Kiemelt
Dylan.Ryder(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tessza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-27 01:36:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Darkmore!

Köszönöm szépen a beszámolót 😘

Nagyon jó volt Téged is újra látni! Remélem még lesz alkalmunk együtt mókázni 😋

Puszi
Tesszus

Beszámoló Tessza +36306742613 121351 szexpartner

darkmore a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Tessza hirdetővel
perfekt popsi
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Ahogy böngésztem az oldalon, feltűnt hogy ismerősök között van és megtaláltam egy beszámolót is amit írtam annó róla még 2015-ben úgyhogy gondoltam ráírok itt az oldalon, hogy valóban ő az?
És kaptam is választ hogy igen.
Másnap hívtam is amikor jelezte hogy hívható, beszéltünk egy picit és megegyeztünk hogy amikor már látom előre mikor szeretnék menni, akkor küldjek vtr-t, így is tettem, és könnyedén egyeztettünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Vtr-nél megkaptam a pontos címet!
A parkolás nem egyszerű, vagy szerencséd van és pont találsz egy helyet, de eléggé lutri szerintem, és még fizetős is persze!🤪
Mivel én motorral mentem nem volt gond, az épület előtt a járdàn megtudtam állni, nekem volt hely bőven, de kocsival oda nem lehet felállni.GPS-sel mentem úgyhogy könnyű volt az odatalálás, a waze elvezet mindenhova!😉
Házszám látható egyértelműen, eltévedni nem lehet!
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Lakás normál állapotú, egyedül rendel, van egy egy nagy nappali kinyitható kanapéval , ez a tetthely.
A fürdőben kád van zuhanyfüggönnyel, több féle tusfürdő is van.
Csapnál pedig szájvíz és műanyag pohár.
Kaptam tiszta törcsit az elején és a végén is kaptam egy új száraz törcsit.
Tessza külseje
Képeknek teljesen megfelel, még mindig nagyon csinos, igaz a haja rövid lett, anno hosszabb volt.
Popsija nagyon bejött, jó keménynek és feszesnek éreztem, mellei kisebbek, nem gravitálnak, de a képein is látszódik, úgyhogy csalódás nem ért, azt kaptam amit vártam!:)
Egy köntösben fogadott alatta volt valamilyen melltartó és egy combfix is volt rajta, ha jól emlékszem.
1. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121351 erotikus masszázs
3. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121351 erotikus masszázs4. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-04-29 07:10:07 erotikus masszázs 1213515. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-04-29 07:10:07 erotikus masszázs 1213516. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-04-29 07:10:07 erotikus masszázs 121351
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
1
Megérkeztem, puszi puszi, vetkőz, zuhany…
Zuhany után állva kezdtünk is csókolózni, nem csak szájra puszi, rendes csók, közben fedeztem fel szépen a testét, de főleg a popsit markoltam agyon, ezután lekerült a köntös, lefeküdtem a kanapéra, kezdtünk egy kis franciával, szépen először a makkor majd idővel eltünteti az egészet, a golyókkal is játszik, simizi és nyalogatja is, hogy meglegyen az izgalom, majd egy kis 69 hogy még jobban élvezhessem a pillanatot és hogy megízlelhessem a pillangós puncikáját!
Szerencsére nem sültem el hamar, úgyhogy kérdezte hogy beleüljön e, láttam a vigyort az arcomon és már húzta is fel ő a gumit, először kézzel, és szájjal.
Előszőr lovagolt, majd utána gugolás és hát nem bírtam tovább és durrantam, nem ugrott le egyből, hagyott még magában, finoman mozgott is még rajtam, ahogy szépen lenyugodtam.
Gumi le, tisztogatás, mellém feküdt dumcsiztunk egy jó kis időt.
Majd 2. Felvonás, elkezdett megint franciázni, mikor eléggé hadirendbe álltam, megkérdezte, hogy hátulról betámadom e!:)
Mondom persze, majd rákérdeztem a popsira is és annak sem volt akadálya, szépen becsusszantam, finoman elkezdtem mozogni, majd egyre erőteljesebben, neki is voltak közben kisebb nyögések, jó pár percig kiélveztem a kis feszes popsiját, majd mikor elfáradtam, gumi le és maradt a franciás befejezés ami mehetett a szájába!
Szintén hagyott lenyugodni, nem rohant el azonnal, ahogy lenyugodtam utána ment el kiöblíteni a száját.
Picit még dumcsiztunk, sajnos már egy 3.-ra nem volt semmi erőm, de majd legközelebb!:)
Majd mentem tusolni, felöltöztem és csókkal elbúcsúztunk egymástól!:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején letettem az összeget a kis pultra, nem volt semmi extra, popó is alapban van csak jelezni kell neki előre, én már a vtr-nél jeleztem hogy popsit is szeretném kipróbálni.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kellemes érzéssel távoztam, örültem, hogy újra láttam, sokat beszélgettünk közben, hogy kivel mi történt az elmúlt időben!
Jó volt újra együtt lenni és egy jót mókázni!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tessza szexpartner beszámolójáról


2024-05-03 10:31:01
Igazán kedvcsinálóra sikeredett a beszid, jó volt olvasni.

2024-05-03 09:58:31
Igen ez a Popsija nagyon bejött, Nagyon izgalmas super 🖊 thank 😙
Mutasd mindet

FunkciókTessza legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-05-22) : Tessza franciája, úgy mint a csókja, szintén nem hétköznapi. A combom belső felét és a zacsikat is a birtokba veszi Tessza, kezét csak minimálisan használja, erőteljes, de nem durva. És persze szembenézős, ettől izgalmasabb, jobbra a tükörben egy más szemszögből is lehet szemlélni az eseményeket, úgyhogy teljes az élmény.

(2024-05-20) : Mikor visszatértem akkor melléálltam és elkezdtünk csókolózni. Lassan megszabadítottam a melltartójától és az ágyon folytattuk a csókcsatát. Később haladtam lefelé a melleit kezdtem kényeztetni. Voltak sóhajok a részéről és haladtam lefelé. Leértem a puncijához és intenzív nyelvmunkát alkalmaztam.

(2017-09-05) : Elképesztően finom és intenzív franciát és egy kis popoizgatást is kaptam. Ezután 69be frodultunk és kaptam egy kis kóstolót a csodálatos ízvilágából.

felejthetetlen: 16db
(2024-05-21) : elém térdelt és elkezdett alul is csókolni, kényeztetni a finom szájacskájával...én pedig simogattam, becézgettem és élvezkedtem a szájának ölelésében... Meg kell mondanom, hogy a francia tudását változatlanul aktívnak ítéltem...csillagos ötöst érdemel!

(2024-04-15) : Ismét belepillantottam a gyönyörű szemekbe (...boszorkány, biztosan boszorkány villant át az agyamon, de nem volt időm kifjeteni, mert ...) és rövid ügetés után, elindult a vágta. Ekkor már eléggé melegem volt,

(2017-09-28) : A jelzést véve Tessza lejjebb csúszott és finoman nyalogatni kezdte a szekérrudat és a telizsákot gátlás nélkül a gátig nyelvelve. Majd rácuppant Maccusra,

nagyon jó: 25db
(2017-12-19) : De lompimra pont ellenkezőleg hat. Egyre virgoncabb. Nyelvével körül kanyarítja mint legelő marha a füvet és eltűnik szájában. Szépen kitölti és remeg örömében.

(2017-10-05) : Nyalja végig, csak makkom szopogatja és eltűnök szájában. Öklendezésig lent tartja. Újra tövig nyeli és a garat is mocorog. Fantasztikus szopás. Föl néz és újult erővel csap le lompira.

(2017-10-04) : Mindeközben már Tessza le is ért a főnökhöz, így Lynával történő csókok közepette Tesszus szájába kerültem. Már ekkor a mennyekben éreztem magam, és természetesen ez csak tovább fokozódott.

: 24db
(2024-05-14) : Az ágy elé keveredtünk, ő letérdelt és elkezdtet szopni. Főleg finoman és lágyan csinálta, de néha megpróbálta a méytorkot . Majd leültem az ágyra, felhúztam, hogy pár csókot lopjak tőle és szopta tovább a farkam. Cipőt levette és fölém térdelt, így kezdetét vette a 69.

(2017-10-13) : Kezdésnek kaptam egy fantasztikus franciát, amelynek során a környékkel is foglalkozott és mélytorkos elemekkel is kombinálta, ez igazán nagyon kellemes volt.

(2017-10-07) : Lefektetett az agyra ahol egy nagyon jo franciat kaptam. A kornyeket rendesen korbenyalta, baromi jol csinalja. Fordulas utan razkodasig nyaltam. Egybol szembol behelyeztuk az ezredest ami ugy tunt ismet megrazkodtatta.