Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Sztella23

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-06-13 14:20:51

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Sztella23 +36701601419 118354 erotikus masszázs

Kovalsk a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Sztella23 hirdetővel
perfekt popsi
profi, szakszerű
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
A hirdetése mindkét nagy oldalon megtalálható. Telefonon hívtam egyből felvette. Hangja és hozzáállása már itt szimpatikus volt. Tájékoztatott a lehetőségekről,( az adatlapon is feltűntetettek) és a virágszálak számáról. Még az napra kaptam időpontot amit pontosan be is tartottam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A ház könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekdéssel. Az Üllői úton a shopmark közelében. Villamos , metró, busz minden a közelben. Én autóval mentem a ház elött több üres parkolót találtam. A parkolás ingyenes!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás egy tipikus kis panel garzon, tiszta rendezett! A szobában egy masszázspad és egy hatalmas franciaágy van, valamint egy kisebb kanapé a lepakoláshoz. Fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, több tusfürdő, szájvíz sok tiszta törölköző. Minden igényt kielégítő célnak tökéletesen megfelelő.
Sztella23 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát itt élből egy idézettel tudnám kezdeni a mondanivalómat: "Földiekkel játszó Égi tünemény" Meglátva egyből ez jutott eszembe. Egy kis selyemköntösben fogadott ami alatt egy picike tanga volt csak. A köntös elég finom anyag ahhoz, hogy egy-egy mozdulatnál meglibbenjen és egyből felkeltse a férfi vágyat! A felöltött képeken valóban Ő szerepel, de a valóságban még sokkal szebb és vonzóbb! Mindenhol feszes tökéletes alakja van, látszik rajta, hogy rengeteg munka van benne. Nagyon nőies formás kis tenyérbe illő cicik gyönyörű hibátlan selymes bőr, és eszméletlenűl kemény feszes kerek popó! Nagyon igényes tiszta finoman frissen borotvált puncival.
1. Sztella23 +36701601419 beszámoló Budapest 118354 erotikus masszázs
3. Sztella23 +36701601419 beszámoló Budapest 118354 erotikus masszázs4. Sztella23 +36701601419 beszámoló 2023-06-13 20:30:19 erotikus masszázs 1183545. Sztella23 +36701601419 beszámoló 2023-06-13 20:30:19 erotikus masszázs 1183546. Sztella23 +36701601419 beszámoló 2023-06-13 20:30:19 erotikus masszázs 118354
Erotikus masszázs
Megérkezésem után, kicsit beszélgettünk, elmondtam mit szeretnék mindent leegyeztettünk, kértem egy kicsit alaposabb átgyúrást a hátamra és a nyakamra mert eléggé leterhelt a sok munka aminek éreztem negatív hatását. Ezután a megbeszélt virágszálakat átadtam és irány a fürdő. Nagyon siettem vissza mert egyszerűen nem akartam sokáig kihagyni a látványt ami fogadott. Mire visszaértem már csak egy picike tanga volt rajta. Kérte feküdjek fel a padra, ahol kezdetét vette a nagyon alapos és szakszerű masszázs. Ahol kellett ott erősebben ahol nem ott egy átlagos erővel, de semmiképpen nem az a cirógatós legyünk túl rajta vagy kapkodós. Kérdésemre elmondta, hogy tanult masszőz, ezért is sikerülhetett neki megszűntetni a fájdalmaimat.
Amikor a kezem közelségébe került nem ellenkezett és engedte hogy simogassam. Néhol kicsit csikis de aranyosan nevetve fogadta. Miután végzett egy kicsit még simogatott, és megkért, hogy menjünk át az ágyra a folytatáshoz.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Itt már nem bírtam volna hasra feküdni, mert közben megkértem, hagy szabadítsam meg utolsó aprócska ruhadarabjától. Ekkor tárult elém gyönyörű kislányos szép sima puncija. Nem bírtam megállni és adtam egy (még csak) puszit rá. Ezután az ágra feküdtem ahol először simogatással kezdett majd bevetette azokat a formás kis ciciket és azzal is végigsimított a fejemtől egészen a már erősen lüktető kőkemény férfiasságomig. Majd visszafelé indulva finom puszikat adott a szerszámra. Incselkedve először csak nyalogatva majd egyre bátrabban a szájába véve kezdte meg áldásos tevékenységét. Kezével rásegítve nagyon ügyesen végezte munkáját miközben én végig simogattam egész testét ahol csak értem. Kedvencem a kerek popó volt. Itt annyira elöntött a vágy, hogy én is meg ízlelhessem finom kis kelyhecskéjét, megkértem folytassuk 69-ben és áldozzunk kicsit a kölcsönösség oltárán. Készségesen eleget tett kérésemnek és már elém is tárult minden mi egy igazi férfiember álma és vágya. Először csak finoman kezdtem nyalogatni azt mondta nagyon tetszik nem szereti ha valaki beront ajtóstol... De aztán ahogy haladtunk az időben belemelegedtünk a dolgokba és kis idő múlva már apró nyögdécseléssel jelezte élvezi ténykedésemet. Bevallom, ez engem annyira lázba hozott, hogy nem bírtam tovább, és jeleztem neki itt a vég. Ekkor kézbe vette az irányítást és ahogy felettem volt a kis cicikre engedte a tár ürítését. Amíg lenyugodtam még kicsit engedte a további nyalakodást. Remélem élvezte. Elővette a már oda készített nedves törlőkendőt, és szépen letakarította magáról, és rólam is tagadhatatlan sikerének nyomait. Még maradt pár percem mielőtt ismét zuhanyozni mentem addig simogattuk egymást és beszélgettünk. Nagyon jó beszélgető partner, érdeklődő, de nem tolakodó. Szinte bármiről lehet vele beszélgetni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel extrái nincsenek csak az van amit vállal is nem vettem igénybe semmit.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Összességében egy nagyon pozitív élménnyel távoztam. Sztella 23 pont olyan lány aki mindig is a vágyam volt. Kicsi de sportos és a kerek popó. (tudom már sokszor leírtam...)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Sztella23 erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-22 01:08:29
Kellemes hangulatú írás, melyben Sztellát is nagyon attraktívan mutattad be.

2023-06-13 20:33:08
Nagyon koszonom kedves varlak vissza :)
Mutasd mindet

FunkciókSztella23 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2024-04-18) : A masszázs idő leteltével Sztella levette a köntösét, elheveredett az ágyon, és megkérdezte: Biztos nem akarsz mást is? Persze, hogy akartam :D egy ilyen gazella testű nőhöz odabújni bakancslistás dolog az életben.

nagyon jó: 2db
(2024-04-15) : Megkertem h csuszkaljon rajtam, beolajozott engem majd izgatoan a farkam fole ult es puncijaval fol-ala csuszkalt rajtam. Szívesen ateltem volna egy mélyebb folytatast, de ugye erre nem volt lehetoseg😊

(2024-04-01) : Egy kicsi ment így a petting, majd feljebb kúsztam a fejéhez és farkamat szájához raktam, amit finoman szopizni kezdett. Nem engedte mélyre, gondolom a szája még nem volt teljesen rendben.

: 5db
(2024-03-02) : Nem tudom megítélni, masszázsa mennyire volt szakszerű, de a svédmasszázst elmondása szerint tanulta, és számomra kellő alapossággal alkalmazta, a bokámtól a tarkómig. Vivőanyagnak krémet használt. Amikor jeleztem Neki, hogy vagy beszélgetünk, vagy elalszom, egy jópofa csevegés alakult ki

(2024-01-21) : Tökéletes együtt lét 69tunk imádivaló hogy illatos semmi punci szag csodás csikló nem +5cm lefelé mint sokaknak, én baromira élveztem kezdemenyező megmondod hogy szereted a kedvedben jár

(2023-06-07) : Tobb krem es olaj is van nala . Jól tudja hol és mi kell a fajo hátnak! Miel tanult tehat SZAKMÁJA A SVED MASSZÁZS. Összességében egy laza, dögös és nem mellesleg profi masszőzhöz volt szerencsém. A fájdalmaimtól megszabadított.