédséggel, ami nagyon jól esett. Zárásként ez pont megfelelt nekem, nem vágytam a klasszikus értelemben vett masszázsra.

felejthetetlen: 4db
(2024-02-26) : Felmerült a kérdés, hogy kérek-e masszázst. Mennyit, milyet. Kértem. Keveset, csak a lábamat. Jól esett. Tilda ügyes és szakszerű mozdulatokkal kilazította a vádlimat, combomat.

(2023-05-11) : I brought two of my favorite deserts (golyós), she asked if they were the same as what I brought last time, because she really liked them. There was no real massage. We went straight to the more date-like elements.

(2023-03-24) : Tildát rögtön simogatni kezdtem, ő csókra tartotta a száját és közben szemével is mosolyogva nézett rám. Érdekesség, hogy csók közben is nyitva tartja a szemét, időnként jó volt, hogy így is tudtunk kapcsolódni egymáshoz.

nagyon jó: 8db
(2024-04-19) : After a while, I couldn't take it anymore and told her to give me another blowjob - she happily obliged, starting by licking my balls passionately and then running her tongue all the way up the shaft,

(2023-03-26) : Nem csak a társammal játszott, hanem a környéket is izgatta a dolgos ujjacskáival, fürge nyelvével. A zacsit is szopikálta, miközben polírozta a rudamat és tette mindezt állandó szemkontaktus közben.

(2022-11-28) : a matrac melletti tükör felé pucsítva, négykézláb a farkam mellett pózolva kezdjenek el szépen egyszerre dolgozni a cerkán. Nyalogatták szinkronban tövétől a hegyéig, ajkaik közé véve oldalról csókolgatták, szívogatták, siklatták rajta ajkaikat fel-alá,

: 5db
(2024-04-24) : Majd kértem először Rebekát forduljon úgy, hogy 69. Majd ezt Tildával is eljátszottuk. Majd ismét Rebeka jött, de már nem 69ben, és közben Tilda ápolta a férfiasságom. Majd csere és újból és megint majd ismét.

(2024-03-26) : Nagyon jól franciázik, ennek eredményeként jó nagyot élveztem a szájába. Egyáltalán nem siette el a dolgot, minden utód a helyére került. Kaptam ugyan törlőt, de nem volt rá szükség, mondta is hogy teljesen elintézett.

(2022-12-16) : Francia teljesen jó, nem repetitív, inkább barátnős jellegű, nem pornós. Előre megbeszélt extraként a szájába lőttem. Utána sem szaladt el, tisztogatott, és még pár percet beszélgettünk, mert a párhuzamos MT épp a fürdőben tartózkodott.