Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-21 20:50:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 119941 szexpartner

Bohém2 a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Jó előre egyeztetünk. Most is ez történt. Hangját hallani kell. Egyszerre csábító,kedves és határozott. Ezt követően ment a Vtr. Ezt hamarosan vissza is igazolta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én mindég autóval megyek a XIV. Ker e számomra oly kedves utcájába. Gps ismeri, pontosan oda vezet. Parkoló hely több is van, ingyenes. Tömegközlekedve az Őrs teret kell megcélozni. Onnan gyalog vagy troli a legkézenfekvőbb.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Egy ligetes környezetben fekvő, négy emeletes panel, melyhez mikor megérkezem, olyan érzésem támad, hogy a szeretőmhöz érkeztem meg egy lopott órára.
A ház a lakás tiszta, felújított. Belépve az egyedi illata, mit örömmel szippantok. Az L alakú folyosóról nyílik minden. A foglalkoztató árnyékolt, de a szürke függöny kellő világosságot biztosít. Főleg azért is, mert egyébként minden fehér. Ágy megfelelő méretű, rajta friss ropogós lepedő, két csíkos párnával és az összehajtogatott illatos türcsivel. Szemben a fürdő, elhúzható kabinajtóval és bő választékkal a tusfürdőktől a dezodorokoig. Tökéletes helyszín.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sokadjára látom, de szépsége mindég mellbe ver. Ki ismeri tudja. Ki nem, de képei alapján szívesen meglátogatná nem fog csalódni. Amit a képeken lát azt fogja látni. Fotói a valóságot tükrözik.
Smaragd zöld szemei varázslatosan csillogók. Mikor lehunyja és szép ívű szája kisse megnyílik nem lehet ellenállni, csókolni kell. Alakja a természet alkotta tökéletesség maga. Tia magas lány, de teljesen arányos, csodálatos homokóra forma. Cicijei teltek, állásuk tökéletes, kellő udvartartással bíró érzékeny, jól reagáló bimbókkal. Karcsú dereka alatt egy különlegesen formás, kemény popsi, mi hosszú combokban folytatódik. Csodás teste a szemeken kívül a kezeket is azonnal vonza. Élőben az igazi, mert ekkor csodálhatjuk meg aranyos arcocskáját és hallhatjuk incselkedő, kedveskedő, fülünkbe dúruzsoló hangját. Szőke haj fogja keretbe arcát. Tetkómentes természetes szépségű bomba nő!
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 119941 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 119941 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2023-11-22 10:38:57 erotikus masszázs 1199415. Tia +36307539086 beszámoló 2023-11-22 10:38:57 erotikus masszázs 1199416. Tia +36307539086 beszámoló 2023-11-22 10:38:57 erotikus masszázs 119941
Action
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kis kihagyás után kipihenve érkeztem hozzá. Örömmel üdvözöltük egymást. Már a szobában is voltunk. Gyors vetkőzés és vizes kör.
Visszafele már fedetlen valójában, a kis piros semmiségtől megszabadulva az ajtót fogva várt. Érezte a kívánalmam így kerekasztal beszélgetést nem kezdeményezett. Ajtót betette és összegabalyodtunk. Csókját pörgős nyelve teszi különlegessé. Kezeim testén kalandoznak. Jó simogatni, fenekét markolni, érezni melleit mellkasomon. Ágyra keveredünk. Simogatjuk egymást,csókolózunk mintha pótolni akarnánk a kiesett időt. Keze lompit simogatja, mely igen csak ágaskodik. Nem is tétovázik. Oldalra helyezkedik és egy hosszanti nyalintást követően máris szájának melegét élvezi. Nyelve makkomon pörög,majd a zene ütemére mélyre nyeli és újra makkomon pörög nyelve. Ez így ment egyfolytában. Puncit simítom és vissza melleihez. Szabaddá teszi mindkettőt és keze mellemet izgatja.
Nem bírom tovább és kérem a védelmet. Már pattintja is.
Sikosító és kérdi: ki lesz fölül.
Ma én válaszolom.
Fantasztikus látvány tárul szemeim elé. Vágyakozó behúnyt szemű arca, csodálatos mellei,széttárt lábai közt csillogó kelyhe. Segít és benne vagyok. Átkarol és csókolva szeretkezünk.
Nagyon jó azaz érzés, hogy velem halad az úton. Keze zacsimat ingerli. Egymás fülébe lihegve ostromlom. Annyira jó, hogy fék elszabadul és pár kemény lökés és kapitulálok.
Hagy lenyugodni magában. Ez ma olyan volt mint sok sok évvel ezelőtt az első randink. Hamar kapituláltam.
Rendbetételem, Tia kilibben, visszatértekor teám és mellém és beszélgetés az elmúlt időkben történtekről. Szeretem őszinteségét, felszabadult nevetését.
Idő eljárt, fürdő,öltözés, puszi, legyen szép napod és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Adatlapon minden elérhető, látható. VIIIállalásai, rezsihozzájárulás. Meglepetés nincs, abszolút korrekt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mindég egy élmény a vele töltött óra. Kiegyensúlyozott, földön járó, víg kedélyű lány,ki önmagát adja. Számomra ez teszi különlegessé, természetessé találkozásainket.
Találkozásainkra a barátnő feeling a jellemző. Unalmas egyhangú randi kizárt.
Koszönöm Neked ezt az újabb csodálatos órát. Egy újabb felejthetetlen élménnyel ajándékoztál meg, remélem még sokkal! Csóókollak!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2023-12-04 09:09:33
Bizony az egy szép kerek szám, mint Tia popsija!

2023-12-04 02:22:37
Mèg 8 beszi ès meg van a 200. Bohèm2, ez most már a közeli jövő.

2023-11-22 18:55:43
A folytatásos regényed egy újabb klassz fejezetét kaptuk. Minden fejezet más és más élményt örökít meg, amely alapja Tius nagyszerűsége.
Na persze le is kell ezt tudni így írni.
A folytatás kötelező, várjuk.

2023-11-22 18:30:05
Sokadik randitok egy újabb nagyszerű élményekkel teli beszámolóját írtad meg, amihez gratulálok Neked és a Drága Tiusnak is :)

2023-11-22 12:37:23
Mesteri szintre fejlesztett folytatásos regènyfolyam melynek minden egyes újabb fejezetèt türelmetlenül várja a (mű)èrtő olvasó.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 30db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

felejthetetlen: 49db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.