Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tekla

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-10-20 19:47:46



Akos50 szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága kis bohém Ákosom!!!
Ahhh, így utólag sem vagy semmi...:-) Jézuuuus...soha nem írtál beszámolót, és most mégis...és Nekem??!!! Ez azért tényleg hízelgő!
Nagyon köszönöm Neked, és azt is, hogy megismerhettelek! Eszembe jut az a "kedves" fogadtatásod, mennyit nevettünk rajta :-D, jó volt beszélgetni, megbeszélni azt a sok " másságot", a sok "mi titkunkat" :-D
A sör csak este 9 után jár, ha valaki esetleg megkívánná ( azt is! :-D)
Várlak vissza!
Ölellek, Tekla

Beszámoló Tekla +36203728689 122892 erotikus masszázs

Akos50 a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Tekla hirdetővel
legszebb punci
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Már előre is elnézést ezért a kezdő beszámolóért, nekem ez az első. Sőt a jövőben sem tervezem írói tevékenységem kibontakoztatását, inkább hagyom ezt a profikra. De miért most? A válasz egyszerű: egy olyan "Tekla-élmény"-ben volt részem, ami mellett nem tudok némán elmenni.
Külön elnézés Teklától, őt nem tájékoztattam beszámolóírási tervemről, leginkább azért mert "akkor még nem sejtettem…" Azért próbálok diszkrét maradni, remélem Tekla se fog haragudni.

Az egész azzal kezdődött, hogy egy hosszú munkásnapot követően kikapcsolódást keresve hívtam először Teklát. Hangja azonnal elbűvölt. Elsőre sajnos miattam nem jött össze a találkozó. Nemsokára újra próbálkoztam, ezúttal sikeresen egy viszonylag késői időpontot találtunk.
Teklát mindig könnyű volt elérni és már a telefonos egyeztetés során is egyértelműen hallani lehet, hogy egy igazi vérbő Nő beszél a vonal másik végén. A jókedvű, humoros kellemes hang azonnal betalált nálam.
Időpont egyeztetés során részéről maximális rugalmasságot tapasztaltam, a kiírt munkaidő végén nem esik ki a kezéből a cerka 😊
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Telefonon megkaptam a pontos címet, már elmondás alapján is nagyon könnyű volt megtalálni, de a mai világban valami kütyü biztos odaviszi a hülyéket is.
Tömegközlekedéssel és autóval egyaránt jól megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szeánszunk alatt Tekla annyira elvonta a figyelmemet, hogy nem maradt kapacitás a külső környezet alapos megfigyelésére. A legfontosabb talán, hogy semmi zavarót nem tapasztaltam. A szerelmi tanya, egy takaros, tiszta és igényes kis budai lakásban van. Számomra pozitív a „kizárólagosság”, a helyszínen nincs más lány/vendég, nyugodtan lehet közlekedni. A fürdőben kényelmes tágas zuhanyzó és persze minden szükséges kencefice. Jó illatos friss törülközőt kétszer kaptam. Az ágy kényelmes széles, alkalmas minden akrobatikus tevékenységekre is.
Érkezésem olyan volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást, pontosabban mintha egy enyhe kihágásból viszonylag későn hazataláló férj lennék. Belépést követően részemről ámulat, majd részéről egy kis dorgálás: „te mi a ... f@... –át keresel itt ilyen későn?". Persze azonnal vettem a lapot és néhány kölcsönös poén után elindult egy kellemes ismerkedő beszélgetés. Próbált vízzel kínálni, de egyértelmű elutasítást követően egy jó kis sört hozott.
Tekla külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A helyszín legszebb ékszere maga Tekla, ottlétem alatt mindvégig őt bámultam közelről, távolról és ezen belül minden szemszögből. Érkezésemkor egy csodálatos fekete MILF nyitott ajtót, szexy fekete body-ba (mint egyik képen) és magassarkú cipőbe.
A képek nagy része retusált, Tekla a valóságban egy picit kerekebb, de szépségéből ez semmit nem vett vissza. Alakját a számomra az ideális „teltkarcsú” kategóriába sorolom: van mit fogni rajta, de még mindig elég csinos ahhoz, hogy folyamatosan magára vonzza a szemet. Kisugárzással, hanggal, kedvességgel együtt az összkép csodálatos.
Első ismerkedést követően jött egy jó kis forró zuhany, szájöblítés és rohanás vissza Teklához. Az ismerkedés második szakaszában már több érintés és puszi is volt, amire nagyon pozitívan reagált.
Gyönyörű mellei kidomborulnak, valósággal kibuggyannak a melltartó alól és kényeztetésért kiáltanak. A simogatás hamar elérte célját. Tekla sóhajtásai egyre hangosabbá és gyakoribbá váltak, hamarosan kihámoztuk a szépséges testét a bodyból. Az elém tárult látványtól (no és persze Tekla kezétől) én is bekeményedtem. Csinos körte formájú alkat, gyönyörű combokkal, kemény popsival, kívánatos nyakkal és szépséges arccal. Engedi simogatni magát tetőtől talpig, és puszilgatni is lehet mindenhol. Nagyon intenzíven reagál a kényeztetésre, izzott körülöttünk a levegő. Meg is állapítottuk, hogy ma nem a svédmasszázson lesz a hangsúly.
Előbb egymással szembe álltunk, majd felültünk, térdeltünk az ágyra. Innentől kb. elvesztettem az eszméletemet (nem a sörtől). Csak nagyon erős élmények, képek villannak be, amit megpróbálok felidézni.
1. Tekla +36203728689 beszámoló Budapest 122892 erotikus masszázs
3. Tekla +36203728689 beszámoló Budapest 122892 erotikus masszázs4. Tekla +36203728689 beszámoló 2024-10-21 10:04:33 erotikus masszázs 1228925. Tekla +36203728689 beszámoló 2024-10-21 10:04:33 erotikus masszázs 1228926. Tekla +36203728689 beszámoló 2024-10-21 10:04:33 erotikus masszázs 122892
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázsra kevesebb hangsúly jutott és erre is már a fülledt erotikus szeánszot követően került sor. Egy kellemes és lazító váll- és hátmasszírozásra emlékszek, úgy hogy Tekla hamvas bőrét, combját és még mindig nedves forró punciját folyamatosan a testemen éreztem. Ellazultam, eleinte szótlanul pihegtünk, majd nagyon érdekes beszélgetésbe kezdtünk. Nyitott, véleményét elmondja, kezdeményező, de mégsem tolakodó. Olyan volt, mintha már régen ismernénk egymást, mint egy rég várt nagy találkozás…
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
A kényeztetés során majdnem mindent megkaptam, amit az előttem szólók annyit dicsértek. Volt kézi simogatás, már-már aktusba torkoló Teklás lovagló csúszka, sok sok forró puszi, minden. Ha együttlétünket egy szóval kellene jellemezzem az a „Kölcsönösség” lenne. Kényeztettük egymást és ő nemcsak hagyta magát kényeztetni, de láthatóan élvezte is az egészet. Kézzel és szájjal is kényeztettem. Mindenhol simogattam és a reakció olyan erotikus volt, hogy attól én is nagyon felizgultam.
Bevillanó kép, hogy combjaival átölel, majdnem az arcomon ül, finom nedves punci ízét még mindig érzem és közbe kezével ingerel. Azt hiszem ebben a pózban mindketten kb. egyszerre jutottunk el a csúcsra és ez talán nem is az első csúcstámadás volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bár Tekla tudtommal nem hirdet extrákat, az egész egy órás találkozó számomra egy nagy extra volt. Az elszámolás diszkrét módon a találkozónk végén történt, ott hagytam az előre megbeszélt rózsaszállakat az éjjeli szekrényen.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Az egész találkozón folyamatosan figyelte mindenben a kívánságomat és azonnal reagált minden apró jelre.
Így egy nap távlatából bármilyen furcsa is, de azt kell mondjam, hogy Tekla ideális feleség lenne. Még fiatal ki tudja, akár még lehet is. Persze nem a csendes meghúzódó asszonykából való, inkább olyan jó olaszos balkáni kócos, hangos, vad és gyönyörű NŐ, akit egy kis kedvességgel meg lehet szelídíteni és onnantól kenyérre lehet kenni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tekla erotikus masszázs beszámolójáról


2024-10-22 08:45:25
Izgalmasan leírt eseménysor, Teklát ismerve semmi túlzás nincs benne, sőt . . ! Reagálása is túláradó kedvesség, (sör új dolog, de ha csak 19 óráig rendel akkor nem egyszerű vele koccintani 21 órakor).

2024-10-21 21:17:30
"A helyszín legszebb ékszere, maga Tekla". Te aztán tudsz udvarolni és persze írni is. Jól érthetően indokoltad, miért érezted és élvezhetted a "Nő illatát". Köszönöm szépen.
Mutasd mindet

FunkciókTekla legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2024-06-18) : Tekla érzi a helyzet fokozódását, fölém kerekedik, csúszkálni kezd - fantasztikusan csinálja - nem bírom ki ajkon csókolom, mellkasomon érzem telt súlyos melleit, kezei a combom között, vadítóan néz, szemei szinte izzanak, ajkai közé vesz - de a szemkontaktust folyamatosan fenntartja -

(2024-03-18) : Mert valódi masszázs történt! Több olyan fogást és technikát is megtapasztaltam amit eddíg gyógy vagy sport masszázs közben. Ez most számomra kiemelten fontos volt, kb egy romhalmaz a testem, így örömmel tapasztaltam, hogy Tekla tud és azt gondolom szeret is maszírozni.

(2024-03-02) : Hosszan, érzékien csinálja, középtájon megáll, izgató ajkaival megérint, nyelve megsimogat, közben sötét szemeivel vérforralóan néz, de úgy, hogy fiatalabb koromban már el is mentem volna (így is közel voltam hozzá).

nagyon jó: 8db
(2024-07-19) : Egyik lábát felrakta arcomhoz, a másikkal pedig farkamat célozta meg. Amíg én Tekla isteni finom, selymes talpacskáját és lábujjait kóstolgattam, addig ő a másik lábával izgatott. Itt már sajnos kezdenek összefolyni a dolgok, de arra viszont emlékszem, hogy Tekla ettől a ponttól már csak a lábait használta,

(2024-03-26) : Tekla jó muzsikus,Sok hangszeren játszik, / Fúvós, húros, ütős, soha nem hibázik. Lassan úgy érzem, a finálé közeleg, / Amikor történik egy nem várt baleset-.

(2022-10-18) : Csókmániás vagyok, az ő ajkai pedig nagyon izgatóak csábitóak. Igy mardt a másik lehetőség hiszen a függőleges ajkak is vonzóak és ellenvetése sem volt a "csók" ellen ráadásul szépen meg is nyiltak, igy szinte elvesztem a lágy, mégis izmos combok között

: 9db
(2022-11-27) : Jó megmasszírozta a hátamat, comboma, fenekemet, és vádlimat. Utána pedig jött a csuszkamasszázs. Az isteni volt. Persze én is megmasszíroztam őt. Nagyon szerettem megmasszírozni őt. Mert én is láthatom a szexy popsiját. :D

(2022-10-05) : After giving me a choice oil or cremes for the massage, she started then to apply the slippery liquid on me. I could feel that she has experienced hands from the very beginning. Not too strong but relaxing she started with my shoulders and we talked a bit until the chat faded into silence and the joy of the moment of caressing.

(2022-09-25) : Ő pedig levetkőzött teljesen meztelenre, beolajozta magát és szépen lassan rámsimult. Fantasztikus volt érezni, hogy egy ilyen nő fekszik rajtam, érzem a teljes testét a hátamon, a fenekemen és a lábaimon, arról nem is beszélve, ahogy a melleivel végigsimult rajtam.

lehetne jobb: 1db
(2022-11-19) : Masszázs gyakorlatilag nem volt. Választhattam az olaj és a krém között, amivel aztán módszeresen végigkente a hátam majd a lábam, de ez inkább csak erősebb simogatás volt, nélkülözve minden erotikus jelleget.