Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Tantra Lilla

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-11-27 22:21:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves orroz!
Nagyon örülök, hogy jól érezted magad. Köszönöm kedvességed! Puszi! :)

Beszámoló Tantra Lilla +36308310226 120007 szexpartner

orroz a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Tantra Lilla hirdetővel
csodás cicik
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, rögtön felvette és néhány órával későbbre kaptam is időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel a Hungária Krt-ra néző épület, villamos, vagy autó a legjobb választás. Szerintem mindig van hely a ház közelében, fizetős övezet.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy közepes állapotban lévő ház, a lakás elhelyezkedése okán eltéveszthetetlen. Tisztaság uralkodik mindenhol, az előszobában a lámpa kicsit megvakított, de maga a lakás jó állapotúnak mondható, fürdőszoba tiszta, jól felszerelt.A hálóban a bútorok kicsit megleptek, mivel klasszikus, illetve barokkos hatásúak voltak. Egyébként a jóízlés határain belül, csak nem feltétlen erre szàmítottam. :)
Tantra Lilla külseje
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Lilla kedves arcú, mindenhol nagyon gömbölyű hölgy, szuper szilikon cicikkel, kerek, jól markolászható fenékkel. :)
1. Tantra Lilla +36308310226 beszámoló Budapest 120007 erotikus masszázs
3. Tantra Lilla +36308310226 beszámoló Budapest 120007 erotikus masszázs4. Tantra Lilla +36308310226 beszámoló 2023-11-28 09:13:52 erotikus masszázs 1200075. Tantra Lilla +36308310226 beszámoló 2023-11-28 09:13:52 erotikus masszázs 1200076. Tantra Lilla +36308310226 beszámoló 2023-11-28 09:13:52 erotikus masszázs 120007
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Pornós feeling:
1
Azt tudni kell, hogy SOS-re mentem, majd, mivel lemondták egy programomat, így megkérdeztem, hogy a fél óra is opció-e. Amíg tusoltam, lecsekkolta és módosítottuk is a programot.
Megkérdeztem, hogy kezdhetünk-e egy masszázzsal, erre az javasolta, hogy az idő rövidsége miatt inkább ezt a részt ugorjuk át. Itt volt némi félreértés közöttünk, mert ezen a napon nem feltétlen a lepedőakrobatika volt a fő motivációm. Viszont olyan határozott volt, hogy engedtem magam vezetni.
Hanyatt fekve, oldalról mellém térdelt és így kezdett el a szájával kényeztetni. Nagyon lágyan csinálta, jól esett ez a fajta gyengédség. Kb a felét kapta be, viszont úgy dolgozott a nyelvével, hogy nem is hiányzott a durvulás, vagy mélyebb francia. Nyelvével gyakran körbe-körbe nyalta a makkomat és igazán nem a gyors befejezésre törekedett.
Szintén Lilla kérdezte, hogy lenne-e kedvem nekem is kényeztetni, mire visszakérdeztem, hogy valóban jólesene-e neki. Az igenlő válasz miatt, 69-ben folytattuk, puncija tökéletesen ápolt és jó illatú volt, öröm volt vele foglalkozni kicsit, remélem neki is kellemes élményt nyújtott.
Kb. 5.perc után kérdezte, hogy hogy szeretném és elkezdett kibontani egy gumit, nagyjából itt esett le, hogy kissé félrement a szándék.
Miután ezt tisztáztuk, folytatta a kényeztetésem, immáron csak ő és ismét oldalról, kicsit gyorsított a tempón, a kezét is gyakrabban használta. Kérdeztem, hogy a szájába érhet-e véget a szeánszunk, miután megkaptam a zöld jelzést, az ajkai között lett végem.
Kedvesen letisztogatott és felajánlott mégegy zuhanyzási lehetőséget.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején a komódra tettem mindkét verzió összegét, mire visszajöttem a zuhanyzásból, márcsak a “visszajáró” maradt ott. Mondtam is, hogy szerintem tudom a választ. :)
A kiírt dolgokat vállalja, éppen ezért extra nem is merült fel.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy kedves, finomabb, nőies hölgyet ismertem meg Lilla személyében, bátran ajánlom az élményeim alapján.
A képei miatt azt is gondolhatná az ember, hogy plázacica típus, ezzel szemben egy kedves, normális nőies nővel találkoztam élőben.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tantra Lilla szexpartner beszámolójáról


2024-01-08 11:32:07
Informatív volt számomra mindent megtudtam ami érdekelt
Mutasd mindet

FunkciókTantra Lilla legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-08-29) : Nagyon finom tükörsima punci fogadott . Finom ízzel. Ezalatt Ő úgy felszopott ,hogy a fülem is ketté állt . Kiváló szakember . Remélem Én is tudtam egy kis örömet szerezni neki . Kértem ,hogy gumizzon fel , lovagló órával kezdtünk , nagyon szexy a mozgása , fokozza a képet ahogy ringanak a mellei .

nagyon jó: 2db
(2023-11-02) : Lilla ügyesen a farkamnál terem és elkezd egy észbontó franciát. Kezei a combomon, véletlen sem érinti a farkam, csak a szájával kényezteti a férfiasságom.

(2023-02-10) : Most én dobtam magam hátra, ő pedig végig csókolta a testem. Szép lassan haladt lefelé, a combok után jött a zacsi, majd nagyon finoman a szájába vette a szerszámom. Szép lassan csinálta, én pont így szeretem. Egy idő után begyorsított én pedig remegve a szájába élveztem. Letörölgetett majd a vállamra hajtotta a fejét és újból beszélgettün

: 7db
(2024-01-25) : Először kézzel látott neki majd amikor már éledeztem odalent akkor szájra váltott. A cicik nagyon érzékenyek így a bimbókat sajnos kímélni kell de egyébként lehet őket markolászni közben.

(2023-10-20) : Ezután 69-et kértem, gyönyörű, borosta mentes, baba-punci fogadott, tökéletes ízzel. Itt is kitett magáért, folytatta másik szögből a kényeztetést, az idő nagy részében mindkét kezén támaszkodott, így itt sem volt kezezés. Különösebb hangokat nem adott a ténykedésemre válaszul, de én nem is várom ezt, remélem kellemes volt neki is, orgazmust pedig nem várok egy nőtől ilyen helyzetben, a mű-orgazmus meg kimondottan taszít.

(2023-08-10) : A franciában kézzel rásegít picit , közben olvadt a szájában a farkam . Izgalmasan csinálta , ritmusosan de nem kapkodva . Sokszor azt éreztem ,élvezi ,a ténykedését . Tökéletes élvezetet nyújtott . Sokszor volt olyan pillanat ,amikor azt éreztem, hogy elélvezek .