Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-09-19 10:39:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 119321 szexpartner

Tiborpeter a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Tiát régóta cserkészem, többször beszéltem vele telefonon, volt, hogy VTR-en is próbálkoztam, vagy neki vagy nekem nem volt jó. Mindazonáltal talán az eddig legjobb kommunikáció vele volt számomra. Szögezzük le, hogy Tia "atombiztos". Tartja azt amit mond és ezt kéretik nagy becsben tartani. Olyan érzése van az embernek vele, hogy hiteles, nem mondja le a randit, amit megbeszéltetek az úgy van. Összegezve, Tiát elérni könnyű, bár elfoglalt, de amit megbeszéltek az kőbe van vésve és lehet rá számítani. Itt láttam a hirdetését, magam máshol nem is keresek soha. A beszamolok.com oldalon a klientúra által megtapasztalt élményeket átadva a közösségnek, sokkal könnyebben dönt a kanos emberfia a vektorokról. Merre menjen. Tia rugalmas is, ezt megtapasztaltam, bár én is alkalmazkodtam hozzá. Dolga volt, picit változtattunk, de mindig időben és részletesen megosztotta, hogy mi és miért. Csillagos ötös. A végén VTR-en egyeztettem Tiával és üziben is, itt a portálon. Még arról is szó volt, hogy esetleg lemondja a randit, ezt természetesen előre közölte, de már annyira akartam vele találkozni, hogy megoldottuk volna "win-win" forgatókönyv alapján. Nem felejtett el, folyamatosan kapcsolatban voltunk a randi zárásáig. Nice!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Csak ismételgetni tudom magamat. Egy majom is odatalálna. Tia "lakhelye" ideális minden szempontból. Rengeteg és ingyenes parkolóhely. Azonnal megtalálod a házszámot, közel vannak az intermodális közlekedési csomópontok, ideális autóval és BKV-val is. GPS odavisz, eszetlen mennyiségű parkolóhely. A ház kissé szocos, 60-70-es években épülhetett, 4 emeletes. Kiváló randi helyszín. Aki nem találja meg a házat, nem érdemli meg Tia közelségét.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Lakás tipp-topp. Tiszta, de nem hivalkodó. Hozza a ház színvonalát. Tia úgyis beragyog mindent. Nem fogod nézni a lakást, garantálom. A fürdő kiváló állapotban van. Elhúzható műanyag tolóajtókkal. Tökéletes egy gyors tusolásra. Elég tusoló van, szájvizet nem néztem (bocs) lehet, hogy van -:) Baszobában kiváló elektronikus zene szól. Tisztaság mindenhol. Az ágy kicsit nyikorog, leharcolt, Tia drága, lehet ideje lenne cserélni, elhasználtuk veled, benned -;)
Nekem a hirdetés alapján Tia "környezete" picit "úrinőiesebb", ehhez képest a lakás puritánabb. Ez azért van mert a hirdetésben a képek nem a lakásban vannak -:)
A törülköző kiváló nedvszívó, tiszta, jó illatú.
Egyébiránt semmilyen kivetnivalót nem tapasztaltam.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Mondom, Tia mindent visz, pillanatig sem fogod nézni a lakást, a fürdőt. Egy otthonkában fogadott, a már megénekelt mamuszban, amiből van/lesz téliesített karácsonyi verzió is. A mamuszban pedig egy gyönyörű nő van. Mielőtt elmentem fürdőbe kértem Tiát, hogy megnézhessem mi van az otthonka alatt. Uraim, se bugyi, se melltartó. Hát már ez orbitálisan izgató volt, szóval az álló faszomat a hasának tolva kicsit ismerkedtünk egymással. Puszik, simik. Gyorsan elhúztam a fürdőbe, és 2-3 perc múlva már újra Tia mellett álltam, picit táncolgatva a jó zenére boroltunk be az ágyba. Tia haja szőke most, jóval rövidebb mint a képeken. Nekem az arca egy picit keleties, szubjektív, szerintem kifejezetten izgató, szépséges. Talán leheletnyit erősebb a testalkata mint a képeken, ettől függetlenül észbontóan izgató a teste. Tia sportol, és látszik is, pluszban a genetika sokat dob az összképen. A képeknek tehát abszolút megfelel, autentikus, "azonnal meg akarod kapni" szépség. Szívesen csókolóztam volna vele, de már az elején tisztáztuk, hogy se csók, se puncinyalás. Annál inkább számítottam a csodálatos francia tudására.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 119321 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 119321 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2023-09-19 18:00:14 erotikus masszázs 1193215. Tia +36307539086 beszámoló 2023-09-19 18:00:14 erotikus masszázs 1193216. Tia +36307539086 beszámoló 2023-09-19 18:00:14 erotikus masszázs 119321
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Barátnő feeling:
5
Belépésemkor puszi-puszi, Tia, maradhatok-e, van-e bármilyen ellenérzésed velem kapcsolatban? Ezeket minden esetben megkérdem, mégis elég személyes a történet, ha zéró kémia, akkor az mindenkinek kellemetlen. Szerintem ez alap, ettől függetlenül Tia meglepődött ezen a kérdésen, nem szokta megkapni. Tia elég magas nő, sportos, bársonyos bőrrel megáldva. Csókolgattam mindenhol, hátát, hasát, nyakát, Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam. Lankadatlanul csinálja, tehát aki a francia tudásért megy, nem fog csalódni. Nem pornós, nem köpköd, nem is torkos, de nekem ez most nem is hiányzott. Tökéletes volt így. Közben simogattam és csókolgattam mindenhol, a gyönyörű punciját is, főleg a csiklóját és a hüvelybejáratot. A cca. fél órás kis francia leckét követően kértem Tiát, hogy húzzunk gumit, élvezni akarom vele az aktust is. Gyorsan felapplikálta a gumit és elkezdtem missziben betolni a farkamat a hüvelyébe. Majd lassú és gyors pumpáló mozdulatokkal dugtunk. Tia közben a zacsit izgatta a kezével. Olyan 10 perc múlva robbantak bele az utódok a gumiba, még Tia puncijában. Merev farok ki, Tia hosszú körmeivel levette a gumit. Jött szilvia, törlés és egy kifejezetten barátnős beszélgetés mindenről, közben simi-simi stb. Tiával lehet és kell is beszélgetni. Értelmes nő, vannak témák is, abszolút nem éreztem, hogy fél őrával előtte még tök ismeretlenek voltunk egymásnak. Közvetlen, humoros, jó vele lenni. Nemcsak a szexben, hanem 2 szex között is -:)
Mivel nem öltöztünk fel, és simogattam Tiát, mindenhol, fenekét, mellét, combját, a farkam kezdett felállni. Kértem Tiát, hogy legyen már olyan kedves és vegye a szájába be a félig erektált farkam, hogy ugyanmár szopjon jó keményre. És lőn, pár pillanat és Tia finom szájában kökeményre merevedett a fasz. Lassan időnk lejárt, megkérdeztem, hogy leszop-e úgy, hogy a szájába élvezek. Tele szájjal csak annyit válaszolt, "ühmmm". 2-3 perc múlva beleélveztem a szájacskájába. Együtt mentünk ki a fürcsibe, Tia megszabadult a szájában lévő utódoktól, jómagam lecsapattam a szükséges részeket.
Jöhetek még drága? Kérdeztem Tiától, aki pajkosan csak annyit mondott, igen, várlak.
Biztosan visszajáró leszek.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tia? Kérdés-e, hogy korrekt? Nem, nem kérdés. Az. Extrákat nem vettem igénybe, extra volt maga a nő. Amit vállal az adatlapján, azt maximálisan teljesíti is.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Tiának nagy a mútbeli klientúrája (masszív rajongótáborát ezentúl magam is erősítem -:)), nem is szorulna rá újakra. Örültem, hogy ott lehettem nála, tökéletes randi volt az én szemszögömből. Köszönöm Tia!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2023-09-21 11:47:01
Bohèm2,
3. Szerintem azt a ruhadarabot otthonkázta le amit règen Tia nálad is viselt, tudod az a piros ruha, amiből volt kèk verzió is. (Ezt most jól leírtam)
5. A puncira kívülről puszi nem mond ellent annak hogy nem volt puncinyalás.
A pontozást nem is figyeltem, èn csak az írott szöveget olvastam el, így tökèletesen indokolt az èrtèkelèsed, jól èrthető. Bár mindenki ilyen alaposan kifejtenè mint te.

2023-09-21 10:48:28
Egy jónak induló beszámoló,I mi végül is csak átlagos lett nálam.
Miért is?
1. Egyezés a hirdetéssel 4 ? nem indokoltad miért
2. Fürdő kiváló állapotban van ...... szájvíz pedig van! ez is 4
3. Otthonka, na ezen jót nevettem. Tiát még nem láttam otthonkában, a nagyimat már igen.
4. Arca .... kifejezetten izgató, szépséges! Mégis 4
5. Az elején tisztáztukm hogy se csók, se puncinyalás mégis azt írod, csókolgattam mindenhol, gyönyörű punciját is ?
Ez nem szőrszálhasogatás részemről és ne vedd sértésnekI

2023-09-19 20:52:01
A múltbeli klientúra szófordulatot fura volt olvasni, viszont ezen kívűl te valami elkèpesztően szenzációs beszit írtál. Tèliesített mamusz változat? Ez mèg nekem is új infó volt, jól jön ez az infó decemberben. :) Az egyeztetès rèsz csillagos ötös, sokan letudták volna 1-2 tőmondattal, te minden törtènèst precizen feljegyeztèl.
BaluJ, azèrt nem volt mert megbeszèltèk, èn ezt olvastam.
Szó mi szó, ez egy elejètől a vègèig tökèletes beszámoló.
Üdv a klubban. :)

2023-09-19 20:46:20
Miért nem volt csók és puncinyalás ?
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 31db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

felejthetetlen: 49db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 45db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2022-11-26) : Pár perc pihenő , a pajtásom már hadrendben állott és várta a folytatást.. Gumit húztunk. Lovaglásban kezdtük, átunna misziben folytattuk. Tia testének gyönyörű látványa, gravitációval dacoló cicik elrepítettek a gyönyörök világába. Utána egy kis szünet és kimentünk a fürdőbe felfrissülni és felkészülni a magasodik menetre.