Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

TINA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-06 09:47:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló TINA +36308780897 120080 erotikus masszázs

duracell a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg TINA hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
csodás csók
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Profi írás látott napvilágot róla a napokban. Az a beszámoló és a szexi fotó sorozata elég volt ahhoz, hogy felhívjam őt. A telefonban vele beszéltem. Aranyos volt, már a bemutatkozáskor megvett magának a kedvességével.Onnantól már tudtam, hogy jól választottam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Budai körút a Mechwart ligetnél. Csúcs időben is megáll a forgalom a belvárosban és a környéken, hát még ilyen hideg esőben. Villamossal viszont zavartalanul lehet oda utazni és akkor a nehézkes parkolással sem kell foglalkozni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Öregebb épület. A homlokzat és a lépcsőház is régi időket idézi. A lakás belülről teljesen modernizált. A szobák igényesen berendezettek és minőségi bútorokkal felszereltek. Akit ez jobban érdekel, az nézegesse a fotókat, mert azok ott készültek. Barátnői képein is minden megfigyelhető a környezetről.

Fürdőszoba pazarra sikeredett. Tágas és korszerű lett a vizesblokk a felújítás után. Tisztaság és igényesség ezt tudom megemlíteni.
TINA külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Első pozitív benyomás az ajtó nyitáskor ért vele kapcsolatban. A félhomályban egy magas, barna, hosszú lábú, kecses őzike fogadott kedves mosollyal. Emlékeztem, hogy a képeken mennyire tetszett nekem, ez élőben teljesen visszaigazolódott. Második pozitívum az arca volt. Karakteres és egyben szép vonásokkal rendelkezik. A vastag húsos szája egyből megragadta a tekintetemet. Nézése, meg úgy ámblok. Fiatal lányos ártatlanságot tükrözött a megjelenése.

Később, amikor a fekete selyem köntöstől megszabadult a teste többi részletét is megismerhettem. Azokkal a formákkal is maximálisan elégedett voltam. Elsőre a sok tetoválása tűnt fel. Utána a kicsi, de kemény melleit fedeztem fel. Végül a közepes méretű popóját is megszemléltem. Összefoglalva egy igazán jó nő Tina.

Szolizott bőre kellemes illatú volt. Nem győztem betelni vele, sokat simogattam, szagolgattam a nyakába bújva lihegve élveztem a pillanatot.
1. TINA +36308780897 beszámoló Budapest 120080 erotikus masszázs
3. TINA +36308780897 beszámoló Budapest 120080 erotikus masszázs4. TINA +36308780897 beszámoló 2023-12-06 10:15:46 erotikus masszázs 1200805. TINA +36308780897 beszámoló 2023-12-06 10:15:46 erotikus masszázs 1200806. TINA +36308780897 beszámoló 2023-12-06 10:15:46 erotikus masszázs 120080
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Abban a szobában, amiben mi voltunk, ott volt egy masszázspad és egy tatami is. A masszázst a padon valósítottam meg. Igen, én masszíroztam meg őt. Nem kérte, én tettem rá ajánlatot és ő egyből elfogadta azt. Hason feküdt és hagyta, hogy gyakoroljak rajta. Körbe jártam a padot minden oldalról masszíroztam a hibátlan testét. Bokától a nyakáig végig letapogattam. Üdítő érzés volt egy ilyen fiatal csajt érinteni.

Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve felmásztam a padra én is. A fenekénél foglaltam helyet. A popsiján ülve egyrészt kényelmesebben fértem Tinához. Másrészt nem csak a tenyeremmel, hanem szinte teljes testemmel érintkeztem vele. Sokszor előre hajoltam és akkor a vállaink is összeértek. Az ágyékommal a popóján találtam kellemes landolási pozíciót. Innentől számítva kezdett forrósodni a hangulat. A meredező farkam a combjai közé csúszott ott virgonckodott egy ideig, majd közös megegyezéssel a szivacsra mentünk át hancúrozni.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Pornós feeling:
2
Sajnos a randi szervezésénél egy apróságot figyelmen kívül hagytam, miszerint, a kölcsönösség csak a másfél órás programba van beépítve. Rövidebb foglalkozásokban csak egyirányú kényeztetésre van lehetőség. Ez a szabály, ebbe szomorúan, de beletörődtem. Tina volt annyira jószívű, hogy egy kis kóstolóra azért meghívott. Ezzel elérte azt, hogy a következő randink fixen 1,5 órás lesz. Minimum. Nem szabad kihagyni, mert ilyen édes és illatos nektárhoz ritkán jutok manapság. Élmény őt 69-ben kényeztetni.

Aztán jött az én kényeztetésem. Haját összefogta. Kézzel és szájjal ápolgatott. Egyszerre és külön-külön is. Ezen a területen érezhető volt, hogy még új a szakmában. Amatőr mivoltából adódóan még most szerzi az ide vonatkozó hasznos tapasztalatokat. Megy neki, de nem ebben a legjobb. A forrósodó masszázs és a luktető ritmusú orális kényeztetés után csendesebb mederben folytak az események. Amikor csókolóztunk, na az feldobta a hangulatot. Arra figyelmeztetett, hogy mi előtt elmennék, szóljak hogy közel vagyok, mert a szájába nem mehetek el.

Ennek megfelelően egy kiadós kézimunka után a robbantam fel a levegőbe. Az utódok a hasamon, és a combomon fogtak talajt. Ahonnan papír törlőkendővel lettek eltávolítva.

Utána mellém feküdt és összebújva maradtunk pár percet.

Előbb ő ment a fürdőszobába tisztálkodni. Miután végzett én következtem. Addig Tina a konyhában társalgott a barátnőivel. Amikor meghallotta, hogy végeztem, akkor ő is utánam jött a kezelő szobába és pakolgatni kezedtt. A következő vendég fogadására készítette elő a terepet, amíg felöltöztem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy órás programhoz készített csokorját az elején elkérte. Mintha az mondta volna, amikor átvette, hogy ez a virágszál mennyiség hamarosan emelkedni fog, de a mértékére és a pontos bevezetés dátumára már nem emlékszem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Tina egy fiatal, izgalmas lány. Barátnős hangulatot és amatőr feelinget tapasztaltam nála. Üde folt a szakmában az ilyen. Figyelem! A kölcsönösség csak 1,5 órában van.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés TINA erotikus masszázs beszámolójáról


2023-12-06 11:02:32
Kellemes,bár szűkszavú beszámoló. Az előzővel együtt már erősen gondolkodom, hogy meglátogassam én is.
Mutasd mindet