Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tilda

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-03-26 22:00:16

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tilda +36300865101 117492 erotikus masszázs

Bourges a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Tilda hirdetővel
perfekt alak
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
A találkozásunkat megelőző héten mi már beszélgettünk egymással. Ahogy azt mondani szokták ez a 22 éves, életvidám, szőke mosolyalbum kb. 3 perc csacsogás után, a verbális kommunikációjával kilóra megvett engem úgy, hogy sem a programról sem pedig a csokor méretről nem is diskuráltunk! Nekem ugyanis szükségem van némi közös rezonanciára is a találkozásaim alatt és mi ezt, viszonylag hamar ki is pipáltuk.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
A búvóhely egy eléggé zajos és forgalmas főút mentén található. A HÉV mellett buszok és a 4-6 villamos is megáll a Boráros téren, ahonnan pár perc sétára van a mi kis közkedvelt melegedőnk. A ház előtt nem, de a környező utcákban mindig lehet szabad, de fizetős helyet találnunk. Én most a közeli fürdő előtt, a Dandár utcában tudtam leparkolni. Egyébként az épületen belül és főleg odafent a lakásban teljes csend, békesség és nyugalom honol!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Jártam már itt korábban. Akkor is és most is a bal oldali szobában voltam. Akkor még a bejárati ajtó és a fal egy része sem volt hangszigetelő szivaccsal bevonva. A mi szobánkban annyi változás történt, hogy a franciaágy keretet elvitték és csak a kényelmes, nagyméretű és kemény matrac maradt meg. Mellette tükör a falon a mozizás szerelmeseinek, a leeresztett rolettán pedig csak szűrt fény engednek be. Fotel a ruháimnak, kedves színes szobadíszek a falakon, a komódon pedig a masszázs kiegészítők kaptak helyet.

A fürdőben is, szokás szerint, patika tisztaság van és bőséggel találhat magának mindenki kedvére való tisztálkodási szereket. Természetesen 2db törölközőt is kaptam a házigazdámtól!
Tilda külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az én szőke gyönyörűségem már a belépést követően meglepetést okozott nekem. Jelesül azért mert én, a képei alapján egy faros, vastag combú, bögyös, kissé husis lányra számítottam. Ehelyett egy szép arcú, huncut, kíváncsi tekintetű, vékony tini lányos alkatú, karcsú, sima feszes, illatos fehér bőrű, fülig érő szájjal mosolygó, húsos ajkú, szép fehér fogú, közepes méretű tenyérbe illő keblekkel megáldott, fokhagyma fenekű, frissen borotvált zárt puncis gyönyörforrás állt előttem!! Vagyis a képeit gyorsan le kellene cserélni…áhhh, de inkább mégsem, mert akkor meg nagyon nehéz lesz majd hozzá bekerülni. Gőzöm sincs, hogy miben fogadott, mert a látványa szinte megbabonázott engem. Mivel Tilda nem dohányzik, ezért a hosszabb csókcsatákra is volt lehetőségünk az ottlétem alatt. A bájosan csilingelő, kislányos hangjával pedig már a telefonbeszélgetésünk alatt is szinte a bőröm alá bekúszott és ott simogatott engem, a bejem búbjától egészen a lábam újáig.
1. Tilda +36300865101 beszámoló Budapest 117492 erotikus masszázs
3. Tilda +36300865101 beszámoló Budapest 117492 erotikus masszázs4. Tilda +36300865101 beszámoló 2023-03-27 00:15:30 erotikus masszázs 1174925. Tilda +36300865101 beszámoló 2023-03-27 00:15:30 erotikus masszázs 1174926. Tilda +36300865101 beszámoló 2023-03-27 00:15:30 erotikus masszázs 117492
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Erotika:
5
Az utcai kapuból telefonáltam 10.30-kor és megkaptam a további tudnivalókat. Meg kell jegyeznem, hogy Tilda, a szemtelenül fiatal kora ellenére, tökéletes házigazdám volt. Rugalmasan alkalmazkodott az én, kereteken belüli, kéréseim kielégítésére. A szobánkban átbeszéltem vele még egyszer a programot majd elvonultam tusolni.

Amint visszatértem rögvest heves csókolózásba kezdtünk, de hogy csökkentsük a köztünk lévő magasságkülönbséget, együtt ledőltünk a kényelmes játszóterünkre. Közben egy rövid tőmondatban a program sorrendjének felcserélését kértem tőle, amire ő huncutul csak bólintott és ártatlan tekintettel ráfogott a farkamra.

A masszázs tehát a végére maradt. Ez azonban most inkább csak a hátamon, vállamon történt krémmel és olyan szeretet simogatós, dörzsölős gyúrás lett belőle. Bár néha azért bekeményítette a mozdulatait, amivel alaposan meglepett engem. Nekem viszont ez akkor és ott bőségesen megfelelt.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Mivel én nem csak kapni, hanem adni is szeretek ezért a hosszú smárolás után, a nyelvemmel, ajkaimmal lassan elkezdtem felfedezni a remekbe szabott, ropogós testét. A combjai tövében már intenzív nedvesedést észleltem, amit kezdetben csak a nyelvemmel, később pedig az egyik ujjammal is sikerült fokoznom. A hangokból ítélve nem teljesítettem rosszul, de utána hagytam Tildát kicsit regenerálódni, pihegni.

Ezt követően az én alkalmi masszőzöm mutatta be nekem a nem szokványos és nem mindennapi tudását. És igen most mondhatnám azt is, hogy erről inkább nem beszélek, mert ez csak kettőnkre tartozik, de Nem mondom! Ez az erotikus tudományokban jártas boszorka nagyon érti ám a dolgát! Nem csak a társammal játszott, hanem a környéket is izgatta a dolgos ujjacskáival, fürge nyelvével. A zacsit is szopikálta, miközben polírozta a rudamat és tette mindezt állandó szemkontaktus közben. A vég az ajkai között ért, miközben a tarisznyámat morzsolgatta. Nem kapta el a fejét ekkor sem, türelmesen bent tartott és megvárta míg lenyugszom. A tisztogatás után újra mellém bújt és tovább csókolóztunk. Kellemes beszélgetőtárs is és kiderült, hogy mi majdnem földiek vagyunk. Jó hangulatú diskurzus alakult ki közöttünk.

Egy apró megjegyzésével azonban, bár szerintem ő nem ezt akarta nálam elérni, gyorsan visszarántott engem a valóságba, amivel az addigra kettőnk között kialakult, illékony barátnős érzést némileg azért erodálta bennem. 11.40-kor udvariasan jelezte, hogy lassan majd el kellene mennem zuhanyozni!

Legutóbb tavaly Decemberben a Marianán kaptam utoljára egy ilyen direkt noszogatást, jól lehet az ottani randimnak a hangulati mélysége köszönő viszonyban sem volt a mostani, erotikusan túltöltött élményeimmel.

Már a cipőmbe is belebújtam, amikor Tilda a kérésemnek eleget téve, kihívta a konyhából Adélt és Rebekát is. Játszom ugyanis egy 4 kezes gondolatával, de ehhez nekem szükségem van pl. egy ilyen fajta direkt, személyes meggyőzésre is. Mivel a másik két lány is nagyon pozitív hatást gyakoroltak rám, így nem lesz majd könnyű döntenem!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A matek ezúttal egyszerű volt, mivel ezen a szent helyen csak a VSZ. feláras, minden egyéb pedig szimpátia függő(!!) és ezért 30 szál rózsaszálat hagytam ott a 1.5 órás randi végén.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Tilda szolgáltatásainak szerintem, a kicsattanó életöröme és pozitív energia túltöltöttsége okán, terápiás célzattal, a hazai egészségügy berkeiben is létjogosultsága lehetne. Kezdetben persze az orvosi recepteket még nem lehetne nála beváltani, de idővel talán majd a magyar TB is fejet hajt az átlag feletti, népi lélek és testgyógyászati képességei előtt!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tilda erotikus masszázs beszámolójáról


2023-03-28 19:05:40
Részletes, kedvcsinálóra sikeredett a beszid. Kösz a megosztást.
Mutasd mindet

FunkciókTilda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-02-15) : Ez nem volt igazi erőteljes masszírozás, csak kellemes simogatás, időnként érzéki gyengédséggel, ami nagyon jól esett. Zárásként ez pont megfelelt nekem, nem vágytam a klasszikus értelemben vett masszázsra.

felejthetetlen: 4db
(2024-02-26) : Felmerült a kérdés, hogy kérek-e masszázst. Mennyit, milyet. Kértem. Keveset, csak a lábamat. Jól esett. Tilda ügyes és szakszerű mozdulatokkal kilazította a vádlimat, combomat.

(2023-05-11) : I brought two of my favorite deserts (golyós), she asked if they were the same as what I brought last time, because she really liked them. There was no real massage. We went straight to the more date-like elements.

(2023-03-24) : Tildát rögtön simogatni kezdtem, ő csókra tartotta a száját és közben szemével is mosolyogva nézett rám. Érdekesség, hogy csók közben is nyitva tartja a szemét, időnként jó volt, hogy így is tudtunk kapcsolódni egymáshoz.

nagyon jó: 8db
(2024-04-19) : After a while, I couldn't take it anymore and told her to give me another blowjob - she happily obliged, starting by licking my balls passionately and then running her tongue all the way up the shaft,

(2024-03-21) : Tilda folyamatosan ellenőrizte a rám gyakorolt hatását. Számos formában vette kézbe rudamat, nagy rutinnal játszott vele. Tilda mögé kerültem és a tükör elé állítottam és a nyakát, fülét csókoltam.

(2022-11-28) : a matrac melletti tükör felé pucsítva, négykézláb a farkam mellett pózolva kezdjenek el szépen egyszerre dolgozni a cerkán. Nyalogatták szinkronban tövétől a hegyéig, ajkaik közé véve oldalról csókolgatták, szívogatták, siklatták rajta ajkaikat fel-alá,

: 5db
(2024-04-24) : Majd kértem először Rebekát forduljon úgy, hogy 69. Majd ezt Tildával is eljátszottuk. Majd ismét Rebeka jött, de már nem 69ben, és közben Tilda ápolta a férfiasságom. Majd csere és újból és megint majd ismét.

(2024-03-26) : Nagyon jól franciázik, ennek eredményeként jó nagyot élveztem a szájába. Egyáltalán nem siette el a dolgot, minden utód a helyére került. Kaptam ugyan törlőt, de nem volt rá szükség, mondta is hogy teljesen elintézett.

(2022-12-16) : Francia teljesen jó, nem repetitív, inkább barátnős jellegű, nem pornós. Előre megbeszélt extraként a szájába lőttem. Utána sem szaladt el, tisztogatott, és még pár percet beszélgettünk, mert a párhuzamos MT épp a fürdőben tartózkodott.