Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-05-31 14:23:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 118202 szexpartner

Bohém2 a 2023-05 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
'Szokás szerint gyorsan ment. Még a múlt héten egyeztettünk, mit követett a Vtr. Ezt rögvest vissza is igazolta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bejáratott útvonal nekem. Az okos telefonom is felejtett szabim alatt. Ez nem okozott gondot. Hét percel az időpontunk előtt leparkoltam. Árnyékos helyet választottam. Ráadásul ingyenes a parkolás. Ki először jár, Gps ismeri, pontosan oda vezet. Troli is jár a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem túl magas panel, mi szépen karbantartott kívül, belül. Akár csak Tia kuckója. Tiszta jóillatú lakás, patyolat rend. A francia ágyon friss ropogós hófehér lepedővel rajta az összehajtogatott illatos törcsivel. A fürdő minden igényt kielégítő, jól felszerelt, benne zuhanykabin. Tökéletes helyszín.
Tia külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Ma egy színváltós, kék- halványkék bodyban fogadott, mi melleinek keretet adott. Magamhoz öleltem, pont három hete utóljára. Az anyaga finom, puha és érezni melleinek tömörségét. Termete sudár, tartása egyenes így teljes mértékben érvényesülnek szemet gyönyörködtető keblei. Smaragd zöld szemeiben az újra látás örömteli lángját láttam lobogni. Szép ívű, mosolygós szája csókra ingerlő. Darázs derék, mi alatt az egyik legszebb popsi lakozik. A formás félgömbök hossźú combokban folytatódnak.
Bőre finoman szolizott, tetkó mentes, selymes tapintású, finom illata bódító. Tudnám folytatni, de lezárom, illetve :
Tia egy utánozhatatlan JELENSÉG !
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 118202 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 118202 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2023-06-01 01:09:38 erotikus masszázs 1182025. Tia +36307539086 beszámoló 2023-06-01 01:09:38 erotikus masszázs 1182026. Tia +36307539086 beszámoló 2023-06-01 01:09:38 erotikus masszázs 118202
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Belépve a régnemlátott szerető fogadtatása. Puszi, ölelés, kérdések özöne. Az esti csevi is szóba került. Míg fürödtem megnézte. Gyorsan végeztem és húztam vissza.
Nem vette le a bodyt. Én a törcsit elhajítottam és átölelve szánk összeforrt. A kis semmiséget elkezdtem alulról fölgöngyölíteni.
Kezeit föltartotta. Ezt nevezem megadom magam póznak. Mellein átemeltem és követte a törcsit. Nekem dőlve folytattuk a csókot. Bimbói bökték mellkasomat, nyelve nyelvem körül pörögött. Ágyra döltünk és folytattuk. Közben folyamatos simogatás mindkét részről. Tia keze megtalálja játszópajtását és nem tágít. Simogatja, huzogatja, golysziszámolgatás.
Egy határozott mozdulattal fölűlt, szőke szépségét egy oldalra helyezte. Csodás látvány ahogy keze izgatta álló farkamat, - feje mi profilból is csodálatos - közelített felé. Ajka megnyílt, nyelve előbújt. Megnyalta makkom és már pörög is körötte. Egyre mélyebbre ereszti, míg nem teljesen eltüntetett. Oszt egy önfeledt játék következett. Nem tudom másként nevezni. Játszott, bűvölte lompit. No mikor a zene ütemére kezdte szaporázni simogató kezemet vállára tettem. Egyből tudta mi a dörgés. Ha folytatja végem.
Hanyatt feküdt. Átöleltük egymást. Csodás keblek kínálták magukat. Vigyáz rájuk nagyon érzékenyek, súgta fülembe. No azért köszöntöttem őket és a bimbókat. A reakció nem mardt el. Hetykén meredeztek udvartartásuk közepén. Fölültem és simogatva gyönyörködtem gyönyörű testében. Imádom ahogy lehunyt szemmel mosolyog. Ahogy combjaihoz értem lassan széttárultak és egy csodás, ápolt tini punci tárult elém épen résnyire megnyílva. Egy puszi üdvözlés ként és elkezdődött finom nyalakodásom. Nem voltam egyedül. Mozgatta csípejét, hogy a legjobb legyen. Csikló is elő bújt. Mikor kihomorított és hullámmzott mint Balaton enyhe szélben, már lefetyeltem. Az ilyenkor arcán szétterülő mosólyától nem tudok betelni.
Egy csók minek végén újra lompimat kereste. Ez a játék felülmúlta az előzőt. Abszolúte tűzbe akart hozni. Egyik keze hátra, bal pedig mellemet izgatta. Nekem meg a markomban a két csoda. Gyorsan nyúltam a védelemért. Tiám közben folyamatosan bűvölte lompit.
Bontottam és kezébe adtam. Akkurátusan fölhelyezte és már pattant is volna nyeregbe. Kértem és háttal ereszkedett farkamra. Csodás látvány ahogy eltűnök benne. Érzem kincse szorítását. Pár finomabb mozdulat után a lovak közé csapott. Nem tudom hol volt több vér a farkamban vagy a fejemben. Minden esetre a fülem zúgott.
Kértem forduljon meg. Az érzés, a látvány, ha lehet még fokozódott. A csoda ikrek előttem járták ritmikus táncukatt miközben popsija föl, le, körbe járta szédült táncát. Egyszer, kétszer sikerült bimbót szippantanom, de inkább csak kezeim élvezkedtek. Egyszer csak fölegyenesedett, tánc megállt és rányomult farkamra. Hagyott egy kis helyet hogy mozoghassak. Tettem is a dolgom. Éreztem, Ő is érezte és nem volt vissza út. A magoncok elemi erővel törtek utat maguknak, de újra csak fogságba estek. Hosszan, finoman mozogva nyújtotta el élvezésem. Benne nyugodtam le, majd megtisztogatott.
Ő kilibbent én teámat szürcsöltem. Ezután hosszas meghitt csevej.
Idő lejárt, kicsit túl is. Öltözés, csóókos vigyázz magadra és el.'
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem kérdés, szóba sem kerül. A végén tettem a " gyerek csoki" alá.^
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ahogy fentebb írtam, egy jelenség. Számomra Ő NŐ ! Igen így csupa nagybetűvel. Elvarázsol, megújít. Külső és belső értékeihez egy női ösztön, egy érzékenység társul. Mi ha kell komoly, ha kell vicces. Mindég tudja mikor melyiknek van helye. Lehet tán ezért nem tudom megunni s keresem társaságát?
Köszönöm Kedvesem ezt a mai felejthetetlen élményt. Legyenek szép napjaid! Csóókollak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2023-06-30 20:21:52
Mèg sok ilyen szèp beszit Tiáról.

2023-06-13 17:53:46
Köszönöm az értékeléseket a hozzászólásokat.

2023-06-02 11:11:02
Folytatásos regényed újabb darabja ismét alátámasztja Tia nagyszerűségét, melyet az írásodnak végig az előterébe helyezel. Az író szimpatikusan háttérben marad. Gratula.

2023-06-01 21:11:30
Ismét egy lila írás Múzsádról, ami a megszokott igényes minőségben tárja elénk legutolsó szeánszotokat!
Részletes, kiváló iromány!

2023-06-01 21:07:02
Sokadik imádat mondod el az istennődnek. Gratulálok
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 30db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

felejthetetlen: 49db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.