Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Tessza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-19 16:18:43

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tessza +36306742613 121836 szexpartner

Lepricon a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Tessza hirdetővel
perfekt popsi
legjobb popószex
végtelenül kedves
Egyeztetés
Tessza is popular and therefore I believe that spontaneous booking is not a real option therefore I booked our Monday meeting through VTR in the end of previous week based on the published available time slots. She confirmed pretty soon and that was it.
Megközelítés
I arrived with a taxi, but the place is very accessible through public transportation. I don't know about private cars and I didn't spot too much vacant parking around...
Helyszín
The building is well maintained and is the apartment. Tessza s unit is attached to the kitchen in the shared flat. Nice and clean. Shower gives the same feeling, clean and welcoming
Tessza külseje
In summary: I really liked. I think that it's pretty much consensus that Tessza is a pretty woman, pretty face, beautiful and elegant hairstyle, impressive body and and a "die for" bottom
1. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121836 erotikus masszázs
3. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121836 erotikus masszázs4. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-06-20 11:18:23 erotikus masszázs 1218365. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-06-20 11:18:23 erotikus masszázs 1218366. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-06-20 11:18:23 erotikus masszázs 121836
Action
I'll start with the end and then give some details about the meeting. Tessza is so nice and friendly (without derogating from being very sexy) that getting too deep into the "dirty details" seems almost inappropriate. With that being said, here are some details. When I entered she welcomed me with the usual cheek to cheek kisses that turned into a warm hug and deeper kiss. I went to the shower and she slipped to something more comfortable (and very sexy)..
Then we started kissing, turned into body kissing, great oral that continued in a marvelous rimming session, then oral from my side (delicious)... At some point Tessza suggested so beautifully that maybe we should have some sex? MMM not a bad idea! Condom on and I started with missionary that became more and more strong, then doggy. Great! I then started checking her sweet anus, she naturally lubricated it a little and there I was inside, first gently and then pretty intensively. I'm not a "small boy" but she handled me amazingly. We switched several anal positions then condom off and a great bj mixed with rimming till a wonderful CIM. Shower. Some personal conversation which a cherished very much and goodbye till next time.
Elszámolás
I left the money in an envelope on the table in the beginning of the meeting.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
I left with a really good feeling from Tessza. She is a great looking young woman, with amazing sexual abilities and moreover: a bid heart.
I'm definitely going to return.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tessza szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókTessza legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-05-22) : Tessza franciája, úgy mint a csókja, szintén nem hétköznapi. A combom belső felét és a zacsikat is a birtokba veszi Tessza, kezét csak minimálisan használja, erőteljes, de nem durva. És persze szembenézős, ettől izgalmasabb, jobbra a tükörben egy más szemszögből is lehet szemlélni az eseményeket, úgyhogy teljes az élmény.

(2024-05-20) : Mikor visszatértem akkor melléálltam és elkezdtünk csókolózni. Lassan megszabadítottam a melltartójától és az ágyon folytattuk a csókcsatát. Később haladtam lefelé a melleit kezdtem kényeztetni. Voltak sóhajok a részéről és haladtam lefelé. Leértem a puncijához és intenzív nyelvmunkát alkalmaztam.

(2017-09-05) : Elképesztően finom és intenzív franciát és egy kis popoizgatást is kaptam. Ezután 69be frodultunk és kaptam egy kis kóstolót a csodálatos ízvilágából.

felejthetetlen: 18db
(2024-07-16) : Mikor már fáradtam megkérdezte,hogy jöjjön e ismét szájjal,és a következő pillanatban már hevesen bólogatott a farkamon. Időnként teljesen eltüntetve a farkam, időnként kivette a szájából és nyakát csorgatva a farkamra, és úgy verte aztán megint elnyelt és így ment egy darabig, nagyon lelkes volt

(2024-06-24) : Tessza nemhogy ügyetlen nem volt, de nagy figyelemmel és odaadással (valamint kiváló technikával) kényeztetett. Amit a szájával művel, nem átlagos, ráadásul még közben figyeli is a reakcióidat. Hol nyálat csorgatott, hol teljesen eltüntetett, hol csak nyalogatott.

(2024-05-21) : elém térdelt és elkezdett alul is csókolni, kényeztetni a finom szájacskájával...én pedig simogattam, becézgettem és élvezkedtem a szájának ölelésében... Meg kell mondanom, hogy a francia tudását változatlanul aktívnak ítéltem...csillagos ötöst érdemel!

nagyon jó: 26db
(2024-04-27) : kezdtünk egy kis franciával, szépen először a makkor majd idővel eltünteti az egészet, a golyókkal is játszik, simizi és nyalogatja is, hogy meglegyen az izgalom, majd egy kis 69 hogy még jobban élvezhessem a pillanatot és hogy megízlelhessem a pillangós puncikáját!

(2017-12-19) : De lompimra pont ellenkezőleg hat. Egyre virgoncabb. Nyelvével körül kanyarítja mint legelő marha a füvet és eltűnik szájában. Szépen kitölti és remeg örömében.

(2017-10-05) : Nyalja végig, csak makkom szopogatja és eltűnök szájában. Öklendezésig lent tartja. Újra tövig nyeli és a garat is mocorog. Fantasztikus szopás. Föl néz és újult erővel csap le lompira.

: 32db
(2024-07-13) : Az ágyra ülve ő kezdte el ingerelni a harmadik lábamat, miközben vadítóan nézet a szemembe. Rákérdezett a 69-re, amire nem tudtam ellent mondani. Aztán a lovaglásba kezdet, miközben néha rámhajolva csókolóztunk.

(2024-07-10) : Fokozatosan izgatta a farkam, végére érzéki-de pornósnak nem mondanám-köpködős mélytorkos franciáig jutottunk. Kértem hogy Ő is feküdjön az ágyra. Közben lekerült a melltartó, és az ágaskodó bimbokat kezdtem kényeztetni.

(2024-06-14) : Valahogy ebben a sorrendben: csöpög a nyál a szerszámra- eltűnik a szerszámom a két cici között, ez megy egy darabig, mígnem zsákcirógatás, környékingerlés... és hopp eltűnt a farkam Tesssza szájában. Koppant valami, majd perceknek tűnő idő múlva lihegve rám tekint, csurog a nyál a szájából.