Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Tantra Lilla

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-10-20 16:35:56

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Al!
Köszönöm szépen! Szeretettel várlak vissza. Puszi! :)

Beszámoló Tantra Lilla +36308310226 119634 szexpartner

Al a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Tantra Lilla hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, nem vette fel, de pár perc múlva diszkrét pár csengéssel visszahívott, amire visszahívtam. Kedvesen elmondta a lehetőségeket, kb. másfél órával későbbre adott időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
GPS pontosan odavisz, parkolás a ház előtt és a környezú utcákban is kimondottan könnyűnek tűnt, napközben voltam, nagyon sok hely volt, de fizetős. Villamos a szomszédban tesz le, a házszám szeirntem nincs kiírva, de az utcanév táblából következik, hogy jó helyen vagy.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház egy régebbi építés, elfogadható állapotban, a konkrét ajtó egyértelmű volt a kaputelefonos egyeztetés után.
A lakás is picit régebbi hangulatú, de patyolat tisztaság volt mindenhol. Beinvitált a baszobába, ahol meglepetésemre egy ágy és egy külön matrac is volt az akcióra, lehetett választani.
Virágszálak rendezése után mentem a fürdőbe, ahol többféle tusfürdő és többféle szájvíz is volt, mini eldobható poharakkal, ahogy kell.
A törölköző friss tiszta, de elég durva anyagból volt.
Arra felhívta a figyelmet, hogy ne hangoskodjak, bár nem szoktam mégcsak hangosan sem beszélni, gondolom a szomszédok miatt.
Tantra Lilla külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Lilla külsőleg egy atombombázó, arcra és testre is tökéletes volt számomra. Csinos bugyiban, melltartóban - és talán valami köntösben? - fogadott, magassarkúban, azonnal tudtam, hogy jó helyen vagyok :)
Mellei szilikonok - amire fel is hívja a figyelmet, hogy csak óvatosan érinthető - bőre mint a bársony, szolibarna, bár a félhomályban erre nem esküszöm meg.
1. Tantra Lilla +36308310226 beszámoló Budapest 119634 erotikus masszázs
3. Tantra Lilla +36308310226 beszámoló Budapest 119634 erotikus masszázs4. Tantra Lilla +36308310226 beszámoló 2023-10-20 17:24:09 erotikus masszázs 1196345. Tantra Lilla +36308310226 beszámoló 2023-10-20 17:24:09 erotikus masszázs 1196346. Tantra Lilla +36308310226 beszámoló 2023-10-20 17:24:09 erotikus masszázs 119634
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
Fürdés után az ágyat választottam a matrac helyett, egy törölköző volt középen, azon helyezkedtem el, majd megkérdezte, hogy mit és hogyan szeretnék. Újjazást nem szereti, ezt előre jelezte. Natúr franciával kezdtünk, nagyon finoman csinálta, felváltva szopott és nyalogatta a farkamat, gyakorlatilag kezezés nélkül, zéró sietéssel, ami külön nagyon tetszett és az egész együttlétet jellemezte. (lehet nem véletlen van Tantra a nevében :)

Ezután 69-et kértem, gyönyörű, borosta mentes, baba-punci fogadott, tökéletes ízzel. Itt is kitett magáért, folytatta másik szögből a kényeztetést, az idő nagy részében mindkét kezén támaszkodott, így itt sem volt kezezés. Különösebb hangokat nem adott a ténykedésemre válaszul, de én nem is várom ezt, remélem kellemes volt neki is, orgazmust pedig nem várok egy nőtől ilyen helyzetben, a mű-orgazmus meg kimondottan taszít.

Lovaglópózt kértem ezután, ami fantasztikus látvány volt a ringő hatalmas mellekkel, többféle ritmust diktált, egyszer az egyik majd a másik kezén támaszkodva, itt már erősebb hangokat véltem felfedezni.

Mielőtt még végem lett volna, kértem, hogy forduljunk szembe és én is aktivizáltam magam, szintén nagyon jó látvány és érzés volt - pedig nem is kedvencem ez a póz :) - majd így lett végem.
Utána hagyott lenyugodni majd segített kihámozni magam a gumiból és kedvesen megtörölgetett.

Ezután elment ő egy villám fürdésre, majd én is követtem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákat nem kértem, nem is kérdeztem. Az elszámolás előre történt és egyezett a telefonban egyeztetett összeggel.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Rég nem volt ilyen kellemes tapasztalatom, biztos, hogy visszamegyek még.
Mint azt mások is megjegyezték, nem túl beszédes lány, minimális csevej volt csak az akció részletein kívül, engem mondjuk nem zavart, én sem vagyok egy dumagép, nagyon jól éreztem magamat.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tantra Lilla szexpartner beszámolójáról


2023-10-21 02:26:18
Köszönöm hogy információkkal gazdagitottál bennünket
Mutasd mindet

FunkciókTantra Lilla legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 2db
(2023-11-02) : Lilla ügyesen a farkamnál terem és elkezd egy észbontó franciát. Kezei a combomon, véletlen sem érinti a farkam, csak a szájával kényezteti a férfiasságom.

(2023-02-10) : Most én dobtam magam hátra, ő pedig végig csókolta a testem. Szép lassan haladt lefelé, a combok után jött a zacsi, majd nagyon finoman a szájába vette a szerszámom. Szép lassan csinálta, én pont így szeretem. Egy idő után begyorsított én pedig remegve a szájába élveztem. Letörölgetett majd a vállamra hajtotta a fejét és újból beszélgettün

: 7db
(2023-11-27) : Hanyatt fekve, oldalról mellém térdelt és így kezdett el a szájával kényeztetni. Nagyon lágyan csinálta, jól esett ez a fajta gyengédség. Kb a felét kapta be, viszont úgy dolgozott a nyelvével, hogy nem is hiányzott a durvulás, vagy mélyebb francia.

(2023-08-29) : Nagyon finom tükörsima punci fogadott . Finom ízzel. Ezalatt Ő úgy felszopott ,hogy a fülem is ketté állt . Kiváló szakember . Remélem Én is tudtam egy kis örömet szerezni neki . Kértem ,hogy gumizzon fel , lovagló órával kezdtünk , nagyon szexy a mozgása , fokozza a képet ahogy ringanak a mellei .

(2023-08-10) : A franciában kézzel rásegít picit , közben olvadt a szájában a farkam . Izgalmasan csinálta , ritmusosan de nem kapkodva . Sokszor azt éreztem ,élvezi ,a ténykedését . Tökéletes élvezetet nyújtott . Sokszor volt olyan pillanat ,amikor azt éreztem, hogy elélvezek .